Eski sevgiliyle buluşup eve ağlayarak dönmek?

Arkadaşlar biz sevgilimle çocukça bir sebepten ötürü 1.5 sene önce ayrıldık ben onun gelmesini bekledim hep en son 2 gün önce de gaza geldim yazdım kem küm etti olmaz artık gibisinden sonra birden kahve içmeye davet etti wpp den kendimi ifade edemiyorum diyerek buluştuk beni yine evimin ordan aldı eskisi gibiydi herşey arabada şarkı açısı bana bakışı falan 1.5 senede neler yaptığımı sordu omunda hayatına birileri girmiş flört ettiği olmuş iki ay yalan söylediği için bitirmiş neyse sürekli bana eskisi gibi olmadığını hatırlattı en son işte bir sokak arasında çok değiştiğini eski kendi olmadığını asıl ondan kurtulduğum için sevimmem gerektiğini söyledi çok geç kaldın dedi nedenini söyledim reddetmesinden korktuğumu güzel kız olduğumu umarım kendim gibi güzel insanlarla tanışacağımı falan gözlerim doldu sonuçta bunları diyen 2.5 sene beraber olduğum ve ilk cinsel ilişki yaşamış olduğum insandı kalbim sancıdı tam arabadan inicektim birden marşa bastı inmemem için saat 11 e yaklaşıyordu belkide bu yüzdendir yolda fark ettirmesemde elim gözlerime gitti anladı mı bilmiyorum , beni bıraktığı yerde kendine iyi bak dediği an konuşamazdım ağlamaktan hiç bişey demeyip kapıyı çarptım ve yürüdüm sizce neden böyle bişey yaptı ne olur mantıklı bişeyler söyleyin arkadaşlar / henüz cevaplamadı mesajımı