• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yengec erkekleri resmen psikopat?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Onlarla ne sevgili olunur nede başka bir şey insanın yıllarını çalar bunlar
Yengec erkekleri resmen psikopat?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Tarihibirşey
    Tarihibirşey Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Ahsgaga kesinlikle astrolojide Melek Yüzlü Şeytan olarak geçiyor zaten yengeç burcu yaşatıyorum bu arada ben devir yengeciğim Hani bir Kara Melek Vardı ya Orada bir şarkı vardı ağlatan ve ağlayan aynı insan Kimsin sen kanayan yüreğinde bilmiyor yangınlar �şte o bizim şarkımız

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ByMş123
    ByMş123 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yargıladığın Şey Çok Saçma Burca Göre İnsan Yargılama. Karşındaki Kötüyse Burç Napsın Saf Gibi Burçlara İnanmayın. Bende Yengecim Kimseye Zarar Vermedim. Hatta Birini Çok Sevdim Bırak Zarar Vermeyi Canımdan Çok Onu Düşündüm.

1
    30 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belli ne kadar sevdiğiniz tek başınıza hayallerle. sevin varlığınız yoklugunuz belli değil sisinle biraz ilerlesek en başa sarıyorsunuz guvensizssiniz

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Beni Gördün Mü ya da Benle Konuştun Mu Beni Tanıdın Mı ya da Kaç Kere Güvenini Kırdım. Beni Yargılama Benim Her Yazımda Bir Yaşanmışlık Yatar. Ben Kimsenin Güvenini Kırmadım Sevdiklerimin Yanında Var Olduğumu Hep Gösterdim. Hiç Bir Zaman Başa Sarmadım. Ayrıca Kaç Tane Yengeçle Çıkmışsan Artık Galiba Yılda 5-6 Kişi Değiştiriyosun. Ben Sevdiğim Biriyle Çıkarım Sen Maşaallah Tüm Yengeçlerle Çıkmışsın Konuşmana Bakarsak. Ben 3 Yıldır bir Kızı Sevdim 9 Ay Çıktık 2017 de Çıktık Yıl 2020 Hala Onu Seviyorum Ve Ondan Başkasıyla Çıkmadım Sırf Onu Aldatmış Gibi Olur Ve Hala Onu Sevdiğim İçin. Bunların Kaçını Biliyordun Ve Beni Yargıladın. Siz Astroloji Okurken Sevgililerinizi Değerlendirirken Ben Tek Bir Kız İçin Gözyaşları Döküyordum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden hala sevgili değilsin o zaman, ayrıca karşıma yengec burcu çıktı hep ben napim ben bir tek yengeci sevdim onuda terkettim çünkü ilişkide eksiklikleri oldu

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Çok Sabrettim Sevdim Ama O Bana Karşı Dürüst Değildi. Bana Bişeyler Anlatıyodu Bu Kadar Mı Diyodum O Kadar Diyodu. Sonra Hep Başka Şeyler Çıkıyodu. Ben Ona Dokunmaya Kıyamazken Biri Koluna Vurmuş Gelip Hırpalıyım Onu Dedim Gelirsen Ayrılırım Dedi. Sonra Bana Karşı Beni Kıskandırmaya Çalışmalar Gezmeler Tozmalar Sonra. Benim Canım Yanıyordu O Geziyordu. Suçum Sahiplenmek İstemekti. Sonra Hatasını Anladı Hatta Bilirdi Ona Kıyamayacağımı Bana Hasta Taklidi Yapmıştı. Bırakmayım Diye Ama Artık Çok İncinmiştim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ayrıldınız peki asıl

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Tüm Bunlar Artık Canımı Sıktı Dayanamayacak Noktaya Geldim Sonra Ara Verelim Dedim. Ben O Çocuk Ona Nasıl Vurur Diye Kendimi Bitirirken O Beni Kıskandırmak İçin O Çocukla Konuşmalarını Hikaye Olarak Paylaştı. Artık Son Damlaydı. Hem Bana Gelirsen Ayrılırım Dedi Hemde Onunla Konuşmalarını Paylaştı. Ve Ayrıldım. Sonra Pişman Oldu 1 Ay Uğraştı Ama Artık Bitmişti. Çok Seviyordum Az Kalsın Affetcektim Ama Gururum El Vermedi. İlerde Daha Çok Üzerse Ya İntihar Etcektim ya da Kafayı Yiyceketim Zaten Kafaya Takan Biriyim O Yüzden Vazgeçtim Canımdan, Yakmasaydı Canımı Vazgeçermiydim Canımdan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki unutabildin mi onu:(

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Yazdığım Satırlardan Da Mı Anlamadım Her Şeyi Eksiksiz Anlattım. Bu Kadar Şey Yaşanmış Tüm Yaşanılanları Yazdım Sence Unutmuş Muyum. Hiç Unutmadım Onu Yazarken Bile O Anlar Geldi Aklıma Gözlerim Doldu. Onu Hiç Unutmadım Unutmayacağım. Bak Yine Saat 02.08i Geçti Çıktığımız Tarihti Her Bu Saatte Ona Güzel Şeyler Yazardım Ben Her Sabah Günaydın Mesajları Yazardım. O Kadar Sevdim Ki Kendi Kendime Söz Verdim Onunla Evlenmeden Cinsellik Yaşamayacaktım Çünkü İlerde Bana Bişi Olur ya da Ayrılırsak Başkasına Ben Tertemizim Diyebilsin Diye. O Kadar Sevdim Ki Öteki Dünyasını Da Düşündüm Evlenmeden Cinsellik Yaşarsak Öteki Dünyası Mahvolur Dedim. O Kadar Sevdim Ki Eğer Doğum Sırasında Canı Yanmasın Diye Baba Olmaktan Bile Vazgecek Kadar Sevdim Sence Bu Sevgi Unutulur Mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onunla ayrılacağınızi önceden düşünmüşsün biliyordun ki demek cinsellik yaşamak istemedin neden ayrılırsak diye düşünür ki bir insan

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Tek Düşündüğüm İçin Değil Belki Ölürüm Ne Olacağı Belli Olmaz Diye De Düşündüm. Söz Vermiştik Birbirimize İlk Gördüğümüz Yerde Sarılacaktık. Hastanede Gördüm Bakıştık Geçtik Birbirimizi, Ölüm Nasıl Bilmem Ama Daha Beterdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmmmm üzüldüm senin. icin ya

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Üzülme Boşver Herkes Hakettiği Hayatı Yaşar Ve Herkesin Yolu Layığına Açıktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende uzulme

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Aramızda Çok Şeyler Yaşandı Üzülüyorum Hala Çünkü Sevgim Aşkım Hala Aynı Ondan Sonra Ne Biriyle Sevgili Oldum Nede Flörtleştim. O Benim Tek Aşkımdı. Ona Üzülmeyimde Kime Üzülüyüm. Elimde Olsa Üzülmem Ama Sevgim Hala Böyle Çokken İster İstemez Üzülüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki nesini sevdin neyine asik oldun nasil biriydi

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Gülüşüne Bakışına Sağ Yanağındaki Gamzesine Kumral Saçlarına Kahverengi Gözlerine Utanınca Konuşamamasına. Üzülünce Gözlerinin Kızarmasına Kısa Hafif Kalın Parmaklarına Bakınca Gülen Gözlerine Yüzünün Her Satırını Ezberlediğim Kadının Herşeyini Sevmiştim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyyy ne guzel anlattin

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Teşekkür Ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eger bu kadar cok seviyorsan gonlunu almaya calis belki kazanirsin

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Kıvırcık Alinin Bilmediğin Çok Şey Var Sözü Geçen bir Şarkısı Vardı. Bilmediğin Çok Şey Var O Benden Sonra 2-3 Kişiyle Çıktı Ben Onun İçin Her Gece Ağlarken, Onu Çok Sevdiğimi Ve Kıskandığımı Bildiği Halde Bana Bunları Yaşattı. Yaptıkları Yetmemiş Gibi. Biraz Orda Bende Suçluyum Başkasıyla Konuştuğumu Söyledim Şaşırdı Durgunlaştı Ama Yalandı Sırf Artık Soğsun Benden Diye Yaptım Çünkü Yakmasaydı Canımı Vazgeçermiydim Canımdan. Tam Ben Sana Yalan Dedim Diyecekken Ben Artık Başkasıyla Çıkıyom Dedi Cevap Bile Yazamadım Nasıl Kırıldıysam Yıl 2018 Di Nasıl Ağladığımı Hala Hatırlarım, Gözyaşlarımın Ardı Hala Kesilmedi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama belki kiskandirmak icin soylemistir sana

