Kızlar hangisi sizin tercihiniz. Utangaç erkek mi, utangaç olmayan erkek mi
Utangaç erkek
Utangaç olmayan erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kızlarının genel olarak ne kadar sığ tipler olduğunu görmek için yorumlara bakmaya geldim ve yine büyük bir kısmı beni haklı çıkardı. Yazık. Utangaç erkek insan muamelesi bile görmüyor koyduğumun ülkesinde.
bence en güzel erkek utangaç olmayandır ayrıca erkek 'ay aşkım küsme' 'ay seni çok seviyorum kızma bana' diyen değil 'oraya gidemezsin erkekler var' 'o tişört sana çok yakışıyor giyme' 'yürü lan ben bırakıcam seni eve gidemezsin geç oldu' diyen biri muhteşemdir bence utangaç olmayan ve dediğim dedik ama adam gibi sevmelidir bence erkek neyse konunun dışına çıktım sanırım azcık :D
Doğru bu utangaçlıkla bize bakan olmaz
Beklemiyorum zaten, bende atmam yalnız yasar giderim
veya cesaretini toplayıp kızla konuşursun ama ben kendimden biliyorum arkadaşım vardı sevdiğim çocuğa benim yanımda mesaj atmıştı ve hiç haberim yoktu benimde sonra bizim aramızı falan yaptı o günden sonra öz güvenim yerine gelmeye başladı sende öyle deli dolu çılgın bir arkadaş bul aranızı yapsın kimi istiyorsan tabi kızda istiycekmi o var bide ama denemeye değer :D
İlk başta tip yok zaten, sonra utangaçlık çekingenlik var. Çevremde kızda yok. Ben yalnız yaşamayı çoktan göze aldım
Yok ben sanmıyorum, çıksa ne olacak ben ilk adımı atamadıkdan sonra, hadi sevgili olduk diyelim nasıl yürüyecek bu ilişki utangaç bir erkekle
Uygulayabilmek önemli, hem kişilik degişir mi
Bu benle ölene kadar giderde neyse boşver
Neyle güveniyim kendime güvenecek bişey olsa
hiç yoktu zaten
nerden olacak hoşlanan kız, tip yok bişey yok, normal kız arkadaşım bile yok
saçım şekil almıyor düz duruyor biçimsiz bişey, düzgün bir yüzüm yok ne yapsan nafile
yok jöle felan sürmem saç şekli düzgün değil, sivilce sorunum yok, ben utangaçlıktan hareket edeiyorum sen cool luk diyorsun. uğraşmıyorum hiç bişeyle elimde olsa 1 dk bile yaşamam
kızlar mı gelecek sen hangi erkeğe gittin
Ugraşmaya gerek yok, benden bişey olmaz
tabiki utangac olmayan erkek,.. cocuk mu sevcem? yoksa gögüsünü gere gere dedigim dedik diyen bir Adami mi?
kendi adima konusuyorum : cekingen erkekleri sevmem cünkü özgüveni yok diye düsünürüm tanima firsati bile vermem ben bir insanin (erkegin) en basindan sonuna kadar oldugu gibi olmasini isterim,...
benim gözümde bir erkek disardan bakildigi zaman iliskiyi yürüten olmali ama icerden baktin mi ortak karar veren bir adam olmalidir,...
utanabilen erkek
Kimse sevmiyor be utangaç erkek
olm niye sevsinler bir sebep var ağızından zorla laf alırsın hissettiklerini dile getiremez yanaşamaz kadınlar ilgilenilmek övülmek isterler doğalarında var bunu yapmazsan al sana kadın
https://www.itusozluk.com/image/nah_246595.jpg
Zaten yalnız yasamayı çoktan göze aldım
Yırtıklık iyi yine kızlara göre
Cevap
6Cevap
Ortası varsa 1tane ondan alalım biz. Ne çok cıvık olsun nede utangaç olsun. Ayarlarsınız siz artık :)
Kıvamı tutturamadık maalesef
Olmadı ki ama şimdii :%
Yapacak bisey yok elimizde olan bu
Neyse :/
kesinlikle utangaç olmalı! suratı kızarmış halde kem küm konuşan erkekler çok şirindir bence ^^
Çirkin olsa bile şirin mi geliyor, hani siz kızlar kendini kolay ifade eden cesaretli erkekleri seviyordunuz
her kızın beğendiği erkek türü farklıdır, ben böyle utangaçları tatlı buluyorum :]
bana da kendini kolay ifade eden, cesaretli erkekler çok itici geliyor mesela..
çirkinlik konusu hakkında da yorum yapamayacağım, sırf utangaç olduğu için aylarca tüm arkadaşlarımın 'ıyy' dediği birisinden hoşlanmıştım :D
Senin gibiler olsa da milyonda bir, yani biz yine yalnızız
Her gün mü
3 ay olmuş soruyu soralı, ilginç
Hmm kaç yasındasın
96 lıyım ben
Abi mi :)
Memleket?
İyimiş
Gerçekten mi
yerine göre utanmalı , yerine göre de açık sözlü olmalı :)
Bence utanması gereken yerde utanmalı ama her zaman utanan erkekleri tatlı buluyorum
Utanmayı bilmeyen insandan korkarım ben.
her zarar gelir ondan
bu sebepten
utangaç erkek
Tabi ki utangaç olmayan erkek. Utangaç erkek ne be kız gibi.
Utangaç ama fazla abartmaması lazım.
Ne kadar mesela, neden utangaç
Tabiki utangaç olmasın.
Mümkünse ar damari catlamis olanlardan olmasin.
B şıkkı olduğu denendi görüldü :)
Utanmayı bilen insan.
Utangaç erkeği istemezler.
Evet istemiyorlar
utangaç olmayan erkek
Utangaç olmayan erkek
bence utangaç erkek -_- :)
Neden
İi o zaman utanmazlığı ele alsın gitsin :)
Utangaç olmayan erkek
utangac :)
asgjk
Komik mi
şahsen ben utangaçım :D
Utangaç erkek
Neden
ayh utndım. s
Utangaç olmayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?