ASKIM HAVA SOGUK YAGMUR YAGARSA BULUSMAYIZ, PERSEMBE GÜNÜ SICAK OLCAKMIS GÜZEL BIR GÜN GECIRIRIZ :)
allahim ya haline gülüorumda hahaha sinirden manyak
fedakarlık yapmıyorsa şımartma, aynı davranışı iade davran, sıkılmış ta olabilir kendi haline bırak. burç uyumsuzluğunuz da olabilir.
zor günlerimde felan yanimda olur yukarda allah var ama böyle yapior su son 1-2 aydir, burcu dengesiz terazi ben ise akrep
bende terazi burcuyum.kesinlikle vicdanıyla hareket ediyor.bence soğudu senden bunu açıkça söyleyemiyor.yoksa terazi aşk kadınıdır.görüşmeden,paylaşmadan yaşayamaz.soğuk davranırsan farkeder.kaçan kovalanır derler.
berkelerde boyle durmlar varoturan bı ılıskıde bazen yayıyorlar kendılerını bı rehavet bır evlı erkek moduna gırmeler falan.
Üstüne gitme onun istediği gibi olsun ne hali varsa görsün hesabı, çabalayan o olsun.
bundan sonra acaba cabalarmi bilemicem ama dedigin gibi öyle yapmaliyim arada bir degil hep yapmaliyim
o sana kalmış kardeşim, kendi ekseninde dönsün dursun senin eksenine girerse kaçırma :)
işleri yoğundur gelemiyordur çocuk. anlayışlı olmak lazım.
anlayisiz biri degilim cok sükür ama bir süre sonra insanin zoruna gidior
Cevap
2Cevap
Bunu 1 yıl önce yazmışsın ben ise bunu şimdi yaşıyorum nişanlıyız 1.5 yıldır birlikteyiz hep buluşma planlarını ben yapıyorum kavga ederek buluşuyoruz ve bütün herşeyine eyvallah haklısın diyorum sürekli bahane uyduruyo param yok arabam yok yol uzın sürüyo ve biz en fazla ayda 1 kere buluşuyoruz bugün pantolonum yok dedi dalga geçmiyorum başka yerde kalmış güya doğruysa hergün dışardan yemek söyleyen birisi ev yemeği bile yemez herkese para bulur vs. Bana gelince parası olmuyor pantolonu olmuyor bu arada para yemeyi sevmem bana yemek söyler zorla kahve içtiririm ayıp olmasın diye çok değişik hissederim kendimi şu an evlenmeyi bile istemiyorum herşeyde bahanesi olan şimdiden ilerde ne bahaneler uydurur biraz ızın oldu kusura bakmayın
ya bırak bacım yaa çek kendini ne bu böyle erkeklere göre yaşaya yaşaya bi hal olduk. onun umrunda oluyor mu peki sen böyle o hadi buluşalım dediği zaman buluşmadığında?
öyle canım cok nayifiz, o zmn beyefendi küpürüor sinirden o an 1 saat sonra bisey olmamis gibi askim cicim seni cok seviyorum seni cok kiskaniyorum ne alaka demi ? öküz
ne bunun burcu?!
terazi
demek ki erkekleri burçlara göre sınıflandırmamak gerekiyormuş :P aynı benimkide böyle köpürüyor sonra ben trip atarken niye trip atıyorsun durduk yere bişey mi oldu sanki diye bide beni haksız çıkartıyor.
hahaha galiba :))) valla ayni benimkini anlatiorsun gercekten insanlar burclarini veya yükselen burcuna benzer :)
benziyordur doğru benimki olduğu gibi burcunun özelliklerini taşıyor zaten. bu erkekler birbirine benziyor ama :P
aynen kader arkadasim benim :P
ah ah öyle :)
Ya arkadaşlar farklı şehirlerde yaşıyoruz ve sırf kavga ettik diye uçağa atlayıp yanına geldim sıkılıyorum diyorum benimle değil yakın arkadaşıyla çıkıyor napmalıyım?
Konu açılalı bir seneden fazla olmuş ama çok merak ettim şu anki durumunuz nedir?Bizde böyle gibiyiz
:) sinirden gülmek bazen iyi oluyorr
utanıyor yada korkuyor olabilir normaldir sen de fazla zorlama .d
inan sen yine iyimişsinn
neden canım sende daha berbatmi yoksa ?
evet benm durumum senden daha kötüydü biz buluşamıyorduk adam akıllı bir ayda bir kez buluşulurmu evet bir bir ayda birkez buluşmştk ikinci ayda yine aynısı sorunlarım falan diyegeçiştirdi sorunları bittii yine aynıı birde öğlene kadar uyuyrdu beyfendi o iki buluşmada da saat 2/3 yanıma geliyordu ne anladım o saaten sonraa neyse sonuç ayrıldımm mutlu değildim böylee
gercekten seninkisi daha kötü gecmis
öyle valla ve allah kötüyü basa vermesin :) amin
Sevgilin meteroloji işleri müdürümü?
bunu acıkca konusmalısın
konustum nafile
başkası mı var acaba :/
bilemicem canım günahi kendi boynuna :) ilaki bir yerden patlaklik verir
kesinlikle. bekle bi harekete geçme..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar