Her seferinde reddetmeme rağmen sürekli istiyor bıktım ayrılmayı düşündüğümdeyse hemen tamam atma diyor ama iki gün sonra yine aynı tartışma
Siz atıyormusunuz kızlar
Siz atıyormusunuz kızlar
Bu cıplak fotograf atma olayları var ya
Genelde sonu Burada yine soru başlığı açarak şöyle yazıyor
Sevgilime çıplak fotoğraf atmıştım Şimdi ayrıldık ama beni onlarla tehdit ediyor Ne yapmalıyım
İnsan sevdiği kadına öyle bir teklifte bulunmaz
Sevdiği kadının namahrem ini dijital ortama sokmaz
Bilirsiniz dijital ortamda hiçbir şey saklı kalmaz
Dün 8 kattan bir kız kendini atıp intihar etti...
Soy ismi Tosun hatta Twitterda hastag oldu...
Nude attığı sevgilisi kızın bütün sülalesine o resimleri göndermiş...
Biliyorum insanın aklına binbirtürlğ şey geliyor ayrıca insan ayrıldıktan sonra bin pişman oluyor attığına
Cevap
12Cevap
Bunu istemiyorsan yapmazsın, karşındaki insanın sevgilin olması ona ısrar ederek seni bunaltma hakkı vermez.
Hemde aşırı bunaltıyor kafayı yedim engelliyorum fake den yazıyo bu sefer bidaha istemem die ama iki dk sonra yine konusunu acıyor
Elimde değil diyordu bende pskoloğa falan git dedm kuzeni psikologmus onla konusmus bugün instagram falan kapatıcam dedi
Kapattı bilmiyorum bakalım nolcak
Çıplak resminizi mi istiyor? Normaldir, cinsel ilişkiye girseniz, işi bitirip çekip gidecektir. Normal bence.
Çok rahatsız edici bir durum keskin bir dille bir daha bunu istersen hayatından çıkacağını söyle ona
Defalrca söyledim herşeyi göze aldım ayrılalım dedm bu sefer fake den yazıyo bidaha açmıcam konusunu diyor yine acıyo elimde değil diyo
Evlilik düşünüyor musun peki yakın zamanda ya da o teklif etti mi
Evet basından beri düşünüyor ama simdi değil 3 senw sonra falan sürekli söylüyor ama evlencez die
Ya kusura bakma ama kimseye güvenemezsin bu hayatta bu şekilde ilişki fazla yürümez
Aynen ili gğn sonra ayrılır
Bunlar ne saçma işler, artık böyle mi yürüyor ilişkiler...
Evet allah belasını versin böylelerin
Kesinlikle atma, ayrılırsa ayrılsın gitsin...
O ayrılmıyorsa da sen ayrıl. Birini atınca yarın onunla şantaj yapıp daha fazlasını isteyecek. Daha fazlasını atınca şantaj yapı ilişkiye girmek isteyecek. Böyle böyle çıkmaz bir döngüye gireceksin... Her şey zamanında güzel, ergenlerin uçkurlarını doyurmak için yakma kendini, abi tavsiyesi...
Haklısınız
Amaci sadece sapiklik. Boyle seyler atan kisinin kendisine saygisi yoktur
Kesinlikle cok ucuz hissettiriyor
Farkinda olmana sevindim
sakin düsme bu tuzaga
Nasıl
yollama ayril
nude isteyen erkek sevgili falan degildir
nasil yuzleri kizarmadan sevdiklerinden isteye biliyorlar anlayamiyorum insan utanir bunu isterken ya.. Sevgilisin abi evli degil
Seni kullanmasına izin verme.
eskiden birkaç attım şimdi istiyor yok diyorum başka zaman yine diyor soğuk konuşuyorum
Elemanın niyeti belli zaten neyi sorguluyorsun ki?
Kullandırmayın kendinizi.
Sende filmlerden sahne at :D
Hahah eski sevglime atmıştım yemedi 😂😂😂
Bence bu yer ;)
Yol ver gitsin
At ben herkezs atiyom
Atıyolar merak etme
Olabilir at sen de
Atma derim. sonra isteyecek atmazsan tehdit edecek
Sevismiyormusunuz
Hayır
Hım merak ediyodur ama atma