Aşk İlişkileri En ufak tartışmada ayrılalım diyen sevgiliyle ilişki sürer mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En ufak tartışmada ayrılalım diyen sevgiliyle ilişki sürer mi? Güncellemeler+1 yıl Süper soru💕 En ufak tartışmada ayrılalım diyen sevgiliyle ilişki sürer mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Respectable Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.Umarım anlamışsındır... 1 0 Yorumla
NormalInsanxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O kelimeyi 1 defa kurabilir zaten sonrasında kendisini eski sevgilim diye anarım.👍🏿 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli pamuk ipliğine bağlı bir ilişki olmaz inceldiği yerden kopsun o zaman 0 0 Yorumla
Hemşire0316 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sürmez. Ayrılık onun için bu kadar kolaysa zaten hiç başlamamışız demektir 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl bugün bitmezse yarın biter..boşa zaman kaybetmeyin.. 0 0 Yorumla
darkkrrose Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yürümez çünkü en ufak bir sorunda bunu diyebiliyorsa ileride büyük bir sorun karşısında ne yapacağı belli olmaz. 0 0 Yorumla
Emin3091 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl İlişkiye sürekli ara verilir, barışılır ve sonrada ayrılırlar 😂 0 0 Yorumla
kepçük1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İlişki sürmesini geç. tartisan adamdan koca olmaz. 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Uğraşılmaz o tiplerle hemen ayrılmalı uzaklaşmalı 0 0 Yorumla
görüşokumayageldim Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 95% +1 yıl Bunu yapan genelde ben oluyorum asdfghsh 0 0 Yorumla
PaskalyaTavsani Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Sürmez. Ben diyorum sürekli ondan biliyorum dkdkdk 0 0 Yorumla
önemsizzamankaybıı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Hic sevmem o söyler ben uygularım neyin blofu 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Reçetesine yol yazarım istediği kadar alabilir. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yürümez. 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır sürmez 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sürmezzzz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan tutamazsın.
Kalmak isteyene saç teli yeter.
Umarım anlamışsındır...
O kelimeyi 1 defa kurabilir zaten sonrasında kendisini eski sevgilim diye anarım.👍🏿
Sürekli pamuk ipliğine bağlı bir ilişki olmaz inceldiği yerden kopsun o zaman
Sürmez. Ayrılık onun için bu kadar kolaysa zaten hiç başlamamışız demektir
bugün bitmezse yarın biter..
boşa zaman kaybetmeyin..
Yürümez çünkü en ufak bir sorunda bunu diyebiliyorsa ileride büyük bir sorun karşısında ne yapacağı belli olmaz.
İlişkiye sürekli ara verilir, barışılır ve sonrada ayrılırlar 😂
İlişki sürmesini geç. tartisan adamdan koca olmaz.
o ben oluyorum ve evet sürer.
Bu Ne böyle yapboz gibi asla yürümez
Sürdürmem buyur istediğin olsun derim
Sürer yıkmak kolay mı bebeğem 😏
Uğraşılmaz o tiplerle hemen ayrılmalı uzaklaşmalı
Bunu yapan genelde ben oluyorum asdfghsh
İlk ayrılalım deyişinde bas tekmeyi.
Sürmez. Ben diyorum sürekli ondan biliyorum dkdkdk
Hic sevmem o söyler ben uygularım neyin blofu
Hayır yürümez hep bir patavatsizlik
Sürmez düşünmek lazım az
Ayrıl git derim ne sürdürcem
Sürdürmem
Reçetesine yol yazarım istediği kadar alabilir.
Bence ilk çıkışında tepki verilip ayrılınmalı.
Yoook
Sürmez..
Sürmez.
Yürümez.
Sürmez
Sürmez derdim ama sürüyor :D
Hayir
Birak. ayrilsin gitsin surmez
Hayır
Nooo
Hayır sürmez
Sürmezzzz