Bir de yalan atıyorsunuz balık etli seviyoruz diye yok öyle bir şey. Erkeklerin gözü o hep fit Kızlarda hep onlardan güzel kız sexy kız diye bahsediyorlar görüyoruz yani kör değiliz. Sadece insta olsa iyi her yerde böyle birinizin bile bırak balığı iki üç kilo fazlası olan birisini sevdiğini görmedim. 164 boyum var evet aslında 54 hatta 50-52 kilo olmam lazım. Ama ben gittim 60 kilo oldum neden sinir stres sıkıntı bir sürü şey bu bahane mi hayır değil dikkat edebilirdim ama olmadı işte ve çevremde bir tane erkeğin beni güzel bulunduğunu görmedim bir tanesi bile dönüp bakmadım iki tane çok güzel uzun boylu fit vücutlu arkadaşlarım var hepsi onlara bakıyor hepsi onları güzel buluyor yüzleri de çok güzel zaten. Hatta bana şey diyorlar onların yanında çok sönük kalıyorsun. Onlar varken hiç bir erkek sana bakmaz. Onların yanında bir hiçsin onların yanımda daha da çirkin görünüyorsun daha bir sürü şey evet böyle dememiş olabilirler ama ben böyle düşündüklerini biliyorum kulağıma geliyor çünkü ayrıca bakışları da her şeyi açıklıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl

Kızlar neden üstteki erkeği alttakine tercih ediyorsa (fizik olarak değerlendiriyorum sadece tip olarak değil) bu yüzden bizde manken gibi kız istiyoruz.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam böyle olursun fit kız istersin aynı şey kızlar için de geçerli ama tutupta balık etli erkekler de fit kız seviyor hatta şişmanlar bile onu napicaz
- +1 yıl
Sana manken gibi kızlar karın kaslı erkek tercih ederler demedim. Erkek ve kadın yapısı gereği en iyi kişiyi isterler dedim.
Herkes varoluş yapısı gereği en iyi seçeneği ister.
Ayrıca şişman seven de çok kız var.
Soran+1 yılKendinle çelişiyorsun cidden kendinle çelişiyorsun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
+1 yılErkekler için hafif kilo 52 kilo olman gerekirken 53 kilo olman yani +1 kilo. O yüzden kimse bunu kabul etmez çünkü görüşleri farklı
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya Aslinda gözleri alışıyor mankenlsrden aşırı zayıflara olman gereken kilodan bir iki kilo fazla olunca hemen oobolokotlo hatta abartip şişman diyen bile var lan bir dur sakin ol altı üstü iki kilo fazlam var
- +1 yıl
Ama mesela sendeki 6 kilo farkedilebilir yani önceden daha zayıfsan
Soran+1 yılEvet bir ara da sadece sıkılaştım o yüzden fit gözüktüm ama önceden de bir çok arkadaşım benden daha fit olduğu için onların yanında yine fit gibi duramadim ki
- +1 yıl
😕 Anladım, arkadaş kurbanısın. Bence bir kaç kilo vermeye başlasan devamı gelir ☺️
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten
- +1 yıl
Kolay gelsin 😊
Soran+1 yılSaol ((;
+1 yılSeni elinden tutup parka kaydıraklara bindireyim mi? :) 1.80
02 Yorumla
Soran+1 yılSlk mısın sen
- +1 yıl
Gel kendin bak salak mıyım yoksa bir taraflarım mı uzun :)
Bizde kaslı beğeniyoruz kendi kendilerine istesinler 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılKaslı çok olmamak şartıyla ben de severim
Soran+1 yılEhcjjwehe
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler çok şey bildiğini sanıyor. Sonra yanındaki kadını tasiyamayip aldatildigi zaman ağlayıp duruyorlar. Aklı olan fiziğe değil karaktere bakar
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla alakası yok
üzülme, önemli olan karakter, nice insanlar tanıdım, fizikleri mükemmmel olsa da karakterleri yoktu, sen kiloya takılma, kilo alınıp verilir, önemli olan bir tatlı dilin güler yüzün
08 Yorumla
Soran+1 yılYa konuyla alakası yok
Soran+1 yılHayır kendi kendime yapmıyorum
Soran+1 yılTakılırım çünkü bıktım artık
Soran+1 yılDURDUK yere takmiyoz
+1 yılKadın dediğin etli butlu olucak ne öyle cin ali gibi kizlar mk balık etli kadın candır baba lar okkey
019 Yorumla
Soran+1 yılSizin etli butlu anlaysiniz yanlış fit kız diyoruz surda zayıflıktan ölecek hastalanacak kız değil
- +1 yıl
Bacaklar nasıl peki
Soran+1 yılKalın aslında sikiydi şimdi o kadar da sıkı değil ama çok vıcık vıcık da değil ama kalın yani kim beğenir ki bu bacakları haklılar ya
- +1 yıl
Resim atsana analiz yapayım
Soran+1 yılGizli üyeyim. gizli gizli
- +1 yıl
Instagram gel
1muratcanoo
Soran+1 yılNE ALAKA NE ALAKAAAAAA ulan o kadar şey yazıyoruz insan bir şey der
Soran+1 yılKötü der iyi der incelt der bir şey der
- +1 yıl
Bacaklarının fotoğrafını at bana gerikafalilik yapma bizde nacizane tavsiyemizi verelim sana...
Soran+1 yılİstemez istemez
- +1 yıl
Öz-güven 0 yine herzamanki gibi 155 boy turk kızından ne bekler sin ki zaten en iyisi yazılım mühendisliği okuyup amerikaya gitmek hem yaşam olarak daha iyi hem kızları sizin gibi yobaz değil yelloz
Soran+1 yılİstemez dedik diye ne kudurdun gerizakai
Soran+1 yılAyrıca düzgünce istemeyen birine evet mi deseydim düzgün istemeyi bil önce
Soran+1 yıl. mk abazası Seni
- +1 yıl
Sus ya yazılım mühendisliği okuyup amerikaya gidicem sizinle mi uğraşıcam ben gençliğimin zirvesindeyim kapris çekemem
Soran+1 yılKesin gidersin kesin kesin oradaki kızlar da kucak açmış seni bekliyor zaten
- +1 yıl
Ordaki kizlar size 1000 basar egolu pislikler gidin duş alın leş gibi ter kokuyor sunuz
Soran+1 yılSiz sanki lavanta kokuyorsunuz en çok obez olan ülkelerden biri Amerika ha Rus kızı Ukrayna kızı desen sonuna kadar kabul ederim onlarda ki kız güzelliği değil Melek Güzelliği ama dediğin yer Amerika yani güldürme beni
- +1 yıl
Bence de Sultan Abdülhamit in psikolojik sorunları var
Bebişko alakası yok. Bakımli ve guzelsen ve birazda balık etliysen mükemmelsindir demek😘
013 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı olmak ne alaka. Bakımsız mıyım sanıyorsun hem bakım yapıyorum hem makyaj biri bile bakmadı biri bile arkadaşları arasında a bu kız güzel olmuş demedi ama o fit kızlar yapınca dipleri düşüyor
Soran+1 yılHayır ya değilim o kadar ben biliyorum kendimi
- +1 yıl
Beybi fotonu at yorumlayayım. Bizler balık etli yumusacık tenleri olan kızlara bayılırız. Eğer tam da dediğim gibiysen mükemmelsin demektir. Belki de iletişim sorunların vardır yeterince özgüvenli değilsindir. Biz erkekler enerjik kızlara daha hızlı uyum sağlarız çekingen kızlara karşı ise cekingen davranırız😘
Soran+1 yılYoo gayette enerjik biriyim konuşmaya çalışıyorum. Ama hep bir terslemeler falan filan. Ayrıca yumuşak ten her kızda olabilir sadece balıkta değil
Soran+1 yılHayır ben reeldeki insanların görüşünü önemserim
Soran+1 yılHayır ne alaka
Soran+1 yılYa gizli üyeyim gizli gizli çok saçma buluyorum ben gizli üyelerin foto atmasını lan gizlisn ne anlamı var diyorum hep o yüzden olmaz
Soran+1 yılDeğilimdir
Balık etli tercihim, net. Ele avuca gelcek minciklicam biraz.
06 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyleme bir kız kemik kadar olmadığı sürece eline et gelir zaten
Soran+1 yılSiskalardan BAHSETMİYORUM fit diyorum fit fit. Fit ama. dolgun bir kız olmak istiyorum meslea ben ama gel gör ki 63 kilo 164 boy a sahibim bildiğin balık yani ve herkes fit kız seviyor bunun da farkındayım
- +1 yıl
Ya ister fit olsun ister hafif gobusko olsun derdin ne neyin cildirmasindasin sen kızım. Git squat yap düzgün diyet yap koş spor yap al sana fit vücut. Şuanda bulunduğun durum açıkçası benim gözümde bir anormallik olmayan gayet standart Aralıkta. Kendin beğenmiyorsan ona bir şey diyemem ancak ben beğeniyorum
Soran+1 yılFit ama dolgun dedim sadece fit demedim
+1 yılçok hafif kilolu dediği de şimdi midesi katkat 9 kat gibidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy hayır cidden o kadar fazla değil onlar direk şişman öyle olsam direk kendime şişman derim
+1 yıl"bana şey diyolar... dememiş olabilirler.. bakışları açıklıyor" -__-
01 Yorumla
Soran+1 yılYani direk yüzüme söylemediler ama ben öyle düşündüklerini biliyorum diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben de balık etli sevmiyom. İnce seviyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılFit ama. hatlari dolgun kızlar en iyisidir
Soran+1 yılHayır var
Kızlar da neden cirkin erkek seviyoruz diyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalıyorsun ben bayılıyorum fakat herşet görünüş değil belki bazı hareketlerin iticidir
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzaktan beni tanımayan birisi beni ne bilsin. Ayrıca balık etli anlayışın da iki üç kilo fazladır senin
Cevap sahibi+1 yılHayır, ben direk 163 boyunda 70 kilodan bahsediyorum ama kilo kalça ve bacaklara gitmeli ufak-orta arası göbek olması yeterli ben sadece bunları seviyorum
Soran+1 yıl163 boya 70 kiloysa şişman oluyor balık etli değil balık etli olması için ,63 taş çatlasn 65 kilo olması lazım
Cevap sahibi+1 yılSanırım spor yapmayan tek aktivitesi evden işe/okula giden birisisin, eğer hareketli spor yapan 163 boyunda 67-69 kilo biri ile karşılaşırsanız ağzın açık kalır (armut tipi olması şartıyla)
Cevap sahibi+1 yılEvde sürekli oturup kilo alırsa tabi ki de şişman olur
Soran+1 yılYa ondan BAHSETMİYORUM
. senin demek istediğin şey kilolu ama. siki vücutlu bir kız ama. balik etli şişman demek değildir
Cevap sahibi+1 yılKas+yağ ağırlığı fazla yapıyor görünüş olarak 95 70 105 falan ölçüleri olur 165 birisi için, belki de kemikleri kalınır o yüzden ağırlık fazla olabilir bilmiyorum ama diyeceğim fakat başkasının adına '' Ayrıca balık etli anlayışın da iki üç kilo fazladır senin'' deme hakkını getirmiyor yani diyeceğim cidden balık seven vardır buna inanman gerek cakar maalesef ki bu bilmeden kesin yargıya varmandan dolayı ve bunu karakterine de yansıttığın için senden uzaklaşıyorlardır
Soran+1 yılKesin yargı yapmıyorum görüyorum ki söylüyorum duyuyorum ki söylüyorum bil de konuş
Cevap sahibi+1 yılKısaca görünüşüne bakma şişman değilsen ve seni beğenmiyorlarsa karakterini gözden geçirmen gerekiyor demek ki sende bir hatalar var demek ki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kendi görünüşüne fazal takılma bakımlıysan yeterli zaten biz kızlar gibi en az 180 der gibi boş kriterler sunmuyoruz doğal ol normal ol karakterin iyi olsun yeter ki sanırım zaten senden bunlardan birinde sorun var ya da daha karşına çıkmadı sana göre birisi
Soran+1 yılŞişman değilim ayrıca beni tanımadan karakterimi ne bilecekler uzaktan kızlara bakarken görünüşe bakılır beni tanımıyorlar ki ayrıca karakterimde de sorun göremiyorum gayet iyi anlaşıyorlar benimle tamam aradabir anlasamadiklarim oluyor ama genel olarak aram. kotu de değil kimseyle benim o yüzden ben doğru söylüyorum. gerçeklwrin farkındaym. fit. kiz seviyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben balik etli kizlardsn hoslaniyorum onları çok beğeniyorum
028 Yorumla
Soran+1 yılYalan yalan kız 55 kilo olması gerekiyordur. 57 kilo olanı balık sanıyorsundur sen
Cevap sahibi+1 yılben sıska kuru kizlardan hoslanmiyorum dikkatimide cekmiyo bakmamda. Ama soyle balik etli oldumu vucudu toplu oldumu iste o zaman bir kadinı beğeniyorum
Soran+1 yılBak fit kız diyoruz fit fit böyle hastalıklı. Kemik torbası gibi kız demiyoruz ayrıca senin vücudu toplu anlayışın da 50 kilo olması gereken kızın 55 kilo olması falandır böyle 60 olsa direk şişman dersin ama halbuki 60 sa balıktır ayrıca sadece hat dolgunluğu balık et değildir
Cevap sahibi+1 yılfit kizlar daha beter. hele o spor yapip vucudunu sıkilaştıranlar. Erkek vucudu gibi ayni sert. Kadin dedigin yumusacik olur. Elimi attigimda erkek vucuduna degil kadin vucuduna hissi gelmelidir.
Soran+1 yılYo ayarını tutturursan hem sıkı hem yumuşak olabilirsin ben bir ara öyleydim ama şimdi değilim ayrıca sizin balık etli anlayışınız kalça ve göğüsten ibaret
Cevap sahibi+1 yılvucud sadece bacak ve gogusten olusmuyor biliyorsun. Yoksa ortantısizlik olur. Ben 70 ve ustü seviyorum illa kiloya vurucak olursak
Soran+1 yıl70 üstü balık etliysr o kız 170-175 boylarındadr ben o kadar olsam şişman olurum ayrıca ben de biliyor iki yerden ibaret olmadığını
Cevap sahibi+1 yılbence senin vucudun geyet guzel tam istenilen gibi. Sen kendini bosa üzüyorsun. İki seyo karsılastiralım. Simdi elimi 52 olan vucuduna atip aldigim o dokunma haziyla 60 kilo halin arasinda cok var fark var.52 halin 60 göre oranla daha celimsiz oluyor. Şu an ki hali eski haline oranla daha bicimli ve toplu duruyordur
Soran+1 yılDaha iyi falan değil o yüzden mi bütün erkelerin gözü o fit kızlarda o yüzden mi hep sexy güzel kız denilince akla onlar geliyor o yüzden mi? Bana onların yanında daha kilolu daha çirkin duruyorsun diyorlar o yüzden mi hep bana sen önce zayıfla kilosun diyorlar tam istenilen gibi demişsin bir de ben hayatında böyle bir yalan duymadım
Cevap sahibi+1 yılyahu o diyenler kiskaniyor. Sen haksizsin kendine haksizlik ediyosun. allah askinaa bir foton varsa bana gondersene senin kendine ne kadar haksizlik yaptigini ve bos yere uzulduğunu kanitlayil onlarin soylediklerini bosa oldugunu ispat edicem. Benim yorumum mantikli ve dogrudur. Gerek yuuzunden gerek belinden gerek bacaklarindan herseyinden birlikte yorumlariz ve isin sonunda sende bana hak vereceksin ve tesekkur edeceksin. Diyeceksin ki ben ne kadar haksizlik etmisim kendime sana bunu dedirticem. Bak senin soylediğin olcu vucudunun gayet iyi oldugunu gosterir net yani net
Soran+1 yıl1. Si Erkekler neden kıskansın kız desen anlarm. ama. erkek neden kıskansn erkek beğendi mi belli eder sallamasyon yapma ya da en azından düzgün uydur ayrıca herkese göre kendi yorumu en net ve doğru olandır ama ben bunun kesin olduğunu neredne bilicem ayrıca sana fotomu da atmak istemiyorum seni tanımıyorum çünkü surda iki üç övuceksin diye kendime eziyet edemem. Gayet iyi net diyorsun da yalan söylemediğini nerden bilicem belki sen de balık etli kızlara bakmıyorsundur iki kilo fazlasını balık sanıyorsundur. şu an gram inanasim gelmiyor sana yalan kokuyor yorumun resmen
Cevap sahibi+1 yılher erkek zevkden anlayacak diye birsey yok. Herkes agzinin tadini bilemiyor. Ben yalan soylemiyorum sdim gibide eminim senin vucudun iyi ama sen inlsrin dediklerine takildıgin icin kendinide oyle goruyosun. Benim yaptiğim yaptigim yorumu ne kadar dogru oldugunu senin her noktanda izah edicem ve kanitlıyacam. Zaten yalan soylersem ki soylemem sen anlarsin ve dersin ki nasil burasi iyi oluyo gormuyomusun. Ama. sende oyle birsey cikmayacak. Senin vucudun tam yerinde her iddasinada varım. Bu kadarda emin konusuyorum. Neyse odur
Soran+1 yılBak ilk önce kıskanıyorlar dedin ne alaka diyince her erkek zevkten anlamiyor diyorsun ne alaka birincisi Erkekler kızları neden kıskansn sırf vücudu güzel diye kız desen anlarım. Ayrıca diğer bütün erkekler zevksiz de tek sen mi zevk sahibisin. Daha kim olduğunu bile bilmiyorum. Sana fotomu neden atayım alti üstü iki övüp geçeceksin ben yalan olduğunu bilmiyor muyum sanki ayrıca ben kendimi biliyorum kimse o fit zarif kızlar varken bana da bakmaz onu da Biliyorum 60 kiloyum 60 millet 55 den yukarısina bakmam diyo sen neyin kafasını yaşıyorsun. Yalan söyleme ve bunu da devam ettirme
Cevap sahibi+1 yılben kizlar icin dedim erkekler tabiki kiskanmaz niye kiskansin. Kizlar birbirini kiskanmiyorlarmi kiskaniyorlar. Seni ovmek icin degil kendini bos yere uzdugunu ispat etmek icin. Sana uzuluyorum yazik ediyosun kendine. Gayet iyi vucudun var verdigin bilgiye göre. Bunu gostermek istiyorum. Yanliş dusunuyosun kendin hakkin yazık ediyosun kendine
Soran+1 yılBen de onu diyorum zaten kızlar kıskanıyor desen anlarım dedim demi. Ama bana bunları diyen hep erkeklerdi kızlar hiç bir zaman kötü bir şey ima etmedi hatta sen çirkinsen biz neyiz diyen bile oldu başından beri erkekler diyor diyorum demi neden düzgün anlamiyorsun. Ayrıca madem o kadar iyi vücudum var ben niye bana bakan beni beğenen birilerini göremiyorum sırf laflarını kabul ettirmek için yanlış anlayıp anlayıp duruyorsun
Cevap sahibi+1 yılbir insanin begenip begenmedigini anlayamazsin. Begenip konusmaya cekiniyor olabilir utangac olabilir. Her begenen erkek hemen gelip konusabilir diye birsey yok degil mi. Eninde sonunda seni sevecek begenecek olan cikacaktir. Hem fizigini hem guzelligini hemde kalbinin guzelligini. Canim benim niye bu kadar uzuyorsun kendini yazik degil mi sana niye bu haksizligi yapiyorsun. Yapma bunu
Soran+1 yılBak tek bir erkekten bahsetmiyorum hoşlanırsn konuşamazsn anlarım. ama güzel bulmak ayrı bir şey anla bunu ima edebilirler. Arkadaşları arasında güzel diyebilirler güzel diye işaret edebilirler. Ayrıca o arkadaşlarım varken beğenen birisi olmicak. Herkeste böyle diyor ah hayır herkes değil bütün erkekler kime ne anlatıyorsun sen yalan söyleme dedikçe inadına yalan söylüyorsun Beğenecek birisi olacakmid da seven birisi olacakms da. Kendime haksızlık faln da yapmıyorum ayrıca gerçek neyse onu söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini üzüyosun hal boyle olunca bende uzuluyorum bu düsüncenden dolayı. Ben sana yalan soylemiyorum gercekleri soyluyorum yemin ederim. Ama sen o kadar onlarin dediklerine inanmissin ki ben ne dersem boş bunuda biliyorum. Keske boyle dusunmeseydin keske. Yazik vallahi yazik. Dogru olmayan birseye inanman
Soran+1 yılHayır gayette doğru düşünüyorum 60 kiloyum dedim ama hiç sanmıyorum annem kilo almışsın dedi sınav stersi çok yedim. Uçuk çıkardım. 60 değil 62-63 kiloyumdur kesin. Göbeğim var bacaklarım kalın bu mu iyi vücut bu mu istenilen vücut? Böyle vücudu mu beğeniyorsunuz 164 boyundayım. Bir de ben uzun da değilim çok. Çevremde bir tane erkeğin böyle bir vücut beğendiğini görmedim Hatta herkes o fit kızları beğeniyor bana yalan söyleme o yüzden yalan söyleme ben gerçekleri görüyorum her şeyin de farkındaym
Cevap sahibi+1 yılsana yalan soylemiyorum güzelim benim. Niye boyle yapiyorsun. Abartilcak kötü bir durumun yok. Tam dengisin tam oluru bu. O fit kızlardan daha dişisin daha kadınsin. Kıvamindasin. Öyle olmasan ben sana demem zaten zayifla derim kotü duruyodun derim yemegi azalt derim tavsiyelerde bulunurum. Üzme takma sana denilenleri. Ben sana bunları moralin duzelsin diye demiyorum. Gercekleri söylüyorum ama sen saniyorsun ki moralim bozulmasin diye uzulmiyim diye soyluyosun zannediyosun. Hayir oyle değil
Soran+1 yılOnlar benden daha kadındı daha zarif ve daha güzel. Gerçekleri örtemezsin daha kadınsı olduğum için mi erkeklsr hep o kızlara baktı o yüzden mi kimsenin gözü ben de değildi. Ayrıca bak kendi ağzınla söylüyorsun abartilcak kötü durumun yok diye bu su demek oluyor. Fena değilsij ama iyi de sayılmazsın. Demek oluyor kendinle çelişiyorsun işte burdan belli oluyor yalan söylediğin
Soran+1 yılAyrıca foto at dedin de gizli uyesin nasıl atayım bunu hiç düşündün mü
Cevap sahibi+1 yılgüzelim benim abartilacak kotü durum yok derken sen kendini tamamen kotü göruyosun ki kelimelerle aciklamaya calsiiyoruk. Ben o cumleyi kurarken sende birsey yok manasinda dedi. Inan çok uzuluyorum bak. Kendinide benide üzuyorsun. Sen iste yeter cık de cikayim seniki kiricam ama bana bir sans ver ispatlama sansı
Soran+1 yılTaam ck. atauim fotoları iyi olmadığımi göreceksin
Cevap sahibi+1 yıltamam ciktım sende göreceksin iyi oldugunu
Soran+1 yılA ama bir dakiika xper puanım yetmiyor son soruna yorum atayım ordan sen bana yaz olur mu
Soran+1 yılİstek attım sana kabul edersne göreceksin j
Cevap sahibi+1 yılyazdim sana mesaj kutuna bak
+1 yılSaçmalama balık etli kız candır
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyleme yalan söylemeee
- +1 yıl
Valla ya
Soran+1 yılHala yalan söylemeye devam ediyorsun
- +1 yıl
İnan inan
+1 yılBence kilon normal
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil bacaklarım kalın kalçalarım iri göbeğim var daha ne kadar kötü olabilir
- +1 yıl
Bence dediğim ilacı kullan ve azimli ol zaten iştahı keser o sana şöyle diyim 1 ayda 6 kilo verdim ben onla
Soran+1 yılNe ilacı eczane de satılıyor mu
- +1 yıl
Özelden yaz ablamın numarasını vereyim o satıyor
Soran+1 yılYok saol
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılSen kilolu erkekleri seviyonmu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkıysa kilosu severim 80 kilo beğendiğim erkekler ölmüştü neden sordun ki
- +1 yıl
Kizlar genelde kendilerine bakmadan fit erkek ariyolar ondan dedim
Soran+1 yılHa evet haklısın bazı kızlar öyle
+1 yılGel ben severim niye sevmiyelim
00 Yorumlahafif kilolu kız seviyorum
019 Yorumla
Soran+1 yılÖnünden incecik kız geçsin dibin düşer yalan atma
Soran+1 yılBak kendin bile dedin
Soran+1 yılBak da güzel diyorsun yani onlar güzel demiyorsun onlar da güzel diyorsun
Soran+1 yılBen ne diyorum sne ne anlıyorsun ya pes
Soran+1 yılHayır anlaşmadik
Soran+1 yılYalancısn çünkü
Soran+1 yılÖylesin pis yalancı
Soran+1 yılSöyledin söyledin gram inanmıyorum sana
+1 yılBen severim ki
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmezsim
- +1 yıl
Severim
Soran+1 yılSevvvmezzsin
- +1 yıl
Ya saçmalama balık etli candır. Lumbur lumbur
Soran+1 yılİyy yalan atma ya yalan atma
- +1 yıl
Tamam cınım
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden çok hafif kilolu kızları sevmiyor bizim beğenilmeye hakkımız yok mu hep fit kızları beğeniyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler