Rusya’nın en bilinen yayın organı Russia Today 1 Ağustos 2020’de Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşların yeniden başlaması ile çok tartışılacak bir haberi de takipçilerine servis etti. Habere göre, Rus kadınlarının eşlerini en çok aldattıkları ülke Türkiye.Rusya’nın devlet kontrolündeki yayın organı Russia Today’in (RT) internet sitesinde çok ilginç bir araştırma sonucunu yayınladı. ‘Know Yourself’ (Kendini Bil) ismindeki psikolojik eğitim sitesinden uzmanlar, kadınların kullandığı internet topluluklarını, telegram konuşmalarını ve popüler forumları inceledi.Psikologlar, Rus kadınlarının kocalarını en çok aldattığı 16 tatil mekanını şöyle açıkladı: Türkiye, Kırım, Soçi, Tayland, Bali, Goa, Karayipler, Maldivler, Yunanistan, Karadağ, İspanya, Fransa, İtalya, Küba, Latin Amerika, Azak sahili.(Milliyet)
Dayım antalya da yaşıyor ve çalışıyor. Galerici. Eşi (eski) ve 2 cocugu var. Bu da bir ara yazin rusla takılmış yengemi aldatmıştı. Bu rus kizla evlenecegini sanmış bizimki. Dayimda normal bir turk erkegi bol tuylu, kilolu. 170 boylarinda. Rus kızları cebe bakıyor. Dayimi yedikten parasini yedikten, turkiyede guzelce tatilini yapip dayim gibi bir keriz bulup eğlendikten sonra ulkesine geri dönmüştü. Ama arkasinda dagilan bir aile birakti. Yengem bunu ogrenince tek celsede boşadı. Cocuklarla annesine gitti. Yani bu olayi öğrenince ilk dedigim sey deger miydi? Allah'in bir kulu icin aileni dagitmaya deger miydi? bir tarafini neden tutamadin? guzelim ailen dağıldı. O kadin sana 2 cocuk verdi. 2. cocugu dogururken yasamama, ölme ihtimali bile vardı bir hastaligindan dolayi. Zar zor hayata tutundu. Ölümden döndu. Yemegini pisirdi, cocuklarina bakti, temizligini yapti. Hasta oldugunda basinda bekledi. O kadın (yengem) 15 dk lik zevk icin bunlari haketti mi? Birbirlerini bulmuslar. Bizim beylerde aldatmayi sever. Kadin olarak dunyada zirveyi oynuyor bu ruslar ve ukraynalilar. Bizimkilerle tencere kapak.(boyle olmayanlara sozum meclisten disari) Ne zaman rus lafı duysam dayım yengem gelir aklıma.
maalesef klasik hikaye çok doğru tespit. Tatil yaptırmak amaçlı eğlenme amaçı hepsi bide dediğim gibi Trden onut vatandaşlı elde etme için de uyanıkları var zaten Antalyayı Ruslar baya sarmış onca ev almış onca evlilik yapılmış bu son yıllar. Suç TR erkeklerinde. Ama çoğu cahillikten. Eğitimli kültürlü kendi özgüveni olan Türk erkekleri onlardan uzak duruyor tespit ettiğim kadarıyla. Onların peşine düşenler zar zor bikaç sınıf okul bitirmiş günü birlik iş yapanlar genelde.
Bu tür olaylar post sovet ülkelerinde daha vahim. erkekler rusyaya gidiyor çalışmaya karısı ama vatanda kalıyor. hiç düşünmüyor bu kadın ne yapıyor, çocuklara nasıl terbiye veriyor diye. arada 3 kuruş göndüriyor köpek önüne atar gibi. rus f*hişeleri nasıl gözlerini örtdülerse artık. yaşlanınca rus kapıya koydu mu geri geliyorlar köpek gibi. üstelik rus bunları aldatmayla tehdid ediyor. türk kadını öyle bir şey yapsa anında kafasını keserler
@Holymary çok doğru ama maalesef Türk kadınları en çok Anadoluda aynı şeyi yaşıyor. İlçelerden çok erkek var oralara giden kalan aynı şekilde para yollayıp karısını dul gibi yaşatan.
😅 Bu aslında Rus bayanların aldatma oranının sık görüldüğü ülkeler değil de, kendileri bir şeye benzemese dahi bir çift meme görünce ağız suyu akma potansiyeli en yüksek erkek sayısına sahip olan ülke sırası olabilir. Evet Türkiye bence de en önde xlsçdmdjdkjd
Kesinlikle. Evde çocuklarına ikinci el ayakabbı alan da böyle yapıyor. Zaten en çok onlara yüz veren otel civarında yazlık çalışanlar oluyor. Gençleri jigolo yaşlıları hamal gibi bişey yaşlı dulları kandırmaya çalışıyorlar.
Alakası yok Rus erkekleri çok ilgisiz ve soğuk kadınlarına yanaşmıyor bizim erkeklerse aç ve bu nedenle kadınları ilgiye boğuyor sahipleniyor Rus kadınları bunu görünce çok etkileniyor kendini özel çekici güzel hissediyor.
@drifter00 Rus erkeklerinin ilgisiz olduğunu düşünmüyorum. 😂Buna hiçbir an Rus bir erkekle muhatap olmayan birisi inanır ancak. Bana göre asıl kadınları soğuk. Tabi size niye sıcak olduğu belli. Amaç sizi kullanmak olduğu için dişiliğini göstermesi gerek.
@drifter00 canim o iyimser egosuz yaklaşımın aynisindan bende de var Ama hiç ciddi iliskim olmadi Anlamiyorsun rus olduklari icin hayran ve her zaman peşinden koşuyorlar Biz yüz verince köpek gibi kapiyorlar bu benim avucumda diye Türk erkekleri
@drifter00 siz daha mı az egosuz varlıklarsınız sanki? Aldatacaksam ben de iyimser olurdum emin ol. Ne de olsa aradığım sadakati bana farklı birisi de gösterir diye düşünürdüm ben olsam. Bir Rus kadını olsam bununla parası için bununla da beni sevdiği için bana sadık olduğu için birlikte olayım kafası yaşardım sizde bu kafa okdukça.
Aynen sende olabilir bu istisnadır genel olarak ülkemizdeki kadınlar egolu nasıl senin gibi egosuz yaklaşan kadınlar varsa yüz verince kapmayan erkeklerde var önemli olan birbirini bulabilmek
Melek su beni çok yanlış anlamışsın böyle olduğunu düşünmüyorum ve bende bu olaylara karşıyım amacım Türk erkeklerinin niye böyle davrandığını göstermek mesela sen bir Türk erkeğisin diyelim hem çok güzel olmadığı halde aşırı egolu ve paracı kız mı istersin Yoksa güzel ve egosuz ama parayı kız mı isterdin?
@drifter00 bizim ülkede erkekler kim ne derse desin ataerkil olduğu için daha egolular. Bir kez anneleri ve babaları tarafından kadın değil erkek döner diye yetiştiriliyor. Sanki babasını geçtim de annesi bir kadın değil. Kalp bu yani. Oysaki kadını erkeği yok sevgi işinin. Bunu bir idrak edemiyor bizi millet. Daha bunun gibi erkek egemen düşünceler de var farklı farklı tabi. Onları saymiyorum bile.
@drifter00 @drifter00 Canim malesef öyle Rus kadinlarinin bekaret sıkıntısı yok Ama siz evlenmeden her haltı yiyip üstüne bir de bakire kadin aliyorsunuz ikiyüzlüsünüz Ve biz egoluyuz öylemi? Bence az bile Çünkü rus kadinlari bakire olmasa bile ölüp bitiyorlar Ben erkek olsam tabiki egosuz birini isterdim Artık erkekler daha çok trip atar oldu, bilmiyorsunuz farkinda değilsiniz Benim dedigim olacak, yola getircem onu diye diye kadinlara iğrenç davranmaya başladılar Rus kadınıymış Suriyeliymiş fark etmiyor artik Suriyeliler de değer kazandi Arada kaynayan da egoist dediginiz türk kadını oldu
@drifter00 onun ne dediğinin bir önemi yok benim için. O bize Kezban demeden önce bir kendine baksın. Kendisi kaç kuruşluk adam? O Rusya'daysa ben de bölümüm gereği bir sürü yabancı insanla muhatap oldum.
@pink339 öncelikle bana hitaben söylemezseniz sevinirim çünkü ben Rus kadın hastası olup Rus kadınların peşinden koşan biri değilim bursa o koşanların neden koştuğunu anlatmaya çalıştım diğer konuya gelince olursak haklısın günümüz erkekleri çok bozuklar eskiden gördükleri gibi kadını ezme çabasındalar
@pink339 yürü be! İçimden geçenleri dediniz. Onların ego sorunu olmasa zaten kendileri bakir olmadığı halde bakire kız aramazlar. Bizim Türk erkekleri dönüp hiç kendine bakmadan bize çamur atar en çok. Çünkü kendisi by mükemmel onların.
@Melek-su-94 aynen o bakir bakire meselesi doğru malesef tam şerefsiz erkek tipi o birçok kadınla yatarlar evlenme zamanı gelince bakire kadın ister p*çler
@Melek-su-94 Kızlar boşuna yorulmayın bunların çoğu gerçek Rus kadını görmdi bile ayrıca Rusyada erkek yok ve çocuklar havadan oluyor sanıyorlar :) Aslında olay basit Türk kızı evlenmeden beraber olamıyor onlarasa mutlaka olur gözüyle bakılıyor işte boşuna hepsine Nataşa denmiyor Türkiyede. Bunların zihniyeti bu. Kolaya kaçmak ve de evlenmek söz onusuysa Rus kadınları fazla bişey istemez diye düşünüyorlar ama hiç de aptal değiller onlar da ev araba hediye manyağı.
@cicimod 😂😂doğru, Rusya'da erkek yok. Onun için zaten Türkiye'de erkek avına geliyorlar Rus kadınları. Aslında şöyle de bir sıkıntı var. Biz niye kafaya takıyoruz ki böyle insanları? Yabancı kadınlar bizim erkeklerin peşindeyse yabancı erkekler de bizi daha çekici buluyor. 😂Bu da acı bir gerçek. Ona bakarsak ben de Türkiye erkeği taraftarı değilim aslında. Mesele benim abim Japonya'da. Eşi Japon. Gayet iyiler. Abim diyormuş hem Japonlar iyiler. Buraya gelin. Benden için de ona da bir Japon bulur evlenir diyormuş. Hem daha saygılılar bizim Türk erkeğine göre.
Yani bir Rus erkeğinin de bana sıcakkanlı yaklaştığını biliyorum. Daha ilk konuşmadan iltifat etmişti. 😂Nasıl bizim Türk erkekleri onları güzel buluyorsa o da bana aynı şeyi demişti. Dedikleri gibi soğuk değildi. Kimi kandırmaya çalışıyor bunlar acaba erkeği soğuktur derken?
@drifter00 biz egoluysak sizler de saygısızsınız. Türk erkeğine baktığımda gözü dışarıda, saygısız, küfürbaz erkekler görüyorum. Bu da aslında yabancı kişilere yönelme sebebi. Orta Asya'nın birçok ülkesinden insanla muhatap oldum. Japon gelinimiz var. Rusla nadir muhatap oldum. Gürcülerle de hayli muhatap oldum. Fakat en saygısızı bizim erkeklerdi cidden.
@FCLeona bende onu dedim zaten bizim erkekler aptal biraz rus kadınına adeta yalvarıyor, rus kadınlar türk erkeklerini salak yerine koyuyor biliyorum çünkü bende antalya da oteller de çalıştım türk erkeği dünyada kadına yalvaran tek erkek tipi
@Yusufcukyusuf555 aslında onlar da uyandı abim ben antalya da çalışan biri olarak biliyorum eskisi gibi her türk erkeği rus kızı düşüremiyor haberin olsun uyandılar az daha yalvarman lazım rus kızlarına aday çok onlara sahiplenecek onlarda bu tavırlardan dolayı türk erkeğini en aptal enayi erkeği sanıyorlar kendi sosyal medyalarını iyi takip ediyorum türk erkeği ile alay ediyorlar sende feda olsun diyorsun aferim :)
Allah ım ne kadar komiksiniz ya 😂 şu an şu fotoğrafımın dahi bulunmadığı hesaba baksak dünya kadar mesaj çıkar. Ulan Allah İn işsizleri içinizde dünya kadar abaza var hadi bir kısmınız düzgün diyelim zaten bu Rus Rus diye ağzı sulananlarınız kesinlikle herkese dm den yazıp yüz bulamamış tipler. Ama sizin bunu anlamadığınız birşey var. Biz egodan değil bıktığımız için cevap vermiyoruz size ya da tersliyoruz. Adam daha beni tanımadan bana aşık olduğunu falan söylüyor fotoğrafım olmayan hesapta aşkından ölüp bitiyor. Böyle saçmalık mı olur. Herkese oturup cevap mı yazacağız biz. Burda gelip Türk kızları egolu diyorsunuz. Evlenin ruslarla o zaman 😂 biz de size ne meraklıydık.
@MutsuzMutlu0ı0 ne güzel de özetledin rus kadınları türk erkeklerinin salak olduğunu anladılar ben turizimciyim, 90 lı yılların sonunda gelmeye başladılar son yıllarda artık uyandılar türk erkekleri rus ve ukraynalı kadınlara ülkemize geldiklerinde o kadar çok yalakalık yapıyorki onlarda aşırı ilgiden bunaldı ve bunu fırsata çevirdiler önce bunlardan bedava tatil yapıyorlar içiyorlar sonra ülkelerine gittiklerinde türk erkeklerin dünyanın en aptal saf erkekleri olduğunu bloglarında beyan ediyorlar rus sosyal medyalarını iyi takip ederim, bu haber de bundan kasıtla yapılmıştır kullanıcı yorumları rus kadınları türk erkeklerinin kendi ülkesindeki kızlara nasıl davrandığını yüz alamadıklarını da biliyor hatta bazı türk kızlarından bu konuda yorum aldıklarını iyi biliyorum yani senin anlayacağın dünya da hiç bir erkek türk erkeği kadar saf değil
@ozelguvenlik4545 kullandırtmayacaklar abi o zaman kendilerini. Ben hep derim bazı seçimimiz dışında olan durumlar hariç herkes hak ettiğini yaşar. Hala burda Rus karısı Rus karısı diyorlar. Bu sevmekten ya da ilgiden değil tamamen başka amaç. Aklı olan kişi birincisi karşısındakini ay rusmuş türkmüş bilmem neymiş ona göre ayırmaz tanır ve davranışlarına göre insan seçer hayatına. Aaa ama durun lütfen herkese sırayla seni seviyorumlar yazıp yalandan güzel sözler söyleyip 4 5 kızı aynı anda işletmek varken ne gerek var? Bırakın ya kullanılsınlar çok da iyi yapıyorlar vallahi böyle dolandırılanlara da gram acımıyorum. Yerinde durma durma sonra ay dolandırıldım. iyi oluyor size biraz akıllı olsaydınız da bir şey için donunuza kadar vermeseydiniz. Kimse açtırmasın yani ağzımızı. Arkadaş da söylüyor bakın neler diyorlar vallahi çok güzel oluyor bunlara vallahi bak. İYİ diyorlar. Yesinler içsinler kullansınlar boşver hak ediyorlar
@MutsuzMutlu0ı0 işte bir araştırma yaptım dünya da halkı en fazla dolandırılan ülke türkiyemiş bide erkekleri en saf ve enayi olan ülke belki de biziz elin suriyelisi iranlısı ve ukraynalısı bile türk erkekleri ile alay ediyor kandırıyor abaza derken sapık sapkın dünyanın her ülkesinde vardır bunu unutma ama en saf kadın delisi ise türk erkeğidir geçen ay bir rus vkontake sayfasında türk erkekleri ile ilgili absürk ve eleştirel bir yazı okudum, türk erkeklerinin türkiyeye tatile gelen rus kızlarına nasıl davrandıkları ile ilgili yorumlar okudum adeta gömmüşler bizi dünya adeta alay ediyor türklerle
@ozelguvenlik4545 tabiki abaza dünyanın her yerinde var sapık da aynı şekilde. Fakat ben bizi eleştiren insanlara anlatmak için kendilerinden örnek vermek zorundayım. Saf denilen şey saf duygular beslemektir ilişki durumum yönünden vallahi ben bırak erkeği insanların %99 unda saflık görmüyorum
@MutsuzMutlu0ı0 vloglarda rusca eleştirel yorumlar ve yazılar hazırlıyorum ama inan bana türkiye deki durum hiçbir ülke de yok her ülkenin insanının kişisel sorunları olabilir ruslarda da böyle saçma sapan erkekler var, orda da tabiki kızlar bu durumu eleştiriyor, ama hiç bir zaman yalvarma olayı yok rus erkeği bir kıza kolay kolay birşeyler sunmaz, akılcı orantılı hareket eder, ya da işine gelmedi mi kıza basar tekmeyi, orda kadın türkiye deki kadar ilgi manyakları yok, ondan türk erkekleri o kızlar için tek alternatif
Doğru soylemek gerekirse güzellik olarak evet bizden guzel olabilirler ama bir Turk kizinin yetişme tarzi aldığı orf adeti kocasini sahiplenmesi samimiyetini vs vs dista güzel olmayan ama icteki guzellik anlaminda ben daha ileride olduğumuzu dusunuyorum ve Türk kızı kendini aslında ulasilmaz görmüyor bizim yetismemizde evlenmeden cinsellek hem haram hem ayip kiz tabi kendini geri çekiyor erkek daha cok üstüne dusuyor haliyle namus kavrami denen birşey var ülkede. Rus icin tek gecelik ilişkinin bir önemi yok seksini yapar ceker gider biz seksimizi yapariz ve olduruluz yani rus kizini yucelteceksiniz diye Turk kizini asagilamanin anlami yok. Not: begenmediginiz o Türk kadini sizi doğuran bu gune getiren babaniz iyiki ananiza rus kizi senden guzel dememiste siz olmussunuz suanki asagiladiginiz kizlarda ileride bir Turk gencinin anası olacak anlayana mesajı verdim kimseyi asagilamanin ya da yuceltmenin alemi yok
@Nazlihilalcetinnnn Hhaaha bir rusla asla evlenmem belki gecelik ilişki olur ama Türk kızları en azından aile yapısına sahip çıkar diye düşünüyorum (hepsini bilemem tabi)
Yorum yapan arkadaş dediğin şeyler doğru ama her Rus kadını da güzel değil veya bizden daha erken yüzünün çöktüğünde diyorlar. Namus sadece kadınlarda mı var veya sadece kadına mı haram? Çok güzel baskı yapılıyor sözde Müslüman erkekler biz kadınlara kendine bakmadan.
@Melek-su-94 zaten toplumda erkekler rus kadinlariyla alditiyor bizi isin birde Turk kadinlarinin baska millet erkekleriyle ya da baska erkeklerle aldatma durumuna gelinirse yusuf Yusuf olurlar sonucta kadin veren taraf erkek talep eden Turk erkegi bir rus kizindan alana kadar parasını döküyor saçıyor en cirkin kizin bile surda 20 30 talibi olur denemeye bile gerek yok bunu erkeklerde biliyor. Kadinlar toplumda zaten sen neysen bende oyum deyip yaparsa erkekler yandim Allah turkusu söyler artik ki boşanan bir kadin ayaklari uzerinde durur iyi kötü bir iste calisir evinin duzenini gül gibi sağlar ama bekar erkek kadinsiz hayat suremiyor
Evet ya niye öyle kadının geliri varsa herşeyi hallediyor kendi ayaklar üzerinde durabilir. Ama erkeklerde illa bir kadın lazım bence bu erkeklerin evlenene kadar anneleri evlendikten sonra eşleri arkasını topladığı için tembel yetişmesinden dolayı olabilir
İsteyen istediğini yapsın. Aslında benim sıkıntım bu değil. Namus niye kadınlar üstünden algılanıyor? Bir erkek aldatınca ismi çapkınlık oluyor da niye kadının ismi malum şey oluyor? Halbuki ikisi de aynı şeyi yapmış oluyor.
@Melek-su-94 kesinlikle öyle ben aldatan erkeğe piiç gözüyle bakıyorum milletim çapkın ya da başka bişey demesi umrumda değil bence p*çtir şerefsizdir Allah uzak etsin
@Melek-su-94 kadın susuyor susturuyor kadının bacaklari arasında sadece kendi namusunu tasimis olmuyor babasinin abisinin kardeşinin sulalenin namusuda oluyor o bacak arasindaki 250 gr sey ama bir erkek yapınca bu erkeğin elinin kiri oluyor namus iki taraf icin de aslina bakarsan islamda zina yapan kadin ve erkek arasinda fark yok ceza ayni sadece kadınları ezmek sindirmek icin sadece bizim sırtımıza yüklenmiş namus kavrami
@Paramedik_1905 senin 1 gecelik iliskin gibi iste kizda 1 gece takilsin senin hakkinda onun hakki degil mi sen cok namuslu oluyorsun da o namussuz mu oluyor
İşte bunun için bu gram aklı olmayan erkeklerin (hepsini demiyorum) gelip burada bizi kendine bakmadan yermesini anlamıyorum. İşlerine geldiğinde dini kullanmayı iyi biliyorlar fakat kendileri ne ayak? Bu ortada. Ayrıca bizi isteyen 20-30 kişi dedin. Ben 70 küsür yaşında bir teyze tanımıştım. Emekli resim öğretmeni. Sence bu kadını hiç mi seven olmadı? Hiç mi isteyeni olmadı? Yoksa kendisi mi birini tercih etmedi veya doğru insanı o yaşta mı buldu dersin? Sonuçta emekli bir resim öğretmeni diyorum. İlla ki bir çevresi vardır. Ya da benim kuzenim 40 yaşına yaklaştı. Yeni evlenecek. Bir sürü de istiyeni oldu. Ben bunun çevre meselesi olduğunu ve bir kadının da çalışma hayatına atılmasına bağlı olarak değiştiği fikrindeyim.
@Melek-su-94 evlilik isi gonuk isi kimse evlenirken seks dusunmez omrumu bu insanla gecirecegim der ona gore karar verir dogru insanda ne zaman nasil cikar belli degil orasi biraz kul isi kader oluyor işte
Ben kızlara bakire olup olmadığını soran erkekler biliyorum. Kız bekaretini sevdiği he güvendiği için verdiği için sevgilisi tarafından bu benimle birlikte oluyorsa herkesle olur diye düşünen erkekler tanıyorum. O yüzden herkesin gözünün kör olduğunu düşünmüyorum. Fakat gözü görmeyenler de var. Bunu da inkar edemem.
@Melek-su-94 canim benim kendim icin de senin icinde duam boyle sig dusunen erkeklerle Allah karsilastirmasin kendim icin diyorum ben Türk erkeginden baskasini da istemem ama boyle sığ dusuncelisi de umarim denk gelmez
Farkındayım duanın ikimiz için de olduğuna. Güzel dileklerin için önce bir amin diyorum be sonrasında da teşekkür ederim. 😊Teşekkür ederim. ♥️ Normal şartlarda ben de Türk olsun istiyorum ama kafama göre birini bulamıyorum pek. İkimiz için de hakkımızda hayırlısı olsun.
@Melek-su-94 amin canim benim bu is once dua sonrada dogru kisi olduguna emin olmadan karar vermemek lazim evleneyim bosanayim da olmuyor Allah guzel insanlari karsimiza çıkarsın insallah
Büyük konuşmak gibi olmasın da beni ezen, aldatan birini ben boşarım gibi geliyor. Tabi bekara eş boşamak kolaydır derler. Orası da ayrı mesele. Yaşamadan da bilemem. Fakat tabi ki evvela iyice tanımak gerektiği düşüncesindeyim ben de.
