Ya arkadaşlar çok aşığım hemde çok ben ateistim ailemde ateist yani aileden gelme hoşlandığım bir çocuk var harika bir çocuk kişiliği, insanlığı, tipi gerçekten inanılmaz bir gülümsemesi var Dünyaya bedel bütün kızlar peşinden koşuyor hiç birine yüz vermiyor ama arkadaşından öğrendimki hiç bir kıza güvenemiyormuş çünkü eski sevgilisi onu aldatmış nasıl aldatabilir bir kız böyle bir erkeği ya onunla aramda biraz olsun muhabbet vardır kendisi harika bir insan ömrümde onun gibi hiç bir kimse ile tanışmadım üstelik kendisi Müslüman ve benim Ateist arkadaşlarımdan daha hoşgörülü davranıyor bana arkadaşı ile bir gün uzun, uzun konuştuk ve sadece tek istediği ömrünün sonuna kadar onu seven, ona sadık ve derdini paylaşacağı bir kız arıyormuş ben ateist olmama rağmen hiç bir yanlış yapmadım hayla bakireyim ve benimde tek istediğim sadece ömrümü tamamlayacağım adam gibi bir erkeği bulmak ve bu erkek o bende aslında ona aitim kendimi böyle hissediyorum ama ciddi bir problememiz var o Müslüman namazını kılan bir çocuk bugün Cumadan çıkıyordu ve beni gördüğünde gülümsedi, el salladı bende güldüm hemen gittim Caminin ordan ona nasıl belirtebilirim nasıl kendimi alıştırabilirim yargılarmı beni Ateist olduğum için çünkü o ibadetini yapan bir Müslüman gerçekten ömrümün sonuna kadar kendimi ona adaaycak bir insanım sadece onu istiyorum yaa. :(
Cevabın nedir?
+1 yılibadetlerine cidden sadık biriyse müslüman olmadan gözüne görünme onun. ama ben bir ateiste aşık olsam inancımdan vazgeçmezdim. senden de vazgeçmeni beklemem. ateistim ama yanlış yapmadım bakireyim diyorsun. ateistler cinselliğin tabu olmasından şikayetçi bir grup. kadının da erkeğin de karşılıklı istek doğrultusunda her tür zevki yaşamaları gerektiğini savunurlar. cinsellik kime göre neye göre yanlış? müslümanlar için evlilik öncesi yaşamak yanlış. sen bu dine mensup olmadığına göre kafana göre takılabilirsin. senin bekaretini koruman inancına ters bir durum. kendinle çelişiyorsun.
18 Yorumla- +1 yıl
o konuda haklısın ama bazı inançların getirisi olur. ateist insanlar genelde tabuları olmayan veya tabularını sonradan aşan insanlardır. bunun içine de cinsellik girer. insanın olduğu her yerde cinsellik var sonuçta. özellikle ön plana çıkardıkları konu cinsel hayat özgürlüğü. o yüzden bu yorumu yaptım
Soran+1 yılBen bakireyim evet kendimi düşündüm işte bu durumu düşündüğümden başıma geldi eğerileride Müslüman ya da bekarete önem veren bir çocuk çıkarsa ya karşıma dedim ve öylede oldu. :(
- +1 yıl
bu çocuğu kazanmak için bakire olman yetmeyebilir.
Soran+1 yılNeler yapabilirim ki Müslümanmı olmalıyım illaki? :(
- +1 yıl
olacaksan Allah için ol. max 50 yıl sonra toprak olacak bir beden için kendinden ödün verme. belki bu aşk vesile olur islama ısınmana. bence çocukla konuş o öğretsin sana. için ısınırsa müslüman ol ısınmazsa çocuğu kandırma müslüman oldum diye. sonra daha beter üzülürsün
Soran+1 yılHaklısınız ama onu bırakmak istemiyorum onun için gerekirse Müslüman olucam belki zamanla bazı fikirlerimi değiştirebilirim onun yanında gerçekten yardım istiycem ondan.
- +1 yıl
dediğim gibi yardım isteyebilirsin. ama için ısınmıyorsa yapmacık yapmacık zorlama kendini samimi ve dürüst ol
En İyi Cevaplar
Konuş burada yazdıklarını ona anlat.
Sonucta seven insan saygı gösterır karşısında ki insanın görüşüne.
Bende ateist deglm ama dine inanmam tanrıya inanırım.
Bunuda rahatça ortamda söylerm ama gidipte kmsenın dinini yargılamadm sadece dinle kafayı bozanları kargılarım yok kaş alınmaz yok sadık olcaksınız ve ateist hristiyan vb dıye ınsanları ezmeye calısanlar kötü biriymiş gbi görenler tanımadan yargılayanlar ve her konuyu dine çekmek buna sinir olurum sdece.
Seven kişi ve gercek dostlar hele ki hiç yargılamaz.
Korkuların boşa.02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten onu deli gibi seviyorum onunda benden hoşlandığını hissediyorum biliyorum beni hiç yargılamadı ve hor görmedi Ateistim diye gerçekten olabilirmi bizim ilişkimiz? :/
- +1 yıl
Tabikide olabilir.
Ben acıkca söyledm görüşümü ve tanıdığım herkes saygı gösterdı bunu söylerkende onalra dedm bn sızın görüşünüze saygı duyuyorsam sizde benim görüşüme saygı duyun diye herkeste kabullendi. din konularını acmam zatn. o yüzden sıkıntı olmaz. ve sende bir konus ıstersen. konusmadan müslüman olcam deme. gönlünden geçiyorsa geç sdece ve o dini gercekten sevceksen geç sevmıcegn bırseyı yapma
+1 yılTamamda ben pek bir sorun göremedim, Aileside kendisi gibiyse, ister istemez biraz önyargı olacaktır yani dinle alakalı değil türküz biz bidefa önyargılarımız var ama saygı olduğu sürece çok sorun olacakmış gibi gelmiyor bana, bu senin sevgilinin ailesi nasıl acaba bide ona bakmak lazım, açık görüşlümüdürler değillermidir. zaten bunu önce onunla konuşman lazım burada bu soruna tam bir yanıt bulamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum onun için gerekirse Müslüman bile olurum ama işte ne yapayım of ya ailesi onun gibi biraz dinci bizimkiler tam bir ateist gerçekten ailemi onun için karşıma almaya razıyım ben ya. :(
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. aklı selim düşünebilen bir çocuksa seni kabul edeceğini sanmıyorum , çünkü namazlı diyosun ve bu onun kalbinde belli bir kıvam oluşturmuştur az çok kafasındaki kız profili bellidir , hani genel olarak öyle insanlar kendileri gibi bayanları tercih ederler seni geçtin ailende ateist yani skıntı sıkıntı sıkıntı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum onu hayatımda onun kadar düzgün, hoş görülü ve tatlı bir çocuk tanımadım hem yakışıklı hemde çok iyi bir insan bir gülümsemesi var inci gibi dişleri var beni, benden alıyor bana dese sadece seni seviyorum diye yemin ederimki kendimi ona bağlıycam asla sözünden çıkmıycam ya. :(
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
Ateist olman bir şey değiştirmez. Ben de deistim, sevgilim müslüman. Bana bir şey demiyo. Dediğinde 'müslümansan neden şunu bunu yapıyorsun?' diyorum susuyo :). Aslında mevzu sana saygı duyması arada kafası atıp senin inancına sardığında da sende bu şekil bir şey söyleyip durması gereken yeri bildirmen lazım. Dediğin tarz bir kişiyse onun açısından sorun olmaz bence ama ailesi sıkıntı yapabilir. Takma kafana, kimse için kendini değiştirme. Gerçekten seviyosa seni boyle kabul eder ve ettirir. Sevmiyosa da gerek yok zaten gitsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Vay pis de! st
Soran+1 yılGerçekten onu deli gibi seviyorum ben hayatımda hiç bir kimseye bu denli kendimi ona ait hissetmedim ya tamamen sanki hiç birşey olmadı ama onu kalbimden bir parça, kocam olarak görüyorum gerçekten bu bahsettiklerimin ötesinde bir insan bir gülümsemesi var inci gibi dişleri var beni yiyip, bitiriyor ben ateist olduğum halde beni hiç bir zaman kötülemedi hep yanıma gelir konuşur benimle muhabbet kurardı fazla samimi değiliz ama çok iyi insan çevresinde sevilir ama işte diğer Müslümanlar gibide değil Namaz kılıyor sevgilisinden ayrılınca çok sıkıntılara girmiş oda inandığı için namaza başlamış aileside dinci biraz o yüzden korkuyorum. :((
- +1 yıl
Dediğim gibi canım her şey ona bakıyo aslında.
Bu arada müslüman ol diyen veya benim yorumuma cevap yazan süper (!) zeka arkadaşların zoruyla olacak bir şey değil müslümanlık. Dünya üzerindeki bir sürü insan var müslümanım diye geçinip zina yapan haram yiyen. Senin sevdiğin çocuk tam müslüman sanırım ve bu açıdan ona büyük saygı duyuyorum. Sen nasıl onu değiştirmezsen aynısınıda onun senin için yapması gerek. Milletin sözüne bakıp inandığın şeyi değiştirirsen sadece göstermelik olur bu. O zaten sana asıksa seni bir şekilde kabul eder. Üzülme sen sakın, önemli olan üzülmemen.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz ya gerçekten seven insanlar herşeyi göze alır onunla konuşucam gerçekten içimden geçenleri tek, tek dökücem ona tek istediğim o sadace sevgisini istiyorum gözlerimin içine baksın ve beni sevdiğini söylesin sadece bu çokmu şey istiyorum ya? :( Konuşucam onunla artık dayanamıyorum yemin ederim geceleri uyayamıyorum çaresizlikten birşey gelmiyor elimden. :(
+1 yılGerçek müslüman olan bir erkek gayrimüslim bir kadın ( kız ) la evlenebilir.
Tek bir şart vardır, EVLENDİKTEN SONRA KIZI MÜSLÜMANLIĞA TEŞFİK ETMEK.
Aksi takdirde buna imkan yoktur.
Tam tersi olsaydı sen müslüman o ateist olsaydı bu defada O müslüman olana kadar sen onunla evlenemezdin.
Lakin onun senle evlenme ihtiali hala var.
Fakat müslümanlığı seçmezsen bu ÇOK büyük bir sorun olacaktır.
Bu arada aileden gelen ateistlik inancı ne demektir ya :D
Ateist olan kişi genetik olarak mı alıyor bu mirası :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Müslüman erkekler eşlerinin müslüman olmamasına tahammül edemezler. Zira dinleri de buna müsade etmez. Bugün olmasa da evlendiğinde ileri zamanlarda mutlaka sana baskı yapıp değiştirmeye çalışacaktır. Aksi bir durum olasılığı çok çok zayıf maalesef. Ona göre karar ver. Evlilik çok ciddi bir karardır.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama gerekirse onun için Müslüman bile olurum her ne kadar içimden gelmesede çünkü o diğer Müslümanlar gibide değil bizim burada oturuyor bizim sokakta Cami var sürekli görüyorum adam namaz kılıyor. :(
- +1 yıl
Yok öyle bir şey sallama onlar tipik krolar ve dinimiz buna musade ediyor
- +1 yıl
Bir kere muslumanlıkta zorlama yoktur kendisi günaha girer
Önce çocukla konuşmalısın senden hoşlanıyor mu vs.. Sonra ailesini öğrenmelisin ailesini bunu önemser mi o da var? yüksek ihtimal ailesi önemser peki çocuğun ailesi önemsemese senin ailen ne olacak? Bunlar önemli kararlar iyi düşünmelisin. Gerekirse müslüman olma içinden gelmeli en basitinden Allah a inanmalısın. Sonradan çocuk öğrenirse daha sıkıntı olur. Fakat ateist olupta ondan yolunu bulma konusunda yardım istersen bundan etkilenebilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yardım istersem belki birşeyler olabilir. Gerçekten onu seviyorum, onu istiyorum ya ailesi biraz dinine bağlı bir aile benimkilerde ateist off ya sadece o ve ben birlikte olup gitsek buralardan bunun için nelerimi feda etmezdimki ne onun nede benim ailem. :(
+1 yılEğer seviyorsa yargılamaz. Git açıl. Kendine Müslüman olan bir çok kişi var ki bende :D en azından yapmadığın bir şey için yapıyorum demiyorsun. Anlayışla karşılar emin ol. Eğer ki karşılamazsa koy kıçına bir tekme ondan bir hayır gelmez. Muslumanlıkta her dinle evlenme özgürlüğü vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAteizm bir din değilki. :/ Ayrıca çok seviyorum onu korkuyorum işte onu kaybetmekten korkuyorum of yaa. :(
- +1 yıl
Off din dediğim her kişiyle işte :( bizim için günah olan şeyleri bir araştır en aşırılarını yapma zaten kul hakkı vs iyi bir insandan yapmıycağın şeyler merak etme gönlü varsa ateistsin diye vazgeçmez
sevdiğin için müslüman olman doğru değil gerçekten inanman lazım! ama sevdiğin için müslümanlığı öğrenebilirsin ! zaten biraz araştırsan ben müslüman olacağına eminim ve hatta onada burada bize sorduğun gibi açılsan içinden gelenleri söylesen sana yardımcı olur. aslında müslümanlık şu an senin ilgi alanın olması lazım dimi? benden yardım istersen sana bir abi olarak yardımda edebilirim. tamammı?
00 YorumlaBalım umarım gönlünce olur. Ama dinini yaşayan anlayışlı bir genci bulmak gerçekten zor bu zamanda
inanmasan bile aslında bir inci bulmuşsun. eğer yaşamını beğeniyorsan onu örnek al.
zamanla belki dini de seversin.12 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda onun gibisini tanımadım, gördüğüm ve tanıdığım diğer Müslümanlar gibi değil gerçekten inanıyor ve ibadetini güzelce yapıyor kimseye zararı yok namaz kılmayan her boku yiyen arkadaşları var bizlere laf atıyorlar Müslüman olmadığımız için onlara sizene neden kötülüyorsunuz herkesin kendi inancı ve kararı diyerek tepki gösteriyor ve ibadet etmesine rağmen gerçekten karşısındaki insanlara çok iyi davranıyor ve değer veriyor namaz kılan bir Müslüman kolay, kolay bir Ateistin hiç yanına bile yaklaşmaz ama çok farklı Camiden çıktı bugün Cuma namazından sonra bana selam verdi gülümsedi o an kalbim heyecandan çok kötü olmuştu hiç konuşamadım bile utancımdan gittim direk onun için gerçekten birşeyleri göze alabilirim. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılOnun Müslüman senin ateist olmanın ne önemi var? İnsanlar bundan hoşgörü olmadığı için korkar sizde o varmış. Tek bir sorun olur oda çocuk yaptığınızda. Oğlan onu o şekilde büyütürken rahatsız olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi namaz kılıyor biraz dinine bağlı bir ailesi var kendiside pek dinci değil ama namaz kıldığını biliyorum Cuma namazlarını hiç kaçırmıyor bizim orada oturuyor kendisi sürekli görüyorum ama gerçekten istediğim tek şey ona sahip olup, onunla evlenmek ya valalhi her dediğine uymaya hazırım sadece bana baksın ya. :(
Soran+1 yılYemin ederken sadece Müslümanmı olmak gerekiyor?
İslam hoşgörü dinidir. Sana karşı kibar olması bu yüzden. Bence sen de hoşlandığın insanın neden böyle bir dine mensup olduğunu araştır. Bu şekilde sorun çözülebilir =)
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl öncesine kadar sıradan bir Müslümandı huyu aynıydı şimdi namaz kılıyor gene aynı ailesi iyi terbiye vermiş açıkçası çok saygılı, efendi, dürüst bir çocuk namazını kılıyor düzenli şekilde bizim sokakta Cami var hep girerken görüyorum içeri şimdi Teravih namazına gitmiştir herhalde görmedim ama gidiyor.
- +1 yıl
Daha önce kılmayıp şimdi başladığına göre o da kapsamlı bir araştırma yapmış =) Müslüman'ların çoğu aile geleneği olarak devam ettiriyor dinlerini. Hiç araştırmıyorlar malesef.
Araştır dememin sebebi senin anlattığın kadarıyla fıtratın İslam'ın kadın fıtratına çok benziyor. İnşallah bu sebeple sen de bu sebeple Leylasını ararken daha muhteşem bir aşka kapılan Mecnun gibi olursun =)
Soran+1 yılKeşke olsaya içimden gelmiyor fakat onun için Müslüman bile olurum onunla bir ömür boyu huzur ve mutluluk için çok mutlu edebilirim onu çok farklı bir insan hayatımda onun gibisini tanımadım gerçekten çok farklı ve beni etkileyen bir insan ondan yardım istiycem gerekirse bende ilgi göstermeye başladım yardım edermisin diycem onun için.
Sevdikten sonra, din meselesi çok da iyi önemli değil. Eğer seni seviyorsa zaten sen ateistsin şusun busun onunda umrunda olmaz. Karşılıklı propagandaya girilmediği sürece bir sorun olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
din meselesi önemli işte. yanlış biliyorsun. Müslüman erkek dinsiz bir kadınla evlenirse kafir oluyor. Adam sırf seviyor diye dinini satmaz.
+1 yılBende ateistim ama sevgilim Müslüman bizde pek sorun olmuyor açıkçası, ya zaten senden hoşlanmışsa bunu önemsemeyecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böyle olsa erkeklerin hepsi seni istemez diyorlar Müslüman olmalısın felan diyorlar. :( Ayrıca aileside biraz dinine bağlı onlardanda çekiniyorum gerçekten sorun etmeyecek olsa ona hayatımı adıycam bütün herşeyimle ona ait gibi hissediyorum kendimi off. :(
- +1 yıl
Ya ailesi dindarsa sorun olabilir :( Benim sevgilimin ailesi pek dindar degildir umarım mutlu olursun canım, farklılıklarınız yüzünden ayrılmazsınız
maalesefo cocuk sırf sen ateist oldugun için seninle evlenmez.. imanlı birisi az xok biliyordur dinimizde müslüman bir ateistle evlenemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman bile olabilirim onun için ailemin ne dediği umrumda bile olmaz sadece elimi tutup gözlerimin içine bakarak beni sevdiğini söylesin sarılayım ona ya. :(
Bende yasadim aynisini karsi taraf mutlu olsun diye musluman gibi davran sehadet getir nolcak kalpten istemeyince amaaan
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle yaparsam ileride öğrenirse kötü olmazmı bana beni aldattın diyerek kızmazmı?
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılçocuğu rahat bırak onunda hayatını karartma zira dinine bağlı bir aile ise... aile yıkıcı olursun.. onuda günahına alet etme..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dinine bağlı bir ailesi var. :( Benimde ateist off. :( Ama seviyorum onun için gerekirse Müslüman bile olurum ya. :(
- +1 yıl
o zaman müslüman ol sözde değil özde çünkü ileride tek probleminiz bu olur...
al sana fırsat, Müslüman ol sevdiğin için. Tabi içinden de gelmesi lazım, bu konuda ondan yardım isteyerek başlayabilirsin mesela hem gözünde daha da kalkmış olursun hem de İslamı öğrenince içinden gelecek
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevinirmi bu durumda? Yardım istesem ve olsam?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteist dinmi marifet gibi söylüyor çocuk senin ateist olduğunu bilmiyor heralde aklı olan insan ateist mi olur o ne abi Türksun sen bu kadar bilinçsiz olunmaz hicmi çevrede görmüyon derslereededemi duymadım evrensel din islam diyee salak..
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemden beri böyleyim ailemde ateist.
Cevap sahibi+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır öteki tarafta diyemezsin ailem ateist diye allah akıl vermiş irade vermiş kullan engel yok önünde dine dön Allah yardım eder inşallah. .
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. zor bir durum... Anlaşma nasıl olacak... Birinizden biri fikir değiştirecek veya vazgeçeceksiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olmalımıyım sırf onun için yaparım yeminle ya. :(
Soran+1 yılEvet sevdiğim için gerçekten herşeyi yaparım sadece o olsun benim yanımda gözlerimin içine baksın bana gülümseyip, sevdiğini söylesin Dünyalar benim olsun ya. :(
kabul et o zaman.. bak simdi yazdiklarimi oku- eshedu en la ilahe illellah... saka saka... kardes muslimansa ateist kiza bakmaz.. zira yerinin cehennem oldugunu (ve ya inandigi icin) biliyor..:((
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff onun için Müslüman olurum ama ya ileride öğrenirse sırf onunla evlenmek için Müslüman olduğumu daha fazla üzülmezmi? :((
Kalbini aç ona eğer söylediğin gibi biri ise seni anlar ve belki bu sana yol gösterecetir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seviyorum korkuyorum söylicem geri çekiliyorum o namaz kılıyor bense hiç inanmıyorum of ya beni terslemesinden korkuyorum en büyük korkum o. :(
+1 yılmüslüman ol o kadar seviyosun onu onun dininide onun için sevme Allah için sev
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok seviyorum, herşeyi yapabilirim onun için ateist olduğumu biliyor ama hiç bilmiyorum beni kabul edermi böyle ya?
- +1 yıl
söyle snde seni çok seviyorum senin için herşeyi göze alabilirim diye
+1 yılMüslümanlığı öğrenmek istiyorum de, daha çok ilgisini çekersin
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ilgim yok yalanmı söylicem? :(
+1 yılÇözümünü buldum
ama olmayacak bişi
'' düşmekte olan bir uçakta hiç ateist bulamazsınız ''01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olmamı istiyorsunuz? :(
+1 yılSende Müslüman ol. Ama genede problem olabilir ailende ateistmis çünkü. Aileler arasında sorun yaşayabilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen Müslüman olsam bile gerçekten kendimi Müslüman gibi hissedemem ileride sırf onunla evlenmek için Müslüman olduğumu öğrenirse çok üzülebilir. :(
- +1 yıl
Bak baştan anlat durumunu sonra müslüman olman için ondan yardım iste mesela birlikte camiye gidin kuran dinleyin anlatsın sana. Sonra kararını ver. Olmaz diye bişey yoktur bence
Soran+1 yılOlurmu gerçekten eğer Müslüman olmak istediğimi söylersem sevinirmi? :/
- +1 yıl
Tabi sevinir neden olmasın ki. Eğer anlattın gibi bir insansa olur.
Ateist olman sorun... Farklı bir dine mensup olsan nikah düşerdi. Çocukta belli ki birileri ile gelecek düşünen birisi
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff. :( O olmadan ben gerçekten biter, yıkılırım her gece onu düşünüyorum, uyayamıyorum ya. :(
Soran+1 yılGerçekten bütün duygularımı döksem onu beni kabullenirmi, yaparmı gerçekten bunu herşeyi açık, açık söylemlimiyim? :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen ne kadar cok seviyorsun bu cocugu. Sozunden cikmayacagim falan biride bunu bana desin isterdim:(
Ateist cok cekici olur bende oyleyim sorun etmezdim16 Yorumla- +1 yıl
ateitmisin sen poligon?
Cevap sahibi+1 yılEvet. E sonunda poligonu taniyan biri cikti
- +1 yıl
neden ateistsin be poligon :'( valla bak üzüldüm simdi tanırdım seni :'(
Soran+1 yılOna bağlı hissediyorum kendimi ya sadece o var benim hayatımda geceleri uyayamıyorum onu düşünmekten birde olamayacağımız geliyor aklıma yaşlarımı tutamıyorum ağlıyorum ya. :(
Cevap sahibi+1 yıl@Tweeety biraz konusalim mi:(?
- +1 yıl
olur :)
+1 yılya bırak bu işleri sende müslümansın boşuna gavurluk yapma
ne güzel bir dinin var kıymet bilmiyorsun
sakın cahillerden olma
efendi gibi kabul et kaderini yaşantını00 Yorumla
+1 yılO kişi gerçek müslümansa evleneceği kişinin Allahı inkar etmeyen bir kız olması gerektiğinide biliyordur. Yani sana asla bakmaz bu haldeyken
04 Yorumla
Soran+1 yılOffff ne yapıcam o zaman ben Müslüman olmak zorundamıyım şimdi? :(
- +1 yıl
Zorunda değilsin diğer seçenek hoşlanmaktan vazgeç
Soran+1 yılYapamam o olmadan asla. :(
- +1 yıl
Ama o seninle evlenemez. Evlenirse kafir olur. Senin her durumda müslüman olman şart. Olmak istemiyorsan vazgeçmekten başka çaren yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu aranızdaki engeli kaldırdım artık sende müslümansın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol. :D Gerçekten bu kadar basit olsa benimle olucak olsa bin defa demeye razıyım bu kelimeyi. :(
+1 yılBir Müslümana yakışmaz sın sen kendi dininin erkeklerine yönel
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim dinim yokki. Onu bırakamam ya seviyorum onu gerçekten ömrümün sonuna kadar onu mutlu ederim ben ya. :(
- +1 yıl
Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.
Bunu söyle ve Allaha dua et
Bir muslumanla evlnmk icn snde musluman olmak zorundasn
02 Yorumla
Soran+1 yılMecburimi bu? :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılyürümez bu iliski hic baslama :/ bizim iste zor he ateist birini bulmak yani her tanıstıgına soramıyosunda sonradan sorun çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBana çok iyi davranıyor ya benden hoşlandığını biliyorum ama o namaz kılıyor ibadetini yapıyorken bende tam tersi hiç inanmıyorum. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılya dan sonrasını okumadım ama inşallah birlikte çok mutlu olrsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörende degiştirlemiyecek bişi sanacak. Bu sayede sen de biraz ögren anlamaya calış islamı bu caban bile sizi bir arada tutmaya yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılYardım istesem ondan sevinirmi acaba gerçekten olumlu bakarmı bana?
Cevap sahibi+1 yılSeve seve hem de hatta kendini cok vasıflı bile görecektir
+1 yılOnun için musluman ol , şartlarını yerine getiremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kardesim ateistim demeyin tovbe estagfirullah bak şöyle etrafina dusun bakalim kendi kendine olusmus bir yeryuzu gorebilecekmisin.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKomedilikten degil insanin akli almiyor ateizm fikrini. kendiliginden olusan canlilar saniyor bunlar kendilerini yerden bitme gibi heralde.
Soran+1 yılAma Ateistim işte ailemden geliyor ne yapayım İslamı hiç bir zaman iyi bilmedim. :( Ama gel görki sevdiğim çocukta dinci biri.:(
Cevap sahibi+1 yılDinci kelimesini kullanma bir kere direkt yaftalama iceriyor. ikincisi ailemden boyle diye bir dusunce yok adam yedi gobek hiristiyan ama internetten arastirma, muslumanlarla iletisim halinde olma haliyle bile islam a isiniyor bu dine geciyor. Islam ulkesindesin ve ailem diyorsun, bunu ne akil kabul eder ne de Allah. Arastiracaksin dogru yolu bulacaksin.
- +1 yıl
KIZI RAHAT BIRSKIN MK İSTEDİĞİ GİBİ DUŞUNUR İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR. İSTER ARAŞTIRIR İSTER BOYLE KALIR SİZ SANKİ SUTTEN ÇIKMA AK KAŞIKSINIZ
Cevap sahibi+1 yılSana noluyor sana mi dustu tolgasari.
Kizcagizin dini yonden eksik bilgisi var ailesi tarafindan verilmemis bir bilgi. bu kisi dinini ogrenemezse bunun sorumlulugu icinde bulundugu toplumuda ilgilendirir. o yuzden her lafa karisma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgönül neyi severse güzel odur.. oda sensin ama müslüman ile ateist olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSninde musluman olman gerek onun hosuna gitmen icin
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevinirmi ya?
- +1 yıl
Tabikide ama sn onun icin dyil kendin icin ama anlamadigim turkiyede turk ateist oldunu bilmiodum yani ailen ateist dye snde ateistli secme :) bizi bir yaradan var elbet. ha birde o tabikide sevinir neden sevinmesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni anlattığna göre tanısam ne müslüman kız vay be derdim :D çocuk biliyo mu ateist olduğunu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyor. Bunlara rağmen bana çok ilgi gösteriyor asla beni dışlamıyor ateist olduğum için yapmacıktan Müslüman arkadaşlarımda var namaz kılmaz etmezler, cinsel ilişki yaşar, içki ederler ama ben Müslüman değilim diye bana sataşıyorlar bu çocuksa tertemiz sadece inandığı için ibadetini yapan bir çocuk ve bana Ateist arkadaşlarımdan bile daha fazla hoşgörüyle yaklaşıyor ayrıca çok yakışıklı bir gülümsemesi var. :((
Cevap sahibi+1 yılOnun seni secdiğine emin misin peki?
Soran+1 yılBenden hoşlandığını biliyorum ya hissediyorum bu denli bir yakınlık kurmazdı yoksa bana eğer hoşlanmasaydı. :/
Cevap sahibi+1 yılhaha :) ne güzel ben de öyle hissettim zaten :) Ama bu işin sonu böyle gitmez ya o ateist olur ya sen müslüman..
Soran+1 yılO hayatta olmaz. :(
Cevap sahibi+1 yılbir yerde kesin bir pürüz çıkar o zaman ben diyim sana..
Allah'a inanacak Müslüman olacaksın yoksa olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ya ileride öğrenirse onun için Müslüman olmaya razıyım. :(
Evlenin. Ortak noktaya varırsınız İnşallah
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten beni sevdiğini tam olarak anlarsam hemen evlenmeye razıyım kesinlikle onunla din konusunda tartışmam istediğini yapsın evde karışmam sadece bana sarılsın, beni öpsün, beni sevdiğini söylesin. :(
Soran+1 yılAma bana çok değer veriyor sürekli gözümün önünde her adımını nerdeyse görüyorum gerçekten benden hoşlanmasa bana karşı bu denli yakınlık kurmaz ya. :(
Çok fazla sorun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi? Off. :( Ne yapabilirim ki o zaman bu sorunu kaldırmak için? :/
+1 yılHerkes çakma müslüman oldugu için sorun olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Kelimei şehadet getir ömür boyu mutlu ol
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten içimden gelmeyince nasıl olucak o? :(
- +1 yıl
Konsantre ol , allahtan bu konuda yardım dileki , kalbine bir tohum atsın , bu tohum inanç ve dua ile büyür bu sayede yararatanın izniyle kabinle inanır aklınla düşünür ve dilinle zikredersin, ateist olduğunu ona hiç söyleme işte müthiş fırsat sana , onunla hertürlü dini konuyu konuşabilme imkanın olur oda sana zevkle anlatır, son birşey daha allah sana inançlı birini gönderdi, ona nasıl aklın gönlün düştüyse yüce yaratanada bu şekilde olacak sen çok şanslısın rabbin seni cennetine almak istiyor,
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne olmuş ilişkiye giremiyor musunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Adam namaz kılıyor İslamda Zina işlemek suç değilmi? Ben hayla bakireyim sadece evleneceğim insanla yaşamak istiyorum bunu.
- +1 yıl
Tayyip zinayı serbest bırakmadı, sizin istediğinizi size verdi ;)
- +1 yıl
her zamanki gibi j.bobiler.org/.../5_866d6ff50e_o.jpg
belkide hak yolunu bulman için vesile olur..
00 YorumlaBen olsan senin gibi kafiri silerim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/
sende müslüman ol net ve açık :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAma içimden gelmiyor onun için Müslüman olabilirim fakat bilmiyorum korkuyorum durumdan kendi ailemi bile karşıma alırım onun için ya sadece bana tam karşıma geçip gülümsesin beni sevdiğini söylesin onu Dünyanın en mutlu erkeği ederim asla bırakmam, aldatmam ya. :(
+1 yılcüneyt arkın fılmı ızlemedın mı sen hıc
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/
- +1 yıl
filmin sonunda kız musluman oluyor d
- +1 yıl
yoksa yok yanı ben kabul etmezdım aslsa bakmazdım da ya dının ya skını gozden gecır
+1 yılMusluman ol dogru yolu bul heryonden rahatla
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sizler demiyormusunuz içinde gelmedikçe Müslüman sayılmazsın diye?
- +1 yıl
Birsey olmaz zamanla inanirsin istersen once bir Kurani oku
+1 yılİki düşman dost eş olurmu
00 YorumlaSende müslüman olacaksın kurtulacaksın
00 Yorumla
+1 yılBence ikinizde budist olun , shanghai a yerleşin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni 2 S kuralı ile dine döndürür olay biter :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 S kuralımı?
Cevap sahibi+1 yılevet SS kuralı
Soran+1 yılO nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılYa Seve Seve ya da :D orasını sen tahmin et.
- +1 yıl
Seve seve ya da Si*e si*e :D
Soran+1 yılO nasıl olacak ona bekaretimimi vericem?
Cevap sahibi+1 yılEvet. sonucta ateistsin ya ona bekaretini verir onu zinaya zorlar dinden cıkarırsın veya onu cok sever sen dine dönersin Ve şehadet getirirsin.
Soran+1 yılO hayatta öyle birşey yapmaz, yapmayacağından eminim ayrıca bendede soğur. :( Ben sırf onun için Müslüman olmaya razıyım onunla bir ömür boyu huzur ve mutluluk için yaparım bunu.
Cevap sahibi+1 yılo zaman önce gidip banyoya gir. Niyet ettim Allah Rızası için Gusül abdesti almaya de.
Sonra ağza su al gargara yap dök 3 kere tekrarla
aynı şekilde burna 3 kere su al sümkür
Daha sonra vücudunda iğne boşluğu kadar bile kuru yer kalmayacak şekilde su dökün duş al yani.
-- boy abdesti almış olursun
En önemlisi abdestten sonra aşağıda yazacağım şehadeti getir.
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü...
Sonra hayırlı olsun müslümansın sevgiline sürekli müslümanlığın şartlarını sor ve öğren
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumadım ama bu iş olmaz gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılOlmuş mu sünnet
00 Yorumlakardeş boş işler bunlar boşver
00 Yorumlaver dese verirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu gerçekten evleneceğim insan olarak görüyorum ama hemen yapamam bunu gerçekten yapamam bence bekarete önem verdiğim için bunca yıl bozmadım bozamamda ayrıca öyle birşey demez İslamda zina işlemek suç o ise namaz kılıyor dinine inandığı için demez.
+1 yılMüslüman ol :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten olsam sevinirmi?
- +1 yıl
Bak kardeşim müslüman olmak sadece kelime-i Şehadet getirmekle olmuyor istrsen özelden mesaj atabilirsin müslüman olmana yardımcı olabilirim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılsende musluman ol
12 Yorumla
Soran+1 yılOlsam bile ya anlarsa çok üzülmeyecekmi bu durumdan ayrıca Müslümanlar diyor içinden gelmedikçe Müslüman sayılmazsın diye. :(
- +1 yıl
Aynn icinden gelmedikce musluman olamazsin ama huzur islamda gel
imkanısız :d
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenn? :(
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuk Müslüman ama ben Ateistim ne olucak benim bu durumum yaa? :((?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler