Bana kalırsa erkek için zor. Kızların neredeyse hepsi öyle ya da böyle teklif alır da erkek görüntü itibariyle iyi değilse neredeyse şansı olmuyor. Sizce sevgili bulmak kolay mı ülkede? Ben 25 yaşındayım henüz flört aşamasına geçemedim kimseye kendimi beğendiremediğimden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek girişken sosyal ve espriliyse biraz da bakımlıysa kolayca sevgili bulur. Tip o kadar da önemli değil, bakımlı, esprili ve sosyal olmak yeterli...
gelelim sorunla ilgili bir sonraki aşamaya... sevgili bulmak zor değil ama sevgililiği sürdürmek ve bir sonraki aşamalara ilerletmek oldukça zor. Sevgiliyle ilk bir iki ay heyecanlı ve güzeldir ve sonrası çıkar çatışmasıdır.
Egoların tatmini içi yüksek beklentiler, potansiyel adayların çeşitliliği ve sevgili değil de “flört” olarak isimlendirip zengin olanla gezmek, iyi seks yapanla sevişmek, yalnız hissettiğinde omuzuna dayanacak saf bir beta ile takılmak için seçenekleri öldürmeme isteği kadınlarla sevgili olarak ilişkiyi ilerletmeyi zorlaştırıyor.
Gerçi kadınlar da aynı şeyi erkekler için düşünüyordur. Erkekerde de durum çok farklı değil. Sarışını, ince bellisi, iyi yemek yapanı ile birden fazla flört eden erkeklerin sayısı da hiç az değil! Bu nedenle bu zamanda hemen sevgilim moduna girmeyin... flört ediyoruz deyin. Talep karşı taraftan gelsin sonra bakın duruma sevgili olur musunuz olmaz mısınız? Karar verin!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben 3 4 defa gayet ciddi niyetlerle iliski yasadim. Erkek olarak uzunca bir sure kendimi sakinmak durumunda bile kaldim, sonra cok aptalca bir hisle dedim ki zaten niyetim ciddi, ailemle bile tanistirdim, annem falan da sevdi, ne olacagi varsa olsun. Sonra puffff.
Baktim ki olacak gibi degil, annemi aldim karsima dedim bak ben beceremiyorum demek ki, yanlis yaptigim seyler var, artik bir seyler yasamak da istemiyorum, sen vakti gelince al bu yuku ustumden, sen bul. Mantiksiz belki ama yildim sahsen. Artik midem bulandi.
O yuzden artik iliskidir, asktir, feristahi gelse ne severim ne guvenirim ne adam yerine koyarim. Pek ic acici bir tavsiye degil farkindayim, ama aynini tavsiye ederim. Zira su donemde dogduguma her an her dakika lanet ediyorum, sitedeki gidisattan bile anlarsin. Geyigine cinsel sorulara falan cevap veriyorum, ulan her verdigim cevapta aklima biri geliyor asabim bozuluyor.
Neyse iste. Anladin sen onu.
Ozetle istedigin sey evlilikse, benim izledigim yol bu. Istsdigin sey hayatimda biri olsun ise, evden cikarken mideni evde birak her alternwtifi degerlendir ve tecrube kazan ve nasil yaklasacagini nerde ne yapacagini, hangi kiz tipinin neyden hoslanacagini, taleplerini tecrube et. En fazla 3 tip kiz var, kendileri her ne kadar kendilerini komplike varliklar olarak gorse de %90i aptal. Bu konuda da cok netim. Bu yuzden de miden varsa cekilecek bir is degil bu zamanin iliskileri. Ulan ben bir kizin cinsellik talebini reddettigim icin terkedilmis adamim. Butun ahlak yargilarimin icine sican varlik bir kizdi. Sonra demek bu degil yapmam gereken dedim, yaptim yine boka sardi. Bu kadar basit geldigini gorunce de tiksindim anasini satayim.
Cok konustum. Konustukca da daha fazla doluyorum. Iyi geceler hocam.10 Yorumla
+1 yılBuna yakın bir zamanlar da sadece Türkiye'de bulmak zor demedim ama değişen dünya ve gerçekten kirlenen dünyada artık gerçekten sevgili bulma işi çok zor benim görüş yorumlarimi takip ediyor musun bilmiyorum ama zaten hep bahsettiğim şey eski ile yeni çatışması Eskiden yine insanlar hep derdim de demeye devam ediyorum Yine bir sevgi Bağları vardı güvendiği insanlar etrafında çok fazlaydı Şimdi sadece bırak hani sevgili olmayı artık Türkiye'de değil dünyada bu böyle maalesef yeni nesil artık Aşk anlayışını sadece ya İstemem yan cebime de tutma meselesi haline getirdi ya da oyuncak olarak gör yani 3-5 gün takılıp sonra Çekip Giderim işte biraz acı çektirim tabii böyle bir duygu maalesef sadistlik olarak tabir ediliyor Eskiden insanlar sevgili bulamıyorum diye üzülüyordu ama böyle kirlenen bir dünyada artık bence bulamamaktan ziyade bekar kalmayı ve Bekarlığın artık maymuncuk gibi her kapıyı açan bir kilit olarak görmeye başladı ki bu çok normal çünkü artık Bekarlık yani Yalnızlık altın bir anahtar haline geldi
30 Yorumla
Zor bir şey olduğunu düşünmüyorum, kızlar da erkekler de artık birbirine olan ihtiyaçlarının farkına vardı. Artık sadece seks ihtiyacı için bile sevgili olunabiliyor tabi bunun gerçek anlamı sevgililik değil başka bir şey orasını ne yapacağız bilemiyorum. Ha onun dışında gerçekten aşık olduğun kişiyle sevgili olmaktan bahsediyorsan ki onu söylediğini umuyorum, bu senin kime aşık olabileceğine bağlı belki zor biridir belki kolay biridir orası bilemem. Genelleme yapacak olursak zor değil normal diyeyim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
82Cevap
+1 yılGenel itibari ile yapıya baktığımızda, türk kızlarının bir ''premses''liği yok değil.. Biraz ego, biraz üsttenb bakma, biraz bulunmaz hint kumaşı tavırları falan bu ülkede evlenecek kız kalmamış denilecek noktadadır. Ve haliyle hala ben 27 yaşında bekar isem, bunun tek sorumlusu saydığım bu kızların yüzündendir.. Kendilerini böyle görmeye devam ettiği sürece 10-20 sene sonra geriye dönülemez bir pişmanlık olacaktır. Gerçi boşa anlatıyoruz ama bir nebze olsun anlatıp rahatlamaktır derdimiz. Çünkü gerçekten artık kimse değer bilmiyor. Herkes tek seferlik takılıp ayrılıyor. Uzun vadede ciddi düşünen insan yok denecek kadar az. Parmakla göstersek sayılacak türden... şu an ki gündem tamamen para, mal, mülk üzerine... Hani dış görüşünü iyidir ama karakteri bozuktur ya işte öyleleri harcıyor böyle kızlar teker teker. Sonra bir kağıt gibi buruşturup atıyor köşeye. Tabi sonrası malum.. Başa alınan aşk şarkıları, sensiz derbederim tavırları, bu dünya batsın inecek var modu falan. Hep bir depresyon hep bir bunalım.. Sonuç?
Türk kızları için KOCAMAN BİR SIFIR!!!
Bu kafayla devam ederlerse evde kalmaları kaçınılmaz. Ha biz türk erkeklerine ne olur? Hazır bunlardan bir cacık olmuyorken kapağı yurt dışına atarız, Helgayla, olgayla, Marinayla evlenir göçer gider mutlu mesut yaşarız.. Olacak son bu zaten..20 Yorumlaİnsanlar tipe bakıyorlar... Ne kişilik ne karakter ne kalp buna bakmıyorlar. İkisininde önemi var ama insanların istedikleri farklı şeyler. Bir gün de tanışıp bir günde bitiriyorlar ilişkiyi.. Ne güven bıraktılar nede adam akıllı sevmeyi öğrendiler. Her yasadıği ilişkiyi aşk sanıp saçma sapan triplere giriyorlar.. Çoğu kişinin amacı farklı yani istediğimiz gönlümüze göre bir insan karşımıza çıkmadan her önümüzü çıkanı sonumuz olarak görüyoruz. Bu yüzdeen sevgili bulmakta sevmekte güvenmekte zorlaştı..
50 Yorumla
+1 yılMaalesef dış görünüş önemli. İnsan dışını beğenmediği bir şeyin içini de merak etmiyor ya da arkadaştan ileri göremiyor. Ama erkekler için şöyle bir avantaj var. Karakterinle de tavlayabilirsin kızları. Ama tabiki yine dış görünüş hiç önemli değil diyemem. Benim içinse herhangi bir sevgili bulmak kolay bir şey galiba ama aradığım gibi bir ilişki bulabilmek çok zor. Bir de ben de çok güzel bir kız değilim, sıradan bir Türk kızı tipindeyim. Aradığım karakterde adamı buldum diyelim, bana bakacak mı bir de o var. Yani zor sevgili bulmak galiba.
