Ya arkadaşlar durum aynen böyle erkek arkadaşım tam bir fanatik MHP hastası ve iyice milliyetçi oldu eskiden böyle değildi ama son olan olaylardan sonra Kürtleri ezip duruyor ya bende Kürdüm hemen bozuntuya vermemek için sen hariç iyileride var ama çoğu kötü alınma aşkım felan diyor bütün Kürtler sanki PKK'mış gibi davranıyor öyle konuşuyorki hayret ediyorum bütün Kürtleri toplayıp üzerlerine atom bombasını atıcaksın tam olucak diyor sinirime dokunuyor kaç kere söyledim yanımda böyle konuşma diye seni çok seviyorum aşkım kızma felan diyor bende hemen saf gibi uysallaşıyorum halbuki kendiside Türk değil Karadenizli, Giresunlu soyuda Yunanlılardan gelme ama Türklerden daha çok milliyetçilik yapıyor ben ne yapıcam bu durumda ya ailem öğrenirse bu durumu çok kızar herhalde. :(
Cevabın nedir?
Arkadaşım sendekide beyin değil tereyağı resmen.. Kişinin Giresun'lu olması rum olduğu anlamına gelmez. Bende Giresun'luyum ve baba kökenin yani ırkım sarışın mavi gözlü Kuman Türklerine dayanmaktadır. Topal Osman hakkında araştırma yap ;) rumları kese kese çıkardılar karadenizden.. Bugün 300.000lik doğu karadeniz nüfusunun en fazla 10.000i rum kökenlidir onlarda bilir yani ;) bu arada babada rum diyorlardı babama sordum hayır alakamız bile yok dedi ben araştırdım ve gerçeği öğrendim ;) İnsanların soyu hakkında bilip bilmeden konuşmak çok büyük bir haksızlık ve terbiyesizliktir. Sevgilini soyun babadan geldiğini ve genelleme yapmaması gerektiğini öğretirsen ilişkisiniz iyiye gider aksi takdirde ayrılırsınız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sana şunu söylim hemen bırak o faşisti emin ol sana da '' sen başka sen iyi kürdsün'' demesinin tek sebebi ona ağzının payını vermeyişindir. eğer ki bir Kürd olarak haklarının ne olduğunu söylersen sana da aynı nefreti besleyecek. bu yüzden faşistten ne sevgili olur ne de dost.
Benim sevgilim vardı türk evlenmek istiyorduk ben de türklük Kürdlük nedir önemsemezdim ve hatta kendimi türk olarak sayıyordum aptal gibi ve ailesi de gayet münasip dindar insanlardı ama buna rağmen sırf ben Kürdüm diye bana vermediler. bence imdiden vazgeç sonra daha kötü olur.34 Yorumla
Soran+1 yılAilesi çok iyi insanlar onlarla tanıştım çok iyi karşıladılar beni çok seviyorlar annesiyle sık, sık konuşurum hep severler beni ama erkek arkadaşım çok bozuldu oda önceden böyle değildi arkadaşları bozdu onu hep aklına girdiler çocuğun acaba trip atsam biraz konuşmasam artık bu huyundan vazgeçmeye başlarmı ki?
Soran+1 yılHaklısınız beni deli gibi seviyor çok değişik bir çocuk tam ırkçı diycem ama aşırı ilgi gösteriyor bana nerdeyse sözümden çıkmaz birşey istesem hemen yapar ya da getirir yani çocuk gibi bile eğleniriz çok mutluyum ama bu milliyetçiliği yüzünden canım sıkılmaya başladı açıkçası eğer bu milleyetçiliği olmasa ömrümün sonuna kadar yaşayacağım tek erkek yaa. :(
- +1 yıl
boş hayallere kapılma bence yorulacaksın şimdiden senin ırkın ve o ırkın arasında senin akrabaların annen baban bacın abin kardeşin var yok etmek gerek diyor ama sen hala karşısında sus pus duruyorsun.
sen deki aslında türklerin hepsi şerefsiz hepsi ırkçı bölücü adi faişst hepsini taramak lazım ama sen iyisin sen iyi türksün de bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. kürt var kürt var senin sevgilin içini yüreğini bildiği halde laf ediyorsa beynini yıkıyolar o çocuğun yazık.
saygı duyması sen uyardıgın halde konusmaması lazım böyle..02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bunun arakdaşları çok bozuk ya onlarla takılıyor arkadaşları bozuyor bunu önceli hiç böyle birisi değildi sonradan bozuldu çok iyi bir insan ama iş siyasete geldimi çok kötü birisi oluyor bir anda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nasıl bir insansın bu adamın yanında durup senin soyuna sopuna bunları demesine izin veriyosun hiçmi gurur yok yahu idrak edemiyorum yani
42 Yorumla
Soran+1 yılYa çok zoruma gidiyor eskiden hiç böyle birisi değildi Kürtleri sever, ayrımcılık yapmazdı arkadaş çevresi bunu böyle yaptı hep ya eskisi gibi olmasını istiyorum hiçmi düzeltemem? :( Ben biraz safım ya biraz küssem hemen alıyor gönlümü güzel söz söylüyor çok güzel bir yere götürüyor çok güzel laflar ediyor aşkım seni çok, çok seviyorum felan gibisinden hemen bende salak gibi yumuşuyorum. Ama artık yetti karşıma alıp konuşucam bu durumu kendisi Türk değil, Türk milliyetçiliği yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılyok daha neler bide Türk olsa artık napardı
bu farklılıklar her zaman zordur hayatı zindan eder hiçbi geleceğiniz yok ben diyim valla
hiç çekilicek dert değil savaşmaya değmez boşver
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. iyileri de var diyenlerin hepsi karaktersizdir. iyisi kötüsü yok. Sevmiyorsan hiçbirini sevmeyeceksin. İyisi varsa senin tanıdığın 3 kişi iyi geri kalanın hepsi kötü mü? Bu muhabbetlere deli oluyorum böyle ayrım yapanlardan nefret ederim. Ben de kürdüm. Ama gayet milliyetçiyimdir. Öyle taraf tutmam mhp chp akp bilmem ne. İçimde milliyetçi biri var ben bunun farkındayım. Tek bayrak altında bu tür ayrım yapılması çok kötü.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya bende vatanım, milletim için ölürüm her zaman Türkiyemin yanındayım ama o arkadaş çevreleri yüzünden gaza gelip böyle konuşuyor hepimizi PKK ilan etti resmen önceden hiç böyle değildi hiç hakaret etmezdi son zamanlarda böyle oldu.
birak ne isterse soylesin.. kurtlerin yahyasi misin.. hem bu arada kardes hepsi ayni degil de diyormus... zaman gectikce milliyetcilik duygusu radikal milliyetcilikden romantik (yani hakaret icermeyen saf milliyetcilik) gecicektir.. ben de onceleri oyleydim... simdi biraz farkli bakiyorum olanlara...:)) bence bunun icin ayrilmaya ve ya dert edinmeye degmez..;)
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız onunla konuşucam böyle olmayacak ama zamanla geçeceğini ümit ediyorum bende. :(
Soran+1 yılSevdiğim halde ayrılırsam gerçekten çok üzülürüm beni kimse onun kadar sevmedi ve ilgi göstermedi acaba düzeltemezmiyim bu durumundan onu?
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kızım ne işin var senin bir Faşistle? Aklını bu kadar mı yitirdin? Bak bununla daha fazla arkadaşlığa devam edersen başına daha çok şey gelecektir benden söylemesi.
35 Yorumla
Soran+1 yılAma bugüne kadar ondan gördüğüm ilgiyi ve sevgiyi hiç kimseden görmedim beni çok seviyor biliyorum bende onu seviyorum önceden hiç böyle yapmazdı ama son zamanlarda arkadaşları yüzünden bozuldu kesin beynini yıkadılar adım gibi eminim ya off. :(
- +1 yıl
Sokayim onun ilgisine bir irkcidan gelen sevginin icine edim sen bu kadarmi kuculdun yaxiklar olsun sana be
Soran+1 yılPeki onu düzeltemezmiyim hiç?
Bence sevgilin yanlis yapiyo her insanin iyiside var kotusude oyle dememeli misal. misal benim babam turk annem kurt hic boyle bisey yasanmadi yanlis olur uyar bence onu
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları yüzündenb öyle oldu ya hep onlar yıkıyor çocuğun kafasını ben onu çok, çok seviyorum oda beni ama şu milliyetçilik duygusu yüzünden kötü olduk bende vatanımı, milletimi severim ama Kürdüm oda gelip hakaret edip küfür ediyor atom bombası atmak nedir ya bu kadarmı nefret ediyorsun offff :(
Kürt Türk hepimiz Allah katında eşittiz önemli olan takvadır peygamberinde dediği gibi:
(Birbirinizi küçümsemeyin belki hor gördüğünüz Allah katında sizden daha hayırlıdır.)14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim ya bunun arkadaşları yapıyor bunu böyle hep bozdular önceden hiç böyle değildi bir anda Hitler gibi oldu çocuk ya sadece Türkler diyor halbuki kendiside Türk değil, Yunan.
Soran+1 yılBilmiyorum ya çok seviyorum sırf böyle birşey için ayrılmak çok kötü geliyor ama olmuyor konuşucamya gerekirse ailesiyle konuşucam müdahale etsinler arkadaşları yapıyor hep böyle. :(
+1 yılBenimde kız arkadaşım kürt tamam siyasi görüşlerimiz farklı hatta ailem karşı kürtlere sevince bence kürt türk farketmez bence.
Bizde çok kavga ettik siyasi ama uzatmadık hemen tamam uzatmayalım diyip sustuk çünkü seviyorum kaybetme korkum var :)02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya oda beni çok seviyor ailesi çok iyi insanlar beni çok güzel karşıladılar hiç ayrım yapmıyorlar çok seviyorlar beni ama erkek arkadaşım beni sevmesine rağmen soyumu resmen küfür ediyor bende safım tabi sırf onu sevdiğimden ses çıkarmıyorum oda gelip daha çok üstüne koyuyor ya off. :(
- +1 yıl
Benimde babam böyle kürtlere yanımda küfredince bisey diyemiyorum. Bide annem ablam dayım filan hep biliyor kürt olduğunu kız arkadaşımın ama babama desem ölürdürür beni ne sorunu varsa kürtlerle
+1 yılLaflarına dikkat etmesi lazım. Şimdi Kürt bir sevgilim olsa gelip Türklere laf etse ben kafasını kırarım onun :D Saygı duymalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki bir turk kurde kaf etse kafasi patlatilmazmi? Sahsen ben iki yerinden bolerim..
Soran+1 yılAynen öyle ya bende ülkemi çok seviyorum bana birde dalga geçer gibi sen hariç diyor bu nedir ya? :(
+1 yılUzak Dur Nefret Ederim O Tarz İnsanlardan, Seninlede Ailen Ve Çevren İle'de Mutlaka Aşağılıyıcı Ve Küçümseyecektir..!
Bırak O İti..!34 Yorumla
Soran+1 yılZamanla düzelmezmi ki?
- +1 yıl
Tam Aksine Daha'da İlerlerler Zaten Çoğu Çocuk Çoluk Hayalperest-Maceraperest Bu Milliyetçi Takılanların..!
Hiç Bir DÜşünce Algısı Yok..!
Sadece ''Vur De Vuralım, Öl De Ölelim..!'' Gibi Beyinsizce Kullanılmaya Alışılmıştır Tiplerdir..!
Sevgilisi Olduğu Halde Sana Bile Laf Sokuyorsa İnan En Ufak Şeyde Hem Kimliğinden Ötürü Hemde Kimliğinle Beraber Kişiliğin Ve Şerefine Yönelikte Laf Söyler..!
Soran+1 yılBana laf sokmuyor direk Kürt ırkına laf sokuyor ama bende Kürdüm işte ileride çocuğumuz olsa korkuyorum benim gözümün önünde onlarıda milliyetçi yetiştiricek karşıma alıp konuşmam lazım galiba gerekirse ailesine belirticem durumu hep arkadaşları yüzünden oluyor bunlar.
- +1 yıl
Uzak Dur Hiç Bulaşma Derim..!
Böyleleri En Ufak Şeyde Hassas Olduğun Yerden Vurur..!
Allah Aşkına Bana Demiyor Kürtlere Diyor Diyorsun..!
De Bakıyım Gördüğün Bir Şerefsizden Yola Çıkarak Bütün Türkler Böyle Ama Sen Alınma..!
Eğer Hoş Karşılar İse Tamam Devam Et Heee Yok Terslicekse Hiç Bulaşma..!
Ailesi İle'de Konuşma Bırak Gitsin..!
Yarını Olmaz O Tiplerin..!
erkek arkadaşın ergen liseli büyük ihtimal. o dönem herkes ülkücü olur sonra iş stresiyle düzelirler. o zaman arasında seni çok üzecektir. senin kültürüne diline rengine takacaktır. saygı olmayan bir ilişkide sevgi de olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBana değer veriyor gerçekten bunu hissettiriyor bana ama genel olarak Kürtlere laf sokuyor hiç beni düşünmeden bunların üzerine atom bombası atıcaksın hepsi buharlaşsın ölsün diyor ya ne bu canilik kendisine dedim sen iyimisin ne diyorsun, noldu sana böyle dedim doğruları konuşuyorum diyor hep arkadaşları bozdu bunu ailesine söylicem gerekirse ya. :(
zaten aile öğrenecek illaki sonunuz son değil. bu yüzden çok geçmeden ayrılmanı tavsiye ederim. seni soyun için ezen adamdan bir hayır gelmez. Gurur duy soyunla ve ya bir daha ağzını hiç açmasın o konuda ya da ayrılın
05 Yorumla
Soran+1 yılBana küfür ya da hakaret etmiyor direk Kürtlere saldırıyor bende Kürt olduğum için alınıyorum onu çok seviyorum galiba karşıma alıp, konuşmam gerekicek.
Soran+1 yılAilemi hiç bir zaman karşıma alamam. :( Bu durumundan nasıl vazgeçirebilirim ki onu? :/
Ilk önce belirteyim ben Türk kökenliyim'de.
Milliyetçi olması vatansever olması iyi bir mevsu,
Türk'e giriyor oda. Sen zihniyetinde olanları hayrında halt etmek isterdim!13 Yorumla
Soran+1 yılBen Kürdüm fakat vatanım, milletim için canımı bile veririm gelipte hakaret ediyor sanki bütün Kürtler PKK, Türkiyenin bölünmesini istiyor. :(((
Kürtlerin 40% ı PKK yı destekliyor onlar da bir kısmı cahilliğinden fakirliğinden veya mecbur bırakıldığı için. Kürtlerin neden bu duruma geldiklerini anlat ona. Haddini bilsin kafatasçı olmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ya alıp karşıma konuşucam bende saf gibi sesimi çıkaramıyorum dediklerine salak, salak bakıyorum ya off. :( Konuşmalıyım mutlaka biz vatanımızı, milletimizi, Türkiyemizi seviyoruz ama ailem öğrenirse sırf bu kadar milliteçi diye istemezler.
Soran+1 yılKendisi Türk değil, Türklerden daha fazla milliyetçilik yapıyor nerden aldı bu kadar gazı hiç bilmiyorum önceden böyle değildi kendisi ileride evlensek çocuklarımız olduğunda ben Kürt olmama rağmen gözümün içine baka, baka çocuklarıma Kürtlere karşı kin ve nefret beslettirmesinden korkuyorum.
- +1 yıl
%40 verine katiliyorum
Soran+1 yılAilesi çok iyi yani hiç ırk ayrımı yapmıyorlar ben onlarla tanıştığımda çok güzel karşıladılar beni çok sevinmiştim çok iyi davranıyorlar bana hep arkadaşları böyle yapıyor ona, onlar bozuyor erkek arkadaşımı yaa. :(
Eğer biraz olsun adamsan o lafları alır ona sokarsın. Başka da sözüm yok. Hala ne yapacağım diye soruyor. İnkar et aslını bir hiç için. Rezalete bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılAcaba sen Türk değilsin felan desemmi zoruna gider muhtemelen neyin milliyetçiliğini yapıyorsun desem kendi aslı soyunu söylesem kızarmı acaba? Ayrıca trip felan atsam düzelirmi yanımda konuşmasın gitsin başka yerde konuşsun cafeye gidiyoruz haber kanalı açık anında başlıyor konuşmaya. :(
- +1 yıl
Canısı ben bu konuda barışçıllık yapamam. Şahsen yaşadım ve fazlası ile kanıma dokunuyor. Suratına soyle faşist pisliğin teki olduğunu. Al çantanı kalk git. Fazlasını yapma. Yine Diyarbakır yine mazlum Diyarbakır. Az topla kızım kendini. Aşkından ölüyor olsam hoş karşılamam şunu. Düzgün birini bul, düzgün bir hayat yaşa. Her Kürt kelimesinde huzursuz olma. Delirdim anasını satayım.
De ki, bir de öyle ırkçılık yapsan, çoçuğumun ismini Apo koyacam:)
Siyasi meseleleri konuşmasını yasakla14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız benim yanımda konuşursa artık çok fena davranıcam yetti artık ya. :(
- +1 yıl
Aslında pantürkçülük özlüyünde başka milliyetçilikleri yaratıyor. Yani ben ne kadar senin yanında türküm desem, senin kürt kimliğin bir o kadar da kızışmış olacak. Seni bir o kadar da kürt milliyetçisi yapacam. Sen bunları ona anlat ve ona de ki, benim sana olan sevgim dünyada ne kadar Türk varsa, onları bana sevdirmeye başladı. Senin bana olan aşkınsa senin için benden öteye gidemedi. Bu kadar katılık ne için ama?
Soran+1 yılÇok, çok haklısınız ya aynen böyle söylicem artık adam edicem baskı yapıcam ya gerekirse yoluma devam ederim dicem beni deli gibi seviyor mutlaka sözümü dinleyecektir. :D
- +1 yıl
Ya insan nasıl böyle ola bilir? Bak yemin ederim 6 yıl önce benim Van'dan bir kız arkadaşım vardı. Onu şimdiye kadar da rüyamda görürüm. Dün de uykuma girdi. Ben onla arkadaşlık yaparken ona olan sevgim kürtleri bana yaklaştırdı.
Sonralar ne kadar kürt tanıdım yani iyi olanları daha ağır basıyor. Seni seven bir kişi niye böyle etsin ki?
Birbirinizi seviyorsaniz orta yolunu bulabilirsiniz. Ona bunun seni incittigini anlat. Eğer sana değerveriyorsa dikkat edecektir.
00 Yorumlabu sekılde konusmasının seni üzdügünü ve hoslanmadıgını belırt
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kaç kere beni hemen yumaşatıyor ama bu sefer sert davranıcam hatta gerekirse ayrılmakla tehdit edicem.
+1 yılYaptigi hakarettir hemen yumusama bir iki kere kus duzelir :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere küstüm hep ikna ediyor ya ben çok safım bir kaç güzel söz söyleyince hemen Dünyalar benim oluyor sarılıyorum ona ben çok safım yaa. :( Bugüne kadar ondan alıdığım ilgiyi ve sevgiyi hiç kimseden alamadım bu yüzden çok seviyorum onu. :(
- +1 yıl
yazdigin tum cevaplari okudum ve sunu soyliyim ulkuxu hatta ocak baskani arkadaslarimda var birinin dedigini soyliyim senin erkek arkadasin gibiler icin bunlar lisede hatta universite de ulkuculukle tanisio kendilrrini gelistiremio salaklar sonra milliyetcilik ve ulkuculukten cikip fasist kelleci sacma bisey oluolar bunlara gidip su adam kahrolsun turkler dedi de arastirmazlar isin asli var mi yok mu hemen dovelim keselim derlwr bunlar yuzunden ulku dusunceside zarar goruo aslinda ulku dusuncesi vatani korumaya kulturu korumaya yoneliktir yani asil dusmanlarimiz bizim kulturumuzu bozan bizi kontrol eden bizi piyonu yapa. amerika gibi ulkelerdir ama bu salaklar hala kurt turk dusuncesinde kakmis durumds demisti seninki de oyle sanirsam gorunen o ki ayrilmak zorunda kalacaksin
+1 yılYıl 2014 hala böyle muhabbetler mi dönüyor?
Bence sevgilin seni görüşlerine alet edip kırıyor daha farklı düşünmelisin.12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Onu da sen düşün.
+1 yılAşk maşk bir yere kadar. Zaten böyle bir insana aşık olunmaz. Ayrıl gitsin ya
10 YorumlaAyrılın. Milliyetci adam kürt biriyle yapamaz olmaz heryerde engel çıkar karşınıza büyük konuşmak gibi olmasın ama ben asla bir kürtle sevgili olmam
12 Yorumla
+1 yılona karşı nasıl hissediyorsan öyle davran eğer seviyorsanda karşına al ve açık konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama işte soyuma küfür ediyor resmen.
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBenden demesi o senle evlenecek :-) amcam da öyle konuşurdu kürtle evlendi :-)
Not:Rumlar yunan değildir bunuda belirteyim14 Yorumla
Soran+1 yılYa onu çok seviyorum, onunda beni deli gibi sevdiğini biliyorum ama işte ne bileyim gururuma dokunuyor laf sokup duruyor ayrıca Giresunlu Yunanistanda gelme ataları soyları araştırılmış onların.
- +1 yıl
Rum değil mi giresun?
Soran+1 yılGiresun daha çok Ermeni ve Gürcüymüş ama onlar Yunan.
- +1 yıl
Saol bilgi için :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılDaha şimdiden böyle eziyor. Evlenseniz ne yapar kim bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlensek korkuyorum bu huyuyla birde çocuklarımızıda böyle yetiştirecek. :(
Herkezin mutluluga hakki... senin onu cekmem sart degil...
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu ama. :(((
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Onun başkanı değilmiydi apoyu ipten alan çulsuz ülkücü takımından işte
03 Yorumla
Soran+1 yılBırak kendisi birde Türk değil, Yunan soyundan gelme, Türklerden daha fazla Türk milletçiliği yapıyor.
- +1 yıl
Hayırdır a*k kime culsuz diyon. Tabi burdan konuşmak kolay. Senin şimdi korudugun Kürtler her gün kaç askerimiz şehit yapıyorlar
- +1 yıl
Ulkuculer adamın dibidir
Tabi herkesin ki kendi düşüncesi ama ben sadece o daha Türk leri kötüleyip türkiyede yaşayan p*c leri korumak adına Ülkücüler e laf söylüyorsun
kesinlikle ayrıl one ya sana laf sokuyoo felan istersen hristiyan ol seni sen olduğun için sevmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün kürtleri toplayıp üzerine atom bombasi atican mi dedi? Helal olsun o adama bende boyle düşünüyorum söylediklerinde de çok hakli
31 Yorumla
Soran+1 yılYaa neden ama bende ülkemi seviyorum neden böyle düşünüyorsunuz? Off yaa. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıllaf sokmak için mi çıkıyor senle
arkadaşın da dediği gibi fazla büyük konuşmasın evlenir o senle..16 Yorumla
Soran+1 yılYa beni çok seviyor ondan gördüğüm ilgiyi ve sevgiyi hiç kimseden göremedim ama çok eziyor ya soyumu bana direk hakaret etmiyor genel olarka Kürtlere laf sokuyor.
Cevap sahibi+1 yılçok güzel ama işte öyle yapmasa daha dikkatli olsa kırmasa seni ne güzel olacak..
Soran+1 yılAynen öyle ya ben tepki verince aşkım seni kast etmedim diyor sonra bir kaç güzel söz ediyor, gezmeye götürüyor saf gibi inanıyorum. :(
Cevap sahibi+1 yılama sen de hemen yelkenleri suya indirme tatlım, azcık tavrını koy yoksa bak böyle çok kırılırsın :(
Soran+1 yılEvet korkuyorum ileride çocuklarımızıda böyle yetiştirecek onlardada Kürt kanı olacak olmasına rağmen. :( Kaç kere küstüm çok hoşuma giden laflar söylüyor sonrada hemen aşkım felan diyor çok sevdiğimden kıramıyorum onu ama bu kez sert davranıcam olmaz böyle ya. :(
Cevap sahibi+1 yılevet bu kez sert davran hemen yelkenleri suya indirme tatlım , kendine yapıyorsun yapma
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önemli olan insanlık insan sevgisi yıllar önce onun dedesiyle senin deden omuz omuza düşmana karşı birlikte savaşmamış mıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle işte gel bunu ona anlat aynen böyle dedim Kürtler ve Türkler hep bir arada savaştılar dedim bana kızdı aşkım alınma ama Kürtler hiç bir bok yapmadı herşeyi Türkler yaptı biz kendi kanımızı döktük senin kötü olmadığını biliyorum ama kendi ırkın diye Kürtleri koruma dedi.
oyle erkek arkadasın * ben laf sokmaya hakkı yok kürtsen kürtsun yol ver gıtsın san oyle laf sokmaya hakkı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bana laf sokuyor derken şöyle Kürtlere hakaret ediyor beni çok seviyor bunu biliyorum bana direk laf sokmuyor sadece Kürtleri aşağılıyor.
- +1 yıl
sende kurtsun sonucta kımseye hakaret etmeye hakkı yok onun sülalesıde sütten cıkmıs ak kasık degıl ben oyle ınsanlara oc derım afedersınde ınsanlar kımslerı asalayamaz bıraz cagdas bı erkek arkadası sana daha ıyı olur bence o kımde hakaret edıyo asalıyo ya ona bu hakkı kım verıyo
Soran+1 yılSırf arkadaşları yüzünden gaza geliyor önceden hiç böyle değildi son zamanlarda iyice bozdu kendini karşıma alıp, konuşucam en sonunda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi kürt ölü kürttür seni bilmem ama en iyisinin bile içinde türklere karşı nefret var sevgilini çok iyi anlıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne saçmalıyorsun ben Kürdüm ama ülkemi, vatanmı seviyorum bu ülke için canımı bile veririm neden böyle ırkçılık yapıyorsunuz ya? Sizin gibiler yüzünden bozuldu oda offf.:(
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun sana sözüm yok ama benim en yakın arkadaşım kürttü ve en ufak bir olayda yüz çevirdi ve bana biz senle eve çıkamayız deyip yarı yolda bıraktı bazı nedenler varmış bende bu ve buna benzer bikaç olay gördüğümden nefret eder oldum. hele o bayrağı indireni yakalasam o direği yediririm şerefsize.
Sen de milliyetçi misin yoksa farklı mı nasıl düşünüyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen Kürdüm fakat bu ülke için canımı bile veririm Pkk'la hiç bir bağlantımız bile yoktu kesinlikle düşmanız ama bütün Kürtler aynı sanki onun gözünde atom bombası atmak nedir yaa? :(
millletçi ama mhpli :))) orası saçma
genel konuşması başlı başına saçmalık :)
dediklerinde haklı :)00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi etnik kökeni yüzünden yargılayamaz eğer yapıyorsa faşo ağa bir sevgilin var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi bir insan bana çok iyi davranıyor ailesi ile tanıştım gerçekten çok iyi kalpli insanlar bana çok değer veriyorlar ve seviyorlar ama sevgilim bir anda milliyetçilik duygusu açılınca azından kurtulamıyoruz kafasını yıkıyorlar ya çocuğun acaba ailesiylemi konuşsam direk?
- +1 yıl
O da şikayet etmek gibi olur ama sen direkt sevgilinle normal bir dille konuş derim ciddi ciddi karşına al olmadiysa jin jiyan azadi diye sloganini at yol ver tatlim :D
+1 yılDesene it sende turk degil rumsun birakin su sinif millet ayrimini
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ya evet kendiside Türk değil ama Türklerden daha fazla Türk milliyetçiliği yapıyor sesimi çıkarmıyorum daha ağır hakaretler ediyor Kürtlere.
- +1 yıl
Kendi ezikligini oyle yenmeye calisiyor acliktan agzi kokuyordur
+1 yılsöylesene erkek arkadasına milliyetciyse kürt kızıyla neden cıkıyomus
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz bayağıdır konuşuyoruz Lise 1'den beri önceleri böyle hiç değildi kendisi ama sonradna başka arkadaş çevreleri oldu onların MHP'li olduklarını biliyorum onlarla, takıla, takıla çocuğun beynini yıkadılar ya ama beni bırakmıyordu deli gibi seviyor.
- +1 yıl
çelişki var ama laf sokmamalı
+1 yılÇok saçma söyle yapmasın pkk amerikalı kürtler iyi insanlar bizim gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorki ben PKK'lı felan değilim zaten bana direk hakaret etmiyor direk Kürtlere hakaret ediyor ama zoruma gidiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ülkde lazı kürdü çok. o zmn bu ülkedeki türkler kim?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız doğru söylüyorsunuz ama ne bileyim bu durumdan hiç vazgeçirememmi onu?
Cevap sahibi+1 yıle kastamonu ne oluyor peki şimdi
+1 yılAklini basina topla bir irkci nin sevgisindende kendisinde hayir gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl gitsin başka adam mı kalmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılAma kimseyi onu sevdiğim gibi sevemem ya onun gibisi bir daha gelmez benim yanıma. :(
- +1 yıl
bence de gelmez. senin ırkını aşağılayan adamı bulmuşsun aman bırakma. o da senin gibi yiyip yutan cinsinden bulmuş zaten bırakmaz olay oldukça hırsını senden çıkarır durur
Ayrıl çok netim bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılOff hiçmi düzelmez yaa? :(
Ne kadar çirkin bir davranış ayrıl
10 YorumlaBence bunu onunla konuş.
00 YorumlaTürk degil karadenizli :) bravo
02 Yorumla
Soran+1 yılYa Giresunlu bunun soyu Yunanlılardan gelme onu kast ettim. Köyleri olduğu gibi Yunan, Ermeni ve Gürcülerden oluşuyor bunların.
Cahilmiş o herif terket gitsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum. :(
Soran+1 yılNasıl ezebilirim ki ben çok saf davranıyorum ya bir kaç kelime güzel söz söylese hemen yumuşuyorum sesimi çıkaramıyorum ne yapabilirim ki?
Soran+1 yılHaklısın böyle konuştuğunda Trip atarsam belki düzelmeye başlar. :) Gerçekten seviyorum onu ayrılmak istemiyorum ama yaptıklarını ailem kesinlikle kabul etmezler.
+1 yılruh sağlığı yerindemi :D
00 YorumlaVer yolu
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama gerçekten başka yolu yok mu ki vazgeçiremezmiyim onu?
- +1 yıl
bir insanin gorunusunu dgistirebilirsin ama zihniyetini asla. Ilerde sana karsi kullanabilir irkci bir insanla berabrr olmak kirilmak uzulmek istiyosan sen bilirsin tabiki bu iliskinin devami olmaz o zihniyetin bir kurtten cocuk yapacagini mi saniyorsun? Harcadigin vakte yaziik
Yapcakbişey yok dile getirmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalımıyım şimdi?
ayrıl o faşistten
24 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum. Offf. :(
Soran+1 yılYapamaz kendiside Türk değil bendemi ağır konuşsam Türk değilsin neyin milliyetçliğini yapıyorsun diye? :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖl öl öl.
22 Yorumla
Soran+1 yılKim benmi? :/
Cevap sahibi+1 yılBoşver.
yolları ayır
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorumda. :(
Ayrılcaksın direk
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz seviyorum ya düzelemezmi hiçç? :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakır.
Cevap sahibi+1 yılzor bir ilişki kolay gelsin.
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım aşırı milliyetçi, ben de Kürdüm. İstemeden de olsa bana laf sokuyor gururuma dokunuyor, ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler