Bu ikisi arasındaki fark ne?

Ben açıkcası pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hani o benim sadece flörtüm diyip aslında aşk mahiyetinde bir yola başlayıp hayatımda bu mahiyette biri yokmuş gibi davranıp herkesle flörtleşip konuşamam. Yani flört dönemi de aslında sevgililiğin bir parçası; ilk zamanları gibi düşün. Sevgililik sadede aslında koyulmuş bir addan ibaret baktığımızda. Ben birisine mesela onu sevdiğimi söylüyorum, ona aşk mahiyetinde duygular beslediğimi söylüyorum ve sevgiliymişçesine bir mahiyet oluşturuyorum ve buna flört diyorum. Mantıklı bile gelmiyor kulağa. Zaten kişiler aşk mahiyetinde bir yola girmişse sevgililik flörtlük diye ayrılması pek doğru değil. O yola başladın mı; evet. Basit bir matematik.
Matametigim kötü olmasaydı keske
Kaç erkekle/kadınla işi pişirmiş ama sevgili sayılmazmış sözde ondan hazreti kutsal bakiretül saposki ilan ediyorlar kendilerini hah bir tarafımla gülmüşem. Bence flört sevgili aynı hacım, ya arkadaşım kardeşim dersin yadası bu benim kadınım erkeğim nokta. Sevgililikle flört bir bütün ayrılmaz bir parça bizimkilerin istemem yan cebime koy misali yedek mevzusu ağ günümüz aşkları şekerli sakız gibi tadı gidince hop diğerini çiğne bittabi rezillik. Ben sevdim çok sevdim şimdi pespaye flörttük biz mi diyeyim, çirkin bir tabir fakat bitmeyecek bu yakıştırmalar arabada beş evde on beş dırırım dırırım.
Flört evresi; tanıma evresidir duygulardan çok mantıkla hareket etmek esastır. Sevgililik ise duyguların yavaş yavaş açığa çıkarılıp, mantığı bir tık geriye atmaktır. Duygu ve mantık birlikteliğini zaman'a uyarlamak gerekiyor. :D
E günümüz niye bele
Flört; duygusal ya da cinsel birliktelik için birbirini tanıma evresi
Sevgililik; sevgi bağının karşılıklı olduğu ve ilişkiye dönüştüğü evre
"EİG" için teşekkürler.
Cevap
28Cevap
Flört demek daha yeni tanışma aşamasında olan bir kişi için kullanılır yani sadece bir kişi değil tabii iki taraf için de flörtlük evresi tanışma olarak belirlenirken sevgililik ise artık kişinin biraz da olsa birbirini tanıdığı artık birlikteliğin ilk aşaması olarak da tarif edilebilir Tabii bu aslında Sadece bir tanımı yoktur bunun bir sürü tanımı vardı yani kişiden kişiye göre değişir ama benim düşüncem bu
Flört sevgili adayını tanımaktır. Yani karşıdaki insanla arkadaşlık ile duygusal bağ arasında koyduğun ince çizgidir. Sevgili döneminde arkadaşlık rafa kaldırılıyor..
Vallaha o canımlar cicimler aşkımlar flört veyahut ilişki olmayıncada kullanılıyor😌. Günümüzde ki ilişkileri ben bile anliyamiyorum. Sorsan flört bile değil sadece arkadaşlar ay tanıdıklar🙂
Doğru
Flörtte her iki tarafta daha tanıma ve duyguları anlama çabasında olur ama sevgili olunca iki tarafta sevgisini ilan etmiş resmen iki aşık olmuş olurlar😅
Yani sanırım öyle olmalı😅
Valla gördüklerim sevgili gibi ama değil gibi shsh
Bende çözebilmiş değilim. Bu arada fenomenligin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim😊
Cıvıklıktan başka bir şey değil. Daha yeni yeni tandığın kişiyle bu tür hitaplar ciddiyetsizlik şahsen.
Hem karşı tarafa da ümit verme oluyor bu. Yazıktır günahtır karşı tarafa. Etmayın, eylemayın.
Bu flört mlört yoktu eskiden yeni yeni şeyler çıktı eskiden bir kızdan hoşlanırsın msnden titreşim felan gönderirdin sevgili oluyosan olurdun olmuyosan da olmazdın :D yok flört yok cringe bilmem ne cins cins terimler türedi saçma sapan :D
Sevgililik te sevişme biliyorsun mesela çünkü samimiyetini hem bedensel hem sözel sunuyorsundur karşı tarafa flörtte ise tanımaya çalışırsın kimdir, nedir, neleri sever, ne sevmez gibi gibi arada kırmızı şerit var yni
seks. flört ile gerçek kadın erkek ilişkisi arasındaki fark sekstir. tabii bunlar belli bir OLGUNluğa gelmiş çiftler için geçerli.
Bir de sevgililik artık kabul ediştir. Birini tanımışsındır ve ona hayatında yer vermişsindir. iyisiyle kötüsüyle.
Flört daha hafif aşkım dediğin zaman höööst daha sevgili değiliz denilecek bir durum
Sevgili ise biraz daha ciddi kimine gore degisiyor bazilari nisanlanmadan dokundurmuyor kendine
Bazilari ise sevgiliyken kendini bozduruyor
Sevgiliyken bile canımlar cicimler yapmam jdjd haliyle bir farkı yok bana göre
Sevgiliyken yapmican ne zaman yapçan 😄
Hoşuna mı gidiyor senin aşkitoperipella mesela djjs
Minyon olsam neyse de Minyon değilim dhdhs
Ya öyle aşkımlar falan böğ geliyor bana, ben mi anormalim?
Ama bir güzelime düşüyorum jdhdhd güzelim desin canımı alsın ben tamamım jdjdjd
Bana da ogk geliyor güzelim haklısın dhshdsu
Düşmiycem hayır djdj
Peki shsh

Ektedir
Şimdikilere flörtlük istediğin kişi ile görüşebiliyorsun. Sayısı farketmiyor.
Sevgili tek bir kişiye bağlanma oluyor herhalde.
Flört kelimesi kadar sacma bir kelime yok ya sevgilisindir ya da suanda yeni tanistik arkadasiz dersin flört ne ya
Sevgiliyken yapamadıkları başka sevgilileri flörtleşirken yapıyorlar iştem ama flört yaniiğ hiç sorun olmaz. s. s. s
Flört yaparken. İşine gelmeyince ortalıkta kaybolabiliyorsun.
Sevgili olunca bir açıklama yapmadan hiç bir şey bitmez
flörtte elde etme arzusu vardır ama sevgililikte elde etmenin zaferini yaşarsın
ama zaferin sevinci bir süre sonra sıradan hale gelir :)
Flört öylesine konuştuğun kişidir olsada olur olmasada. Sevgili ruhunla kalbinle bağlı olduğun, bütünleştiğin kişidir
Flörtken yalan söylenir sevgiliyken o yalanlar ortaya çıkar güven kalmaz
Bilmiyorum millet kafasına göre yaşıyor bir şeyler sdjsf
Flörtken bıraktığında hesap vermek zorunda değilsin ama sevgiliyken bahanen olmalı
İkisi de gavur icadı
Osmanlı edebine yakışmaz
Dağılın
Artık öyle bir fark kalmadı aşkım canım gibi kelimeleri sıradan sözler haline geldi
Flört tanıma
Sevgilide tanıdıktan sonra kaynaşma
Sevgili değillermiş. Sevgiliyiz derlerse nazar değer diye korkuyorlar bence.
Ben flört bilmem ya seviyorsam ve karşılığı varsa sevgilimdir :D
Flört nedir awq her gün yeni bir icat. Hep kızların başının altından çıkıyor böyle şeyler.
Saçmalık yahu her şekilde arkadaş diyorum cancağızım. O ne kadar uzun bir hitap öyle.
Şey gibi flört çorba gibi sevgililik ana yemek gibi
Flörtte dokunmalar olur en fazla sevgilikte sınır yok 😁
Zbshs
Eskiden olsa canımlar cicimler artık sevgilimsin demekti artık aman ne olur ne olmaz sevgili olursak evleniriz falan diye korkutan bir terim olmaya başladı
Flört dünyanın en güzel olayıdır 10 tane flörtün olabilir ama 10 tane sevgilin olamaz
Flört zaman geçirmek için konuştuğun biridir sevgili ise değer verdiğin gelecek hayatında yer açmaya niyetlendiğin kişidir
Şifre verilme Faslı sjsjjsjs moda olmuş biraz da
Kimin eli kimin cebinde belli değil shsh
Buradan şifreyi verip güven sagliyolar başka hesaplar ile bildiklerini okuyolar ajahajaja
Bilmiyorum biri beni aydınlatsınnn
ikisi de saçma geliyor artık
Flört kadar lanetli yapmacık bir durum yok
Flört gecici gibi dalgasına gibi geliyor bana
Et ete değdimi sevgililik işte
Aradaki fark hitaptır herhalde
Bizim zamanımızda flört yoktu bilmiyorum🤣
Aynen; çıkalım olur ya da olmaz denirdi çıkılırsa zaten o senin sevgilindi
Ama şimdi tanışma flört yok bilmem be öfff
🤷🏻♂️☺️
Aşkım canım cicim kelimesi
Sadece hitap şekilleri bence