Eşiniz böyle davranışlar sergilerse siz napardınız?

Arkadaşlar merhaba bir süredir evliyim.. Eşimin ailesi bize gelince eşim cok ilgili önlerine koymadıgı şey kalmıyor bende görevimi yapıyorum her türlü yemek vs neyse o elleriyle fazlasını hizmet ediyor cok ilgili davranıyor oturuyorlar kahkahalar felan hatta beni bile unutuyor.. Ama benim ailem gelince geçiyor bir kenara oturuyor hadi gidin der gibi TV izliyor hemde kendi izlediği kanal hiç onlara hangi kanal açıyım deme bile yok hiç knşmuyor sadece Br hoşgeldin ama gönülsüz oldugu belli.. Ayrıca benim aileme hiç gitmez ama beni kendi ailesine götürmek için can atıyor.. Aileme mahcup duşuyorum ailem anlıyor artık kendini geri çekti. Üstelik eşimi babam meslek sahibi yaptı.. Zaten bana karşı ezyetlerni saymıyorum habire ya boynuma vurur ya tekme atar.. Ben çok üzgünüm böyle biriyle yaşamak istemiyorum size böyle yapsa eşnz napardınız benm acımdan bakın lütfenn? Ayrıca ailesi köyde oturuyor beni 5 senedir köyden başka hc Br yere götürmedi ne tatil ne birşey arada tek tük çarşı.. Bana ilgisi yok..
Eşiniz böyle davranışlar sergilerse siz napardınız?