Sevdiğim çocuk Müslüman ama ben Ateistim ne olucak benim bu durumum yaa? :((?

Ya arkadaşlar çok aşığım hemde çok ben ateistim ailemde ateist yani aileden gelme hoşlandığım bir çocuk var harika bir çocuk kişiliği, insanlığı, tipi gerçekten inanılmaz bir gülümsemesi var Dünyaya bedel bütün kızlar peşinden koşuyor hiç birine yüz vermiyor ama arkadaşından öğrendimki hiç bir kıza güvenemiyormuş çünkü eski sevgilisi onu aldatmış nasıl aldatabilir bir kız böyle bir erkeği ya onunla aramda biraz olsun muhabbet vardır kendisi harika bir insan ömrümde onun gibi hiç bir kimse ile tanışmadım üstelik kendisi Müslüman ve benim Ateist arkadaşlarımdan daha hoşgörülü davranıyor bana arkadaşı ile bir gün uzun, uzun konuştuk ve sadece tek istediği ömrünün sonuna kadar onu seven, ona sadık ve derdini paylaşacağı bir kız arıyormuş ben ateist olmama rağmen hiç bir yanlış yapmadım hayla bakireyim ve benimde tek istediğim sadece ömrümü tamamlayacağım adam gibi bir erkeği bulmak ve bu erkek o bende aslında ona aitim kendimi böyle hissediyorum ama ciddi bir problememiz var o Müslüman namazını kılan bir çocuk bugün Cumadan çıkıyordu ve beni gördüğünde gülümsedi, el salladı bende güldüm hemen gittim Caminin ordan ona nasıl belirtebilirim nasıl kendimi alıştırabilirim yargılarmı beni Ateist olduğum için çünkü o ibadetini yapan bir Müslüman gerçekten ömrümün sonuna kadar kendimi ona adaaycak bir insanım sadece onu istiyorum yaa. :(
Sevdiğim çocuk Müslüman ama ben Ateistim ne olucak benim bu durumum yaa? :((?