53 Yorumla- +1 yıl
@multimate Çünkü o karaktersizler yakışıklı oluyor işte ya. Bu da tekrar dış görünümün asıl önemli olan şey olduğu anlamına geliyor sonunda sanırım. Hayat acımasız valla billa.
Önemli Olan Doğru Olanı Bulabilmek Önemli Olan Helalini Bulabilmek. Önemli Olan Yılda 5-6 Kişi Değiştirmek Değildir. Eskiden İnsanlar Sevdikleriyle Sevgili Olur Evlenirlerdi, Şimdi Ayy Şu Çok Yakışıklı/Güzel Şunla Çıkmalıyım Oldu. Eskiden Seni Seviyorum Lafı Sevdiklerine Denirdi. Şimdi Yılda Kaç Tane Kişiyle Çıkıyolarsa Hepsine Deniyor. Bu İnsanlar Yüzünden Seni Seviyorum Kelimesi Dünyanın En Yalan Kelimesine Dönüştü. Türkiyede Bulmak Kolay Cebin Doluysa ya da Etkileyici Bir Yüzün Varsa, Ama Bu İkisi Yoksa Genelde Ezik Kademesinde Oluyosun. Kimse Kimsenin Karakterine Bakmıyor. Bakan Az. Yakışıklılığın Ve Paran Geçicidir Bu İkisi Biterse Tekmeyi Basıyolar. Ama Karakter Kalıcıdır
00 Yorumla
+1 yılBelli bir güzellik algısının dışındaki kızları erkeklerin beğenmemesi söz konusu değil mi? O yüzden yüz, fizik, güzellik, yakışıklılık arama iki taraf için de geçerli. Bunu sadece kızlara mal edecek değilsin herhalde değil mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılkader böyleyse yapacak bir şey yok elbette. İsyan edecek değilsin. Bir şey değişmez.
- +1 yıl
İsyan etmek için sebebim yok.
+1 yılBen uzun bir ilişkiden çıktım keşke erken davranıp başlamasaydim.. şimdi iliski ve flört konusunda cok seçici oldum normalde çok sosyal aktif biriyken gönül ilişkisi için biriyle bir araya gelince tam tersine dönüyorum.. olmuyor da olmuyor bugün isyan ettim bayağı
11 Yorumla- +1 yıl
Uzun iliski ya da bir cok deneyim olunca ne yazik ki baglanma sorunu da oluyor..
Bir de tanisican, taniyacan, ogrenecen karsindaki insani zor geliyor..
Ancak basini donduren, heyacan duyacagin biri olursa istekli oluyor insan degilse zor yani bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için gerçekten zor o güveni verene kadar bin takla atıyorsun. Çoğu insan yakışıklı olduğumu söyler eğitimliyim donanımlıyım ama bulamıyorum neden bir sorun var olmuyor işte, Türk kızları ile ilgili bir problem onların suçu değil ama onlar da aynı tencerede kaynayınca bu kıvama gelmişler işte. Ama kızlar için gerçekten kolay bir sürü şansları var seçebilirler onlar seçiyor zaten biz de bulmaya çalışıyoruz saçmalık denge yok. Batı'da öyle değil o yüzden basıp gideceğim buradan koydum kafaya mutlu değilim burada. Ben her seferinde söylüyorum Türkiye kadınlar için bazı konularda cennet. Bazı konularda dertleri büyük tamam ama herkesin derdi var bir onların değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Zor değil.. Senin bu konuda biraz kendini geliştirmem lazım.. Kur yapmayı.. ögrenmeli.. Kızlara karşı ağzın iyi laf yapmalı.. Özgüvenin yüksek olmalı.. Kıza direk yürürsen bodoslama çarpar.. sonuç elde edemezsın.. Yan yolları kullanarak kızı ürkütmeden yanaşmalısın..
32 Yorumla
+1 yılEvet. Tarifi veriyorum:
Malzemeler
Bir adet ayfon son model telefon
İçi para ve kredi kartı ile dolu cüzdan
Ev
Araba
İyi bir dış görünüş
Uygulama:
Arabayı mekananın neredeyse içine kadar sokup park etmek daha sonrasında sagı solu keserek içeri girme masaya oturrurken ayfonu ters cevirip koymak şansı arttırıyor, arabanın anahtarı ve kalın cüzdan masada olmalı, sonra oturup bekliyorsun.10 Yorumla
+1 yılKolay diyorsun da o herkes içinde temiz olanı bize uygun olanı bulmak için kaç kişiyi eliyoruz haberin var mı? Heran kimin ne yapacağını bilmeden tutuluyorsun birine ve tecavüz edip yakıp atıyorlar kızların cesedini bir yerlere. Söylesene kız olmak bu ülkede kolay mı sanıyorsun? Sırf bu yüzden de kimseye güven duymadigimdan ben senden daha fazla yalnız kalacağım
11 YorumlaHerkes kendini arıyor aslında ama ne yazik ki senden bu dünyada bir tane var o yüzden sonu hayal kırıklığı oluyor. Karşınızdakilerden beklentiyi fazla büyük tutmamak gerekli Herkesi olduğu gibi kabul ederseniz sorun olmaz.
40 Yorumla
+1 yılTürkiye Avrupa orta doğu arasında kalmış bir ülke elbette din örf adetler zorlaştırıyor bir yandan abazanlar bir yandan kültürsüz cahil aileden gelmiş Kızlar en çirkini bile yakışıklı arıyor yani bilmiyorum ama ortası yok bu ilişkilerin
31 Yorumla- +1 yıl
baya doğru
Sevgili aranmazki bulunsun, kulağa hiç hoş gelmedi bu söz bana...
Sevgili rastlantılar ve sebepler sonucuyla karşılaşılır
Türkiye sevgili ile bağ ya da iletişim kurmak zor değil aslında
Şimdiki gençler sosyal medya aracılığıyla bülgeler arasındaki kültür farkını ez aza indirip karşı cinsle bir çok konuda anlaşmaktadır
Sonuç olarak eğer gerçekten birbirlerini sevip aralarındaki bağı sağlam ise sadece sevgililikle kalmaz daha da ilerletirler00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence tip o kadar önemli bir kıstas değil çünkü herkesin illa ki tip olarak bir dengi beğeneni vardir.
Sosyalleşmek, iletişim halinde olmak daha önemli, içine kapanık farkli ortamlara girip çıkmayan, monoton yaşayan insanlar için yeni güne başlarken hic bir heyecan farklilikta olmaz.00 Yorumla
+1 yıl☆ Genel olarak ; Para , vücut , tip varsa sevgili bulamamak daha zor. Elbet bulunur.
Ancak bulmak istediğin ve karşındaki insana göre değişen bir durum.
Saydığım 3 şey yoksa normalden biraz daha fazla çabalaman gerekebilir.
( 3üde yok bende )00 YorumlaSevgiliden bol ne var ki. Maksat sadece oysa bulunur her yerde. Ama maksat o olmalı, herhangi biri olmamalı yani. Kalbine, ruhuna hitap edecek biri olmalı. O da aranıpta bulunan bir şey değil. İnsanın karşısına çıkıveriyor bir anda.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsitede biri var hep diyor herşey tiptir diye. çok haklı valla. tipin yoksa direk engeli yiykrsun. kızlarda erkeklersde tipe bakiyor. sanalda umursamiusojnda reelde kotu haci ya.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bu konuda. Hatta ben burada bir kızla konuşuyordum kendi fotomu attım anında engelledi ileri bir zamanda kızla konuştum başka hesap açıp sahte hesap vardı sana yemin olsun kız bana cıplak fotolar bile attı
Cevap sahibi+1 yılyaa çok kotu olmuş senin durum.
Soran+1 yılDüşün yani yakışıklı görünce ne hale düşüyorlar. Şeytan diyor ki yay fotoları da işte hem suç hem benim karakterim de yok o
Cevap sahibi+1 yılaman boşver ya herkes ettiğini bulur
Soran+1 yılZaten İnan saldım ya zerre umurumda değil. Birime selam yazasım gelmiyor devamı gelmeyeceği için
+1 yılÇünkü amacınız sadece flört, ciddi ilişkilerden kaçıp duruyorsunuz.
114 Yorumla
Soran+1 yılyalan yok direkt evlenecğeim kız istiyorum da geçmiş konusunda çok takıntılıyım inan. Hani kendim gibi anadan doğma temiz kız bulsam kaçırmam
- +1 yıl
Bende de aynı takıntı var, sanırım imkansızı istiyoruz.
Soran+1 yılyok yani böyle söyleyince seni beni yobaz yapıyorlar ondan dolayı açık açık soramıyorsun da. El ele tutusması bile yetiyor soğuman için.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yobaz mobaz hiç ilgilendirmiyor beni, ben temizsem karşımda ki de öyle olmak zorunda.
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Borlu yeter lan p'ç sektir git şıradan
Paran varsa bazı kızlar için kolay bence onlar iyi bilir.
20 Yorumla
+1 yılZorluğunu hiç yaşamadım. Bazıları cool takılmak için veya kendisine güvenmediği için kızların ona gelmesini bekliyor. Hoşlanıyorsan karşısına geçip bunu söyleyeceksin.
20 Yorumla
+1 yılKatılıyorum size. Fakat gerçek anlamda sevgili bulmak, ciddi düşünen anlaşılabilecek birini bulmak, açıkçası gerçekten çok zor.
20 Yorumlaburada (almanya'da) öyle bir önyargı hâkim. Çoğu kişi, Türkiye de sevgili yapmanın çok daha kolay olduğunu iddia ediyor, doğruluğu tartışılır.
11 Yorumlainsanların tek derdi dış görünüş aşk falan pek umurlarında değil bugün tanışıp yarın ayrılıyorlar ama gerçekten sevecek olana sevgilide var kocada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAdamına göre kolay diyelim. Kadınsan zaten default olarak yanında erkek beliriyor bir şey yapmana gerek yok :D
10 Yorumla
+1 yılBence bu sadece türkiyede degildir her ülkede bu durum vardir. Bence sevgili bulmak kolayda karekteri düzgün insan bulabilmek zor bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aradığın kişiyi bulmak zor kadınlarda sevgili yapmak 1 dk sürmez ki turkiyede ama başka ülkede yüzlerine bakmazlar
10 YorumlaSevgili bulmak kolay çünkü basitleşmiş bütün gönül işleri, gerçek sevgiyi bulmak ise işte, o çok zor.
21 Yorumla
Soran+1 yılsen burada çok eski bir üye misin konudan bağımsız olarak?
+1 yılHiç de değil adam olmasını bilenin gayet de olur hayatında birisi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızlar için inanılmaz kolay ama erkek için baya zor
20 YorumlaHaahahaha zor evet ya ama millet de çatır çatır evleniyor bende onu anlamıyorum
20 Yorumla
+1 yılSevgili bulmak basit olmasına basitte günümüzde sevgi denilen kavramın içi boşaltıldı. Her önüne gelen biz sevgiliyiz diyor. Her yerde 2 günlük süren ilişkiler var. Ben sevgili olacağım kişi ile mezara kadar düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek açısından zor, bizim kızlar yamyam. Empati yapınca sahiden çekilecek dert değil, birçoğu aç gözlü görgüsüz cahil vs. say say bitmez.
60 Yorumla
+1 yılÇok kolay güven asilayabiliyorsaniz istediğin kişi ile sevgili olabilirsin. şahsen bana teklif çok geldi ama kimsenin duygularıyla oynayıp kandırmak istemedim şu an maddi yeterlligim yok ve başlamak için doğru zaman olduğunu zannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılkadınlar için elini sallasan ellisi, ama açık konuştuğun sürece. oturur da cinsel hiçbir dürtün yokmuş gibi davranırsan erkekler de kaçıyor. ama tabi öbür türlü de kim gerçekten seviyor kim sadece arzuluyor emin olmak zorlaşıyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılSamanlıkta iğne aramak gibi bir şey sevgili bulmak ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoook kolay ama bu kadar kolaysa hepsi çürük çıkıyor kardeşim
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar için de zor. Çünkü takılmalık istiyorlar sevgili sevmek fiilinden isim olmuş bak. Yani seveni bulmak çok zor
21 Yorumla- +1 yıl
açık ilişki istiyor erkekler kız dırdırı yerine :D
+1 yılHiç özgüvenli değilsin. Kendini bir silk kardeşim. Senden daha çirkinleri sevgili yapmıştır belki. Tipinden kaynaklandığını düşünme. Çirkinlik güzellik bakan gozdedir. Önce sen kendini sev ki başkaları da seni sevsin. Sonrası kısmetse gelir. Kasma
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKolay tabi her kızın instası var eklersin eskiden öyle miydi msn vardı ordan da babam yakalıyacak diye gizlice konuşurduk bilgisayardan yavrum bu devirde bulamıyorsan yani yaşama ne diyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesele sevgili bulmak değil mesele sevip sevebilmektir bence :) Herkes herkes ile bir şekilde ve kolayca sevgili olabilir önemli olan birini sevmek ve sevilmektir zor olan.
00 Yorumla
+1 yılGörüntüyle bu işin yani ciddi bir ilişkinin bir alakası.. oncelikle tavır davranışlar güven vermeli iyi bir mesleğin olmalı yani biraz geleceğin parlak olmalı kizlar seni tanıdıkça begenecekledir.. yalanci cahil kültürsüz değilsen
10 Yorumla
+1 yılMillet aklını sevgiliyle bozmuş ya, hiç
bir şey zor değil bu hayatta isteyen belasınıda bulur, mevlasınıda.10 YorumlaHerkes sevgili bulur. Ama sevgili var, sevgili var. Doğru insanı bulmak zor
11 Yorumla
Soran+1 yılbence o kadar kolay değil bunca geçen seneye bakınca
+1 yılKadin bulur da vasifsiz adamlari ancak.. onu da kim ne yapsin iyi adamlar bizi bulun artik mk
20 YorumlaAdam olabilen biri lazım ama şimdiki erkekler adamin son iki harfi yanii 😂 neysee 😝
249 Yorumla- +1 yıl
@BuBirRüya profilinle, erkekler için olan sözlerin çok manidar olmuş
- +1 yıl
Ahaha kız yorum yapmış salaklar adam olduklarını ispatlamaya çalışıyor gereksiz lüzümsuz döl israfısınız
- +1 yıl
😂😂 son yorum guzeldi döl israfı 😂
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS bu kadar a*cı olma bence Allahın cezası ben kim haklı kim haksızsa ona göre yorum yaparım sen ise kızı düşürmek için yorum atan zavallı itin tekisin
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS 🤣 adam olduklarını ispat edeyim derken eline yüzüne bulastiriyolar bide allan m-allari
- +1 yıl
Hayırdır itin teki falan seni ayağımın altında sinek gibi ezerim zavallı
Kızlar sana bakmıyor diye ağlama
Adam değilsin kahpesin sen - +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS aynen öyle lafı ağzımdan aldın helall olsun 🤣
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS hadi naş başka kapıya bana bakmazlar tabi nerde dürüst varsa efendi varsa yalnızdır senin gibi karaktersizlere düşerler kız için erkekliğini satarsın sen her şey yaparsın doğrunun değil uçkurunun peşindesin hadi kaybol yav*ak seni
- +1 yıl
@BuBirRüya burda ne mal olduğunu belli eden sensin ben ne kadar mal olduğunu yazdım sadece ADAMlığımı burda niye kanıtliğim ki zaten vicdanı ve aklı olan kimin ne olduğunu anlar.
- +1 yıl
@BuBirRüya lafı üstüme alınmadım zaten bana değil şimdiki erkekler demişsin bana hakaret edeceğin bir şey demedim ki niye mal diyorsun sen başlattın tartışmayı düşüncelerimden dolayı kendime adam derim çünkü çoğu şer*fsizlerden farklıyım işte bu yüzden yalnızım her erkek aynı değil bunu bilmeni istedim sadece nereden nereye geldi konu şundan da eminim bu dünya efendiler işin cehennem eğer şer*fsiz olsaydım çoktan yanımda bir kız olurdu neyse daha da uzatmıcam.
- +1 yıl
Profil fotosuna bak kızın ne olduğu anlaşılıyor 😁😁
- +1 yıl
Profilini kapattırayımda ss aldım o zaman kim neymil görürsün burası muz cumhuriyeti değil adamı yerler...
- +1 yıl
@multimate boşver ona cevav veripte kendisini bişey sanmasın yaptığı yorumları profiline koyduğu açık +18 fotoyu bildirdim yorumlarıyla birlikte kapattırıcam onun profilini az kaldı kapanmasına 😎
- +1 yıl
@multimate aynen bunun gibilerin biyerlerini havaya kaldırdıkmı kendilerini bir 💩 Sanarlar 😁😂
- +1 yıl
Ahaha destan
- +1 yıl
Hakim adam yerine koymazki bunları hep küfür ediyorlar
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS olum sen ne iğrenç bir yaratıksın kız düşsün diye her şeyi yapıyorsun valla acınacak haldesin sadece gülüyorum sana 😂😂
- +1 yıl
Kız düşsün diye mi hahaha
Çevremde çok kız var neden sırf düşsün diye yazayım ki ayrıca biz zaten konuşuyoruz - +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS iyi konuşuyorsan karakterine uygun birini bulmuşsun kardeş daha fazla ötme kaybol
- +1 yıl
Kıskanma koçum sen havla köpek gibi
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS bak son kez yazıcam seninle daha fazla uğraşamam karakteri bozuk birini kıskanmam neden kıskanim ki 😂 bazıları senin gibi karaktersizleri hakediyor koçum onlar da yaptığını çekiyor başka da bir şey demiyorum.
- +1 yıl
Aferim defolup git şimdi başka kızlara asıl oc
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS lan kardeşim sensin Allahın belası şere*siz senin anan yoldan geçen hanı olmuş en son bana verdi de ordan biliyorum lan klavye delikanlısı bana küfür ederek büyük sataşma gerçekleştirdin p*ç sen sg olup gideceksin oc
- +1 yıl
Karşımda olsan seni tek yumrukla yere sererim
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS hadi ikile kaybol!
- +1 yıl
Annene söyle kucagımdan kalksın herkes oturamaz kucagıma
Dostum her şey görünüş değil. Lütfen öyle düşünüp umutsuz olma. Senin sohbetini karakterini seven insan da çıkacaktır karşına. Ama doğru yerde doğru zamanda. Unutma her nasip vaktine esirdir...
20 Yorumla
+1 yılEtraf seni her türlü halinle kabul edecek insanla kaynıyor. Lakin o insanların amacini bilmeyen de yoktur yani.
00 Yorumla
+1 yılZor aslında gerçek manada sevebileceğin biri zor bulunur sonuçta sevebileceğim biri ancak sevgilim olur
00 YorumlaŞahsen bir kız olarak hep karşı taraftan ilk atak bekledim hic ben bişe yapmadım eğer hoşlanırsam konuşurum oyüzden sevgil bulmak kolay ama doğru insanı bulmak zor heleki cok cevren yoksa dahada bir zor
21 Yorumla
+1 yılHerkes temiz insan, iyi kalpli diyo da tip yoksaa yüzüne bile bakmıyo bırakın yalanı dolanı vede menfaati..
20 Yorumla
+1 yılErkek için zor derken? 😂 Kızlarla sevgili olanlar kim peki? Hepsi eşcinsel mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kolaysa ben niye tekim😂
26 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik bekleyen erkekler gelmişse karşına ondandır
Soran+1 yılsadece sana karşı değil tüm kızlar bunu yaşıyor.
Soran+1 yılben senden direkt çaktım çünkü dedim kapalı kız (bunu yermek için söylemedim tabii ki de) çoğu şeye evlenmeden karşı olacağı için çoğu erkek istemez diyerek düşündüm :D
Sevgili bulmak iş değil, düzgün birini bulmak çok zor.
00 Yorumlaşu an çok kolay gibi gözüküyorburdan. bu kadar kolay olmamalı bnce.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kalite rastlantı değildir rastlayamazsınız, arayacaksınız.
00 Yorumlaseçici değilsen çok kolay. ama seçiciysen çok çok zor
02 Yorumla- +1 yıl
Birader prozac faydasını gördün mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunun çirkin veya güzellik ile bir alâkası yok. Ne çirkin kızlar görüyorum ki yüzünde bir ton makyaj ona rağmen berbat görünümlü ... çirkinliğini bir tarafını açarak kapatmaya çalışıyor bazıları. İşte bu kesim kesinlikle boş kalmıyor. Benim de hiç sevgilim olmadı. 4 sene önce tam olacaktı da öptürmediğim için bıraktı soğuksun diyerek. Kısacası boşta kalmak istemiyorsan ve bir sevgili bulmak istiyorsan kıçının başının ayrı oynaması gerekiyor. O zaman bu iş tamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili nedir ne demektir önce bunu tam manasıyla bilmemiz lazım...
00 Yorumla
+1 yılKader arkadaşımı buldum (😂😂😂). Katılıyorum görüntü yeteri kadar iyi değilse zor.
00 YorumlaBu ülkede böyle kendini bir pok sanan kızlar dogdukça dogdukça iş zor karılar için kolay ama
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım