Evet bu ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz ilerisi için ne kadar parlak?
Not: Ben ve sevgilimin burcu.
Not: Ben ve sevgilimin burcu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başak burcu erkeği zor bir erkektir. O sakin, utangaç, yumuşak, geri planda kalan, ürkek, çekingen bir görünüme sahiptir. Ancak onun bu haline pek kanmamak gerekir. Soğuk ve mesafeli durur, sesinde bir kuruluk vardır. Çok kolay dost olmaz. Onunla arkadaş olmak isteyenlere önce bir “dur bakalım” der. Ancak karşısındaki kişiden emin olduktan sonra aradaki görünmez, sert duvarı kaldırır. Bu aşamadan sonra insanlarla samimi ilişkiler kurabilir. Onun içindeki espritüel kişilik böylece açığa çıkar. O zaman anlarsınız ki; çok içsel ve samimi birisidir. Ancak o ana kadar, yani size güven duyduğu ana kadar soğuk, katı, planlı ve hesaplı görünümünü sizi yanıltır. Hatta bu duruşuyla sizi uzaklaştırabilir. Dolayısıyla Başak burcu erkekleri de biraz zor evlenen insanlardır. Çünkü onlar karşılaştıkları insanlara anında güven duymazlar.
Başak burcu erkeğini kazanmak gerekir. İleri ki yaşlarda bu özellikleri daha da ağır basabilir. Çünkü mükemmeliyetçidir, hep en iyiyi arar, en güzeli arar. Sonuç olarak eş bulmakta da zorlanır. Bu mükemmeliyetçi ve seçici özelliklerinden dolayı müzmin bekarlar arasında en çok sahip olunan burçtur.
Başak burcu erkeği para hesabını iyi yapar, bütçesini doğru şekilde kullanır; çünkü gözünden hiçbir şeyi kaçırmaz. Küçük ayrıntılar dahi onun için önemlidir. Planlıdır, programlıdır, oldukça titizdir, temizdir, düzenlidir. Eğer onun eleştirel yapısını da hoş görürseniz ideal bir eş, ideal bir sevgili olabilir.
ulan şerefsiz biz burada balık burcu ile uyumunu sorduk sen ne yazıon
Olumsuz gibi.
Benim bildiğim başak burcu erkekleri romantiklikten uzak, odunumsu tiplerdir.. Mantıkla hareket ederler çoğu zaman.
Yani balık burcunun heleki kadınının tam tersi yani..
Sabır edebilirsen idare edebilirsen olabilir ama duygusal açıdan bayağı aç kalırsın..
Başak burcu erkeği tecrübem olduğundan bunu yazıyorum :)
nolur yalvarıyorum balık kadını kimse kaçsın nolur , erkek başaksa kaçsın abi
ben aslanım , burç olarak evlenmek istediğim tek burç balık
başak erkeği kadar her konuda pislik berabat lanet b i burç görmedim
balık kendine yazık eder , balık kaçsın abi , ben ona 50 tane erkek ayarlim ama o başaktan kaçsın.
lannnnn başak başak dedim kusucam şimdi :D
Aşkım bizi yazmışsın :)
Ama olur bizim ilişkimiz merak etme s. çs. b. y. :D
:))
Cevap
8Cevap
Ayyyy bende balık burcuyumdur ama başaklarla hiç anlaşamam. Sürekli bir laf atarlar bana ayar verirler. Titiz olmalarına bişey demem severim. Fazlası zarar her şeyin. Ama kişiye göre değişir. Başaklar hoş olurlar. Dobralar. Ama iyi ezerler karşısındakini
Bana denk gelemediler :'( ezdiler beni :D
Karşılıklı yemek yiyip sohbet ederken birdenbire kızın ağlamaya başladığı kombinasyon...
Hu aynıyız senle
Burc murç bilmemde güzel gidiyor (:
Başak erkeği uyumludur, balık burcu kadını biraz alıktır ama olsun anlaşırlar sorun olmaz
ben başağım balıklarla iyi anlaşırım her daim :))
yay olmasında ne olursa olsun anlaşırlar :)
Patlamaya hazır pimi çekilmiş bomba..
Başak burcunun erkeği de mi oluyormuş
a mlıyı bulduk birde burcuna bakacaz..
İyi anlaşır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar