Selam arkadaşlar, ben Can ;
Merak ettiğim bir konu, ilk ben başlıyayım nedersiniz?
Bizim arkadaş grubunda genellikle 2 haftada bir "Cumartesi Meditasyonu" dediğimiz bir ritüel mevcuttu.
Herhangi bir evde topluca buluşurduk, erkek kadın karışık. Her ritüele yeni kadınlar ve yeni erkekler dahil oluyordu. O gün gerçekten talihsiz bir haber almıştım ve gerçekten çok kötüydüm, psikolojik olarak çökmüşseniz tek birayla sarhoş olmak bile mümkün maalesef.
Herneyse.
Güzel bir kış akşamıydı. O gün uzun boylu ve sarı saçlı bir kadınla denkleştik evin içinde. Haliyle buralı olmadığını anlamıştım çünkü şehir çok küçük ve herkesi tanıyorum neredeyse.
1+1 Evin salonu şekildeydi ;
Sağ kenarda bir televizyon ve iki koltuk var, ben koltuğun birindeyim.
Sol tarafta büyük bir cam var ve kızlar orada muhabbetleşiyor.
Ortada bir masa var alkoller orada
Geri kalan kısımlara herkes eşiyle veya dostuyla dağılmış, herkes kutuplara çekilmişti.
Bir yandan kötü haberi, bir yandan kadını nasıl etkileyeceğimi düşünüyordum. Fikirler beynimde savaş halindeydi resmen. Kavradığım Amsterdam şişesini, tek dikişle yarısına getirdim. Düşünmeye başladım;
- Konuşmak için yanına gidebilirdim
- Bakışabilirdik
- Biraz daha kafayı bulduktan sonra, fırsattan istifade diyip alevlendirirdim muhabbeti.
Gece saat 12 bilemedin 1'e kadar ufak tefek fakat derin bakışmalar yaşadık. Sonra kalktım ve yanına gittim, arkadaşları durumu anlayıp çil yavrusu gibi dağılmaya başladı.
Çok hızlı muhabbetimiz gelişti, konular konuları açtı. İsmini burada vermiyeceğim, her türlü duruma karşı.
Saatler geçildi, alkol daha çok uyuşturdu zihinleri ve ikimizinde cinsel dürtüleri uyanmaya başladı. Geceye onun evinde bir şişe şarapla devam edecektik. Tekelden şarabı aldık ve eve girdik.
Ben koltuğa oturup, en sevdiğim müziklerden birtanesi olan;
"Deep Purple - Soldier Of Fortune " adlı şarkıyı açtım.
Daha şaraptan bir yudum alamadan ön sevişme kendini gösterdi. Arkadaşlar umarım kimse bu durumu yaşamaz veya görmez ama kadın aradan 15 dakika sonra kusmaya başladı. Ben hayatımda böyle bir kusuş şekli görmedim, haliyle ortamın ruhu ve benim miğdem ışık hızıyla değişti.
Özür diledim şarabı paltomun cebine koyup çıktım evden, hala kusma sesini duyuyordum kapıyı kapatırken.
Durumu idrak edemeyip bir sahilde şişeyi devirip eve geçip uyudum.
Bu da böyle bir anımdır.
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar