Arkadaşlar flörtüm çok yakışıklı yani aslında çok flört değiliz ama konuşa konuşa bir yakınlaşıyoruz. Konuşması, kalbi, hareketleri, davranışları onlar güzel. Hiçbir çapkınlık hiçbir kötülük sezmedim şimdiye kadar. Ama sırf yakışıklı diye bu bir sürü kızla konuşuyordur, bir sürü kız buna yürüyordur felan diyorlar. Yani bu benim aklımı çok karıştırıyor. Onunla flört olma bununla olma, ne yapacağım o halde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir insanın sadece yakışıklı veya güzel olması o ilişkide hiçbir zaman bir Kriter olmaz çünkü ne güzel kızlar var ama içi bacı olan yine Ne yakışıklı çocuklar var ki yine içi baca olan yani içi kurum Kaplamış olan Evet dış güzellik Ben hiçbir zaman önemsiz demiyorum kimse beni yanlış anlamazsın ama ilişki için seçici bir Kriter değildir kesinlikle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu düşünce tarzından vazgeçmelisin, sadakatin tipler bir alakası yok yamuk insan panayır maymunu bile olsa yamuktur... Her insanın tanınmak için zamana ve güven kazanmak için fırsatlara ihtiyacı vardır diğer türlüsü ön yargı ve yargısız infaza girer ki bu da yanlış bir tutum sergilemek demektir. Şöyle düşünebilirsn sen çok güzel olsaydın ve o senin hakkında böyle düşünseydi ne hissederdim de? Yani ben asla böyle bir şey yapmazdım dersen onun da yapmama ihtimali olacağını asla unutma...
00 Yorumla
her yakışıklı bir değildir ama bazı kızlar var aman çok yakışıklı olsun derdindeler onların. opu hüsrana uğramaya mahkum, ne kızlar var aaa ne yakışıklısın dşye gelip yazan sonra diper daha kötü çıktığım fotoları görüp kaçan o kadarda rezil durumdalar bence ve onlar hayatlarında mutlu olamayacak kişilerdir zaten gözümde pek değerleri yok. siz tip yakışıklılık delisi olmaya devam ettikçe hüsrana uğramaya mahkumsunuz
00 Yorumla
Nolmuş yakışıklıysa, sen sana olan ilgisini alakasına bak. Bu işler tipe göre olmuyor. Ne vasat tipler var kaç kişiyi aynı anda idare ediyor. Gerçekten sana ilgisi varsa başka kimseyi umursamayacaktır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yakışıklı olup olmaması ile güvenin bir alakası yok kişinin kendi önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlara güvenmeni dış görünüşleri belirlememeli. Sen de o kızlardan biri olabilirsin güvendiğin insanla flortleş o halde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir insanı bukadar gözünde büyütmeniz hata nekadar dıs görünüsü iyi olursa olsun nekadar mükemmel olursa olsun bir insan 27 yasına geldiği zaman dıs görünüs geçmeye baslıyor yani çok kısa ve geçici birsey dıs görünüs bu yüzden daha çok karaktere odaklanmanız lazım dıs görünüsü iyi diye sonsuza kadar öyle kalmayacak bunu bilmeniz lazım, güvenmek istiyorsanız sizin kararınız tamamen ancak daha simdi den bukadar büyüttüyseniz gözünde birini bir anda bağlanabilirsiniz bu da yapacağınız bir hata olur bu yüzden bir insana asla ama asla bağlanmayın ve dıs görünüsü iyi yakısıklı falan demeyin gözünüzde büyütmeyin derim kimse bu hayatta mükemmel değildir herkes insandır dıs görünüsü iyi olsada onu önde yapacak diye birsey yok. güvenme konusunda tamamen sizin kararınızdır.
