Aşk İlişkileri Sevgilim beni kucağında taşıyamıyor, ayrılmalı mıyım? KraliçemDeBana Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben 1.70 57 minyon bir şeyim ama beni taşıyamıyor. Aşırı güçsüz bence ayrılmayı düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgilim beni kucağında taşıyamıyor, ayrılmalı mıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ayrılman lazım böyle şey olur mu aaa şoktayım şu an ne duruyosunmilletin ne dertleri var yağğğ 1 0 Yorumla
yiğit327 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Benim kucağıma gel mercedes koltuğu gibi konfor 😂📩 2 2 Yorumla yiğit327 +1 yıl Bak orda 📩📩📩📨📨📨 emojisi var anlamını biliyorsan ne mutlu bana ckdldmslsm Yorumla yiğit327 +1 yıl Güncelse gel otur 📨📨 Yorumla
youwotd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıl kucakta taşımak zorunda öyle sey mi olurmuş allah allah 😂🔫 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hani sevgilin kasli masliydi sende kaç sevgili var bir bitmedi 1 0 Yorumla
Zodiacmı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Hemen ayrıl hatta git dava aç nafaka bağlat kendine 1 0 Yorumla
Amazingforever Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Trollüğün bir seviyesi, kalitesi olmalı. nerde o eski troller. meydanı kimlere bıraktınız 0 1 Yorumla KraliçemDeBana +1 yıl Daha iyisini sen sor da izleyelim. Yorumla
CuriousKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Umarım soru trolldür. Ama değilse ayrıl bence hiç değilse senin gibi bir zeka kırıntısından kurtulur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şaka mı bu? 57 kilocuk bir yavruyu da taşıyamıyorsa yatakta rezalettir bence 1 0 Yorumla
Deadra Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl tabi ki ayrılmalısın ve bir vinç ile ilişki kurmalısın. 1 0 Yorumla
PortgassDascee Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Erkek dediğin hatununu tasir:) 2 2 Yorumla KraliçemDeBana +1 yıl Ha şöyleee Yorumla PortgassDascee +1 yıl Sizin yasinidayken hatun sırtımda sınav cekiyodumm be😅 Yorumla
madameleniii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Ayakta seks mi yapcan a*mık. Git kerhaneye taşırlar. 0 0 Yorumla
AyaBenzerYüreğim3535 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 170 minyon mu lann ben de 170im ortalamadan 10 cm uzunuz kanka. Eğer gerçekten seviyosan ayrılma bence bu bir sebep olmamalı 1 0 Yorumla
ilknuewq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Minyon ne demek biliyor musun bu arada seni taşıyamadiğı için ayrılmayı düşünüyorsan o senden ayrılsın bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1.70 boyla minyon olduğunu dusuyosan o zekayla bu sebep için sevgilinden ayrılman çok normal 1 1 Yorumla KraliçemDeBana +1 yıl Ağla orosp Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl bence ayrıl ben size bulayım bir tane yeni 0 km 0 0 Yorumla
teknolojieditorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl peki minyon değilsin.. :D :D ama zayıfsın 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ya bir sittirrgitsene... 0 0 Yorumla
atletikomadrit381 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ben taşırımmm yazzzz bana 0 1 Yorumla atletikomadrit381 +1 yıl Yaz kızxxx Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ayrıl 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ayrılman lazım böyle şey olur mu aaa şoktayım şu an ne duruyosun
milletin ne dertleri var yağğğ
Benim kucağıma gel mercedes koltuğu gibi konfor 😂📩
Bak orda 📩📩📩📨📨📨 emojisi var anlamını biliyorsan ne mutlu bana ckdldmslsm
Güncelse gel otur 📨📨
Ayrıl kucakta taşımak zorunda öyle sey mi olurmuş allah allah 😂🔫
Hani sevgilin kasli masliydi sende kaç sevgili var bir bitmedi
Hemen ayrıl hatta git dava aç nafaka bağlat kendine
Trollüğün bir seviyesi, kalitesi olmalı. nerde o eski troller. meydanı kimlere bıraktınız
Daha iyisini sen sor da izleyelim.
Umarım soru trolldür. Ama değilse ayrıl bence hiç değilse senin gibi bir zeka kırıntısından kurtulur.
Şaka mı bu? 57 kilocuk bir yavruyu da taşıyamıyorsa yatakta rezalettir bence
tabi ki ayrılmalısın ve bir vinç ile ilişki kurmalısın.
Erkek dediğin hatununu tasir:)
Ha şöyleee
Sizin yasinidayken hatun sırtımda sınav cekiyodumm be😅
Ayakta seks mi yapcan a*mık. Git kerhaneye taşırlar.
170 minyon mu lann ben de 170im ortalamadan 10 cm uzunuz kanka. Eğer gerçekten seviyosan ayrılma bence bu bir sebep olmamalı
Minyon ne demek biliyor musun bu arada seni taşıyamadiğı için ayrılmayı düşünüyorsan o senden ayrılsın bence
Öyle bir şey ayrılmak saçma olur
1.70 olupta minyon olmayanda ne bileyim
1.70 boyla minyon olduğunu dusuyosan o zekayla bu sebep için sevgilinden ayrılman çok normal
Ağla orosp
Pembe hesaba geçtin demek 🤔
bence ayrıl ben size bulayım bir tane yeni 0 km
peki minyon değilsin.. :D :D ama zayıfsın
Sen minyonsan ben noktayim
Ya bir sittirrgitsene...
Ayrıl gel bana😄
Siz onu tasiyin bide 😏
Cildiriyorum sjsjsjjs
Ayril tosunnum
Senin sevgilin bile yoktur kesin
Ben taşırımmm yazzzz bana