Öncelıkle sıze cok net bılgı verıcem gazetenın yayınladıgı bılgıyı bılemem. Bır kere rus kadınları turk erkeklerınden asla hoşlanmazlar helekı esmer sakallı tüylü filan ısenız hıc ama sansınız yok baltık ulkelerı ve ıskandınav ulkelerınde esmer erkeklerın sansı cok ama cok dusuktur bızım turk kadını gıbı hanzo kanka merakları yok ayrıca turkıyeye gelen rus turıstlerın %90 ı bızım köylü diye tabır ettigımız cogu para ıle bırlıkte olmaya meyıllı kezban gruplardır onların ıcın macera alkol ve atraksıyon yeterlı kım oldugunun önemı yok bu grup dunyanın heryerınde esını aldatacak gevsek gruptur. Ancak bıraz daha orta ve ust segment rusların kalbıne gırmeyı bırakın dıyalog bıle kurmanız zordur cok ıyı egıtımlı ıs guc karıyer ve ıyı bır paranız olmalıdır kı zaten bu ust segment rus turıstler turkıyeye gelmıyorlar turkıye onlar ıcın bır köy statusundedır. Fınalde eslerını burada altadan grup zaten bızdekı gıbı 1 bıra ıcıp cluplerde kucaktan kucaga gezen modellerdır.
Yok be hocam, rusyada tıp bitiren burada fahişelik yapıyor, ekonomileri hala bozuk, bize göre satın alma güçleri düşük. Ayrıca, ben de röportaj izledim çok, evet iskandinav dedikleri gibi türk erkeği dedikleri de var. Hatta rusyada ünlü ve çok güzel bir manken burak özçiviti takip ediyordu, yorum da yapıyordu, fahriye rusu engelletti buraka 🤣
@BENJ55 Arada cıkar ıstısnalar ama sana şöyle bır sey söylım ruslarda olan para dunyada hıc bır mıllette yok faıselık dunyanın heryerınde var ancak rusların ekonomısı bızle kıyas bıle göturmez. Bızımkılere dızılerden dolayı bıraz sempatı olabılır ancak genel olarak turk erkeklerı pek ılgı alanlarında degıl para işi yoksa. Rusya ıle krız yasadık turkıyede turızm textıl ulke ekonomısı cöktü resmen. turkıyeye en guzel parayı bırakan turıst grubu ruslardır calısmak ıcn gelenlerden bahsetmıyorum ve hatta moskova dunyanın en pahalı sehırlerı arasında ılk sıralarda olabılır
O rus kadınları dediği rusya' nın mezrasında yaşayan tipler. Buraya gelince paraya bakıyor tabi fakat ruslar öyle Türk milletine aktarıldığı gibi seks odaklı düşünen insanlar değildir. Mesela Moskova da doğup büyümüş bir rus kadınıyla alakası yoktur mezrada yaşayanın. Nedense bize öyle lanse ediyorlar. Bulunulan şehir aldatma potansiyeli olan insanı etkiler bence.
Mukavemet oranı en yüksek Türk kadınıdır. Çalışma koşulları olarak en kötü koşulda çalışan Türk Kadını Zor Zamanda en çok Özveri gösteren Türk Kadınıdır.
Eksilere gelelim. Gıybet de birincidir🙈 Geçimsizlikde Tavan yapar.🙈 Eski Kadınlarımız Yokluktan Ekmek çıkarırdı şimdiki Neslimiz Varlığı Yokluğa çevirir🤦♂️
Neyse Mükemmel bir şey yok Sonuçda Erkeğide Kadını da Toplumumuzu yansıtıyor. Sistemimiz Çatırdıyor ya hadi hayırlısı bir şey olmaz su akar yolunu bulur...
Bir de sizi inceleyelim. Artısı öldürecek kadar sahipleniyor. 😂 Eksisi Saygısız Tam bir küfürbaz Ülkece gelen turistler de, sokaktaki hayvanlar da, küçücük çocuklar da olmam üzere her ota b. Ka tecavüze edebiliyor. Bu konuda dünya starı olmak yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Kadın erkek eşitsizliği hat safhada. Tam bir egoistler
@Melek-su-94 Bir Aydır Haber izlemiyordum. Akşam biraz izledim. Sanırım bir süre daha izlemem. Yani haberlere kalırsak ülke Kavga gürültü öldürme olarak tavan yapmış durumda 😅😅
Gidip de bir kadın tecavüz etmiyor veya öldürmüyor yani kimseyi. Fakat her gün görüyoruz eşini veya sokakta giden herhangi bir kızı öldüren erkekleri. Görüyoruz yani küçücük çocuklardan tutup bir sürü kadını taciz eden erkekleri. Bunları da hiçbir kadın yapmaz. Fakat bizim ülkenin erkekleri yapar. Bu konuda bir dünya starı olmak yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. 👏
Bizim ülkede daha çok ama. Bu bir gerçek. 😂Güya sorarsak Tayyip Beyciğime İslam ülkesiyiz. Milleti nasıl daha fazla fuhuş yapabilirim derdinde. Tecavüz mü etsem yoksa Rus karısına mı gitsem şaşırmış durumda. 😂 Siz pipininize mukayyet olamadığınız müddetçe bu bitmez. Tecavüze de bitmez, cinayet de bitmez, enayi yerine de korlar sizi. 😂 Bu ülke zaten ataerkil. Yeteri kadar egemen erkek. Kalkmış bir de ilk cümleni kuruyorsun. Çok komik. 😂
İşte ne kadar mall olduğu Hz. Adem'den başlayarak şu ana kadar gelmiş olan tüm erkekler gösteriyoruz. Ulan Rabb akıl vermiş. Bunu kullansa idi Adem uymazdı. O kalırdı cennette ona bakarsak, dünya da kadınların olurdu. Beyin yani beyin. Boşuna demiyorum işte mall diye. Geniş aile dediğin 10 kadınla evlenen erkekler mi? Tamam, biz de evlenelim 10 erkekle desek adımız o.. olur ama. Sizinki niye çapkın oluyor? Yani kime göre çapkın? O da tartışılır. Mesela bana göre şerefsizz. 😂 Ne kadar iyi olduğu haberlerden belli ataerkil toplumun. Gider birileri kıza tecavüz eder. Diyemez bile o kız ailesine. Halbuki suç erkeğindir tecavüz ettiği için. Yani kadın mı diyor neticede bana tecavüz et diye? Hayır ama diyemez. Çünkü yargılanmaktan korkar. Günün birinde bu olayın etkisini atamadan ailesi gider onu birisiyle evlendirmeye kalkar. Eşi zar bekler. Kız şimdi bunu ona nasıl açıklasın? Açıklasa bile onun zar kadar minnak kafası nasıl algılasın? Kendi gider herkesi s. kme peşinde olur ama namuslu kız arar. 😂Ortada namuslu kız bırakmaz, gerekirse evlenme vaadiyle kızın aklını çeler sonra yapmasaydı der. Sanki tek başına yapıyor olur kızımız. Erkek tarafı gider tecavüz eder. Öyle giyinmesin olur. Oysa ki erkeğin de tesettürü göz kapaklarıdır. Bunu hesaba katmaz. Kendinde hak görür. Kapalı olsan bu örtünün altında kim bilir ne güzellikler vardır diye merak da eder bu erkek milleti ama. Kapalı giyinsen de tahrik olur. Bunlara bakarsak ne kadar güzel? Belli. 😂
İslam öncesi tüm Türk toplumları anaerkildir. Saydığım hiçbir şeyde bir çelişki yok ama. Ve Hz. Adem'in yerinde olsam cenneti seçerdim diyorsun. O seçmemiş. Hz. Havva bahanesi olmuş. Aklını kullanamamış yani. Orada kadın tarafında değil yani suç. O halde söylediğin örnek çok yersiz.
@Melek-su-94 Nasıl Anaerkil hangi kaynaktan duydunuz okudunuz. Eski Türklere Kadın Erkeğin Tamamlayıcısı olarak görülürdü. Bu sebeple toy gibi bir toplantı icra edildiğinde kesinlikle görüşü alınırdı. Ayrıca Göçebe Savaşçı bir toplum hayatı var. Kadın o yaşam koşullarında illaki söz hakkı sahibi olacaktır. Onca çileyi Erkeklerin aldığı kararlar ile mi Çeksinler...
Adem As. Hususuna girmem yanlış aslında çünkü Ortada bir suç var ve erkek kadının suçlarını örtmeye onun yaptığı hataları kabul etmeye meyillidir🤣🤣 Ve de birlikte işlenilmiş bir suç Yani orda ben olsam da sonuç değişmezdi🙈
Niye kadın erkeğin yapmış olduğu suçu örtmeye meyilli olsun ki? Ne münasebet? Araştır kendin. Ben Türkoloji mezunuyum. Bize Türk mitolojisi dersinde hocamız hep söylerdi ilk Türk toplumları ama-erkil diye. İnternetten de bulabilirsin ilk Türk toplumunun anaerkil mi ataerkil mi olduğuna dair bilgiler. Ha İnternet ne kadar inanılır dersen de kaynakçalarına bak.
@Melek-su-94 okudum Teşekkürler. Büyük bir Varsayım olmuş. 🙈
Şimdi El tabir edilen Kurşun dökme gibi bir çok çeşit uygulama var. Bunları Genelde kadın yapar. O halde bin seneler sonra bu uygulamaya ulaşan bir bilim adamı bir tarihçi yine bizlerin Anaerkil olduğu iddiasında bulunabilir değil mi🙈
Sonuçda Avcı toplayıcı bir toplum çok dagınıktır. Bir kaçı Anaerkil olacağı gibi Coğunluğu AtaErkilde olabilir.
Anaerkildeki e niye küçük? Anaerkildeki e niye büyük? Erkek egemenliğine o kadar alışmış ki toplum erkek egemenliğinden farklı bir egemenlik kabul edemiyor. O e farkından da bunu görüyorum. Sana birkaç kitap önereyim bari. Biraz aydınlan. Altay Şamanizmi Altay Panteonu Umay Günay - Türk Mitolojisinin Ana Hatları Bahaddin Ögel - Türk Mitolojisi Şimdilik bu dördünü oku.
Anaerkil ataerkil oluyor da niye tam aksi de olmasın? Kitaplarımı hediye etmek gibi bir huyum yoktur. Onlar benim çocuğum gibidir. Yayın istedin. Önerdim. Okursan biri mi birkaçı mı yoksa hepsi mi fark edersin.
@Melek-su-94 İşde bu yüzden Anaerkil olmasın Çok tasarruflu oluyor anaerkil aileler 🙈 İş yükü kadında oldu mu en büyük tasarrufu kadın yapıyor 😁 Bir kitabı bile çok gördünüz 😢
Ya bence normal. İki klon kişiyi yan yana koy biri yabancı dil konuşmaya başladığında erkeklere 3x güzel geliyor öyle abartıyorlar :D Kızlar da alışmış burada aşırı ilgi, para görmeye geliyorlar. Rusya'nın soğuğu da vurmuş tabii sıcak yer arıyorlar bakıyorlar yukarıda kumsal aşağıda deniz takılıp gidiyorlar. Sanırım oralı olsam yapmazdım ama, illa iklimse Yunanistan'a giderdim en azından iki tık üst hoş beylerle takılırdım. rus tatlısı türk kekosunu tamamlıyor herkes kendi dengiyle takılıyor en azından, sorun yok:))
Evlenirsem Türkle evlenirim diyen erkeklerin hepsi de rus meraklısı. Ben her boku yiyeyim karım saf olsun niyetinde varlıklar. Bakire evlendiğiniz bir kadının nasıl bir cinsel tecbüresi olsun da sizi memnun etsin? Tabi ruslar bizim gibi değil 18ine gelmeden atlıyorlar cinsel yaşama. Aynısını Türk yapınca namussuz, işe yaramaz, evlenilmez. Yazık kafanıza
Hiç şaşırmadım doğrusu. Artık aldatma oranlarına şaşırmıyorum cevremde hiç yapmaz dediğim kişi bile yaptığı için. Artık her seyi beklerim herkesten. Hele yabancı kişiler onlarda bu normal bir durum oldu. İnsanlar artık dış görünüş ve paraya aşık oluyorlar. Güzel bir kadın az da zekiyse istediği her erkeği çok rahat elde eder özellikle Türk erkekleri aşırı rahat elde eder. Kimisi fırsat bulamadığı için aldatamıyor. (Bu yuzden sadik olarak görünüyor aslinda degiller) Kimisi fırsatı buluyor aldatıyor. Anca %2 oranında kişiler aldatmıyor o da çok nadir. bir de bunun %15 gay desen tamam. Devir artık değişti. 20 yıla kalmaz aldatmayan insan da kalmaz artık.
Rus kızlarını mı? Niye kıskanayım. Görünüş olarak onlara benziyorum. Açık tenli biriyim. Kumralim. Yeşil gözlüyüm boyum uzun. Güzellik olarak onlardan hiçbir farkım yok.
Daha doğrusu bilmiyorum. Bu zamana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. O yüzden kendim nasıl olacağımı bende bilmiyorum. Belki bir bakmışsın bambaşka çıkabilirim bir bakmışsın kötü de olabilir. Bunu evlenince görürüm anca. Beni rus kızlarından ayıran en önemli şey de bu.
okuduğum dönemde yaz okulu için yurtta kalan rus bır kız vardı konuştuğu kişi sırf yaz okuluna turkıyeye gelsın dıye yaz okulu masrafını karşılamış sevgili değiliz yeni tanıştık demişti yurda sadece gunduzlerı duş almaya gelıyordu bır kaç saat oturuyordu ama gerçekten odada dayanılmaz bır koku oluyordu sözde bakımlı güzel derler öyle bır anlayışta görmedik biz rusların sadece erkeklere olan tavrı o şekilde o da yapmacık işte bir de bır gece bır kız arkadaşım sokakta kalmış önce rus arkadaşının evıne gıtmıs ama alamam dıyıp kızı eve almamış kapıyı yüzüne kapatmış ki bu kıza da sevgilisi istanbul’da ev araba aldı ama sureklı aldatıyor dıye de ağlardı çok ilgilerini çekiyor erkeklerin ama onlarda onları bır güzel kullanıyor
her insan aynı değil evet gerçekten bazı kızlar çok bunaltıyor ama bazı erkeklerde öyle mesele şu kendi ülkesinde yapabılecegı bır kıza bu kadar şey istediğinde fazla gelırken onlara çok kolaylıkla koşa koşa bunları yapabılmesı doğru insana bır söz dıyemem o zaten kişiliğini geliştirmiş
Ya aslında dürüst olalım Rus kızları çok güzeller ve güzel olmalarına rağmen bizimkiler gibi egolu değiller kendini beğenmiş değiller bizde orta güzellikte bir kız bile kendini bişey sanıyor Kezban diyoruz onlara ama dediğin gibi herkes aynı değil çok nadir olsa da varlar.
her insan aynı kişiliğe sahip değildir ben o kızın çok güzel ve temiz olduğu dusuncesınde değilim o kokuya maruz kaldığım süre boyunca ben sadece gördüğümü söyledım mıknatıs gıbı kım neye önem verirse genelde onu çekiyor işte karşı tarafa sırf o algıyla yaklaştığı için o erkeğe gelen kızda cüzdanına bakıp egoist davranıyorsa etme bulma dünyası oluyor fedakar ve çok güzel egoıst olmayan türk kızları da hep aldatıldıgı için toplum olarak buna maruz bırakılıyor kişide zamanla gelecek kaygısı oluşuyor
ayrıca bulunduğum ile de tatıl için çok fazla rus gelıyor kısısel kullanım alanları ve toplu kullanılan ortamlarda kadınlara karşı egoıst olmayan bır tutum görmedım ben ama hepsı de bu şekilde diye yargılamam banane
Genelde öyleler ve yanlış anlaşılmasın ama onları yatağa atmak daha kolay namus kavramı bizdeki gibi değil onlarda. Malum günümüz erkekleri de belden aşağı düşününce olanlar oluyor işte
ama onlarda evlenırım dıye bakmıyor ki düşün sevgılım bıle dıye anlatmıyor arkasından arkadaş dıyor sadece türk erkeklerı de el değmemiş olsun istıyor bunlar ıcın ne cınayetler çıkıyor bır kızın özgürlüğü nu daha hayatına gırmeden engelliyor tek taraflı düşünmemek lazım bazı konuda bu şekilde olan türk kızları da var artık çağımız gelıştı ama kafa hala aynı arkasından neler soyledıklerını tahmın edebılırsınız
Türk kızlarında da egoist veya paragöz olmayan var, (mesela ben nxnsbdhhs) ama erkekler kime bakıyo güzel olana. Erkekler tipe bakıyosa kızlar da paraya bakıyo diyelim. Yani kimse masum değil
evet dedım ya her ınsan aynı değil normal olanı da bulunca ıste bır çok ınsan bu baskıyla öyle olsun dıye zorluyorlar ama bu karakter değişmeyen yıne değişmez ve erkeklerde de sonradan parayı bulup spor araba aldım ben ve bekarım dıye sevgılısını aldatıyor kaç senelık ve ne kadar emeği olursa olsun o kışı onun parası yokken sevmiş ama o parası olunca parayla sevecekler için tercih ediyor spor araba alan erkeklerde de genelde ıstedıgımı yaparım havası oluşuyor zaten belkı farklısı vardır ama denk gelmedim
dış görünüşü bence insanın kendını sevmesi ile kaynaklı gibi geliyor eğer psıkolojık bır bunalım ıcerısınde degılse kendı için zaten dış görünüşü ile sevip ilgilenmesi gerekıyor zaten tabı bu estetık yaptırsın ılla olarak degıl eğer maddı ımkanı varsa da memnun değilse tabıkı yaptırsın kendını sevmeyeni kimse sevmez
her ikisinde de bakan var parayla çok kolay kızları elde eden bır erkek ıcın ne kadar uğraşırsan uğraş sevgın gözünde olmuyor çünkü onu fazlasıyla yalanlarla övecek insan var senın onu gerçekten sevmeni ayırt bıle edemıyor işte kimde ne eksikse onun arayışında kafada bıtıyor hersey
Türkiye'de Rus Rus diye salya akıtıp gezen görmemiş Türk erkekleri olduğu sürece sadece bu konularda zirveye otururuz😅 şaşırmıyorum, Rus kadınlar da abazanlıkta Türk erkekleri ile yarışıyor.
Bir erkek olarak Türk erkeklerinin Rus kadınlara olan ilgisini güzel oldukları halde kendini beğenmiş yani egolu olmamaları ve namus kavramı bizdeki gibi olmadığı için kısaca yatağa atmak kolay olduğu için günümüz erkekleri de sürekli belden aşağı düşündüğü için ortaya böyle şeyler çıktığını düşünüyorum.
@drifter00 tam olarak olay bu. Türk kadınlarının tamamını da savunmuyorum. Ama kolay yatağa atılabilir olduklarını düşündükleri her kadını savunan bir yapısı var erkeklerin. Bu çok itici, ben Rus kızı şöyle böyle diyen bir erkek için asla olumlu bişey düşünemem.
@Bombolokok Kesinlikle katılıyorum olması gereken bu öyle olsaydı eğer ki olmasın ama diyelim oldu kimin kiminle yattığı belli olmazdı namus diye bişey kalmazdı.
yalnız bu g. z. ekalı rus kadınlarına bir röportaj yapılmıştı rusyada en yakışıklı erkekler hangi ülkede diye. hepsi iskandinav hayranı söyliim. belki o kadar da zevksiz değillerdir burda da artık kimlerle takılıyorlarsa ne de olsa turistin bol olduğu ülke
Haberi okuyunca Ruslarda global bazda tüm erkeklerle birlikte oluyor sanırım. Bütün ülkereli saymışlar Türkiye'nin ilk sırada olması nedense beni hiç şaşırtmadı. Güzel bakımlı ve aldatmaya meyilli bir kadın varken Türk'ün aklı da şeyi de olduğundan birincilik her daim bizde kalacaktır. Ama bulunulan şehrin aldatma oranını etkilemesi beklenemez gelmeden önce sosyal medya üzerinden aldatmanın kapısı aralandığına göre her şekilde aldatma eylemi gerçekleşecektir. Kişinin nerde ikamet ettiği sadece petrol ürünlerini üzerinde etkiye sebebiyet verir. Rus kadınlarını sevmezdim bu haberden sonra iyice sevmemeye başladım. Onlarda benim için ölmüyordu zaten😂😂 Neyse rus aşıkları için bu haber kamçılayıcı bir görev üstlenecektir. Diyip konuyu noktalayım.☺️
Sizinde onlardan farklı bir yanınız yok sizde para için kullanmıyor musunuz birlikte olmuyor musunuz bu her kadından %95 i böyle içinde saklayanlarda var
Siz deme daha sevgilim yok. Dediğim şey bu. Ruslar taa sıcak yerlere gidiyo hem birilerinin paralarını yiyo hem de tatil yapıyo bü kız uzun uzun anlatmış oku istersen
@Paramedik_1905 madem bu kadar tip üstünden gidiyorsan bana da Rus musun diyorlar. Çünkü saçlarımın rengi ve fiziğim düzgün. Ayrıca tenim de beyaz. Fakat Türk'üm. Atatürk de Türk ona bakarsak. Her sarışın Rus mu oluyor sanki? Malum o da sarışın ve renkli gözlü. Git bir Balıkesir tarafına. Çoğu renkli gözlü ve sarışın oralı tanıdıklarımın. Hatta çoğu bile değil. Hepsi öyleydi. Ben de Karadenizliyim ve benzetir herkes Ruslara görünüşümü. Aman huyu benzemesin umarım. Tipimi benzeten kişiye bile ayar oluyorum. Bir de huyum... Aman aman... Evlerden ırak.
@Melek-su-94 Türkiye nin özelliği zaten o. Osmanlı zamanında öok geniş topraklara yayılmış çok farklı milletler birbirleri ile kız alıp vermişler o yüzden Türkiye de melez çok. Senin de muhtemelen ata tarafından vardır Rus ya da o civardan kanın
Rus kadınlarla Türk erkeklerinin tek ortak noktası cinsel ilişki sevmesi ruslarda bunu bildiği için buraya geliyorlar bir gün kadın cinayetinde bir Rus kadını kurban giderse bir daha gelmezler
@sonnisim iki bacak arası 5 dakikalık zevk alıcam diye beş para etmez kadınların neyini kıskanayım biz Rus kadını gibi umursamaz olsak onunla bununla yatan kadınlar olsak adımız orospuya çıkardı yine
@sonnisim evliyim ama onlar gibi aldatmadım 10 kişinin altına girmedim Türklüğün kanında yok genişlik he yapan var mı var onlarında kendi karaktersizliği aldatıldığını öğrensen ne yaparsın çok. Merak ediyorum hemde 1 kişiyle değil bir kaç kişiyle yattığını öğrenince ne tepki verirsin karına
Ya haklısın aldatılmak köyü birşey ama ben burda Rus kizlarin yatakta iyi olduklarını ve Türk kadinlara göre seks sevdiklerini söylüyorum İtiraf etmelisiniz yatakta Rus kadını kadar iştahlı değilsin ve yetenekli degilsin
Çünkü Türk erkekleri duygusal ve cinselliği aynı anda yaşayabilen erkektir, Rus kadınları da duygusaldır Türk kadınları gibi duygusuz değiller sadece duygu ve romantizm üzerine kurulu hayatları cinsellik yapıyorlar evet ama buda onların hayatının parçası. Türk erkeklerinin romantik ve duygusal olması onların hoşuna gidiyor ben bile bir kere Rus kızının elinden tuttum merdivenden çıkarken 50 defa elinden tutmami konuştu sen elimi tuttun çıkardin beni çok centilmensin falan sürekli bunun üstünde durdu , bizim kızlarda erkeklere öküz muamelesi yapıyor, Türk erkeği duygusal sadece bunu bizim kadınlar göremiyor çünkü kendileri duygusal değil aşağılık şerefsiz erkek seviyorlar.
Ben bunu biraz ten uyumuna bagliyorum. Yani beyaz tenli kadinlar genelde esmer erkek tercih eder. Bunun disinda bircokta "bu durumun" artisi oldugunu düsünüyorum. Bir bakima bu aldatma düsünce yapisiyla harmanlasmis bir fantezide olabilir. Temelinin zit kutuplar oldugunu düsünüyorum.
Çok alakasız bir haber sabahta okudum, Bir sürü Rus-Ukraynalı arkadaşım var burada da Rusyada da Ukraynada da Belarustada
Bir kaç kişiye sorup haber yapmışlar! Arkadaşlar rusların öyle bir özelliği vardır ki... Rus kadın eğer gerçekten aşık olursa Servet verseniz sevdiğinden ayrılmaz ! tabi gerçekten Aşık olup severlerse
Sanki Türkiye cok zengin bir ülkeymis gibi; "Turkler iyi para yediriyor" diye avutuyorlar kendilerini. Turk erkekleri anlayışlı, romantik, dusunceli, kibar ve sicakkanlidir, sayin kadin cinsi arkadaslar. Bu karakter yapisi Rus kadinlarinin hosuna gidiyor. Ayrica buraya gelen Rus kadinlarinin yuzde 95'i bizden daha zengin. Para falan da yedirmiyoruz.
Türk erkekleri Rus kızlara çok para harcıyor sanıyorlar ama iki biraya geliyorlar. Hatta siz yolunuzdayken iş atıyorlar. Rahat insanlar. Onların sizin paranıza pek ihtiyacı olmuyor zaten hele Avrupa kızlarının. TL'nin bir değeri mi var ki. Hatta onlar ısmarlıyor bir çok zaman. Ben şimdi dışarıdan gözlemciyim kendim için demiyorum qwe
@Nazlihilalcetinnnn Hayırdır iyi biliyor gibisiniz :), bugün bir Türk kadını sadece T-shirt giymiş ne derler ona ismini bile bilmiyorum kısacak ve yürüyen merdiven ile yukarı çıkıyoruz ve aşağıdayım baksam komple görünüyor. Ama ben arkamı döndüm aşağı baktım. Bu karakter, kişilik ve irade ile alakalıdır. Ülkedeki tüm erkekleri ya kadınları bir keseye koymak yanlış olur.
çıkarları peşinde çünkü Türkiyeye gelen her Rus kadını sokak kadını zannediyorlar çünkü gerçi onların da çoğu gerçekten aldatmaktan çekinmiyor. Kocalarıyla gelenleri bile. Birbirini kınayanlar da var TR erklerin fazla çapkın olduğunu edepsiz olduğunu diyenleri de çok kocanla gittiğin halde sarkıyorlar diyorlar ancak Türk kocan olduğunda korkuyorlar diyorlar. Malum Rusla içki içen hal içki içen de her delili yapar bu erkek maymunlar da bunlara aşıklar sanıyorlar o Rus kadınlar için farkı yok Ahmet mi Mehmet mi... Bazıları da uyanık evleniyorlar sonra tatil yerlerinde ev alıp oturuyorlar.
bir kaç tane rus kültüründen arkadasım oldu Bizim türk erkekleri yatakta kadın arıyor onlar ise erkek istiyor Rus erkekleri cocuktan sonra kadınla ilgilenmez Kadınları 30 dan sonra ya duldur ya da evli gibi değildir Sanki türkiyede kadınlar eşlerini aldatmıyor Aldatmanın milliyeti olmaz şahsiyeti olur Bu habere katılmıyorum Her rus ya da ukranialı kadın o. spu değil Bizim erkekler guzel bir kadınla seks yapmak istiyor Olay bu kadar basit
Şu yorumu eksileyen zavallıdır Acizdir benim gözümde Hayatında tek kelime rusça bilmiyorsun Kültürünü bilmiyorsun gelip burda BOŞ yapıyorsun Allahın tatlısı 😠
Bu kadınların tek istediği şey para. Öyle olmasa hepsi internette iki kuruş para için orspxluk niye yapsın ki? Güzelliklerini sadece para için kullanan zavallılar. Tek dertleri para.
Sizinde ondan farklı bir yanınız yok elin yabancısına g*t sallarsınız altında bmw var para birimi euro dolar diye önce kendinize bakın sonra onları yargılayın 😂
Türk erkeklerin zayıflığı sayesinde bu kadar aldatma oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şaşılacak bir haber değil. Türk kızları zoru oynadıkça erkekler de kolayın peşine düşüyor ve ayrıca tabiki de Türk kızlar Rus kızlarla güzellik ve fizik bakımından boy ölçüşemezler (bunda kızacak bir şey yok) ve sanırım tüm Türk erkekler Rusça bilse Türk kızları bekar kalır ☺️
@drifter00 lan sen nasıl bir yokluk çekiyon öyle! yukarda gösterilen 6 rus kızla bu kızın ne alakası var? Ben Madridde bu ayardaki kızlarla takıldım (anlarsan). He bu arada Avrupa'ya uçarken thy business clasla uçtum, çapsızlara daha fazla laf yetiştiremicem kusura bakmayın! Ve bu arada ne sapıklığım var? Adam soru sormuş, fikrimi belirtmişim, beğenmediysen bakma geç, zorun ne? Manyak :) Gitmiş 35 civarındaki adamın 22 yaşında kızla çıkmasını da eleştirmiş! Pardon da sanane Nazlı hanım! Sana noluyor?
@Melek-su-94 Irk olarak üstünler kesinlikle, nasıl ki asyalılar (çinliler, hintliler, japonlar vs.) Türklerle veya Avrupa ve Amerikalılarla ırk olarak boy ölçüşemezse Türkler de İskandinav toplumlarla boy ölçüşemez, dünyada 1 numaralar kesinlikle (özellikle kızlarda uzun boy ve sarışınlık üst düzey bir özellik olduğu için), erkeklerde ise genel olarak esmer erkekler daha cazip göründüğü için İskandinav erkekler 1 numaradır diyemeyiz. Şimdi onlar tatil olarak burayı tercih ettiği için böyle bir yorumda bulundum, yoksa Türk kızları çirkindir demedim, yanlış anlaşılmasın :)
Irk olarak hiçbir ırk diğerinden daha üstün değildir bence. Daha iyi olabilir bazı yönden ama üstün olamaz. Kızlarda saydığın özellikler üstün olmaya yetiyor da niye bir İskandinav erkeği konu olunca esmer olmak üstün yapmıyor madem? Adamlar bu aşikar ki bizim Türk erkeklerinden daha yakışıklı. Ayrıca her İskandinav esmer mi? Bu da tartışılır. Esmerlik sarışınlık, uzunluk kısalık, güzellik çirkinlik ırka göre olmuyor sırf. Ayrıca güzellik bambaşka bir şey. Göreceli bir kavram. Daha güzel olduğu aşikar demişsiniz. Bu sizin fikriniz. Bir yabancıya göre de Türk kızı daha güzeldir, buna eminim. Farklılıklar dikkat çeker. Boy da genetik bir şey olduğu gibi bir spor dalıyla ilgilenmesine göre de kısaysa uzamasına neden olan bir şey. Malum basketbol, voleybol gibi sporlar boy uzatır. Tam olarak genetik değil yani. Boy da ilgini çeken şeyler de önemli. Aynı şekilde beslenme şeklin de boyunun uzun olmasını etkiler. Haliyle bunu sırf bir ırka bağlamak çok saçma ve yersiz olur. Zira bir Ukraynalı var tanıdığım. Çok da uzun değil. Orta boylu. İnstagramda vaktinde Rus birilerini de takip ediyordum. Onların da uzun olmayanı var. Fakat herkes uzun olarak şekillendiriyor. Çünkü öyle öğretmiş çevresi. Yani birine bakıp veye birkaç kişiye bakıp tüm ırkı nitelendirme durumu ne kadar mantıklı? Bu tüm ırklar için böyle. Hangi insan saf kan Türk ya da Rus? Neye göre daha güzel, neye göre daha uzun bunlar tartışılır. Onun için daha kelimesini doğru bulmuyorum. Şimdi ben de Türk'üm fakat uzunum, saçlarım açık kumral. (sarıya çok yakın ve hatta çoğu kişiye göre sarışınım. Fotoğraflarımda da öyle görünür genellikle.) Hatta gitsen arasında belli olmazsın derler. Şu ana kadar da hiçbir erkekten çirkin lafını da duymadım. O halde neye göre daha güzel neye göre daha uzun neye göre daha zayıf neye göre sarışın? Bunlar duruma ve kişiye göre değişir.
@Melek-su-94 o kadar doğru tespit ettin ki Zaten o yüzden sevgilim hollandalı 💑 Sana da tavsiye ederim çok mutluyuz Asla bu karaktersizler gibi değiller Çok değer verirler sana ☺ Kendini seviyorsan bunlardan uzak dur bence
@Nazlihilalcetinnnn böyle insanlarla denk geldiğimde ben de her ne kadar bir yanım kültür çatışması yaşarsam diye korksam da bir yabancı erkek daha düzgün geliyor. Sen yaparsın ben yapamam kafası yok en azından. Düşünce yapısı daha saygılı yani. Bizimkiler bir değişikler.
@Melek-su-94 ya bırak hayatı palavra! nerde bulmuş Hollandalıyı da sevgili yapmış hem de o yaşta! engelledim onu! şurda bir görüş paylaştık içine etti!
Bulmuş da olabilir. Nerede yaşadığını bilmiyoruz. Ona bakarsak Türkiye dışı tekçe Batum'a gittim. Fakat okulda birçok Orta Asyalı ile muhatap oldum. Sosyal medyada bir ara Ruslarla muhatap olmaya çalıştım. Çok nadir de olsa oldum. Karadeniz Gürcü'nün çok olduğu bir yer. Haliyle çok muhatap oldum. Yengem melez. Haliyle Japon biriyle de muhataplığını olmuşluğum var. İlla gitmen gerekmiyor yani.
Rusya da elini atsan güzele denk geliyor o yüzden rus erkekleri pek takmıyor ama Türkiye de erkekler çok ilgi gösterdiği için yelkenleri salıyorlar. Türk kızları kadar da egoist olmadıkları için samimi şekilde konuşup tanışabiliyorlar.
Türk erkekleri bizi zaten seks icin istiyorlar yani seks yapsalar birakip gidiyorlar soğudum diyorlar Diğer yandan zaten instagramdan 20 kiza yaziyorlar hepsine de seni sevdim diyorlar Hangisi düşerse artik Eee yani bir yazip ertesi gün kaybolacak erkekler icin niye çaba harcayalim? Neyin garantisini veriyorlar bize? Hicbir sey Rus kizlari farkli ırk oldugu icin dikkatlerini çekiyor, rus kadınlarının yerini Suriyeliler aldi artik
Evet güzeller çünkü rus erkeğinin muhteşem genini taşıyorlar. kara kıllı 1.65 lik türk erkeğinin değil. senin kızın da sana benzeyecek yani türk kızına. egoistliğe gelince türk kızı hemen yüz verse yollu k*şar söylersiniz, rus yapınca samimi oluyor tabii. türk erkeğinin yanlışlıkla yüzüne baktın mı tüm yol boyu taciz ediyor. gidin rus kızlarına da azıcık rahat nefes alsın kızlar. bir az da onlar öldürülsün.
@Holymary lan noluyo alooo alt tarafı bir tespit yaptık hepiniz ne kadar doluymussunuz lan bu konuda. Kimseye ahlak bekçiliği yollu vs imasinda bulunmadım. Hele kadın cinayetleri ne alaka. Ben zaten bunlara karşı bir insanım
@Holymary sen anlamak mı istemiyorsun ben bunlarin zaten karşısındayım. Bunları yapanlar yobaz cahil tipler. Benim demek istediğim yolda selam versen iki tane kıza birisi rus diğeri türk olsa sana geri cevap verme şekilleri bile farklı türk kızlarının hepsi olmasa bile bir çoğu egoist davranır ama rus kızlarının %99u sana aynı şekilde geri döner. Anlatmak istediğim bu
erkekler kendilerini doyuran kadınları seçer.. ruslarda bu açlığı bildiği için geliyor hem yakısıklı hem seks doluyuz diye bakıyorlar... bizim kızlarda triplere girmiş hemen :D türkiye rusyanın tokmakcısı gibi bişey olmuş bir nevi :D
bende bir turizimci olarak şunu belirteyim türkiye rus kızları için bulunmaz nimet çünkü türk erkekleri kadına yalvaran kadın için dünyaları yakan tipler, rusya da ise kadının gram değeri yok peçete gibi atılıyorlar,
Alakası yok, gittikleri her yerde aldatıyorlar. Popüler destinasyonlarda Türkiye olduğu için listede var. Rus kadınları güzel olabilir ama karakter sıfır. Hiç biri bizim güzellerimizin eline su dökemez. Eldekinin kıymetini bilelim.
Türk erkeklerinin en nefret ettiğim durumu biraz saf olmaları ve kolay kanmaları bu yüzden bizim kadınlar parmağında oynatıyor onları elin Rus unu görünce ona da aynı muameleyi yapıyorlar bazılarını görüyorum bir tasması eksik o derece gözü kör köle olmalarından nefret ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülkeye giren rus sayısıyla alakalıdır. Ülkeyle alakalı değildir. Ayrıca insanlar için aldatma yeme içme gibi bişey oldu artık. Zaten amaç hep seks.
@sonnisim bana ne ki. İlgilenmiyorum. Derdim yatak mı benim? Allah akıl fikir versin sanki dünyaya geliş amacım yatak 😂😂 aklınızı yatakla yemişsiniz siz. Yazık
@sonnisim senin gibi ve çoğu dünya vatandaşı gibi aklım bacak aramda değil sürekli. Sürekli uyarılmış vaziyette sks sks sks diyerek gezmiyorum sizin gibi. Anladın? Anormal olan sen ve senin gibiler yani. Ben değilim.
Türk kadınları kendilerini bu kadar bulunmaz hint kumaşı zannetmese kimse rus kadınlarına düşmez. Ama şu dönemki haliyle tercih yapıcak olsam, Türk kadınının nazıyla gazıyla uğraşamam. He bir de kendinibeğenmişlikleri yok mu. Aman kalsın.
@_alpcan ben söyleyeyim neyi güzel olduğunu. Her bulduğuyla yattığı için (evli-bekar fark etmeksizin) herkese s... cinsel organı güzel. 😂Kusura bakma lafım biraz ayıp belki ama olan bu. Malum bunlar bunun için gidiyor ya onlara Alpcan.
@sonnisim enayi senin gibiler ve benim cinsel yaşamış seni bağlamaz. Senin ve böyle ahlaksız kadınların Nesimi kıskanayım? Bence sen benim kıskanıyorsun. 😂yerimde olamadığın için.
@sonnisim ismimi senin gibilere başhedeceğimi kim söyledi enayi? 😂Üç kuruşluk aklınız var. O da s.. başında kalmış. Düşünemiyorsunuz s... sevdasından asıl enayinin kim olduğunu. 😂Size sizi kullanan kadınlar yani Ruslar yaraşır. Siz de haklısınız toz kondurmamakta. Malum veren verene. 😂
@sonnisim Ayrıca neyini kıskanayım? Bizim Türk erkeklerinin midesizliğini mi kıskanayım? Sizin gibi şerefsizzlere herkesin altına yatan o. rospular yakışır. Manken gibi kızım. 😂 Hiç güleceğim yoktu o yüzden yani.
Sırf rus kızlarla takılmak için sezonda antalyaya tatile giden var. Rus kızları da masraf etmemek için Türk erkekleri ile takılıyorlar. Bizdeki hesabı erkek öder mantığı Rus kızlarda hesabı kitleyecek keriz bulduk demektir.
En çok geldikleri ülke Turkiye zaten normal değil mi?😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
türk kadınları sanki çok farklı türk kadınlarının aldatma oranlarına bakın başkasından yaptığı çocuğu kocalarına yutturma oranlarına bir bakın rus kadınları günah keçisi bizimkiler rahibe sanki
Bahsi geçen ülkelere bakınca hepsi sıcak yerler. Eee Türkiyede bu koşulda başı çekiyor haliyle. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rus kadınları çok romantik ve özü sözü bir insanlardır.çok güzeller ve bunun yanında en önemlisi burunları havada değildir kendini ulaşılmaz olarak görmezler. Bazılarına göre
Ben Rus kızları çirkin demiyorum vallahi çok da güzeller ama Rus erkekleri de bir o kadar yakışıklılar yani size ne anlamda baktıklarını anlamışsınızdır yani ben size kötü bir şey demiyorum 😏😏