Hamileyim esim alkolik cok sikinti cekiyorum?

Esim alkol iciyordu ama bağımlısı oldugunu evlendikten sonra öğrendim o kadar sans tanidim ki evllatlarim icin degismesi icin aileside destek cikti ama Esim iradesi zayif bir insan bayramda icti cok degil icme dedim ve tamam birdaha olmaz dedi dun gece eve geldi ve bana alkolluyken kaza yaptigini soyledi cok uzuldum 3 yasinda oglum var ve doğumuma 1 ay kala bunları yapması beni cok uzdu basladi ağlamaya pişmanım diye ağlamaya ve acik konuşmak gerekirse eşimle severek evlendim onu boyle gormek beni cok uzuyor ama simdi karsima gecip sans tani diyor kaçıncı sans verişim ailesini aradım ondan adam olmaz dedi psikolojim alt ust oldu ne yapıcam bilmiyorum 24 yasindayım hersey ust uste geliyor kafasına estimi iciyor arabamiz vardı kaza yaparak elimizden gitti hicbir seyin kiymetini bilmiyor :( Bir insan nasil olurda hayatini bu kadar mahvetmek ister aklim almiyor evi var arabasi var esi var cocugu var insallah yakin zamanda ikinci kez baba olucak ama o napıyor gidiyor içiyor ve her zaman yaptıgı gibi pişmanim diyor esim degissin cok istiyorum ama eşim degismiyor
Hamileyim esim alkolik cok sikinti cekiyorum?