Sevgilim bana zaman ayırmıyor, buluşmak istemiyor. Uyuz oluyorum böyle yaptıkça.

Sevgilim doğru düzgün buluşmak istemiyor. Normalde haftada iki üç defa buluşurduk şimdi bir defa ya da hiç. Onu da anlıyorum işleri çok yoğun benim de ama yine de buluşuyorum o istediği vakit. Hep kendimi, zamanımı ona göre ayırmak zorunda kalıyorum ve bundan artık yoruldum bir gün olsun o benim için zaman ayırsın hep yorgunum hep yorgunum sanki beni sırtında taşıyacak. Tamam yapışık ikiz gibi de olmak zorunda değiliz - hep altan almaya çalışıyorum sonra patlıyorum artık sabrım da bir yere kadar görüştüğümüz bir kaç saat yorucu aktivite de yapmıyoruz, yemek yemek, cafe içmek, yürümek iyi ki buluşmuşuz aşkım yorgunluğum gitti diyor .. Arada bir onun istediği vakit ben de buluşmuyorum özlediğim halde ama beyefendi için hava hoş n'apim arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
aslinda bugünde buluscaktim ama neden bulusmuyoruz ?

ASKIM HAVA SOGUK YAGMUR YAGARSA BULUSMAYIZ, PERSEMBE GÜNÜ SICAK OLCAKMIS GÜZEL BIR GÜN GECIRIRIZ :)

allahim ya haline gülüorumda hahaha sinirden manyak
Sevgilim bana zaman ayırmıyor, buluşmak istemiyor. Uyuz oluyorum böyle yaptıkça.