Evlenmek istediğiniz kişide hangi özellikler kesinlikle olmalı , maddiyat çok önemli mi sizce?
Önemli tabiiki
Önemi yok beraber herşeyi aşabiliriz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beklentilerinize bağlı. Hayat şartları önemli kılıyor maddiyatı. Şehirde önemli, normal bir kasabada her türlü geçinirsiniz. Kirayı ödeyemeyen koca ile kavgalar gürültüler kopar, birlikte aşılır lakin kıymeti genelde bilinmediğinden nankörlük tartışmaları çıkar.
her iki taraf da içinde olunan durumu anlayıp ona göre davranabiliyorsa sorunlar daha az hissedilir hale gelir. ama tabii ki burada hiç gelir olmamasından bahsetmiyoruz. ayağımızı yorganımıza göre uzatmak önemlidir. kıymet bilmek her zaman önemli, onun parayla pulla ilgisi yok bence.
Maddiyat önemli. Neden önemli ben rahat bir hayat yaşadım hayat boyu hiç zorluk çekmedim güzel bir hayat yaşadım bu yüzden maddiyata önem veririm. Bunu ego diye algılamayın. 23 yaşındayım bu zamana kadar sıkıntılı bir hayat yaşamadım. Keşke yaşayıp tecrübe etseydim ama yok yani. O yüzden yapamam yani. Kolay kolay da kimsenin parasına minnet etmem Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin. Karşımdaki insan kim olursa olsun başta merhamet vicdan gurur ve dürüstlük olmazsa olmazımdır. Bu özellikler yoksa hayatımda yeri de olmaz. Benim için çöp yani.
Görüşünüz çok güzel teşekkürler
Ne demek rica ederim 😊
Neyi değişmiş acaba?
cümlelerin başı vasat bir anlayış içinde yazılmış sonu güzeldi bence başında maddiyat benim için önemli ikimiz beraber çalışıp çabalalr üstesinden geliriz diye yazıp sonunada yazdığın şeyleri ekleseydin en azından daha inanadırıcı olurmuştu ilk yazdığınla son yazdıkların tutarsız ve birbiriyle çeliştiği için inanadırıcı hiç değil
Bazı konularda dengim olmasını isterim.
Mesela hiç zina yapmadım, o tarz günaha girmedim. Karşımdakini de öyle isterim.
Sanata, gündeme vs. dikkat ederim. Kendim gibi kültürlü olsun isterim.
VS. Vs. Öncelikle benimle bu tarz konularda denk mi değil mi ona bakarım.
Çok haklısınız ama bu devirde çok zor
Ben inanmıyorum bulacağım öyle birini. O enerjiyi çekeceğim bence.
Umarım bulursunuz 🙇♀️
helal sana
@siklaman Ben maddiyattan önce buna dikkat edeceğim için bu cevabı verdim.
Maddiyat çok fazla olmamakla birlikte önemli çünkü sade aşk karın doyurmuyor artık bu devirde
Haklısiniz
Cevap
48Cevap
Kendine yetecek derecede önemli
Bekarım ancak boşanmaların %90 ı maddıyata dayalı ıstatıstıklere gore. Belkı boşanmanın ana sebebı maddıyat gorunmesede cıkıs merkezı orası dıgerlerı sadece bahanesı. Ancak gencler dunyanın aşk uzerıne döndüğünü sandııgı ıcın bellı yaşa kadarda aıle destegınle yaşadıgı ıcın paranın gercek hayattakı etkısını pek bılmıyorlar. Fınalde benım sahsı fıkrım evlılkte maddıyatın yerı %99 dur para yoksa hersey kabus tur sonucta yaşamak ıcın önce oksıjene sonra paraya ıhtıyac var bu kesındır. Parayı onemsemeden duygularıyla evlenenlerın cogunun evlılıgı 5 yl ıcınde kabusa dönmuslugu cok fazladır
Evleneceğim kişinin mal varlığı önemli tabiki. Babasının tarlaları arsaları v. S. Varsa olumlu bişey.. Kızın kendine ait evi varsa ne ala.. Eger evleneceksen durumu iyi olan biriyle evlenmeliyim yoksa evlenmeyi düşünmüyorum... Kolay kolay evlenmem evlenirsem de rahat etmek isterim. Benim bir evim var evleneceğim kızında bir evi olsun oradan kira geliriyle idare ederiz bende çalışırım geçiniriz
@burcuada tamam davul dengi dengine benim evim var evleneceğim kızında evi olsun yeterli ben trilyonları olsun babası fabrikatör olsun yazmadım ki. Dengim olan biriyle evlenmek istiyorum... Zengin kız avcısı değilim zengine hizmetçi tutmak gerekir... Ben orta gelirli kendi halinde bir kız isterim. Kendimde olmayanı istemiyorum ki
Senin zoruna giden ne yorum yapma gereği duydun herkesin kendi görüşü sen düşüncemi değiştirmeye mi çalışıyon sanan millet ne isterse istesin. Sitede her türlü yorum yapan var ben kızların yorumuna karışıyor mu. Bir kız zengin erkek isterse bir erkek de zengin kız isteyebilir hani eşitlik hani feminizm fakir kızlar zengin koca peşindeyken biz neden zengin kız peşinde olmayalım? Hem benimde mal varlığım var dolarları altınları evim arabam var. Fakirin birini alıp sonradan görmemi yapıyim onu
Evlenince önemli olduğunu anlayacaksınız para maddiyat olmadan evlilik saçmalıktır, öyle kocaya kaçan çok kız gördüm sonra pişman olan, bak bir erkeğin mesleği, işi yoksa kesinlikle o erkekle evlenme uzak dur gerekirse Anne Baba nın Tavsiyelerini dinle
kadın dediğin çalışacak aga evde oturan kadın mı olur ag
Bencede öyle ama her evlilikte aynı olmayabiliyor eşinin çalışmasını istemeyen birçok erkek var
onlar iş yerinde kırıtır diye düşünüyorlar ama onlarda sucuya tüpçüye yani bu devir böyle artık.
Oda doğru tabi herkes aynı değil de
orası öyle herkes aynı değil tabi.
maddiyat artık herkesinnn tek bakıs acısı , evi var mı , arabası var mı , işyeri var mı? sonuc para , paran varsa ali agaoglu gibi veya ibrahim tatlıses gibi cıtır hatun bulabilirsin yoksa benım gibi bekar kalırsın :)
Önemli tabiki maddi sorunlar insanların evliligine zarar veriyor.
Gecinebilecek kadar kazanabiliyorsak yeterli zengin olmaya gerek yok.
Senle evlenesim geldi
Güzel izah ettin
Tabikide önemli ama ilk kriter değil
Biz sevgiyle herşeyi aşarız diyenlere inanmıyorum
Ulan ebesine atladiklarim nasil onemli degil. He zengin olmak mi? Yoo. Ama az buz paran olacak abi. yoksa bir yerden sonra borc harcla evlendikten sonra faturalari kivirip cinsel obje olarak kullanmaya baslarsiniz
Maddiyatın önemli olmaya önemli tâbi ama bir yere kadar. Asıl önemli olan gerçek mutluluk. Mutluysan gerisinin önemi yok.
Eşimle eşit şartlarda bir sosyo-ekonomik düzeye sahip olmak isterim
benim param bana onunki ona..
dürüstlük olmalı kesinlikle sözüne sadık olmalı. en önemlisi bu
Haklısınız öncelikli olarak herşey dürüstlükten geçiyor
evet. zenginlikten herşeyden onemli
Kesinlikle
İlk önce kafa olarak herşeye göğüs gerdiği zaman maddiyata geliyor
Eğer ciddi bir evlilik üzerine kurulmussa tabiki para hariç herşeyin üstesinden gelinir
maddiyat önemli ama eşinle beraber bütün zorlukları aşabilirsiniz.
Şu devir de çoğu evlilite bu yüzden sorun yaşanmıyor mu sanki?
Evlilikte belli bir maddi gücümüzün olması önemli elbette lakin ilk sırada değil. Hepsinden önce birlikte vakit geçirmekten zevk almayacaksak ortak paydalarımız olmayacaksa tek muhabbetimiz koltuk takımlarını değiştirmek olacaksa o evlilikten hayır beklenmez.
Önemi yok. Allah önce sağlık ve huzur versin. Ağız tadıyla yaşamak nasip etsin. Parası olmayıpta ne mutlu insanlar gördüm ben. Parası olupta sıkıntıyla boğuşan ne insanlar var. Onun için önce para değil kesinlikle huzur
Orta gelirli bir aileden geliyorum yeter ki huzur olsun parayı çok sevmem zengini de ama görücü olursa bilemem
Yerine göre değişiyor. İstanbul şartlarında evden çıkmayalım derse önemsiz ama hem çalışıp hem gezelim derse çalışmak zorunda. Zaten ilişki de önemli olan beraberlik ikililik
Öncelikle saygı güven ve sadakat önemli gerisi her türlü hallolur
Önemi yok zaten çok kazanıcağım
İnşallah
Teşekkürler 🙏🏻
Tatlı dil güler yüz iyi niyet cana yakınlık sorumluluk sahibi bunlar olsun yeter
Senin için peki neler önemli
Saygı , sadakat , sevgi
Fiziki ve duygusal olarak peki olarak
7 yıl maddi sorun yaşadım ve bu hayatta karakterin en önemli şey olduğunu öğrendim. Daha bir sürü daha sorun vardı. Benim için manevi daha değerli hala ama parada tabii ki lazım en azından ihtiyaçlarını karşılayacak kadar.
yüzde otuz beşe oy veren maldır etim nezle yapacaksın öpücük mu vereceksin
Önemli olmaz mı, nikahı nasıl kıyacağız, nasıl düğün yapacağız.
tek taş falan yani :D
@ilkaymurat aynen (:
An*anla birlikte girersin masanin altına bı s*ksoyla halledersiniz sjjsjsjsj
Bahçe isteyene hayır birlikte ekebiliriz diyen varsa buyursun.
Maddiyat değil de bonkör olması çok önemli
Evet sanırım
dimi ama enayi bulmak şart :D
@ilkaymurat evet
Önemli ama Türk kızına yedirecegimi sanmıyorum. Y*rragimi yesin s*ker ayrilir Ruslarla evleniirim
Geçinebilcek kadar olsun yeterli
helal sana
Zengin olmayan adamla evlenilir mi? Mal mısınız?
GERİZEKALILAR
Öyle derler ama, paraya bakıyorlar.
Kazanıyoruz işte neyini önemli tutalim.
Bu konuyu en çok kızlar önemsiyor para nerde onlar orda
Ya tabiki de önemli değil ama gidip de evsiz işsiz birisi ile evlenmezsin buarada.
Maddiyatın önemi var ama giderilemeyecek bir konu değil.
önemli tabiki..
para herşey değil ama çok şey..
Önemli tabiki
Evlilikte maddiyat önemli sizler için
İyi yemek yapmalı. İyi anne olmalı
çok önemli.
tabi önemli olmazsa boşanırsın
Geçinebilecek kadar yeterli olması lazım
Onemli
Çok önemli
İş aş aşk bu sıralamaya dikkat etmek gerek
Önemli