10 Yorumla
+1 yılHer yakışıklı çapkın değildir; Bu şekilde önyargın olmasın. Zaten daha flört bile olmadığınızı söylüyorsun. Öyle bir şeyi varsa tanıdıkça anlarsın. Burada önemli olan senin onunda kendini rahat hissetmen. Yani onu kendinden her zaman üstün göreceksen bu ilişkiniz de senin hep onun yanında pasif kalmanı sağlar. Mutlu olmak yerine daha çok hep, "ben yanına yakışıyor muyum?, acaba beni aldatır mı?, Peşinde çok kız var.." gibi düşünlerle baş başa bırakır. Bunları düşünmekten mutlu olmazsın. Önce onu bir tanı derim 😊
11 Yorumla- +1 yıl
1. Birbirimizi Tanımiyoruz
2. Diyalogumuz oldu ama 7 8 tane falan saat sormak vs kısa kısa
3. Sürekli Bana Bakıyor Arada bir Kankasına Baktıriyor
4. Beni bir Kizla Görünce Biraz Kızarıyor Sinirleniyor Gibi Bana Karşılık Olarak Beni kıskandıriyor bir erkeğin yanina gidip
5. Arada bir Saç Savuruyor
6. Kıskandıgı zaman sınıftan Çıkmıyor
7. bir ara Bana Eliyle Kalp yapmıştı ama tam karşısında ben vardım başkasına yapiyomus gibi yapti ama kimse yoktu
8. Benim Görmez Yanımdan Eliyle Opucuk attı (kankam görmus)
9. Benim Sinirlendiğimi görünce onu kiskandıgımı gülümsüyor
10. kankası bunu benim üstüme doğru ittirdi bu hayır ya dedi utandı çekindi
11. Kankalarıyla beraber bana Laf attılar (ismim) Beye selam diyerek
12. Kantindeyken Falan Dibime Giriyor
13. okul nöbetcisi olduğunda sınifıma 12 Defa gelmesi
Bunun amacı nedir
Eski sevgilisi gerçekten dünya standartlarında süper yakışıklı olan biri olarak cevap vereyim; güvenmenin fiziksel görüntüyle hiçbir ilgisi yok. Onun yanına hiçbir kız yaklaşamazdı mesela buna engel ben değildim, kendisiydi. Mesafeliydi, ahlaklı ve sadıktı. Sadece rahatsız edici kısmı, bir ortama girdiğinde bile nerdeyse tüm dişilerin bakması, en yakın arkadaşlarına dahi güvenememen vb. duygular.
10 YorumlaBu durumda hem ona hem de etrafindakilere guvenmek durumunda kalabilirsin, cember genisledikce is zorlasir 😄😄 saka bir tarafa bu guveni onun sana hissettirmesi onemli, guveni karsi taraf verir, aslinda cift yonludur, bir suru parametresi var. 🤔🧐🤗
00 YorumlaÇirkinler aldatmaz diye bir şey var mı tabi ki de yok aldatan aldatiyor
Ha şu var nasıl bir kız aşırı güzel olunca her yerde övülüp pohpohlanıyorsa akabinde kendini bir b. k sanıyorsa aynı şey erkekler için de geçerli iki kız bakınca kendilerini b. k sanıyorlar Kısaca demem o ki güzellik kalp ve ahlaktadır Yerin altındakiler de bir zamanlar güzeldi.00 Yorumla
+1 yılBana yardimci olurmusun bir kiznneden bunlari ýapar
Ya ama bu ilk zamanlar kankalariyla beraber geldiler bana dediler bu kizin pesini birak rahatsiz oluyor vs vs dediler hoslandigim kizda yanlarinda ama ne agzini acti ne kafasini yerden kaldirdi giderkende gülüstüler?
Bu neden00 YorumlaÖncelikle kulağını şu çevrendeki yürüyen ağızlara kapa. Adamla sen konuşuyorsun, sen sına, onun hakkında kararı sen vereceksin, gözlemle, şüphe ile hareket etme. Emin olmadığın hiçbir konuda adama laf söyleme kendinden soğutursun. Her yakışıklı insan çapkın değil, çevresinde de sürü sürü kız yok. Kendin tanımalısın, birlikte vakit geçirerek halini tavrını görürsün.
