Erkek arkadaşım aşırı milliyetçi, ben de Kürdüm. İstemeden de olsa bana laf sokuyor gururuma dokunuyor, ne yapacağım ben?

Ya arkadaşlar durum aynen böyle erkek arkadaşım tam bir fanatik MHP hastası ve iyice milliyetçi oldu eskiden böyle değildi ama son olan olaylardan sonra Kürtleri ezip duruyor ya bende Kürdüm hemen bozuntuya vermemek için sen hariç iyileride var ama çoğu kötü alınma aşkım felan diyor bütün Kürtler sanki PKK'mış gibi davranıyor öyle konuşuyorki hayret ediyorum bütün Kürtleri toplayıp üzerlerine atom bombasını atıcaksın tam olucak diyor sinirime dokunuyor kaç kere söyledim yanımda böyle konuşma diye seni çok seviyorum aşkım kızma felan diyor bende hemen saf gibi uysallaşıyorum halbuki kendiside Türk değil Karadenizli, Giresunlu soyuda Yunanlılardan gelme ama Türklerden daha çok milliyetçilik yapıyor ben ne yapıcam bu durumda ya ailem öğrenirse bu durumu çok kızar herhalde. :(
Erkek arkadaşım aşırı milliyetçi, ben de Kürdüm. İstemeden de olsa bana laf sokuyor gururuma dokunuyor, ne yapacağım ben?