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Yok Resimlerini Gördüm En İnce Ayrıntısına Kadar Araştırım Keşke Yalan Olsaydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmmmm

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Yaşattıkları Ruhumu Sertleştirdi Ve Bana Yaşamasını Öğretti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kac sene oldu

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

22.06.2017 Tanıştık
      02.08.2017 Çıkmaya Başladık
      Nisan 2018 de Ayrıldık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yinede ben senin yerinde olsam kosar sevdigimin pesinden giderdim tekrar guzel gunleri yasayabikmek icin ugrasirdim

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Dediğim Gibi Yakmasaydı Canımı Vazgeçermiydim Canımdan. Benden Sonra İki Kişiyle Çıkmayacaktı Ben Gururum İçin Yaşarım. Ben Onun İçin Ağlarken İtin Biri Onun Koluna Vurmuş Diye Üzülürken O Onla Konuşmalarını Hikaye Atıyordu Ben Ağlarken O Geziyordu Benim Gözyaşlarımın Ardı Kesilmezken O Benden Sonraki Sevgilisiyle Fotoğraflar Paylaşıyodu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kiz boyle yaptigina gore kesin seninde hatalarin olmustur

Yorumla
    • ByMş123
      ByMş123
      +1 yıl

Kendisi Bana Ben Seni Çok Üzüyorum Sen Niçin Beni Üzmüyosun Demişti.
      Bende Sana Kıyamayacak Kadar Çok Seviyorum Demiştim. Kimseyi Üzmeyi Sevmem ya da Hata Yapmamaya Çalışırım. Benim Yüzümden Bir Huyum Veya Hatam Yüzünden Hiç Kavga Etmedik. Onun Hataları Oluyordu Hatalı Olmasa Hatalarını Kabul Etmezdi. Ediyordu Ama Düzeltebilirdi. O İtin Ağzını Burnunu Kırmadığım İçin Çok Kızıyorum Kendime, Ama Kıramazdım Çünkü Beni Kendiyle Tehdit Etmişti.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

15

Cevap

• Mte99
    Mte99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Ben yengeç burcuyum burcumun bütün hepsini yansıtıyorum ama böyle genelleme yaparak konuşman yanlış

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü hepsi boyle

Yorumla
    • Mte99
      Mte99
      +1 yıl

Beni benden öğren herkese aynı değilim diye bir söz var bence biraz kulak asmalısın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen nasılsın

Yorumla
    • Mte99
      Mte99
      +1 yıl

Düşündüğünün tam tersi

Yorumla
  • ömer_mingü
    ömer_mingü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl

canım şu burç saçmalığına nasıl inanıyorsunuz anlamış diğilim bu kadar da canım olmayın be

1
    0 Yorumla
  • ozkuyucu_efe
    ozkuyucu_efe Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yengeç degilimde tanidigin en fazla 5-10 tanesi icin genel konuşman dogrumu sence

0
    0 Yorumla
  • R0Westbrook
    R0Westbrook Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Survivor turabi de yengeç burcu, her bo ka kavga çıkarıyor çok alıngan, çok sinirli, çok keko

0
    0 Yorumla
  • bennayla
    bennayla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Aha bir tane daha her boku burçlara bağlayan psikopat

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yengeç kizi yillarimi çaldi benim de buna ne diyelim : )

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek bunların hepsi boyle senin burcun neydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim de yengeç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil yıllarını çaldı peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

4 yil olmuştu ilkimdi herşeyimdi seviyordm ama çok kiskaniyordm psikolojik sorunlarim ailem dolayisi ile çok fazlaydi ona yansidi son zamanlar ilgisizdi yazmadikca daha cok yazip aradım gormek istedim ustune gittim heryerden engelledi kaçti gitti bu yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evine gittim cicekler gonderdm sagdan soldan bir sekil ulasmaya calistim 1 ay pesinden kostum sonra gurursuz hissetmeye basladm 1 sene oldu terkedeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin eksikliklerin olmuştur yengeçler çok sever ama. eksikleri çok oluyor kızda kaçıp kurtulmak istemiştir birseyleriny degismedigini gorunce artik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmmm peki unutanildinmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yoruldum dedi değiştiremiyordm elimde değildi o psikolojide yaşıyorum cunku ama o yokken hersey cok değişti ben de öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Unutamadim tabi ama eskisi kadar hatırlamıyorum anilarimiz geliyor aklima yasadiklarimiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden yoruldu çok mu kıskandın ya da ilgisiz miydin ilişkide bende yengeci terketmistim koşmasına rağmen çünkü ilişki istediğiniz gibi ilerleyemiyor sabır kalmıyor yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmiyorum baya detayli durumlar vardi ben yaralandim beni görmeye bile gelmedi icinde ufacık bile sevgisi kalmadi sanirim koparip atmak istedi herşeyi herhalde bulustugumuzda harika hersey uzak kalinca soğuyorduj sanirim birbirimizden bulstukan 1 hafta icinde ilgi falan baya sonra azaliyor monotonlasiyor biraz da aliskanliga donmustu sanirim sevgimizi tazeleyemiyordk herşeyi ile begenmeye calisiyordm ama o konuda da biraz problem oldu onu oldugu gibi kabul edemedm guzellik konusunda ondan boyle cocukca laflar ediyordm ergenlik zamanlarinda hepsinin birikimi idi terketmesi sanirim kendi hatalarim da var çokk ama onun da vardi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Baya detayli şeyler var senin kaç yil olmustu neden terkettin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gibi kızı guzel mi görmüyordun sana göre ıkisinin hataları ne oldu bu duruma gelmenize. sebeb olan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beş yıl oldu dün terkettim😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzel görmüyordum ama bunu aşıyordum çocukca birsey oldugunun farkindaydim onu beni saf ve guzel duygularla sevdigini biliyordm bende seviyordum ama boyle diş gorunuşune laf ediyordm bazen veya saygisizca davrandigim oluyordu duzgun bir aile de yetişmiyorum babamla hep kavga evden çikwr giderim iş yurutuyordum dolandirildim veya para kaybettim biçaklandim bir çok başımdan olay geçti bunlarin cogu bu kiza yansidi bana destek ciktigi gunleri hatirliyorm taa iliskimizin 2. Senelerin de babamla kavga etmistim falan o gunu unutamam ama sonradan o da univesiteye baslayinca huylari değişti onun ben guçlu ozguvenli olmasini sagladigimi düşünüyorum sonra bana karşi kullandi bunu bence bir anda herseyi silip atti bunu nasıl yapabildi aklim almiyor son ayrilma muhabbetimiz de ben ilgisiz diye ayrildim akillansin diye geri doncektm ama bir sure sonra neyse dayanamadm akşam yazdım o istemedi ben zorladigimi gorunce o daha da istemedi sonra engeller bilmem neler oyle bir de bulusalim dedim son kez ayrilacaksna tamam dedi sonra onu bile kabul etmedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden terkettin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende ilgisiz diye ayrıldım genelde o ayrılırdı ders versin diye sonra arardı ama iş işten geçmiş oluyor tabi benim için engeller sürekli falan sıktı artik, sizin ilişkide kızın gitmeside normal yani bana göre ama seviyorsan yine uğraş kazanırsın belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

1 sene oldu yazmıyorum ben yazmam bu saatten sonra cok zor attim ustumden zaten 1 ay kendime gelemddim ne yemek ne su ne uyku nee birşey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada nerede oturuyordun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uu o kadar kötümüydu uzuldum ben İstanbul da oturuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de İstanbul da yaşiyorum konuşmak ister misin buradan yazamam sanirim xper yetmiyor insta verebilirim istersen tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazarsan sabah bakarim uyumam gerekiyor iş var : )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Buradan konuşabiliriz instagrama gerek. yok:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yorumdan mi : )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Tijuanzi16
    Tijuanzi16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Duyduğum en saçma şey

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha ha

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Suç sende diye yengeçlere atmaya çalışma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam susya

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

O zaman genel konuşma bahsettiğin yengeç kimse senden kurtulduguna sevindim eminim o da sevinmistir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senle ugrasamiycam

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Ha ha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerde deli var orda. beni bulur zaten

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Evet deliyim manyağım ben haha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyordum

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Sen de öylesin hiç boşuna inkar etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha ha ha güldüm

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Gül sen gül psikolojik deli seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gulmicem sıkıldım

Yorumla
    • Tijuanzi16
      Tijuanzi16
      +1 yıl

Evet ben de uykum geldi zaten by

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bb

Yorumla
  • PaRLLAmEntMaViSi
    PaRLLAmEntMaViSi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Naptı sana açık açık yaz bilelim

1
    0 Yorumla
  • Gönül_doktoru
    Gönül_doktoru Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Ya siz kadınlar psikopat otesisiniz

1
    0 Yorumla
  • BdsmFelsefesi
    BdsmFelsefesi Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Saplantılı oldukları için

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerden biliyorsun saplantili olduklarini

Yorumla
    • BdsmFelsefesi
      BdsmFelsefesi
      +1 yıl

Yengeçler öyle malesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen yengecmisin

Yorumla
    • BdsmFelsefesi
      BdsmFelsefesi
      +1 yıl

Yoo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nesin

Yorumla
  • Vera766
    Vera766 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim de ikizler yıllarımı çaldı 😅

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂

Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Neden mesela

0
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle dengesizsiniz

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Ben şimdi sana ben yengeç burcuyum diye bırsey dedimmi peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sana yengec burcumusun diye birşey dedim mi?

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Dengesizsiniz dedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genel dedim niye kendine alınıyorsun yengecmisin ki hemen üstüne aliyorsun

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Bak canım önce dil bilgisini öğren oraya dengesizler dersen eyvallah bu genel olur dengesizsiniz dersen bu karşındaki de yengeç burcuymusta onuda içine katıyorsun anlamına gelir ben akrep burcuyum demekki akreple beraber olsan kaçacak delik arayacaksın bikere yanlışın surda herkesi burcuna göre değerlendiremezsin misal senin burcunun insanı mesela çok iyidir sen dengesizsindir şimdi ne oldu sen dengesizsin diye herkesmi dengesiz oldu o burçta öyle düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu burcun tümü dengesiz ki genel konuşuyorum bu kadar dil dökeceğine kendini tani hakim. olmadigin konularada yorum yapmaa

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Ya bir sıktır git canım önce sen kendini tanı burda herkesten tastik onay bekliyorsun Allah bilir sen ne bok yedin ki adamı bezdirdin zaten piskopatligin burda yaptıklarından belli önce kendinde ara hatayı mal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sus güzel konus

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Bebeye bak kendini tanı diyor ben kendimi gayet iyi tanıyorum merak etme bence sen kendini tanı eleştiriye gelemeyen cins bir tipsin burda herkesten tastik onay bekliyorsun beş parmağın beşi bir sanki şimdi sen canımsın diye senin burcundaki herkes salakmı olmuş oluyor dengesiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel konuşurmuşun

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Sende kullandığın kelimelere dikkat et o halde kendini tanı hakim olmadığın konulara yorum yapma deme senin o anlattığın astrolojiyi ben yaladim yuttum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam tamam tamam tamammm rahatla

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Neyse tamam sustum sende rahatla sakin olalım kusura bakma sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen demin sakin değildin korktum

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Yok sakindim çok dik konuşunca kızdım özür dilerim kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyi madem

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Senide anlaya biliyorum belliki bir ilişki yaşamışsın canın yanmış ilişkilerde oluyor malesef böyle şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maleseffff:(

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Yapacak bırsey yok bu hepimiz için geçerli erkekler kadınlardan kadınlar erkeklerden bu konuda malesef şikayetçi haklı olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet dogru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Napıyorsun dün gece bu saatleerde kavga ediyorsun hahhah

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Dostluklar kavga ile başlarmis 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha ya evet:)

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Merhaba naber

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyim sen nasilsin

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Teşekkürler gayet iyiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi ol hep:)

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Ne zaman eklemek istersen seve seve 👍👍👍

Yorumla
  • xXxMeftun
    xXxMeftun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Kızdırmışlar mı seni

1
    0 Yorumla
  • Nightroad
    Nightroad Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Kadınları da aynı :D

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlarını tanımıyorum ama olabilir

Yorumla
  • deli_oldumamk
    deli_oldumamk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Değişir

0
    0 Yorumla
  • Uyesmiyok
    Uyesmiyok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Mıy mıy tipler

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Kesinlikle.

0
    0 Yorumla
  • niikoooytt
    niikoooytt Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Naptı kı?

0
    46 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bisver ya

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Onemsız mı :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet artık onemsiz

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

İsyanda bı duygudur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle ama artık duygularımı dondurucam

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Eger bu olayı becerebilirsen burda yardımlsrını bekleyen cok ınsan var tavsıyene ıhtıyacları var ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of ya

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Anlatmadıgın surece bısey yapamayız :) basarılar dılıyorum sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten yapamiyoruz anlatsakta anlatmakta bisey yapılamaz benim durumuma

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Deneme sen. Git odaya kapan agla :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ağlamam ki haha

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

O zaman alıskanlık senın olay:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şaka yapmıştım ağlıyorum ama söylemek istemedim

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Ikızler mısın😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Koç

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Anladım :) konuyu anlatcak olursan yazarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu ilerleme kaydedemiyoruz bende terkettim ama üzüldüm

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Cok acıklayıcı oldu kral😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pardon ya haklisin şöyle ayrıl barış sürdü hep ilişkimiz sürekli engeller. falan birde o verdiği sözleri tutamadı o kadar fedakarlıklara rağmen azıcık ilerleme katetmedik biraz ilerlesek guvensizliginden en başa sarıyor iste boyle saçma sapan anlatmaya değer bulmuyorum kısa özet bu kadar gecebildim

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Bır senın ıcın cabalıyor muydu?
      Ikı senle tartısmalarda hemen mı ozur dılıyordu yoksa tartısma olsa bıle sana uzun uzun ıfade etmeye calısıyormuydu kendısını?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Barışmak için cabaliyordu

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Ilıskıde genel olarak cevaplar beklıyorum. Ayrılmadan oncekı ılıskının son 2 ayındakı yasadıklarınıza bak oyle cevapla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dun site bakima alindi yazamadim ondan. İliskimizin son aylari anlasmazliklrla gecti ben onun istedigi heryere gittim hesbsizca hediyeler bile aldim durustluk onemli ama onun soyledigi hersey lafta kaliyor aksam aricam diyor bilerek aramiyor bildigin dengesizdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Madem yorum yapmicaksin aciklama niye istiyosun benden bende burda kendimi bos yere yoruyorum

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Yorma kendını. O zaman. En guzelı yenı ılıskılere bakmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet galiba en iyisi bu

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Aynen yorar bıtırır bu iş senı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onemli olan yenileri yormasin zsten eskiye alistim uzulsem de.

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Sen nasıl davranırsan onlarda oyle davranır ne ıyı olacan ne kotu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yeni iliskide istemiyorum vazgectim oncekini cozumleyemenisken yeni iliski beni mutlu etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İliski koçum kayıp hahaha

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Tatıldeyım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaaa cok sanslisin

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Sans tabıkı de ıstemekte lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama ben istiyom olmuyor

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Eslık et bana o zaman:) ne dıyeyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saol ya almiyim

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

:) tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:Dd

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Sen nerde yasıyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Bende antalya:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmmmmmm

Yorumla
    • niikoooytt
      niikoooytt
      +1 yıl

Uzagız😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyleymis

Yorumla
  • Umutoviç06
    Umutoviç06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Tatlıyız

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yengec erkekleri resmen psikopat?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Psikopat erkekler genelde balık burcu mu oluyor? 24 cevap verildi
Oflu erkeklerin psikopat olduğu ne kadar doğru? 25 cevap verildi
Psikopat erkekler ilgimi çekiyor 15 cevap verildi
Erkekler, psikopat insan nasil anlasilir? 5 cevap verildi
Psikopat baskın erkek var mı? 11 cevap verildi
Filmlerde hep erkek psikopatlar mi var? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