Aşk İlişkileri 8 yıllık kocaniz gay oldugunu öğrenseniz naparsın? Ceylann33 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben onla olmaktan vazgecmedim ve harika uyumlu cift olduk Güncellemeler+1 yıl Kızlar özellikle sizin fikriniz onemli 8 yıllık kocaniz gay oldugunu öğrenseniz naparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl kocamsa zaten gaydır erkek erkeğe başka nasıl evlilik olacak ag 1 0 Yorumla
GAYGünlükIeri Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Çok kötü bir his olurdu heteroseksüel olsam ve eşim öyle çıksa 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok. Zarar vermesin sana. Arkadaşlarını getirip gurup falan teklif etmesin de. 0 0 Yorumla
Sohbetsever41 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Sınırsız fantaziler yaşanınca herşey çok güzel oluyor 😊 0 1 Yorumla Sohbetsever41 +1 yıl Lez olsa karim bişey demezdim bisex olca hiç bisey demezdim😊 Yorumla
kandas132 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Edep ile gelen lütuf ile döner diye çok naçizane bir söz vardır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kocanı gotuunden sikiyoolar ve sen rahatsiz olmadin he 0 6 Yorumla cicimxs +1 yıl Her gay olan kendini yaptırmıyor cahilmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cicimxs cahilim güzel kardeşim konusunda. Illaki siktiricek got siikenin got borcu olur Yorumla cicimxs +1 yıl Seni cahilliğine basbaba bakıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cicimxs ya mk ibneligi biliyo diye kendini prof sanıyo hayır bide ibneligi normal bisey gibi konuşuyosun ilginç he sendede var bir pasiflik Yorumla cicimxs +1 yıl canım bunun için olmaya gerek yok sadece herkesin aklı fikri bel atında çalışmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cicimxs akıl fikir değil zaten çalışması gereken. Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. artık aranıza tek erkek alıp grup mu yapıyorsunuz ki 0 0 Yorumla
sevgilisizkalancocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Bir gün grup teklf ederse peki? 0 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Fantazş hesaplardan bu, hemen gaza gelmeyin 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Onunla nasıl seks yapıyorsun 0 0 Yorumla
Gülderen35 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Salak değilim herhalde 8 yil anlamayacak kadar :D 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dön sıra bende de 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yalan söylüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
kocamsa zaten gaydır erkek erkeğe başka nasıl evlilik olacak ag
Çok kötü bir his olurdu heteroseksüel olsam ve eşim öyle çıksa
Yapacak bir şey yok. Zarar vermesin sana. Arkadaşlarını getirip gurup falan teklif etmesin de.
Sınırsız fantaziler yaşanınca herşey çok güzel oluyor 😊
Lez olsa karim bişey demezdim bisex olca hiç bisey demezdim😊
Edep ile gelen lütuf ile döner diye çok naçizane bir söz vardır.
Kocanı gotuunden sikiyoolar ve sen rahatsiz olmadin he
Her gay olan kendini yaptırmıyor cahilmisin
@cicimxs cahilim güzel kardeşim konusunda. Illaki siktiricek got siikenin got borcu olur
Seni cahilliğine basbaba bakıyorum
@cicimxs ya mk ibneligi biliyo diye kendini prof sanıyo hayır bide ibneligi normal bisey gibi konuşuyosun ilginç he sendede var bir pasiflik
canım bunun için olmaya gerek yok sadece herkesin aklı fikri bel atında çalışmıyor
@cicimxs akıl fikir değil zaten çalışması gereken.
artık aranıza tek erkek alıp grup mu yapıyorsunuz ki
Sen de ona mı yapıyorsun?
Bir gün grup teklf ederse peki?
Fantazş hesaplardan bu, hemen gaza gelmeyin
Nasıl öğrendin gay olduğunu
Friends in a parallel universe
Engelimi kaldır bişey dicem
Ok
iyi 3. yüde alırısnız aranıza
Onunla nasıl seks yapıyorsun
Salak değilim herhalde 8 yil anlamayacak kadar :D
Kapıcı ile mi yakaladın