Herkesin zevki ve beğenisi farklı bu yüzden kimse için ideal bir erkek/kadın profili yok. Ben dürüst severim, öbürü yalancı sever, bir başkası merhametli olsun ister. Bu liste uzar gider. Şimdi burda etik değerleri sıralayıp böyle olsun demek de çok akıllıca değil bence.
Olgunluğu ve tecrübesi tartışmasız kişiler daima dikkat çeker. Kendine bakan, biraz entelektüel olması, zeka olduğu aşikar kişilere aşık olmamak mümkün değil.
Benim için tam aşık olunacak dediğim kişi modeli diye bir şey yok aslında. Bana hitap eden, benim aklımı hiç beklemediğim anda başımdan almayı başarabilen kişiler her zaman daha iyidir. Bir gülüşü ile her şeyi unutturmalı bir insan, düşünceleri benimki ile aynı olmak yerine farklı olmalı. Rol yapmamalı hiç bir zaman, gerçekleri anlatmalı. Basit terimlerle saygılı, güvenilir ve içten olmalı.
askin gözü kördür özellik aramaz birini sevmek icin su özelliklere dikkat ederim: olgunluk, samimiyet, yumusak kalpli olmasina, saygili, terbiyeli, sadik, anlayisli, bagli ve tutkulu biri olmasina :) var mi? yok. 😂
Kişilik olarak, temiz kalpli, karakterli, olgun, empati kurabilen saygı ve sevgi gösteren, kendisine saygısını ve sevgisini yitirmemiş bir bayan her zaman önceliğimdir.
Onun haricinde kaşı, gözü, saçı vs. şeyler önemli değildir... ✓
Bakımlı, nerde nasıl davrandığını bilen, üsluplu, mütevazili, güler yüzlü akıllı özellikleri taşıyan insanlar aşık olunası. Ha birde hamaratlı. Pasta yapan kadınlar ❤️
Karakteri ve ahlagiyla dikkatimi cekecek. Sonra tavırlarıyla ve sözleriyle gönlümde yer edinecek. sonra biraz zor ve ulasilmaz kadini oynayacak. tam aşık olunacak kiz.
Aga bana çok sıcak davransın sadecw dünyasında ben var olayım beni görsün bwnim dışımda herkese soğuk bakan biri olsun görüldü attığımda gerekirse dövsün sesim çıkmaz
Bence erkekler ya çok saf ya da çok seksi kadinlara aşik olurlar kadinlar ise baskin karakterli ve başarili olan adama aşik olurlar ama ben beni delice sinirsizca hatda manyak gibi sevip asla birakmayacagni dusundigim adama aşik olurum😋😋😋