Aranızda yay burcu erkeği var mı? Eski sevgilim yay burcu. Yaptığım bir hatayı affedemediğini söylüyor. Ama en fazla 3 gün dayanamayıp yine arıyor özlediğini söyleyerek. Ama o özleyen insan az sonra yine ısıtıp ısıtıp aynı şey yüzünden tartışma çıkarıyor ve benden soğuduğunu söylüyor. Çok yoruldum artık bu yay burcu erkekleri neleri sever? Neler onlar için vazgeçilmez bir bilene sorayım dedim yahu! Bu arada ben yengeç kadınıyım...
Cevabın nedir?
+1 yılTalihli olduğu için Yay doğal olarak iyimserdir. Tipik Yay ezici darbelerin etkisinden çabuk kurtulur. Jüpiter erkeğinin aşktaki şansı da aynen böyledir. O, şanslıdır. Şansı yaver gitmediği zaman çabucak kendini toparlar. O, dürüst olmayan insanları diğerlerinden ayırır, çevresinde bu kadar çok arkadaşı ve dostu olmasının nedeni de budur. İnsanların dış görünüşlerinin ötesine bakarak aldatıcı olmayan gerçek değerleri arar. Bu düşmanları olmaması demek değildir. Kuşkusuz düşmanı da vardır, ama başka burçlardaki insanların düşmanlarına oranla, Yayın düşmanlarının sayısı çok daha azdır.
Onun içtenlikle söylediği sözlere gücenenler boğazını sıkıp boğmak isteyebilirler, ancak genellikle eninde sonunda kötü niyetli olmadığını anlarlar. Yay erkeğinin günahı hiçbir zaman kasten acımasızca kötülük etmek değildir, sadece nezaketsizlik ve düşüncesizliktir. Artık anlamış bulunuyorsunuz ki, Yay ın konuşması şu sembolik oku kadar direktir. Çirkin şeyler söyleyebilir ve eğer ona aşıksanız, bu sözleri yanına kar kalabilir. Henüz tanıştığınız bir Yay erkeği parlak, dikkatli bakışlarını yüzünüze dikerek size, tam bir erkeğin metres olarak seçeceği kız olduğunuzu söylediği zaman ona ne kadar içerleseniz haklı olursunuz.
Yay erkeği romantik hayatını yüzeysel düzeyde yaşar, ama bu konuda dürüsttür. Yay rastgele ilişkiler peşindedir ve bazen o kadar rastgele olur ki, düpedüz her önüne gelenle ilişki kurar. Kadınlar çoğunlukla Yayın davranışlarını yanlış yorumlar ve aralarındaki ilişkiyi gerçekte olduğundan daha ciddi zannederler. Aynı şekilde, hafif, fiziksel olmayan bir arkadaşlık, sadece dolaşacağı bir kız ararken de, karanlık emeller peşinde koştuğu sanılabilir. Her iki şekilde de Yay zararlı çıkar. Ama o gene de şanslıdır ve bütün bu karışıklıklar düzelir. O bir flörttür, bu inkar edilemez, ancak yalnızca seks aramamaktadır. BENDE YAYIM bu arada...:)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben :) Bu yay erkeklerinin çektikleri nedir, her şeyde yay erkeği şöyledir yay erkeği böyledir. Özgürüz ama sevdiğimiz zaman tam severiz. Bu yüzden kolay kolay vazgeçemeyiz. Kindar değilizdir ama yapılanları unutmayız, bir sonraki hatada bunlar faizli olarak açığa çıkar.Kedi gibiyizdir, ne kadar surat asarsak asalım sevilmekten hoşlanırız. Ayrılalım dediğimizde "ayrılmıyorum, başının tatlı belasıyım" diyecek kişileri bekleriz. Liste böyle uzar gider. Ama ayrılıkları sevmeyiz, her şeyi içimizde yaşar ve çok büyük sevgi bekleriz. Fedakarlık isteriz. Kıskanç bir burcuz. Ne kadar umursamaz gibi davransak da özür dilenmesinden hoşlanırız. Dilenmezse faizli olarak sen benden özür dilememiştin deriz :)
16 Yorumla
Soran+1 yılYok valla dönüp dolaşıp özür diliyorum tek hatam yüzünden.Ama özürümü duymuyo umursamıyo gibi davranıyo.Çok sevilmeyi ve çok fedakarlık yapmamı istiyo.Giyim konusunda arıza çıkarmıyo,sadece eğilip doğrulduğumda göğüsüm görünecek olsa dişlerini sıkıyo ne biçim tişört giyiyosun ya diyo.Yanıma yaklaşan her erkeğin bana asıldığını söylüyo.Onlarla konuşmamamı söylüyo.Saat geç oluyo evden çağırıolar gidiyorum deyince gitmek için yer arıyon diyo.Bencilsin diyorum sensin bencil diyo:))
Cevap sahibi+1 yılEhh işte dediğim gibi :) Kendimden biliyorum.
Soran+1 yılMesaj atıcam ona ne yazarsam tepkisiz kalmaz hoşuna gider?Hadi bana yardım et:))
Cevap sahibi+1 yılAyrılalım dediğimizde "ayrılmıyorum, başının tatlı belasıyım" diyecek kişileri bekleriz.
Soran+1 yılAz sonra ben son mesajımı gönderecem ama bana bağırdı telefonda hem de aradım diye:((
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu benzer karakterler konusundan çıkıyor, kişiye özel psikolojik sorunlar veya kişilik bozukları olabilir ne yazık ki.
Yay burcu erkeği ateş gurubu burcudur,Yanı enerjık sosyal ve bagımsızlığına düşkündür.
Simgesı yay germıs Centaur, yani başı insan, bedeni at olan bir yaratıktır.
Burdan yayın genel olarak sinirlenmeye müsait bir gergınlıkte olduğunu söylememıze gerek yok sanırım.Bu tuttuğu gergın yay gıbı yaylar gergın insanlardır.Çift karekterlerı vardır ve değişken yapıdadırlar.Sız yengenç yanı su gurubusunuz .Daha uysal ve evcımensınız.
Yaylarda bıtmek bılmeyen bır gezme tozma merakı vardır ,akıllarına estımı
ben şuraya gıdıyorum der ama , bazen demeyı bıle unutacak umursamazlıkta olabılır
Siz yengeç kadını olarak yayın hızına yetışrmısnız yoksa o non-stop gezerken bavullarınımı hazırlar günlerce onu ha geldı gelecek dıye beklersınız bılemıyecegım ama bu adam gıttımı arkasında bıraktıklarını unutur malısef.
Yaylar sosyaldır ve özgürlüğüne düşkündür bu adamda çingene ruhu vardır öyle evde oturayım
pinekleyım yayı gergınleştırır.Ama yayların sohbetı güzeldır insancıllardır ve ellerı açıktır
sevgılılerıne hedıye almayı onlarla seyhat etmeyı severler.Yayaların bır olumsuzluğuda dengesız olmalarıdır dediğiniz gıbı hem soğuduğunu söyler hemde özledığını söyler ,yanı bu adamdan cok fazla tutarlılık beklemeyın .Yaylar öyle bağlancak tipde aile babası olacak bir tipte hiç değildir.
Sizi sevıyorsa açık yüreklılıkle yanında kalmanızı ister yaylar şefaftır neyse odur çocuksu bır enerjı ve ruhları vardır çokta ıyımserdır .Çocuksu gülümsemelerı insanı en kızgın anında yumuşatır.
Ama patavatsızlık ve huzursuzlukları insanı deli edebılır .Bu adama hesap sorma nereye gıdıyon hiç deme ,özgür bırak o döner dolaşır gelır senı sevıyorsa tabıkı Ama yengeç olarak onunla uyumlu olman zor.53 Yorumla
Soran+1 yılEmeğin için çok teşekkür ederim.Baya uzun yazmışsın ama zevkle okudum.Yazdıkların birebir uyuyor karşımdaki insana.Bir sevip bir sevmediğini söylemese,önce ciddi yanaşıp sonra evlilik düşünmediğini söylemese yani tutarsızlıkları had safhada olmasa inan ben de çabalayacam da değmeyecek biliyorum.O yüzden rahat bıraktım.Dediğin gibi seviyorsa o gelsin ben sadece bekleyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılYay burcunu rahat bırakacaksın takip etsen bile belli etmeyeceksin alttan idare edeceksin çaktırmadan sıkılmaya çok müsait değişikliği seviyor aynı zaman da bağlandımı kafası çok karışıyor gel git leri de bu yüzden yaşar.
425 Yorumla
Soran+1 yılHem sevildiğine emin olmak istiyor.Hem de ilgilenince bunalıyor.Kafası çok karışık,dediğin gibi gel gitler sıklıkla mevcut belki de bağlandığı için tşkler yorum için
- +1 yıl
ay ne demek denendi tarafımdan :)) eşim yay burcu 11 yıldır alışmaya çalışıyorum bu hallerine :)))
Soran+1 yılHala alışamadın yanı eyvah:))
- +1 yıl
yok hala alışamadım ama daha iyi heyecan katıyor :)) yalnız öğrendiğim şey çok sıkmıyacaksın onu dizginleri elinde tutacaksın ama ona farkettirmeden tutacaksın işte biraz ince hesap yapman gerekecek bir de ilgi alanları hakkında sohbeti çok severler bunu da değerlendir o konular da konuştunmu saatlerce muhabbet edip sıkılma dan vakit geçirebilir yanın dakiyle :)
Soran+1 yılİlgi alanlarını öğrenebilseydim bunu mutlaka denerdim.Ama kapalı kutu hakkında ser verip sır vermiyo:))
- +1 yıl
hıım demek ki tanıyacak kadar çok vakit geçirmedin.. ben tanıdığım yay burçlarına göre gördüklerimi söyliyim sen ona uygun olanları seç al.. edebiyat, felsefe, tarih konularına meraklıdır lar bu konuda kitap lar yayınlar dikkatlerini çeker ve sohbeti saatlerce uzatırlar bu konuda özgürlük hissini severler tek başlarına idare etmeyi bilirler, kendilerine akıl danışılması hoşlarına gider girişimci ve lider olmayı isterler özgür oldukları sürece bağlanmaktan korkmazlar
Soran+1 yılEvet ne yazıkki çok fazla vakit geçiremedik.vakit geçirdiğimizde de ilk zamanlar bana iltifat ederek zaman geçiriyodu.Daha sonra ise kavga çıkararak:))
- +1 yıl
hıım kötü olmuş bu ama genel özellikleri sohbet etmek bunu kullanabilirsin ve genelde bahsettiğim dallar ilgi alanları sen sohbeti başlat yeterki onun zaten söyleyecek çok şeyi olur konudan kopma arada sorular sor sana açıklasın kavga etmeyi unutacaktır sinirliyken de olabildiğince sakin kalmaya çalış sende karşılık verdikçe işi hakarete kadar götürebilir sonra pişman olur
Soran+1 yılGörüşmemiz zorlaştı onun işlerinin yoğunluğu yüzünden.Tek iletişim aracımız telefon.Telefonu da çalınca çıldırıyomuş.O yüzden o aramadıkça aramamaya özen gösteriyorum:))Onun dışında işi bırakıp temelli burdan gideceğini söylüyo.Eğer bu blöf değilse dediğin gibi felsefik konulara girecem.Hayatla pek ilgisi olmadığına göre soyutluk ilgisini çekiyor olmalı.
- +1 yıl
ooo hooo benim ki kaç yüz bin kere herşeyi bırakıp gidiyordu en sonun da umursamamaya başlayınca telefon açıp ne olur bana kal de demeye başladı onun içinde zor du heralde bu kadar çelişki yaşamak bir yanı beni ben den başka kimse anlamaz kendimle kalmalıyım diyor bir yanı burda sevdiğim var o yoksa ben hiçim diyor yaylar zor insanlar allah sabır versin bize :)
Soran+1 yılAyy çok hoş bir çelişkiymiş sizinkisi:))Umarım bizimki de böyle olur dicem ama bizimki daha 1 aylık bişi bana o kadar da bağlandığını sanmıyorum.Sonuçta bi özledim,i soğudum diyo:))
- +1 yıl
evet senin tek dez avantajın henüz tanımaya fırsatın olmamış yinede onu sevdiğini düşünüyorsan hemen umudunu kesme oda seni sürekli arıyorsa zaten aklındasın demekki buluşma imkanınız falan yokmu hani bir buluşsanız senin yanında rahat olabileceini hissettirsen gerisi gelir zaten :)
Soran+1 yılBiz 3-4 günde bir telefonlaşıyoruz:))Benim evime çok yakın bir yerde çalışıyo,evi de evime yakın sayılır.Ama bir türlü buluşamıyoruz kahretsin:))Haftada 1 kez anca buluşuyoruz.O da bunalıma girdiğinde sarılacak birine ihtiyaç duyuyo o kişi ben oluyorum.Diyorum sadece sarılma ihtiyacı hissettiğinde aklına geliyorum.Her an aklımdasın da anlatsam da anlamazsın diyo:))Hep laf sokuyo hep:))
- +1 yıl
gizem.. ''beni benden başka kimse anlamaz '' demiştim bunu :)) aslında kendisi de anlamıyor anlamadığı şeyi nasıl açıklayacağını bilmiyor sen dal felsefeden konuya çenesi düşsün bir içini döksün beyin fırtınası hoşuna gider mutlaka bu sefer de hem sarılmak hem konuşmak için sana ihtiyaç duyar :)
Soran+1 yılEvet şehri terketmezse eğer onunla konuşmak için can atacağım.felsef? kitaplar okumaya başlıcam:))
- +1 yıl
aranızda başka sorunlar yaşandımı yani yay erkeği olmasının dışında alaşmazlıklar falan varmı yoksa sadece birbirinizi anlamakta mı güçlük çekiyorsunuz
Soran+1 yılBen onu tanımazken iş anlamında bir başkasıyla çalışmak istediğimi sölemiştim patronuma.Buna çok içerlemiş.Kendisini sattığımı düşünüyo.Çünkü arkadaşları seni satan kızla görüşme deyip duruyolarmış.kendimi ispatlayamıyorum ona.Benim çok akıllı ve tam bir şeytan olduğumu,saf görünmeyi çok iyi becerdiğimi söylüyo.Ama ben gerçekten safım:))Seneler sonra bi bana güvenmiş,benim de güvenini sarstığımı düşünüyo.
- +1 yıl
Tamam şimdi anlaşıldı neden bu kadar sinir yaptığı. Karakterin hakkında karara varmış birde bu özellikleri var insanlarla ilgili çok çabuk karakter tahlili yaparlar ve kolay kolay edindikleri fikri değiştirmezler
Soran+1 yılDoğru oldukça sabit fikirli biri.Peki sen daha iyi bilirsin yayların inadını kırmanın bir yolu var mıdır?Bu durumda nasıl bana siniri geçer?
- +1 yıl
Olabildiğince sakin olman gerek tartıştığınız konuda inadına gitmeden konuşacaksın mantıklı olduğu yönleri ona söyleyeceksin haklıysa hakkını vereceksin ve ne yap et güvenini kazan sana güvenirse uğrunda çok şey yapar sen bile şaşarsın sakin mantıklı ve anlayışlı ol :)
Soran+1 yılHımmmm süper tavsiyeler bunlar sen harikasın.Seni seviyordum ama daha çok seviyorum sağol :))
- +1 yıl
ay utandırma beni :) sağol sadece eşimin de böyle özellikleri olduğu için tecrübelerimi aktardım ama ne kadar da olsa farklı insanlar nasıl etki eder bilemem umarım çook iyi etki eder ve mutlu olursunuz :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah:))
- +1 yıl
Merhaba size istek attım mesaj atabilmek için. Benim de yay erkeğiyle başım dertte. Yardım edebilir misiniz 🥺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılben yay burcuyum davranış olarak hiçbirşeye dikkat etmez, güzelliğinle ilgilenir, duygusal değildir, seksi sever. kıskanç olmayacaksın, eğlenmesini bileceksin, sıkboğaz etmeyeceksin, ayak uyduracaksın, içeceksin, utangaç olmayacaksın, küfür edebileceksiniz birbirinizin yanında... doğallık çok önemli yay erkeği için ama doğal dediysek kendini salma bakımlı ol... vs...
02 Yorumla
+1 yılona barışmak için emrivaki yap. mecbur et sennle yüzyüze görüşmeye. ona sarıl onu öp elini tut bişeyler yap. bunu reddedemeyecektir. :))
16 Yorumla
Soran+1 yılSarılmayı öpmeyi reddetmiyo zaten.Ama arkamı dönüp eve geldiğimde yine aramıyo.Aradığımda niye aradın dercesine konuşuyo.Yüzyüze görüşürken biz neyiz dediğimde sana kızıyorum ama bebeğimsin diyo.telefonda sorduğumda hiç bi şey değiliz diyo.Dün sinirlendim neyiz belli değil,böyle devam edeceksek ben yokum dedim.Cevap gelmeyince aradım.Ben senden soğudum bitirmek istiyosan bitirelim dedi.tamam o zaman bi daha asla rahatsız etmem seni dedim,Allah'a emanet ol ii geceler dedim.Yine konu açtı yine :))
- +1 yıl
ya anladığım kadarıyla ne seninle ne de sensiz yapamıyor. mantıksal olarak bitirmek istiyor olabilir ama bitiremiyor demek ki tam olarak. sadece dilinde bitti. içinde bitmiyor demek ki.
Soran+1 yılUmarım öyledir.Çünkü kolay kolay karşılıklı bir şeyler hissedebileceğim birileri çıkmıyor karşıma.O yüzden onu kaybetmek istemiyorum.Sağol gece gece yardım ettiğin için.
- +1 yıl
rica ederim şekerim :) ben de yay burcuyum :) benim de kararsız kaldığım birisi olmuştu o yüzden dikkatimi çekti
Soran+1 yılHadi ya kankam olur musun öyleyse:))
- +1 yıl
olurum tabi neden olmasın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatinin hatasini yapmissin sen bir yaya bir kere yanlis yaptin mi omur boyu icinde tutar onu . guven vermiyorsan , ondan kendi icinden gelmedigi biseyi vrya istrmedigi bir zamanda yapmasini bekliyorsan bekleme o bekleyis bosadir. Yonetici burc yay yengec kadar hassastir icerden disardan aslandan daha baskin
00 YorumlaÖzgür bırakıcaksın, sinirlenmiyceksin.O ne kadar rahatsa sende o kadar rahat olabileceksin.Sıkmadığın,bunaltmadığın sürece yanındadır. Kıskançlık krizlerinden hoşlanmaz.Kültürlü,yaşamayı seven, pozitif ve zeki kadınlardan hoşlanırlar.
00 YorumlaYay burcu erkeğiyle alakalı bi durum değil erkek arkadaşının karakteriyle alakalı bi durum bu. Böyle şeylere inanma, erkek arkadaşını çözmeye çalış.
20 Yorumlakendımı nasıl tarıf edeyım sorun cev vereyım desem. ama her yay aynı özellıklere sahıpmı acaba
00 Yorumla
+1 yılyayı fazla germeyecen derler.üzerlerine gidilmesinden hoşlanmıyorlar sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburnu bi karis havada olur kendini cok begenirler, kendine cok guvenirler cok bilmis, ilk adimi cogu zaman onlar atmaz cok kompleksi
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgürlük arayışı belki de en fazla burçtur. Bir yay erkeği olarak bana içimden gelmeyen bir şey yaptırılması beni çok gerer. Ayrıca zor kızlar ilgisini çeker. Kendini zorla gözüne sokan biri değil.
00 YorumlaYa takma bu burçlara o kadar. Bende yayım. Yok öyle bir özelliği.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılyay erkekleri oklarla çok gergin bir ilişki içindedir
öyleki ok fırlar eger robin hood yamuksa elmadan değil
kızın kafasından içeri girer21 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya tanım tamamen uyuyo benimkine valla :))
Yay burcu en iyi Aslan ile anlaşır :)
11 YorumlaYukselenim Yay , zaten anlatmişlar beni 😎
00 Yorumla
+1 yılkovayla çok uyumsuzlar :)) ben ve eşim
00 Yorumlayaptığın hata neydi, gereksiz kıskançlık?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır kıskançlık yüzünden kavga etmedim diye kızmıştı baya.Ama hatam onu daha doğru düzgün tanımazken bir başkasıyla çalışmak istediğimi söylemiştim.Onu bir türlü kabullenemiyor hala
Soran+1 yıl:))
durmadan okunu arar
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri