Erkekler, Kocam kadın gibi?

4 yıldır evliyiz. ya da 4 yıldır çocuğum var demeliyim sanırım. Artık çok usandım. Eşim aşırı sakin sorumsuz umursamaz biri. Ve erkeklerin yapması gereken hiçbir şeyi yapmıyor. Aşırı pasif, iletişimi sıfır. Hakkını hukukunu korumaz iki çift laf edemez. Yol bile bilmez. Yolları ben tarif ederim hep. Gittiği yeri 20 kere de gitse unutur. Sürekli ona yön vermek akıl vermek zorundayım. Komşuyla sorun olur cevap veremez. Aile içinde ezerler karşı gelemez. Evin kusuru hasarı ile ilgilenmez ben yaparım. ( çamaşır makinesinden akan su, damlatan musluk... bunları ben yapıyorum inanın ) oturduğumuz daire iskansız. Elektrik su ortak. Biz çalışan çiftiz evde tüm gün yokuz. bir duş alırız bir çamaşır bir bulaşık. Diğer komşular ortak sudan halı araba yün yıkar bahçe sular. Deyiyorum ki konuş deki siz çok harcıyorsunuz biz az ödeyelim de diyorum. DEMEZ. ev sahibi yıl olmadan kiraya zam yapmış buda tamam demiş. Adamla tartışıp zammı ben iptal ettim. ÇÜNKÜ O YAPMAZ. Ben artık çok yoruldum. Hem üni okuyorum hemde part time çalışıyorum hemde evin kadın-erkek her yükü bende. Hâlâ çok seviyorum. Ama tükendim artık. Çok yoruldum
Erkekler, Kocam kadın gibi?