Arkadaslar büyüden supheleniyorum lutfen herkes bakin? 3 senedir hayatim iskenceye donustu !?

Arkadaslar benle evlenmek isteyen bir kiz vardi ben hic istemedim cevap bile vermedim o kizdan sonra okuldan atildim uniden hayatima yakisikli olmama ragmen kimse girmedi hicbisey yapmiyorum neye elimi atsam kurutuyorum her isim ters gidiyo dusunun ehliyet alicam herseyim hazir emniyetten randevu alicam 1 aydir alamadim gecen gun aldim ogle arasina denk geldigi icin saatim gecmis vermediler her isim boyle ters gidio bunun gibi cok ornek var 2 senedir evde oturuyorum bugun annanem dedi seni bir hocaya goturelim bu boy bu posla bu tiple nasil boyle oldun sen kismetinimi kapattilar naptilar dedi sana. Bende bu kizi hic istememe ragmen okulu biraktigim zamanlar kurtulus yolu olarak gordum yurtdisinda yasadigi icin evlenmeyi dusundum iletisime gectim sonra kiz istemedi bende uzerine gitmedim şu an dusunuyorum o kizi o ara nasil istedim ben inanamiyorum kendime baskasina sevmeme ragmen. Sizce bu kiz bana buyu yapmis olurmu cok ciddi supheleniyorum yaptirsa diyorum yurtdisinda yasadigi icin orda nerde yaptiricakki diyorum? Sizce napmam lazim lutfen yardim edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu arada yazmayi unuttum saclarim dokulmustu 2 senedir zayiflamistim baya okadar ilac kullandim tekrar cikmasi icin saclarimin ayni zamanda bodye gittim 2 sene vucut yapamadim herkes 2 senedir gidiosun nasil boylesin hala diyodu. şu an eskisi gibi kizi istemiyorum 6 aydir falan tamamen vazgectim tekrar saclarim cikti 2 senede yapamadigim vucudu bodyde 3 ayda yaptim. Sizce ben kuruntumu yaptim bunlari yoksa gercekten yapmismidir bana buyu?
Arkadaslar büyüden supheleniyorum lutfen herkes bakin? 3 senedir hayatim iskenceye donustu !?