Sevgilim telefonda başka davranıyor yanına gidince çok değişiyor sizce neden?

sevgilim telefonda konuşurken benimle genelde sert bir şekilde konuşur ama yanında olduğum zaman çok değişiyor çok daha sakin ve anlayışlı oluyor mesala birlikte uyuduğumuz zaman bana hiç arkasını dönmez hep sarılarak yada elimi tutarak uyur. geceleri uyanır beni öper tekrar uyur. yada banyodan çıktığım zaman saçlarımı hep o kurutur sen iyi kurutamıyorsun diye. ama yanında olmadığım zaman çok sert ve kırıcı oluyor. geçen gün ilk kez özür diledi benden ve daha önce hayatımda hiç bir kızdan özür dilemedim filan dedi sana karşı farklı şeyler düşünüyorum dedi. sizce ne yapmaya çalışıyor söyledikleri doğru mu ? yoksa klasik erkek yalanlarından birisini mi söylüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
ya birde ben bakire değilim ilk tanıştığımız zamalarda bana eşinin bakire olmasını istediğini söylüyordu şimdi bana seninle farklı şeyler düşünüyorum diyor. birde benim sevgilim bir kaç tane ünlü sanatçıya vokalistlik yapıyor ve bir barda da sahne alıyor etrafında kızlar dolaşıyor haliyle ama bana onların hepsi tek gecelik sen hayatımda kalıcısın diyor benden başka kızlarla tek gecelil olarak birlikte olduğunu biliyorum ama yinede ondan kopamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim telefonda başka davranıyor yanına gidince çok değişiyor sizce neden?