Erkekler neden çok hafif kilolu kızları sevmiyor bizim beğenilmeye hakkımız yok mu hep fit kızları beğeniyorsunuz?

Bir de yalan atıyorsunuz balık etli seviyoruz diye yok öyle bir şey. Erkeklerin gözü o hep fit Kızlarda hep onlardan güzel kız sexy kız diye bahsediyorlar görüyoruz yani kör değiliz. Sadece insta olsa iyi her yerde böyle birinizin bile bırak balığı iki üç kilo fazlası olan birisini sevdiğini görmedim. 164 boyum var evet aslında 54 hatta 50-52 kilo olmam lazım. Ama ben gittim 60 kilo oldum neden sinir stres sıkıntı bir sürü şey bu bahane mi hayır değil dikkat edebilirdim ama olmadı işte ve çevremde bir tane erkeğin beni güzel bulunduğunu görmedim bir tanesi bile dönüp bakmadım iki tane çok güzel uzun boylu fit vücutlu arkadaşlarım var hepsi onlara bakıyor hepsi onları güzel buluyor yüzleri de çok güzel zaten. Hatta bana şey diyorlar onların yanında çok sönük kalıyorsun. Onlar varken hiç bir erkek sana bakmaz. Onların yanında bir hiçsin onların yanımda daha da çirkin görünüyorsun daha bir sürü şey evet böyle dememiş olabilirler ama ben böyle düşündüklerini biliyorum kulağıma geliyor çünkü ayrıca bakışları da her şeyi açıklıyor.
Erkekler neden çok hafif kilolu kızları sevmiyor bizim beğenilmeye hakkımız yok mu hep fit kızları beğeniyorsunuz?