Benim neden hiç sevgilim olmuyor?

Biliyorum şu an çok ezik bir durumdayım ama artık bazı şeyleri içime atmaktan çok sıkıldım. Şimdi bazılarınız bana diyeceksiniz ki "Tek derdin bu mu? Daha kötü durumlarda olanlar var. Haline şükretmelisin. Bu yaptığın şımarıklık." Halime zaten her gün şükrediyorum ama artık hayatımda değişiklik ve biraz heyecan olsun istiyorum. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Etrafımda ki sevgilileri görüyorum parkta, cafede, sinemada, deniz kenarında el ele tutuşan, öpüşen... İçim gidiyor. Çok imreniyorum, özeniyorum. Keşke bende yaşasam bu duyguları. Kızın başını omzuna yasladığı çocuğun yerinde keşke ben olsam diyorum. Keşke benimde bir kız arkadaşım olsa da onunla birlikte yemek yapsam, sinemaya gitsem, film izlesem, gezsem, eğlensem, vakit geçirsem, dertlerimi anlatsam... Hiç bir kız bana bakmıyor. Esmerler şöyle, esmerler böyle yakışıklı diyorlar ona rağmen bana bakmıyorlar. Kara kaşlıyım, kara gözlüyüm, kara saçlıyım, 1.88 boyum var, kilolu değilim, zayıf değilim. Artık gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Soruyorum size benim neden sevgilim olmuyor?
Benim neden hiç sevgilim olmuyor?