Güncellemeler
+1 yıl
aşık cin belirtileri neler onları yazın
Güncellemeler
+1 yıl
kızım 20 yaşındayım üstümde aşık cin var mı merak ediyorum asık cinde istiyorum üstelik bunu anlayanlar ya da yardım edıcekler yazar mı dalga geçmeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyle videolar izleme bende yeni hocaya gittim artık siluetlerini goruyodum halada goriyom geccek inşallah düşünme
sende cin mi var anlamadım
Evet 2 tane var mis da çözdük inşallah hocanın verdiği islemleri yaptık beklioruz
asık mıymıs peki yoksa musallat mı
Sormadim artık o kadar kötü durumdaydimki direk yazdı biseyler çıktık gittik muskadan sonra delirttiler beni resmen
ya cok şeyler atlasmıssın ya peki bende var mı bunu merak ediyorum nasıl anlarız varsa
Hiçbişey hayatında normal gitmez en ufacık olcak şey bile olmaz ilk böyle belli ediyolar ama belli de olmaz ben o kadar emindimki günlerce uyumadım gözlerimin altı kızardı
Internette izledigim hocanın videosunda gördüğüm boynuzlu şeytan çiziminin canlısını rüyamda gördüm kara piton yılanı goruyodum hac işaretleri korkunç sesle uyaniyodum 3 4 yıldır var bende ama o rüyadan sonra ilk kez 1 hafta önce evde tüp kendi kendine açılmıştı evde koltuk yandı hep zarara uğradık
Ondan sonra hocaya gittik öyle işte
:) endişelnme. sana aşık cin falan yoktur. Genede ayetel kürsi felak nas oku arada. özellikle gece uyurken :)
bilmedim ya varsa nasıl anlaşılır
Benimde genelde belimde izler olur. Belimin alt tarafında yaralar olduğunu gördüm ve halen elimi vurduğumda tartaklı
hm hocaya falan gıttın mı sorun var mı?
Vücudum’da her zaman yara ve izler oluyor. Eskiden yaşadığım paranormal olaylar falan derken kafayı yedim resmen
geçmiş olsun ya dıyıcek bısey bulamadım
Teşekkür ederim
sence bende asık cin var mı
Bilemem
İnternette engin deniz videolarına gir orada anlatıyor aşık cinleri
peki sence bende aşık cın var mı kendi görüşün ne
Orada var diye anlatılıyor ama çok tehlikeli yani ölür kalırsın
nasıl tehlıkelı anlamadım
yani öldürüyor mu asık olduğunu?
Detayları hatırlamıyorum aç bak işte
tehlikeli konular. başımız yandı... sende dikkat et.
nasıl yani anlamadım bende aşık cin var mı?
onu bilemem. ama biz yaşadık... çok faklı şeyler oldu. anlatılmaz.
musallat mı asık mı ıstersen dm anlatabilirsin bildigim hoca falan varsa sorar mısın bende var mı asık cin
Takip attım yaz.
anlatsana bana
Aşık mı oluyo
aşık olan cınler varmış duydum bendede var mı diye sordum sacmaladı herkes belirtileri merak ettim
Bunaliyosa için hep birisini seni izliyimus gibi hissediyorsan belki
arada bunalıyorum beni izlemiş hıslerı onceden oluyodu oda film izlediğim ıcın galıba korkudan
Baba çok oluyoda rahat olamiycak kadar ama inanmiyirum