Esimle para konusunda anlasamiyoruz?

merhaba bisey sormak istiyorum. Esiniz size verdigi parayi hesap kitap yaparmi? Bizde hep tartisma yani parayi hic car cur eden birisi degilim hatta kurusunu alsam onu bile soylerim ama uzerimde para olsa esim o paranin ustumde olup olmadigini oyrenmeye calisiyor. Yani mesela biraz para aldim. iki gun sonra o para uzerimde kaldimi yoksa harcandimi diye agzimi aramaya basliyor. Cok zoruma gidiyor boyle hep hesap yapmasi. Bide her zaman "o para senin soylemeden istedigin zaman al" diyor. Bunu soylemekle yaptigi ust uste gelmiyor. Yani buyuk para alsam ya da evde hic para kalmasa yine anlarim sormasini ama evde para oluyor ve ben cok az aliyorum yinede agzimi arayarak o paranin bende kalip kalmadigini oyrenmeye calisiyor hemde bir kez degil cok kez. sinir oluyorum her kurusu hesap yapar gibi. bide car cur eden birisi olsam anlarimda oyle degilim. para veriyor al annene ver annemin biraz ihtiyaci vardi. sonra ben doktora gidecektim para almistim evden biliyordu. doktora gittigim gun diyorki uzerindeki parayi (annene ver dedigi) uzerine koy eksik falan gelir paran. halbuki uzerimdeki parayi anneme vermemi soylemisti. agzimi ariyor anneme verdimmi vermedimmi diye. cok kirginim bir daha parasina elimi surmem ya
Esimle para konusunda anlasamiyoruz?