A) aldatıyorum o kızla takiliyim olmazsa senle yola devam
B ) ilişkiden soğudum kendime geleyim
C) cidden sorunlarım var sjxkxk
B ) ilişkiden soğudum kendime geleyim
C) cidden sorunlarım var sjxkxk
Aynı şeyi bende yapmak zorunda kaldım. Dışarıdan gören ne sorunlarım olduğunu anlayamaz ve sevgilime dahi anlatamadığım sorunlarım var. Sorunlarım da öyle ufak tefek şeylerde değiller. Dediğim gibi yeri geliyor sevgiline dahi anlatamıyorsun bazı şeyleri. ve eminim o da senin gibi düşünüyordur yani aldatıyormu acaba yoksa sevmiyor mu diye ama inan ki onu öyle çok seviyorum ki anlatamam yani ama dediğim gibi sorunlarımla onuda üzmek istemedim ne zaman sorunlarımı çözebilirim bilmiyorum ama senin için tekrar geleceğim dedim.
Vallaha şöyle diyim bana bunu söyledi aynı zamanda whatsaapta çevrimiçi takılıp durdu ben aradığımda sorunun ne dedim sana mı soylicem zaman ver felan dedi bende zaman felan vermiyorum dedim ayrıldım ki instada resim begenmesini biliyor. Bilmiyorum ben aldattığını düşündüm
Yani, şüphelerin, kuvvetli şimdi allah var yukarıda haklı, olabilirsin. Sevgilinden ayıracak kadar derdi olan bir insan bırak resim bepenmeyi teledonun kilit desenini unutuyor. Ama inşallah düşündüğün gibi birley yoktır. en kısa zamanda da tekrar öutlu olmanızı canı, gönülden istiyorum.
İşte onu diyorum sorunu olan adamın instada resim beğenmeye morali olmaz. Ki şöyle bişi oldu kendimi engellettim ayrılalı 1 ay felan olmuştu 2 hafta önce engeli açmış sebep ne sence yazmamista
Sen haklısın galiba. Engelli olduğun vakitte büyük ihtimalle başka çiçeklerden bal toplamaya çalıştı ama düşündüğü gibi olmayınca geri döndü ama yine de uöursamıyor gibi duruyor. Uzun, bir süre konuşmuyorsunuz ve eline fırsat geçiyor ama kullanmıyorsun, düşündirüyor. He sakın, sen yazma o kadar derdi tasayı atlattıysa nasıl, başardığını ilk, sana anlatırdı zaten engeli kaldırmakla olmuyor o, işle.
Yok yazmadim allahindan bulsun zaten içime bı şüphe düşmüştü kesin aldattı. o engelli olduğum zamanda kızla denedi kavga edince de büyük ihtimal benim engeli kaldırdı bı köşede dursun dedi
Bir ay olmuş ayrıldığınız. Özür dileyerek söylüyprum, ama telrar kendimden örnek vererek devametmek istiyorum biz ayrılalı bir buçuk yıl olacak çocukluğumda çok acı şeyler yaşadım yanımda bir aile ferdimizi pusu kurarak vurdular yani hala faili, meçhul cinayet dosyası benim çocukluğumdan beri huzurum ve psikolojim hiç, yerinde olmadı tedavi gördüm, ömrğmün yarısı uyuyarak kalan kısmının yarısı ise ifade vermekle ve hastanelerde geçti daha sonra bu komuyla ilgili, saçma sapan iftiralara uğradım iişlerin kötüye gideceğini anladığım an ayrılmak zorunda kaldım çünkü birileri, hala benimşe uğraşıyordu her an herşey olabilir işin, ucunda tekrar ölüm bile olabilir demiştim sevgilime dediğim gibi de oldu o yalan ifadeler ve yalancı tanıklar yüzünden tutuklandım ve altı, ay cezaevinde yattım he masumiyetim anlaşıldı ve salındım ama birkere lekelendim tam herley yoluna girecek derken babamın bir milyondan fazşa borçları yüzünden icralık oldu evimize kadar kaybettik cezaevi yüzünden sevgilimin, ailesinin güveni, bana karşı azaldı elde avuöta birşey de kalmadı ama hiçbir zaman sizin gibi olmadık. Foto beğenmek hakgetire Telefonumu satıp tuşlu teşefon, almıştım. Üçerideyken mektuplaştık bşrkaç lere çıkınca ara ara mesaj attı iyimisin, herşey yolunda mı diye bekle diyprdum madwm bu, kadar şey yaşadım gerisini, de atlatıp hakettiğin biri olarak çıkmak istiyorum karşına dedim, ve hala o dertlerle cebelleşiyorum tabş, dersin de katmerlisi var saymakla bitöez ama elbet bir gün.
Başka bir konuda psikolojik problemleri olabilir bu yüzden sana odaklanamaz böyle söyler ne güzel işte kırmadan dökmeden zaman istiyor toparlanmak için
Pek öyle hissetmedim açıkçası whatsaaptada cevrimiciydi elin kizlarini instadan begeniyordu. S. ktiri çektim bende
Cevap
3Cevap
şu an aynı durumdayım ne dusunmeliyim bilmiyorum
Bunu bilemessin
Garanti aldatiyo
D) Hepsi 😅😂
Boş yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?