Koskoca 1 yıl 365 gün Vay be?

1 yıllık ilişkimiz bitti ve ailemin yanında barışçıl konuşurken benim karşımda şöyle demekle yetiniyor ben seni artık arkadaşım olarak görüyorum. ben bununla konuşmadım engelledi önceden ardından engeli kaldırdırdıktan sonra bana bunları söyledi bende şöyle dedim. seni arkadaşım olarak göremem ya benim olacaksın ya da hiç bir şeyim madem beni arkadaşın olarak görüyorsun hakkını helal et herkes yoluna onun cevabı iyi git hayır hakkını helal et dedim o iyi git dedi tekrardan bende tekrarladım hakkını helal et o ise helal olsun git dedi bende arkama bakmadan gittim bununla karşılaştık ve göz göze geldik içinde boğulmak istediğim bakarken kaybolduğum o gözler evet ilk defa istemeden ve mecburen onun gözlerine bakmayı kestim umursamaz davrandım görmezden geldim eve gidip ilk işi beni tekrardan engellemek oldu ve beni tanıyan kişilere konuyu direk açıp ben mahsunla ayrıldım durumu anlatıp konuyu değiştiriyor. anlam veremediğim nokta bana olan sözleri yani hepsi birer yalan mıydı? yoksa ufukta güneş var mı? tahminlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Koskoca 1 yıl 365 gün Vay be?