Arkadaşlar biz sevgilimle çocukça bir sebepten ötürü 1.5 sene önce ayrıldık ben onun gelmesini bekledim hep en son 2 gün önce de gaza geldim yazdım kem küm etti olmaz artık gibisinden sonra birden kahve içmeye davet etti wpp den kendimi ifade edemiyorum diyerek buluştuk beni yine evimin ordan aldı eskisi gibiydi herşey arabada şarkı açısı bana bakışı falan 1.5 senede neler yaptığımı sordu omunda hayatına birileri girmiş flört ettiği olmuş iki ay yalan söylediği için bitirmiş neyse sürekli bana eskisi gibi olmadığını hatırlattı en son işte bir sokak arasında çok değiştiğini eski kendi olmadığını asıl ondan kurtulduğum için sevimmem gerektiğini söyledi çok geç kaldın dedi nedenini söyledim reddetmesinden korktuğumu güzel kız olduğumu umarım kendim gibi güzel insanlarla tanışacağımı falan gözlerim doldu sonuçta bunları diyen 2.5 sene beraber olduğum ve ilk cinsel ilişki yaşamış olduğum insandı kalbim sancıdı tam arabadan inicektim birden marşa bastı inmemem için saat 11 e yaklaşıyordu belkide bu yüzdendir yolda fark ettirmesemde elim gözlerime gitti anladı mı bilmiyorum , beni bıraktığı yerde kendine iyi bak dediği an konuşamazdım ağlamaktan hiç bişey demeyip kapıyı çarptım ve yürüdüm sizce neden böyle bişey yaptı ne olur mantıklı bişeyler söyleyin arkadaşlar / henüz cevaplamadı mesajımı
Çok konuşmuşsun ayrılıktan sonra adama zaten sen yazmışsın adam her şeyi çoktan bitirmiş bunu da sana iyice açıklamak için yüz yüze görüşmüş anlatmış her şeyi artık yazma şu çocuğa anla artık bizden olmaz seni de insan gibi davranarak terk ediyorum nazikçe diyor. Senin ona olan beklentini kesmen için diyor o yüzden çağırıyor sende diyorsunki sırf can sıkıntısı. Ne boş yaptın ya. Çocuk mutlu çocuğun flörtü var çocuk seni istemediğini söylüyor bir tarzın olsun duruşun olsun paragraf paragraf yazmışsın bir de ezik seni
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asla ezik olmadım biliyormusun asla böyle ezik yalvaran bir insan değilim şimdi o yazdıklarımı silip bir sesli mesaj atıcam tam yerinde olucak
Sesli mesajda ne dediğimi bilsen böyle demezdin dünkü olayı topladım saçma sapan ezil görmesin diye nedenini söyleyip eyvallah cektim bu kadar cevap vermene de gerek yok dedim
Adam senin ölüp ölmediğini merak etmis ve cagirmis bir daha kurşun sıkmış 🤷♀️ madem buluştu madem değiştin size şans verebilirdi ilişkiniz icin eger sevseydi. Senin yapacağın tek şey gerçekten umursamamak sende onu öyle öldür. Güçlü ol dik dur teslim olma ona.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef tamda öyle oldu dün ağlamaktan aklım bişeye ermedi sma eski halime geri döndüm neyse keşke hiç buluşmasaydım yeniden derin yara oldu içimde bu arada mesajlara aldanmayın sesli mesaj attım yarım saat önce olayı topladım beni ezik görmesin diye gayet soğuk ve alaycı bir konuşma yaptım oda biliyor ezilip bükülmediğimi dilerim beni mumla arar ama ben onu istermiyim bilemem inşallah ben istesem unuturum ama diyorum ya ilk cinsel ilişkim bu kişiyle oldu biraz da lise aşkı koş koca 3 sene oldu az değil beni de sileceğini unutulanı düşünmüyorum umarım mumla arar
En başta nekadar sevsende geri donmek icin ilk adimi senin atman hata olmus, ikincisi ilkler kolay unutulmuyor maalesef, ve belkide dogruyu soyluyor ya da muhtemelen senden alicagi bisey kalmamis baskasina yurumek istiyor olabilir ama ne olursa olsun yazmamaliydin ve birde soyle dusun sen onu degil o seni kaybetti. Cunki senden baska birtane daha yok 😊😉 uzulmene degmez bosver
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bu kadar yazdığın için , bana en çok koyan da geç kaldın demesi oldu dayanamadım o ise daha erken yazmamı beklemiş teşekkür ederim umarım pişman olur beni mumla arar
Insallah hersey gonlunce olsun uzulme ve depresyonu yanina bile yaklastirma herzaman suslen makyajini yap enerjik ol ve yalandan degil gercekten icten gelerek gul ozaman o kaybedicek
Keşke hiç buluşmasaydın. gercekten s. erefsiz bir insanmış. gercektende kurtulmuşsun. Zamanla herşey unutulur zaman en büyük acıları bile siler geçer. gun gelir pişman olur. etme bulma dünyası alma uzun saclinin ahını çıkar aheste aheste
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle keşke hiç buluşmasaydım yeniden derin yara oldu içimde bu arada mesajlara aldanmayın sesli mesaj attım yarım saat önce olayı topladım beni ezik görmesin diye gayet soğuk ve alaycı bir konuşma yaptım oda biliyor ezilip bükülmediğimi dilerim beni mumla arar ama ben onu istermiyim bilemem inşallah ben istesem unuturum ama diyorum ya ilk cinsel ilişkim bu kişiyle oldu biraz da lise aşkı koş koca 3 sene oldu az değil
Bir sevgli ile ilk cinsel ilişki nikahtan sonra olmali bence. diyelim nikahtan önce oldu. mutlaka evlilik olmalı elini kolunu sallayıp gezebiliyorsa diyecek kelime bulamıyorum. allahtan ben karsilasmiyom bu tip insanlar la. Zaten yakın bir zamanda birinin elini kanda bırakır.
İnşllah Allah beni ona mumla arattırır tek dileğim bu ona bir anne gibi davrandım benden gördüğü ilgiyi hiç bir zaman başkasından göremez işin garibi ben böyle ezilip büzülen bir insan değildim oldum değdi tabiki hayır
Bir buçuk yıl sonra kabuk baglamis yarayı yeniden kanatmış sın gerçekten hiç mi gelmiyor aklına bu adam benden alacağını aldı bu saatten sonra benle buluşursa sadece bunun için buluşur diye