Jöh psikolojisi ile cevaplarmısınız?

Arkadaşlar jöh olsanız Doğuda üst bölgesinde görev yapsanız ve orada 4 seneniz daha olsa bu sırada hayatınıza bir kız girse sizi çokkkkkkk sevse hediyeler, çikolatalar bilmemne her gün ne istediginizi sorsa kargoyla yollanabilecek canınızın istediği her şeyi size ulaştırmaya çalışsa ve siz korksanız kıza deseniz ki sen üniversiteye gidince beni bırakırsın vs. Sonra bir günde bitirmek isteseniz ve açıklamanız da; “bana bağlanmandan korkuyorum benim burda ne olacağım belli değil yalnız kalmak istiyorum kimsenin hayalleriyle oynamak istemiyorum mesafeler var sen üzülürsün ama dünya küçük nasibimizse olur” olsa ve kız size olumlu bir yaklaşımla “yalnız kalmak istemediğinde ben hep buradayım” dese size saygı gösterse nasıl olur duygularınız? Sizi gerçekten beklemesini istermiydiniz ya da size rağmen dediğiniz şeylere ragmen 2-3h sonra mesaj atıyor olmadı diyor her şey kabul diyor mesleğin görevin mesafen ben varım yeter ki sen ol bana güven diyor ne hissederdiniz?
(Bu olay basıma geldi ve çok kararsızım arkadaşlarım bir süre sonra yazmam gerektiğini onun da bana bağlanmaktan korktuğunu ve bunu benim üstümden söyleyerek gittiğini düşünüyorlar, seni denemek için acaba yinede Yanımda olurmu diye merak ettiği için yapmış olabilir diyorlar. Ve ben gerçekten çok ama çok kararsızım hayatında başka hiç kimse olmadığına adım gibi eminim ama yinede sizin fikirlerinizi almak istedim bütün dediklerine rağmen bir süre sonra mesaj atsam vay be gerçekten her türlü Yanımda olacak demekki der mi? Ya nasıl düşünüyor hangi psikolojide gerçekten bilmiyorum acil yardıma ihtiyacım var)
Jöh psikolojisi ile cevaplarmısınız?