Dün askerden geldi ve ayrıca sarhoş. Demin önce uyucam yarın erken kalkmam gerekiyor diyorum yok yatma falan diyor. Normalde tamam iyi geceler derdi. Ve en önemlisi de bacağına kırmızı bir şey sürüp çekip bana yolladı bak burası uf oldu dedi ama amacı yarasını göstermek değil şeyini göstermekti daha yazmıyorum bile. Sonra ben uyucam iyi geceler yazıp whatsappdan çıktım. Bu sefer üstünde tişört yokken sadece üst tarafını selfie yapıp yollayıp burası da uf oldu yazıp arkasınada yazdıklarının resmini attım. Lütfen bir bakın ve ne yapacağımı söyleyin. Benim aklımda iki seçenek var telefonu uçak moduna alıp sabahı beklemek. Ve sabah her şeyi konuşmak. Ya da engelleyip bir daha asla konuşmamak. Neyse pes etmiş daha yazmamış. İnterneti açıp baktım da.
Lütfen yardım edin bir bakın. Askerden gelen sevgilim azdı mı?
kadına şiddet asla istemem, şerefsizlikten başka bir şey değildir ama siz de böyle hayvanlarla takılmayın be kızım. çocuk lanlı-lunlu konuşuyor, şş falan diye hitap ediyor. ne işiniz var böyleleriyle? hayır mı gelecek bunlardan? sonra şiddet görmeniz kaçınılmaz oluyor az açın gözünüzü
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıyamam sana ya okurken tebessüm ettim 😌 niyet çok belli de senin niyetin ne oma göre bir karşılaştır öyle karar ver ha bide ilişkin uzunsa ciddi anlamda ama ve herşey oturmuşsa bence abartma çok bunlar olağan şeyler eminim annelerimiz babalarımız bile elin elime değmesin hemen evlenelim kafalarında değillerdi eskiden. İlişkin daha yeniyse güvenmiyorsan tanıyamadıysan konuş ve bitir.
Bu ne sapkınlık ulan, insan sevgilisine değil sevgilisinin ablasına falan yükselir, ona çükünü belli eden görseller atar. Dünyanın çivisi çıkmış, nerede görülmüş aşıkların cinsel maksat güderek konuştuğu veya seviştiği, başımıza taş yağacak..
Yani gayet belli tabi niyetin varsa yap ki yok gibi yeniyseniz tabi ve güvenmiyorsan yapma askerden gelmiş böyle olması normal o yüzden sana terse böyle şeyler konuş onunla oda aklı başına gelir bence