Sağlık dışı her şeyi çözer param olsa özel üniversiteye giderim araba alırım kurslara giderim bir şekilde hem sosyalleşir hem de eğlenirim para olmayınca hiçbir şey olmuyor 😅
3 ay
Cevap
9Cevap
Evet sağlık dışı dünyevi seyleri halledersin ben de seninle ayniyim bir aram olurdu crbim de param ben de herkes gibi bir kafede çay icebilirdim en iyisinden bir makine alip fotograf video cekimleri yapardimm
Para sorunların büyük bir kısmını çözer, ama insana amaç vermez. Zengin olup çok mutsuz umutsuz hayatlar yaşayanlar da var. Biz onlara canım diyoruz.
Dünya hayatı için para lazım ama ahiret için lazım değil ölünce geçmez para
Para bu dünyanın cennetidir unutma Allahin helal dairesinde harcadigin müddetçe.
Dediğin gibi sağlık dışında her şey çözer ama sonradan görmüşlerin kişiliğini bozar
param olsada bozulmam butcemin velli kısmını ihtiyacı olanlara veririm her şeyi yaparım
Para amac degil aractir. Cogu kapiyi size acar ama tek basina mutluluk getirmez.
hocam parası olan mutlu da olur benim param yok bütün gün evde oturup ders çalışıyorum param olsa özel üniversiteye gideirm sınav streim olmaz kurslara giderim ssoyallesirim dil öğrenir yurt dışına çıkarım bunları yapan insan zaten belli bir kariyere saygınlığa ulaşacağı için mutluda oalcsk ona göre de çevresi olur tabi
Diyorum ya cogu kapiyi acar evet mutluda olursun ama bir yerden sonra tatminsizlik olusur. Yeni seyler ararsin. Hic mutlu olamazsin demedim.
o da doğru insan çalışıp kazanıp öyle harcayacak ki tatmin olsun her şeyi yapmakta iyi değil
Oyle. Kendini gelistirmek lazim. Bir seyler uretmek bu herhangibi bir sey olabilir. Onun verdigi mutluluk bambaska
ona da çok sağlam mental lazım ben sınava hazırlanıyorum bıktım artık çalışmaktan, masa başında oturmaktan
Cidden oyle. Belli bir yastan sonra okumakta dariyor adami
bakıyorum yaşıtlarıma kimisi arkadaşı ile kimisi sevgilisi ile kimisi ikisiyle beraber o kafe senin bu kafe benim geziyolar bende masa başında yaz kış insanın moreli bozuluyor
Ya egitim sistemi kotu. Insanlari dolduruyorlar universitelere. Sirf esnaf para kazansin carklar donsun diye. Guya ovunurler oraya uni actik şu kadar ogrenci var okuyan. Bana sorsan bir halt değil. Disarda is ogren yap daha karlisin. Bende okuduguma cok pismanim. Hemde cok ama is isten gecti iste. Yapmak istedigim bir cok sey yarim kaldi bu okuma sevdasi yuzunden
ne mezunsun mesleğini yapamıyor musun
Yok ya sosyla bilgiler ogrtmenligi mezunuyum. Formasyon staj yaptim o kadar bir halta yaramadi. Tomer'de ders bile verdim. Cok pismanim babami dinlemedim. Keske dinleseydim simdi her seyim vardi.
öğretmenlikte zaten atama yok bir hocam 10sene sonunda gitti atanarak ücretli öğretmenlik yapıyordu
Onlarinda maaslari cok dusuk. Kadro disi ogretmenlik yapilmaz
Evet mesela en ufak bir lüks araçla bile bir erkek ne olursa olsun bir kızı düşürebilir
sağlıklı olduktan sonra paranda olunca hayatı pro max yaşamaya başlıyosun canım saçma yorum atanlar olursa onlarında...
Bi yere kadar herşeyi çözüyor
Bazen çözemediği şeylerde var tabi
çözer
Çzömrz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi dürüst konuşayım, para hayatı inanılmaz kolaylaştırır 💸 bunu inkâr edemeyiz. Eğitim, araba, sosyal hayat evet para çözer. Ama huzur, karakter, doğru çevre ve disiplin parayla satın alınmaz. Parayı yönetmeyi bilirsen o senin için çalışır, amaç değil araç olur 🚀 Sen önce kendini güçlendir, para zaten seni takip eder. Önemli olan bilinç 💼✨