00 YorumlaAynı durumu bende yaşadım bir yandan kulağına küpe et ve temkinli davran bir yandan da mutlu olmaya çalış olursa zaten mutlu olursunuz Olmazsa da senin için iyi bir tecrübe olur O yüzden akışına bırak zaten Zamanla insanlar istemeden Gerçek yüzlerini ortaya çıkarırlar
43 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 👍
- +1 yıl
4. Beni bir Kizla Görünce Biraz Kızarıyor Sinirleniyor Gibi Bana Karşılık Olarak Beni kıskandıriyor bir erkeğin yanina gidip
7. bir ara Bana Eliyle Kalp yapmıştı ama tam karşısında ben vardım başkasına yapiyomus gibi yapti ama kimse yoktu
Bunun amacı nedir
+1 yılYa adam bakmaz ama kızlar kuyruk sallar ben bu kaygılarla devam ettirmezdim şahsen yinede sen bilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onu diyenler net seni kıskanıyorlar aga.. Veya çocuğu kıskanıyorlar... Kimseye kulak asma, kalbin ne diyorsa onu yap.. Gerisi boş... Allah ayırmasın..
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru ya? Dışgörünüşüne bakma karakterine bak. Hem de diğer insanlar sizi tanıyor mu da bu kadar rahat hüküm veriyorlar? Emin ol onlar sadece konuşmak için konuşuyor. Sen karşındaki kişiyi tanımaya bak.
00 YorumlaBende biriyle konuşrum öyle yakışıklıydı konuşurken konuşması vs hoşuma gitti. Buluştuk ilk buluşma güzeldi. Sonraki buluşmalarda soğumaya başladım. Çünkü tam bir m*l çıktı. Yakışıklılığına aldanma yani.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun amacı nedir
+1 yılÇirkin severim... bu yüzden heralde..😂😂bu isin esprisi tabiki ,,, onun yanında özgüvenin tavan yapsin,, egon değil,,,, böylece güvenebilirsin,,, tecrübe..
10 Yorumla
+1 yılAldanma çocuksu masum yüzüne hepsi aynıdır tek farkı tipli olması... ağırdan al çok belli etme sevgini kendine çok güveniyorsa seni bağlaması kolay olcaktır hayatının merkezine koyma sakın..
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılık veya güzelliğin güven ile alakası yok ki 🤷🏻♀️ Ikisi çok farklı şeyler. Yakışıklı olmayan erkekler veya güzel olmayan kadınlar da pek çok kişi ile flört edebiliyor aynı anda.
00 YorumlaBende çok yakışıklıyım ama kızlar bana yürümüyor neden mi çünkü şöyle düşünüyorlar bu bize iki beden fazla bize bakmaz bende zaten sadece sevdiğime yanarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir ilişkiyi bu kadar korkarak başlatamaz ve yürütemezsiniz. Sadece sevin, güvenin ve engel olmayın sokulsun, benimsesin, sevsin, sahiplensin, gelecek hayalleri kursun. İşte bu desin...
00 Yorumla Her yakışıklı çapkindir diye bir şey yok yaa. Belki o değil kızlar peşindedir, buda kötü aslında ama bilmiyom gerçekten benim eski manitada çok yakişimliydi Allahindan bulsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yakışıklılık öyle biriey değil be neyse ne halin varsa biz de görelim
20 YorumlaGüvenme tabiki gönder gitsin hayatın boyunca bu sezgilerle yaşayamazsın ya da kendini törpüle düşünme dalgana bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Diğer hemcinslerinin davranışlarına takılma önemli olan flortünün davranışları guven veriyorsa gerisi teferruat.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit bir düşünce. O çocuğun yerinde olsam direkt konuşmamı keserdim seninle. Hâlen ergen kafasındasın belli. :/
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kaptırmadan ilerle davranışlarına göre yön verirsin her yakışıklıya herkes yürüyecek her yakışıklı herkesle konuşacak diye bir şey yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılıkla mı doğru orantılı güven. Yani ne kadar yakışıklı o kadar az güven. Güvenmediğin yakışıklı flörtün mü yoksa çevresi mi? Çevresi ise faturayı neden flörtüne kesiyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılCapkinlik tiple degil karakterle alakalıdır , en tipsiz adam bile capkin olabilir ama en yakışıklı adam da sadık , sen önce kendine güven
06 Yorumla- +1 yıl
@joker1406 tabii ki
- +1 yıl
Bunun amacı nedir - +1 yıl
@nicksiz1111111 bu kadar yorumla uğraşacağına gidip neden direk sormuyorsun?
- +1 yıl
Utangacım ondan
- +1 yıl
@nicksiz1111111 utangaçlık kaldı mi hala :)
Ne kadar yakışıklı olsada karakteri sağlamsa yapmaz
10 Yorumla
+1 yılÖnce flörtünle ilgilen bence milletin ne dediğini çok umursama
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir yaklaşım kendini yetiştirdiyse bişey olmaz merak etme
10 YorumlaAcikcasi istedimizi alasiya kulnkole oluruz hatuna isimiz bitince yavas yavas araziye cikariz yeni seyler kesfetmeye yakana dolana gerek yok hepimiz ayniyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarisik bir durim bende birinden hoslaniyodum arada da flort gibi davraniyodu ama butun kizlarla muhabbetu vardi o yuzden adim atamamıştım ama hala onu begenirim keske benim olsaydi
00 YorumlaBuluşursan ve samimiyetin arttıkça anlarsın nasıl biri olduğunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Güven duygusu tipe göre duyulmaz önce bunu aş. Karakterine bak.
00 YorumlaGüven ve yakışıklı olmanın alakasını bağdaştıramadım..
00 Yorumla
+1 yılHemen güven durman hata olur mu öyle şey yakışıklı sonuçta güvenilirdir dimi
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafa bak yakışıklıya gel, hangi dağdan indi bu ayı 😀
00 Yorumla
+1 yılGüven önemli birşey güvenilmeyecek insanada güven olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılahhh o kafa karışıklıkları bende de var o karışıklıktan şu an
00 Yorumla
+1 yılGüven meselesi tipe yakışıklılığa bakmaz , içinde olacak
00 YorumlaAdam kendini bildikten sonra kizlar yuruse ne olcak 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yatağa atana kadar guven sonra tekmeyi vurur sana
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin dediğine kulak asma kendi düşüncelerinin arkasından git. Tamamen karakter meselesi. Ayrıca çirkinler aldatmaya daha müsaittir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüven ile yakışıklı arasındaki bağ nasıl kurdun.
Yakışıklı olduğu için kendini ona teslim mi etmen gerekiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sürü kızın ona yürüdüğü doğru çünkü kızlar sadece öylelerine bakar ama gerisi kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı derken neresi iyi yani güzellik görecelidir ben bunu merak ediyorum bana açıklar mısın neresi yakışıklı güzel
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılara karşı olan şu öngörünüzden bir kurtulamadınız. Ben de kız arkadaşımı ilk zamanlar inandıramamıştım çapkın olmadığıma. Merak etmeyin kızlar yakışıklılara değil tipsizlere yazıyor 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle düşünme link ver bizde bir sansimizi deneyelim
01 Yorumla- +1 yıl
Linkimi atim sana😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimden biliyorum kızlar öyle sıraya girmiyor, rahat olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTipine gore guven hıssedıyorsan ne mutlu sana ya da tıpıne gore guvenmemezlık daha vahım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörte sok@m eski köye yeni adet getirdiniz.
Sevgili ve eş vardır.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgiliden öncesi tanışma aşaması flört demeyin da
+1 yılYakışıklı olmasa da güvenmemelisin flört sonuçta daha yeni biri
00 Yorumla
+1 yılGizli narsist olma ihtimali var. Aman dikkat et. Ağına alır seni sonra birden yok olursa şaşırma🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Sevemez mi gercekten
- +1 yıl
Tecrübe
+1 yılBen yakışıklı olana güvenilir çirkin olana güvenilmez diye bir şey görmedim duymadım bilmiyorum
00 YorumlaYakisikli olan kendine cok güveniyor tehlikeli yani o yüzden kendine aşık ettirmeye bak
06 Yorumla- +1 yıl
Bunun amacı nedir - +1 yıl
Kesinmi
- +1 yıl
Bana mesaj at özelden konusalım
+1 yılYakışıklı olması tedirgin etmesin hislerine güven şuana kadar bişey sezmemişsin kötü
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı diye güvenilir olacak diye bir şey yok güvenme bence pek
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hiçbirine güven olmaz. Dış görünüşle alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıya güvenme.. kaldiki eğer çok yakışıklıysa çok daha fena:))
00 YorumlaArkadaş listesi kızla doluysa uzak dur
20 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği