Arkadaşıma aşık oldum nasıl davranmalıyım, lütfen yardım edin?

Yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz ama çok fazla ortak noktamız var çok kısa sürede birbirimize alıştık ikimizinde geçmişte tanık olduğumuz ilişkimiz oldu eski flörtlerimizi tanıyoruz ikimizinde güven sorunu vardı 6-7 aydır yalnızız ben ona aşık oldum o da anladı yengeç burcuyuz ikimizde sezgilerimiz güçlü duygularımı anladığı donemde konuşmaya ara verdik daha sonra dayanamadık tekrar yakınlaştık ben artık sadece arkadaş olarak gördüğümü söyledim ve aramız daha iyi oldu koptuğumu sanıyordum ama hala ona karşı birşey var içimde arada ağzımı arıyordu hala sevip sevmediğim konusunda ben olumsuz yanıt veremiyordum ama açık da oynamıyordum son zamanlarda çok çok yakın olduk sevgili değildik ama arkadaşlığa da fazlaydı yaşadığımız sürekli ne yaptığının haberini veriyordu beni onun için önemli hissettiriyor hayatında olmamı istiyordu bir kaç gun once evlerinde buluştuk sevgili gibiydik dizlerime yattı o kadar huzurlu duruyordu ki çok az konuşuyordu yanına uzandım sarılmasını hiç beklemiyordum ama sarıldı karşı koyamadım izin verdim sarılmasına çünkü her gece bunum hayaliyle yastığıma sarılıp uyuyordum once tepkisiz düz yattım sonra ona dönüp bende sarıldım öptüm kokusunu çektim hayatımın en huzurlu anlarıydı o da öyle duruyordu gözlerini hiç açmadı neredeyse o kadar masum duruyordu göğsüne uzanmış onu izliyordum birşey soracam dedim gözlerini açtı biz burdan arkadaş olarak mı çıkacağız şimdi bunları yaşayıp arkadaş mı kalacağız ben yapamam dedim sırtını döndü bir şekilde geri eski halimize döndük arkadaş kalmak istemiyordum o da ileri gitmek istemiyordu ve bu durum ister istemez bana kullanılmış hissi veriyordu bunu söyledim sinirlendi suratı duştu daha sonra iki yabancıya donduk burdan biz olarak çıkmayacağız demi dedim kimseyle olmayacağını söyledi bunu daha once çok dile getiriyordu zaten hayatında kimse olmayacağını eskisi gibi olalım yaşanmamış sayalım dedi ben bunu yapamadım o mesaj attı ama çok soğuk cevap verdim şimdi aramız berbat nasıl davranmalıyım nolur yardım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ne yapayım eskisi gibi devam edelim mi diyeyim :/
Güncellemeler
+1 yıl
Çevresindeki ilgiyi üzerine hemen toplayabilen biri. Bu yüzden hemen hemen her gün bir kız teklif ediyor (tanık oldum) teklif edenler de allahı var güzel kızlar ama konuşmuyor. Kullanacak olsa neden en yakın arkadaşı olan beni seçsin :/ Yemek yemeyi seven biri yaptığım yemeklerin, pastaların resmini atıyorum daha sonra bana tekrar yollayıp 'bana bunu yapacak kadınla evlenirim' diye notlar düşüyor. Sizce ne istiyor. İlgiye devam mı yoksa kaçıp kovalanmayı mı beklemeliyim :(
Arkadaşıma aşık oldum nasıl davranmalıyım, lütfen yardım edin?