Arkadaşlarıyla gülüp eğlenen bana gelince ya vakti olmayan ya da yorgun olan, benimle hep sorunlarından ve bir de cinsellikten başka bir şey konuşmayan ama 1 yıldır birlikte olduğum benden vazgeçmeyen sevgilinin derdi nedir arkadaşlar? Cidden çok yoruldum
Herkese vakit ayırıp bana gelince meşgul olan sevgili sevmiyor mudur?
Zaten bir çok kişi, arkadaşının seni sevmediğini söylemiş. Ben de yorum yapmak istedim. Seven bir erkeğin, sevdiği kadın için neler yapabileceğinin haddi hesabı yoktur. Eğer bir ilişkide bahaneler varsa, gerçek aşk ve sevgiden bahsetmek çok yanlış ve uzak olur. Onun isteklerini ve senden beklentilerini bir müddet yerine getirme ve tepkisine bak, ölç. Kavga çıkarıyor mu, hırçınlaşıyor mu, küsüp araya mesafe mi koyuyor? Yoksa sana saygı duyup konuyu kapatıyor mu? Bunlara bir bak. Biz kadınlar ilgiyi severiz, bu gerçek. Adam bunlardan bir haber. Sana 2 gün boyunca cevap yazmayıp, İnstagramda olması da ayrıca düşündürücü. Sana saygı göstermiyor, el altında olmak tabiri burada kullanabilir, demek ki öyle görüyor ve kaybetmekten korkmuyor. Başkası ya da başkalarıyla ilgileniyor olması muhtemel. Sizleri üzen ve değer vermeyen erkekleri, hayatınızdan çıkarabilecek olgunlukta ve cesarette olun lütfen. Nereye kadar böyle gidebilir ki? Değişebileceğini zannetmiyorum. Değer görmediğiniz hiçbir yerde kalmayın lütfen. 🙏 Zamanınızı ve duygularınızı, sizi zerrece haketmeyen insanlara harcamayın. 🌷
Nasıl bir hayatı olduğuna bağlı. Hayatına bağlı olmasının sebebi de bir kaç istisna. Bu durumların dışındaki erkekler seviyor mudur diye sorarsan ben denk gelmedim. Şimdi sana bu durumları açıklayayım:
1) Çocuğun sırtında aile geçindirmek gibi bir yük varsa hayatında genel olarak iş için muhattap olduğu insanlar olabilir. Çünkü genelde bu tür dertleri olan insanlar 1-2 işte çalışabiliyor. Bu durumda vakit ayırdığı kişilere sevgiden öte işten dolayı vakit ayırdığı için saygı duymak lazım çünkü zevki bir şey yok.
2) Bunu yks ve kpss'ye hazırlanan genel olarak tek uğraşları ders olan arkadaşları dahil ediyorum bu istisnaya. Etraflarında sadece ders çalıştıkları ve sınav hakkında konuştuğu insanlar varsa buna da saygı duymak gerekir çünkü zevki bir durum yoktur. Temiz bir amaçları vardır ve amaçları doğrultusunda insanlara vakit ayırırlar.
Bu bahsettiğim durumlar istisnadır. Benzeri durumlar olabilir ama bir elin parmaklarını geçmez. Bunlar dısındaki hiçbir durumun mazereti olamaz. Bir insan birini zevki olarak sallayıp ikinci plana atıyorsa sevgisine güvenmemek lazım. Çünkü hayatında önceliği başka şeyler olan ( daha çok sevdiği şeyler) bir insandır. O yüzden bağlanmadan aynı şekilde karşılık vererek ilişki 1 2 hafta devam ettirilip sonra ayrılma bölümüne geçilmesi en sağlıklısıdır.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tespitlerinin ikisine de sahip, hem çalışıyor üstelikte tam zamanlı bir iş, hem de tekrar üniversite sınavına hazırlanıyor. Bu yüzden ona anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum ama 2 gün boyunca WhatsApp ta mesajıma bakmayıp instagramda aktif olduğu oldu. Bu tarz şeyler canımı sıkıyor, değer vermediğini düşündürüyor. Ona bu hislerimi açtığımda ise sinirleniyor genelde işten ve hayatından bıktığını ve benim ona anlayışla yaklaşmadığımı söylüyor. Ama bu uzun bir süreç ve daha böyle geçeceği kesin olan 1 yıl var önümüzde. Ben ise yoruldum. Ne yapmalıyım sizce?
Çocuğun instagram aktif olup sana wp den yazmamasının ölçütü nedir tam anlamayasamda sana ihtimallere göre tavsiye veriyim. Eğer wp tan cevap vermeyip intagramda post veya story atıyorsa ayrıl gitsin. Isterse kafayı yesin boşver. Aktif bir instagram kullanıcısı değilim o yüzden hala var mı bilmiyorum ama kendi hesabından mesaj bölümunce çevrimiçi görüyorsan gir hesabına bak. Ne olup bittiğine. Eğer şifre vermiyorsa ayrıl gitsin. Zaten 1 2 ay sonra yeni bir intagramdan konuştuğu kızla çıkmaya başlar muhtemelen. Bunlardan biri yoksa ayrılıp her şeyi bitirmene gerek yok ama o çocuğun seni kaybetme korkusunu hissetmesi lazım. Wp tan 2 gün cevap vermemek terbiyesizlikten başka bir şey değil çünkü. Çocuk tertemiz olsa birazara vermenizi tavsiye ederim. Çünkü yorulduysan bu hallerinden sana bu şekilde en fazla nefretini arttıracak sebepler verir. 1 aylık bir ara sana çocuğun gerçek yüzünü gösterir. O süreçte de kendini toparlarsın. Daha sonra olacağı varsa zaten olur olmayacaksa da vakit kaybetmemiş olursun
Maalesef şifre isteme konusunda onu ikna edemem, özgürlüğüne karışılmasına çok kızıyor. Yani ilişkide her daim onun kendine özel bir alanı olması gerek, kendine vakit ayırması gerek.(buna ben de katılıyorum) Bu bahsettiğim yazmama olayı da yine kendine vakit ayırmak için kampa gittiğinde oldu. Kafa dinlemek ister bunu anlarım ama instagramda aktif olması kafamı karıştırdı nasıl emin olacağım biriyle konuşmadığına?
Özgür olduğu bir alan olmasın demiyorum ama ilişkinizi bu denli yüksek güvene dayalı yürütmek istiyorsanız birbirinize saygı duymanız gerekir. Senin bu durumu görmezden gelmen kendine saygısızlık olur. Çünkü bir mesaja cevap vermek 3 saniye. 2 gün içerisinde mutlaka sana cevap vermeli. Aksini yapması büyük terbiyesizlik. Aynı insanlar değiliz sen farklı olabilirsin ama ben üzülürdüm ilişkimiz için.
Merhaba canim eğer anlattığın gibiyse üzüldüm durumuna. 1 yıllık ilişki diyip avutma kendini. Sen aciz bir çare bir kız değilsin daha iyilerine, seni sevene layıksın. Seni değersiz biri olarak görüyordur emin ol. Çünkü sana karşı bu muamelesine rağmen ayrılmıyorsan, ayrilmadiysan bu zamana kdr avuç içinde biliyordur seni. Çok yorulursun çok. Üstelik birini sever giderse duman olursun. Canın acır başta ama asıl davran ve ayrıl.
Şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum. Seni bir takım ihtiyaçlarını gidermek amaçlı kullanıyor. Seven insan tutup da sadece cinsellik konuşmak istediği zaman mesaj atmaz, aramaz. Bana göre gönülden seven erkek karşımdaki kadın kendini kötü hissedebilir, beni yanlış anlayabilir diye cinsellik konuşmaktan dahi çekinir. Sürekli arar, sorar, merak eder. Seninkinin amacı farklı.
Yazacak cok sey varda kisa yazayim. 1 sene olmus artik tartacak pek bir sey kalmamis gibi , bu soruyu sordugunuza gore siz de bazi seyleri gec de olsa idrak etmissiniz. Karar sizin seviyorum diyen sorumluluk alir emek verir.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emek verdim veriyorum ama yoruldum, sizce ne yapmalıyım?
Sizi degil muhatabinizi kastetmistim. Kendinizi bu iliskide degerli, guvenli, huzurlu hissediyor musunuz? Bunun cevabini evet, evet, evet diyemiyorsaniz bu iliskinin amacini, iliski olup olmadigini tekrar degerlendirmekte fayda var.
Yani anladığım kadarıyla daha önceden böyle davranmıyordu. Bir şekilde başka şeylere vakit ayırabiliyorken o değerli vaktini sana ayıramıyorsa her şey ortadadır benim için. Her insanın öncelikleri vardır ve herkes öncelikleri doğrultusunda vaktini harcar. Senin yerinde olsaydım demekki önceliği ben değilim, sevdiğini insanı sürekli geri planda tutuyorsa bana göre sevmiyordur. Yalnızca ayrılmak istemiyordur alışmıştır vs vs. Bana kalırsa al karşına ciddi bir şekilde konuş. Hala aynı şekilde devam ediyorsa çok da zorlamamanı tavsiye ediyorum. Sana kendini kötü ve değersiz hissettiren kimsenin yanında durmamalısın. Unutmaki senden bir tane daha yok. Umarım sorunun hallolur. İyi günler dilerim.
Sadece cinsellikktir derdi. Başka bir şey değil. Çünkü insan sevdiğine boş vaktini vermez. İnsan sevdiğine vakit ayırır. Varsa derdini dinler, hiç olmazsa "günün nasıl geçti?" diye sorar. Seni sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyordur. Üzgünüm ama öyle. :(
Sorunlarindan bahsetmesi sana guvendigi anlamina gelir, sahsen guvenmediklerime sorunumu anlatmam, ona neden seninle daha fazla ilgilenmedigini sordun mu?
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep bahane üretiyor, evet zor bir hayatı var ama 2 gün boyunca Whatsapptan gönderdiğim mesaja bakmayıp instagramda aktif olması gibi şeyler canımı sıkıyor
Evet boyle davranmasi garip olmus, sormadiysan neden boyle davrandigini sor derim. Sorduysan eger ve cevabi seni tatmin etmediyse.. yani ayrilmak senin icin daha cok huzur verir, seni takmayan biri icin uzulmeye degmez
Kimsenin içini bilemeyiz hemen yargılama. Sevgilim yok ama olsaydı bende çok zaman ayıramazdım haftada 1 kere belki buluşurdum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kısma bir şey demiyorum, çalışıyor anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum ama Whatsapptan yazdığım mesaja 2 gün bakmayıp instagramda aktif olması beni umursamadığını hissettiriyor
Seven sevdiğiyle vakit geçirmek ister. Vakti varken önceliğini arkadaşları alıyorsa kalbinin sizin için çarptığını sanmıyorum. Sadece problemlerini ve cinselliği konuşyor olmasıdı fikrimi destekliyor
Kizlar nolur artık anlayin yaa cildiracam yeminle seni seven insan seninle vakit geçirir seni güldürmek için çaba harcar sana zaman ayırır seni seven insan hic birşeyi ama hicbiseyi bahane etmezzzz
Sana alışmış bir rutine sokmuş tamam ama hayatını ve alışkanlığı değiştirmemis anlaşılan sen değişsin istersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bırak onu ya diğerlerine değil sana zaman ayıran sana değer verdiğini gösteren birini bul bununla vakit harcama içinde kuşku bırakan bir ilişki yaşama.
@Kim_Bilir_Belkidee tabiki yanilabilir. Ben bir kişiye sorsam acaba diye düşünürüm. Soran buraya sormuş ve çoğu kişide sevmiyor demiş. Ben olsam işkillenirim ve gider konuşurum. Kıza git hemen ayrıl demedim ki.