Karaktersiz erkek sorunsalı?

Dehşet sinirliyim birazcık anlatıyım siz de yazın altına görüşlerinizi 3 aydır konuştuğum bir çocuk vardı eğlenceli kafamız tam uyuşuyor baya iyiydik hani güvenemiyorum ama çok iyi çocuk flört gibi konuşuyoruz ben dedim bir deniyim bunu fake hesabımdan istek attım kabul edip geri takip yaptı ve mesaj attı tanışıyor muyuz diye bir iki birşey oldu kaldı sonra bisiklet sürmekten hoşlanan biri bende hikaye attım bisiklet sürerken çekilmiş burdan mesaj attı ve baya şu an muhabbet yürüdü gidiyor fotograf istedi attım iltifatlar falan Antalyada oturuyorum dedim fotoğraf attıktan sonra dedi Antalya'ya gelesim geldi falan dedi sonra işte tanışalım bence falan ileride ne olucağını bilemeyiz falan dedi bana söylediği bir iki iltifatı kıza da söyledi herkese söylüyor herhalde 3 aydır konuşuyoruz bana demedi ileride birşey olur belki diye burda bir kaç saattir konuştuğu kıza neler söylüyor karaktersizlik değil de ne bende samimiyetine inanmıştım biraz neyse canım ki fake olduğunu anlamadı yüz üstü nasıl insan bırakılır biraz da biz tadalim su duyguyu 😤😑
Karaktersiz erkek sorunsalı?