Simdi şöyle bir durum var bende bakimli erkek severimde bunlar cok naif durmuyolarmi 😂 Allah icin tatli hoş cocuklar Allah sahiplerine bagislasin ama ben erkekligini hissettirecek erkek seviyorum demekki😂 bide bunlarin ş3yi kucuk oluyir diye biliyom ahahsjsjjsnsjs
Şeyi küçük oluyo ne ya Allah aşkına büyüklü küçüklü isteklerinizi keşke beyinleriniz içinde düşünebilseydiniz. Erkek denilince aklına gelen 'küçük şey' ise aklının nereye yattığını belli eder
yalnız turk erkegi asyalı erkeklerden uzundur. bir tek guney korelı erkeklerle turk erkegi aynı boydadır. o da 1.70 degil, 176.5 santimdir. son 10 yılda yapılan arastırmanın sonuclarıdır.
@petitepapatya asyalı erkekler iyi demedim zaten. Özel bir ilgim yok onlara karşı. Türk erkeğinin durumunu söyledim. Ve wowwww çok değişti şimdi her şey
beğenmeyebilirsin ona birşey demedik, ama boy konusunda saçmalamışsın. asya erkegi var haberde. ve sen türk erkegıne kısa dıyorsun. ki asyalılardan kısa degil. ayrıca 170'de degil. kapito?
@petitepapatya sana mı sorucam allahın yancısı nereye ne yazacağımı. Ayrıca insanların dünkü sorulan soruya verdiğin cevabı stalklayacaklarını düşünmen aşşşırı hasta bir davranış
ne biliyim az ötede agla dedin. erkek olmadıgıma gore boyumdan dolayı dedin sandım. boyum yazıyor orada cunku. ayrıca daha once basıma geldi de ondan. yorumlarda yazısırken bir kız sen 1.40'mısın dedi. ben de sasırmıstım. ama demek ki yapıyor insanlar
ben istatistikle konusurum hanımefendi! sizin gibi tahminle değil! kadınlar daha uzunmus. ben sana istatistik veriyorum. sen oturma organından sallıyorsun.
@petitepapatya istatiklerin yalancısısın sen de o zaman. Matematiğe bakacağına az çevrene bak. Bilip bilmeden artistlik taslıyorsun sırf yaranmak uğruna. Git işine ya. @desmera uğraşmaya değmez tatlım bununla, salla
@petitepapatya ben boyumu söylemek zorunda değilim. Bir şeyi eleştirirken hıı kendine bak demek de açıkçası saçma. 1.30 olduğumu varsay bu beğenip beğenmediğim şeyleri değiştirmeyecek. Senin boyuna da gönderme yapmadım. Bu sitede kendinle söylenen şeyleri de çok takıntı etme boşuna üzülürsün
@petitepapatya 1.78 kızım ben canım. Ki türk erkeklerini sadece boy olarak değil tip olarak da beğenmiyorum genel olarak. Bunu idrak etmenin ve boy konusunda ısrar etmenin manası ne durup dururken. Polemik yapma boşu boşuna. Beğeni de benim zevk de benim, paşa keyfimin kahyası mısın? durup dururken kavga çıkarmaya çalışma
@petitepapatya off amma uzattın ya. iyi niyetle kötü bir şey derlerse kafan takma diyorum saldırıyosun. Boy kompleksin varsa bu senin sorunun saldırma sağa sola
1.78'miş. bir de o boyla topuklu giyiyorsundur sen. uzun kızların neden topuklu giymemesiyle ilgili sorumda acıklama yaptım. okumanı tavsiye ederim. topukluyla dolasmanız adil degil
@Zagarlow ya yuh be konuyu şurdan milliyetçiliğe getirdiniz ya daha ne deyim. @desmera 2 dakikaya vatan haini de ilan ederler bunlar bizi. Gerçi kime laf anlatıyoruz ki biri boy kompleksli, diğeri ultra ultra milliyetçi (!) Gidin işinize ya.
@petitepapatya alimin fikri neyse zikri de olurmuş. Konuşmaları baştan aşağı okursan bir kez kimin neyi ne amaçla yazdığını anlarsın. Allah aşkına sus yeter tamam sen haklısın.
@petitepapatya ee biraz önce sessizflexle bir olmuştun ben tek kişiydim. Sesin çıkmıyodu @soran Konuyu vatan haini meselesine getiren kişiye ağzının payını verdim sıkıntı yok
@petitepapatya takip isteklerini kabul etmem hiçbir zaman ne derdin varsa buradan yaz. Ayrıca sen kimsin sana gizliden yazayım. Ayrıca uzun kızlar topuklu giymesin yorumunu yeni gördüm. Hasta mısın sen ya? Ayrıca niye zırt bırt kendi sorunu kaynak gösteriyosun kanaat önderi mi zannediyosun kendini. Millet sana mı soracak ne giyip giymeyeceğini ne beğeneceğini
Şaka Gibi Türk Kızları Efsane Zaten Reis Güzellilik Veya Yakısıklılık görecelidir kimine gore asyalı erkekler kımıne gore İtalyan kimine Türk Kızları Kimine Rus kızları 😏
aa bu kız bugün türk erkekleri neden rusları azerileri seviyor diye ağlayan kız değil miydi 😂😂
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
herşey bitti şimdi de ergenler gibi saçma sapan ırklar üzerinden birbirinizi vurmaya çalışıyorsunuz acıyorum şahsen
Cevap sahibi
+1 yıl
e kardeşim yabancı severseniz sevin yabancı ülkeden gelin almak zorken damat almak daha zordur ayrıca koreliler japonlar öyle kolay kolay yabancılarla evlendirilmez ırkımız karışıyor diye
Cevap sahibi
+1 yıl
onu bunu geçtim bizde yabancılarla evleniriz yani çok mu zor türk kızları basittir zaten tavlanmak için bi paranın olması 2 yaşının 40 olması 3 yabancı olman yeterlidir :)
Cevap sahibi
+1 yıl
hadi varsayalım türkiyedeki tüm kızlar yabancılarla evlendi biz bekarmı kalacağız bizim de alıcımız çok tatlım :) ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayir tabikide 9 yasindaki cocuk gibi hepsi. Ben erkek gibi erkek istiyorum ne onlar öyle eciş bücüş tipler
valla bana çok tatlı ve karizmatik geliyorlar
Simdi şöyle bir durum var bende bakimli erkek severimde bunlar cok naif durmuyolarmi 😂 Allah icin tatli hoş cocuklar Allah sahiplerine bagislasin ama ben erkekligini hissettirecek erkek seviyorum demekki😂 bide bunlarin ş3yi kucuk oluyir diye biliyom ahahsjsjjsnsjs
Şeyi küçük oluyo ne ya Allah aşkına büyüklü küçüklü isteklerinizi keşke beyinleriniz içinde düşünebilseydiniz. Erkek denilince aklına gelen 'küçük şey' ise aklının nereye yattığını belli eder
@Cheを894 1 yil onceki yorumumu simdi cevaplaman sjsjsj demekki arastiriyorsun
Türk erkeği... Klasik ortadoğulu tipi ve 1.70 boy :(
kesssinlikle
yalnız turk erkegi asyalı erkeklerden uzundur. bir tek guney korelı erkeklerle turk erkegi aynı boydadır. o da 1.70 degil, 176.5 santimdir. son 10 yılda yapılan arastırmanın sonuclarıdır.
@petitepapatya asyalı erkekler iyi demedim zaten. Özel bir ilgim yok onlara karşı. Türk erkeğinin durumunu söyledim. Ve wowwww çok değişti şimdi her şey
evet değişti. 170 boy demiştin. 176.5 santim oldu. arada baya fark var. yeter artık boy üzerinden ayrımcılıgınız!
Evde kalmış kız kurusu nerde doğduğunu hatırlatalım
@petitepapatya Az ötede ağla. Beğenmiyorum zorla mı
@SessizFlexx ıyyy hoşt hoşt yaran mı var gocundun
Dörtlük istiyorsunuz anlarım ama sizde orta doğu cahil tipsiz aileden gelmişsiniz
ben niye aglayayım? ben erkek degilim ki. sordugum soruya mı baktın, alakayı kuramadım da?
@SessizFlexx de ayrı ve uzatma allahın maymunu git muz ye.
senin boyun kaç?
Evde kalmış buda seçici olmuş hayatını yalnızlıkla geçirmiş yalnızlık kafayı yedirmiş yiyorsa at fotonu bakalım kim maymun
ne kadar saygısızca cevaplar. sinirden kendimii yiycem.
@petitepapatya Boyu 1.61`dir ağlıyor resmen :D
@petitepapatya sorduğun soru? neyse tekrar ediyorum beğenmiyorum zorla mı
dün kısa kızların topuklu ayakkabı giymesiyle ilgili bir soru sormustum. orada boyumu yazmıstım da ondan acaba oraya mı baktın dedim
@sessizflexx ıyyy senin gibi üç kuruşluk çöl maymununa kendimi mi kanıtlamaya çalışıcam ahahahaha FÖTÖ ÖT
@petitepapatya Boşver kardeşim cahilin teki uğraşma böylelerine ellerini yormak inan ki zaman kaybı
@SessizFlexx ıyyy fırsatçı kertenkele seni meydan buldun kıza mı yürüyosun.
beğenmeyebilirsin ona birşey demedik, ama boy konusunda saçmalamışsın. asya erkegi var haberde. ve sen türk erkegıne kısa dıyorsun. ki asyalılardan kısa degil. ayrıca 170'de degil. kapito?
millete çöl maymunu diyorsun da sen de bu coğrafyanın insanısın?
@petitepapatya sana mı sorucam allahın yancısı nereye ne yazacağımı. Ayrıca insanların dünkü sorulan soruya verdiğin cevabı stalklayacaklarını düşünmen aşşşırı hasta bir davranış
boy konusunda hassasım. böyle konuşturmam.
@petitepapatya böyle konuşturmam? Ahahaha internetin ücra köşesinde anonim bir hesapsın sen farkında mısın
ne biliyim az ötede agla dedin. erkek olmadıgıma gore boyumdan dolayı dedin sandım. boyum yazıyor orada cunku. ayrıca daha once basıma geldi de ondan. yorumlarda yazısırken bir kız sen 1.40'mısın dedi. ben de sasırmıstım. ama demek ki yapıyor insanlar
farkındayım. aynı senin gibi. böyle konusturmam derken karsı cıkarım anlamında dedim.
@petitepapatya yav git şurdan kim uzun erkeklerden hadi göster, yoldan 4 kişi çevir kız erkek, kızların boy ortalaması daha uzundur kalıbımı basarım
hala boyun kac soylemedın hem
ben istatistikle konusurum hanımefendi! sizin gibi tahminle değil! kadınlar daha uzunmus. ben sana istatistik veriyorum. sen oturma organından sallıyorsun.
@petitepapatya istatiklerin yalancısısın sen de o zaman. Matematiğe bakacağına az çevrene bak. Bilip bilmeden artistlik taslıyorsun sırf yaranmak uğruna. Git işine ya.
@desmera uğraşmaya değmez tatlım bununla, salla
@petitepapatya ben boyumu söylemek zorunda değilim. Bir şeyi eleştirirken hıı kendine bak demek de açıkçası saçma. 1.30 olduğumu varsay bu beğenip beğenmediğim şeyleri değiştirmeyecek. Senin boyuna da gönderme yapmadım. Bu sitede kendinle söylenen şeyleri de çok takıntı etme boşuna üzülürsün
millete laf atacağına önce kendi tipini buraya at suratsız teyze
KİM KİME YARANIYOR BE KİM KİME!
Ben de 1.40'ım. ne var bu kısa kısa kısa. o gizliden bir çıksana sen. matematige inanacagına etrafa bak diyor mantıgına senın
üzülürsün derken? niye üzüleyim? beni dalgaya alabilmek kolay mı sanıyorsun?
@petitepapatya 1.78 kızım ben canım. Ki türk erkeklerini sadece boy olarak değil tip olarak da beğenmiyorum genel olarak. Bunu idrak etmenin ve boy konusunda ısrar etmenin manası ne durup dururken. Polemik yapma boşu boşuna. Beğeni de benim zevk de benim, paşa keyfimin kahyası mısın? durup dururken kavga çıkarmaya çalışma
@petitepapatya off amma uzattın ya. iyi niyetle kötü bir şey derlerse kafan takma diyorum saldırıyosun. Boy kompleksin varsa bu senin sorunun saldırma sağa sola
o zaman defolun gidin bu ülkeden ne işiniz var hala bu ülkede
1.78'miş. bir de o boyla topuklu giyiyorsundur sen. uzun kızların neden topuklu giymemesiyle ilgili sorumda acıklama yaptım. okumanı tavsiye ederim. topukluyla dolasmanız adil degil
@Zagarlow ya yuh be konuyu şurdan milliyetçiliğe getirdiniz ya daha ne deyim.
@desmera 2 dakikaya vatan haini de ilan ederler bunlar bizi. Gerçi kime laf anlatıyoruz ki biri boy kompleksli, diğeri ultra ultra milliyetçi (!)
Gidin işinize ya.
ben uzatmadım. saldırgan olan sendin, sen, sen. hep uslubun kotuydu. şimdi iki kişi sıkıştırıp, ezeceksiniz beni aklınızca.
@petitepapatya alimin fikri neyse zikri de olurmuş. Konuşmaları baştan aşağı okursan bir kez kimin neyi ne amaçla yazdığını anlarsın. Allah aşkına sus yeter tamam sen haklısın.
@Zagarlow ıyyy bu kim a q profilindeki sensen senin adına üzüldüm :( yarım saattir ilgi çekmeye çalışıyosun varoş al ilgi
boyum kısa olabilir ama vücut kitle indeksim ideal. önemli olan da bu. sağlık. 32 kiloyum. sen ideal kilonda mısın bakalım?
seni yazdım desmera. bu sitede unutmayacagım. gizli de anca gizliden yazar
@petitepapatya ee biraz önce sessizflexle bir olmuştun ben tek kişiydim. Sesin çıkmıyodu
@soran Konuyu vatan haini meselesine getiren kişiye ağzının payını verdim sıkıntı yok
ben onunla iletişime bile geçmedim. geçen gün de linç yedim sorumda. yaptıgınız hep bu. kalabalık olup araya almak. bıktım ben bu duzenden
@petitepapatya takip isteklerini kabul etmem hiçbir zaman ne derdin varsa buradan yaz. Ayrıca sen kimsin sana gizliden yazayım. Ayrıca uzun kızlar topuklu giymesin yorumunu yeni gördüm. Hasta mısın sen ya? Ayrıca niye zırt bırt kendi sorunu kaynak gösteriyosun kanaat önderi mi zannediyosun kendini. Millet sana mı soracak ne giyip giymeyeceğini ne beğeneceğini
@petitepapatya sen millete nasıl davranırsan millet de sana öyle davranır.
Türk erkeklerine laf edeceğinize çıkın gizliden sizin o güzelliklerinizi de görelim
de get şurdan
Şaka Gibi Türk Kızları Efsane Zaten Reis Güzellilik Veya Yakısıklılık görecelidir kimine gore asyalı erkekler kımıne gore İtalyan kimine Türk Kızları Kimine Rus kızları 😏
Topişko saçları bile düzgün değil
kurban ol sen o saçlara
Evet türk erkeklerinden bakımlı ve yakışıklılar
kesinlikle
Herkes lee min ho değil knk😂😂😂
O ayrı konu kanka ashsjshdjskhds
Favorim lee joon gi tabi😂😂
Bence değil hepsi birbirine benziyorlar zaten
aa bu kız bugün türk erkekleri neden rusları azerileri seviyor diye ağlayan kız değil miydi 😂😂
herşey bitti şimdi de ergenler gibi saçma sapan ırklar üzerinden birbirinizi vurmaya çalışıyorsunuz acıyorum şahsen
e kardeşim yabancı severseniz sevin yabancı ülkeden gelin almak zorken damat almak daha zordur ayrıca koreliler japonlar öyle kolay kolay yabancılarla evlendirilmez ırkımız karışıyor diye
onu bunu geçtim bizde yabancılarla evleniriz yani çok mu zor türk kızları basittir zaten tavlanmak için bi paranın olması 2 yaşının 40 olması 3 yabancı olman yeterlidir :)
hadi varsayalım türkiyedeki tüm kızlar yabancılarla evlendi biz bekarmı kalacağız bizim de alıcımız çok tatlım :) ;)
şahsen bende asyalı erkekleri çekici buluyorum.
evet mesela steven yeun
Offf offf Lee dong wook aşkımsın sen.
çok yakışıklı değil mi ya
He yaaa 🤤
Bebek surat sevmiyorum bu kadar maalesef 😂
Seyleri kucuk olur
Değil.
bir git ya
Sus kız koreci
Bence sen ergensin
23 yaşındayım :)
çekememezlik yapma