Seven insan mesaja neden cevap vermez? Her koşulda bir cevap yazılmalı diye düşünüyorum. Hadi işin vardı o anda mesaja yanıt veremedin. Hiç mi boş anın olmadı yani?
Bunun sevgiyle alakası yok. Biri ya da birilerinin beni özgürce arayıp mesaj atma haklarına onlara dilediğim zaman cevap verme özgürlüğümle karşılık veriyorum. Bunda yanlış olan bir şey olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Bazı şeyleri sevgiyle fazla bağdaştırıyor ve fazla büyütüyosunuz.
Cool, ulaşılmaz, cart curt olduklarını düşünüyorlar bile isteye geç yanıt verenler.. Gereksiz bir ego savaşı aslında kendi içlerinde.. Ha ama o an görmüştür, müsait değildir cevap vermemiştir atıyorum 2 saat sonra aklına gelmiştir cevap vermiştir bu tabii çok ayrı.. ve çok insani durum. Onunda dışında tamamen ego kasmak için yapanlar var ki çok ta tın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatında ilgilenmesi gereken tek şey sevdiği olmadığından zamanı olmayabilir. Evet, bazen tüm gün bile olmayabilir. Bu tarz şeyleri büyütüp sürekli ilgi beklemek bana göre bencilce ve çoçukça. Kimse hayatında bir ilgi manyağı istemez, bence saygı duyulması gerek.
Aynen seviyorsa mutlaka zaman yaratır açıkçası ben insanlardakı bahanelete inanmıyorum hiç ben 7 24 telefon elimde olur yemek yaparken dahi yazmaya çalışırım seven için geçerli tabii sevmiyorsa bahane çok
Anında cevap versin diye darlamayı mantıksız buluyorum açıkçası; çalışma ortamında olabilir, o an için müsait olmayabilir ki insanlık hali hepimizin başına geliyor böylesi durumlar. Ve fakat müsait olmadığına dair ya da dönüş yaptıktan sonra açıklama ve ufak bir özür notuyla derdini anlatmalı elbette.
Umursamaz rolü yapmak için de ondan. Kızların çoğu mazoşist ya, ona düşüyorlar o yüzden. Ya da çoğu erkek, kız elden kayıp gidecek gibi olduğunda kaybetmeme moduna giriyor o anda. Ondan.
Fakat gerçek şu ki, bu aptallar, aslında ilgi önemliyken gerçek sevginin bu olduğunu sanıyor. Sizi de o kategoriye almıyorum yanlış anlamayın. Ama seven insanın mesaja cevap vermeme muhabbeti pek de doğru gelmiyor bana açıkçası.
Mesajlaşmayı sevmediğim için mesajlara çok geç cevap veririm genelde. Bazen unuttuğum da olur. Herkes alıştı. Teknolojiyle barışık bir insan değilim. Ah ah sevdiklerini arayıp sesini duyabilmek için postaneye koşanların orda sıra bekleyenlerin olduğu zamanda yaşamalıymışım ben. Çok geç kalmışım dünyaya😂
Eleştirmek istemiyorum pek böyle bir duruma düşmedim diyebilirim. Ama eleştirisel olarak bakarsak bundan bir ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Seven insanın ana odak noktası olmak zorunda değilim. Başka şeylerle ilgilenebilir, tüm zamanını bana harcamasını asla istemem. Buradaki ince detay o işi yapacağını belirtmesi olurdu benim için. Önemseyen bir insanın bunu belirtmesi, karşıyı sinirlendirmemesi gerekmekte.
O iş öyle değil işte vaktimiz var ama hen cevap verirsek konuşma kısa sürer erken biter hiç bitmesin o konuşmalar uzasın istiyoruz aslında ya da baskasinin yaninda spama alıp sevgilinizi aldatıyor musunuz valla ayıp
Gec cevap verene lafim olmaz bende gec gec yaziyorum cunku genelde. Ama goruldu atiyosa sinirleniyorum yani bir gulucuk falan koy bari😀 bana ayiracak yarim saniyen yok mu?
bence bunun açıklaması yok cevap vermek istememiştir demek bu hiç mi eline telefonu almadı yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya başlığı okuyunca jhjhhhhj😂Tabiki insanlarn nasıl ki yemek yemeye, eğlenmeye, ihtiyaçlarını gidermeye zmanı varsa, mesajada zmanı vardr cvp vermiyorsa değer vermediğinin kanıtıdır..
Arkaeaşlar böyle düşünmek yerine napıyoruz biliyor musunuz? Si"ktiri çekiyoruz. Neyi neden yaptığını düşünmüyoruz, daha fazla kendimizle ve düşüncelerimizle ilgileniyoruz. O zaman yıpranmayız
kızlarda söyle bir durum var ilgi ilgi ilgi... 7/24 onlarla vakit geçirmenizi isterler ama erkekler böyle değildir günlük 2 3 saatlik konuşma yeterlidir.
Seviyorsa cevap verir. Ben tanıdıksa bile görür görmez hemen cevaplarım mesela. Ama kimisi daha ilgi istediği için veya karşı tarafta merak uyandırmak adına vermez. Kimisi da vardır umursamaz🤷🏻♀️