Davranış olarak değil, fiziksel olarak soruyorum. Bildiğiniz yüz hatları bile aynı olmaya başlıyor 😄 Ya da en baştan beri böyle de biz mi dikkat etmiyoruz bilemedim.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kumral ve çekil gözlü beylerin kölesi olduğum için bizim yüz hatlarımız istesek de birbirimize benzemiyor xd
Ama davranış olarak birbirlerine benzemeleri bir yerden sonra etik değerlerin, alışkanlıkların çakışmaya başlaması gibi geliyor bana
Deme öyle 10 sene sonra ufaktan gözlerin çekilmeye başlarsa görürüm seni skflf
Badem göz ameliyatını beleşe getirmek mi... Var bir hayalimiz
O psikolojik bir olaymış. Ayna tepki. Kişiler birbirleri ile konuşa konuşa yaşaya yaşaya benzerleşiyor. Nasıl ki esneyen birini gördüğünde istemeden esniyorsun, birlikte biriyle yaşarken de otomatik olarak onun yüz mimiklerini yapmaya başlıyorsun 😊
A çok ilginç bir Bilgi valla teşekkürler 😄
😊😊🙏🏻
Aslında zamanla değil de baştan benziyorlardır. Belki çocukları olunca çocuk ikisine de benzirsa onları da venzetmişsinizdir. Ama şöyle bir rivayet var birbirinin ruh ikizi gerçekten hayat arkadaşı olanlar birbirine çok benzerlermiş.
Cinsel ilişki yaşayanlar birbirileri arasında DNA transferi yaparlar. Baskın DNA diğerini kendisine benzetir ve çekinik taraf baskın tarafa benzemeye başlar.
Bu şey yan yana durarak olmuyor yani. İlla birleşme şart
Aa güzel bilgi teşekkürler :)
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Fiziksel olarak derken giyim kuşamları benzeyebilir ama yüz hatları nasıl benzesin yapma Allah aşkına. 😂😂
Valla benziyor nasıl yok çevrenizde ya hayret bir şey 😄
Evlileri yorumluyorum:
-Hergün uyandığında aynı kız yanında olacak.
-Aynı kızla yan yana uyuyacaksın.
Başında dırıldanırken zamanla alışacaksın.
Artık neye ne tepki verdiğini anlamaya başlayacaksın.
İster istemez insan benzer yanındakine.
Bana arkadaşlarını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim demişler.
Eşinle de arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirdiğine göre...
Bilimsel açıdan da bu kanıtlanmış bişey aslında birbirlerine benzeyen çiftlerin evlilik hayatında daha mutluymuş
Yani sonradan birbirine benzemiyor, birbirine benzedikleri için evleniyorlar ya da daha mutlu oluyorlar
Buna ayna kişilik derler insan rşi ne yaparsa onu taklit ederve zamanlar çiftlerbirbiriyle aynılaşır ne demişler üzüm üzüme basa basa kararır 😅
Tuhaf ama gerçek. Üzüm üzüme baka baka kararır lafı doğru demek ki
Yüz hatlarının benzemesi felam psikolojiktirde genelde biri diğerini yeme içme giymeye kadar domine ediyor. Yapışık ikizlere dönüyorlar haliyle
Psikolojik nasıl yüz hatları benzeyecek? 😄
Birbirlerine dönüşmüyorlar, benziyorlar zaten, hiç yok mu etrafınızda benim çevremdeki 10 çiftten 9’u benzemeye başlıyor
Haklılık payı var mesela ecevitler ikiz gibiydi. Benzeyenler çift oluyor denilebilir belki de.
kadın erkeği kendine benzetir zamanla işte hep kadınların işi bunlar allah bizi bu avratların şerrinden korusun ! :/
valla buna ben de çok şaşırıyorum bazıları tam tencere kapak gibi oluyor :D
üzüm üzülme baka baka kararır
Kır atın ya huyundan ya suyundan
körle yatan şaşı kalkar
Bazı huylar benzemeye başlıyor.
Üzüm üzeme baka baka kararır hesabından yani.
Çift adı üstünde
Üzüm üzüme baka baka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?