Ciddiyet koymayan erkeğe nasıl davranılmalı?

Valla açıkça söyleyeceksin. Ben eğlenilecek bir kız değilim. Niyetin ciddi değilse beni boşuna oyalama, vaktimden çalma de..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Böyle bir durum yaşıyorsanız yani ne istediğini bilmeyen bir erkek varsa karşınızda, en basit yol engellemekten geçiyor. Muhatap olarak zaman kaybetmeyin.
Nasilmi davranacaksin? gayet basit, uzaklas, yol ver.
size güvenmiyor olabilir güven problemi olabilir bunu en sebebi özgüvensizlik ilişkiyi çok yıpratır ara verin derim sonrasına bakarsınız
Belirsiz, net olmayan, dengesiz birisi. Hayatına alma onu, engelle 🌺
bence hiç bir şekilde umursama zaten seni seven yeniden isteyen bir insan niyetini gelir ciddi ciddi belli eder böyle çocuk çocuk hareketler yapmaz
Bunu her zaman kötüye yormak doğru değil bazen bu güvensizlikten kaynaklanada bilir
Engelle geç ya gevşeğe bak adam gibi yazsın yazacaksa geri çekmek falan nedir uzak dur bence
kale almadığını belli eden bir şekilde konuş kelimelerini umursamaz saçma seç ama ciddi bir şekilde söyle...
O zaman uzak duracaksin
Ciddiyeti olmayan biri ile ne işin olurki senin daha önüne neleri gelir neleri geçer senin
Keşke banada ilgili davransa
biraz zorla kuzum.. bende yazdım yazdım sonra geriye çekildim şimdi bak kendisi çırpınıyor yazmam için nerelerdesin sesin sedan çıkmıyor diyor
Ben lisede de fazla yazmıyordum lise bitti hiç yazmadım yine de yazmadı karakter meselesi
ona bir bok parçası gibi davran peşinden koşar
sen daha engellememişsen sende de birşey var :D
... gitsin demeli
bence engelle gitsin
Merhaba,
ICF - Uluslararası Koçluk Federasyonu’na bağlı çalıştığım için senin gibi genç bir papatyanın bu kıymetli sorusuna büyük bir özenle yanıt vereceğimi en başta ve öncelikle belirtmek isterim.Sizler hayatın bu dinamik yaşlarında belli başlı durumlarla karşılaşıyor ve bunlarla başa çıkabilmek adına gerçekten emek veriyorsunuz. Bizlerin görevi de siz genç dostlarıma yardımcı olmak, bunu doğru şekilde yapabilmek adına senin sorunu en doğru şekilde analiz edeceğim.
Bir erkeğin seni uzaktan takip etmesi hiçbir şey ifade etmez ama bir amacı vardır: SENİN AKLINI KARIŞTIRMAK!
Zaten bunu başarmış, sen de buradan soruyorsun çünkü sende duygu yaratmış ve enerjini çalmış.
Sen çok net söylemelisin: KESİNLİKLE aklımı karıştırmanı istemiyorum, ben hayatımda ciddi olmayan bir ilişki istemiyorum vakit kaybedemem.
Bunu yazman yeterli ve sakın uzatma.
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz. Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır.