Aşk İlişkileri Aşığım lan sana demek istediğiniz biri var mı? DiyetisyenAlp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen oluyormu öyle çıkıp karşısına Aşığım lan sana demek istedikleriniz 😊 Aşığım lan sana demek istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşığım sana, mesajları görmüyor 😔 1 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşığım sana diyemem de.. Seninle ben iyi oluruz ha demek istediğim biri var evet. 2 0 Yorumla
1hukukcu00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Senin var mı? 1 9 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Aslında evet ama sözünde durmayan biri Yorumla 1hukukcu00 +1 yıl Bence sevdiğinden çok emin değilsin. Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Hayır eminim ama o farkında değil Yorumla 1hukukcu00 +1 yıl Demek ki çok belli edemiyorsun karşıdaki anlayamıyor. Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Hım belkide o olabilir Yorumla 1hukukcu00 +1 yıl Evet ondan olabilir ama karsi taraf kesin seviyor. Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Bence karşılıksız değildir ama söylenen bişeyi erteliyor genelde Yorumla 1hukukcu00 +1 yıl Hmm ertelemesi kötü birşey mi? Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Evet bence kötü Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hayır yoktur... 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Yukk 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yok öyle birisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşığım sana, mesajları görmüyor 😔
Aşığım sana diyemem de.. Seninle ben iyi oluruz ha demek istediğim biri var evet.
Senin var mı?
Aslında evet ama sözünde durmayan biri
Bence sevdiğinden çok emin değilsin.
Hayır eminim ama o farkında değil
Demek ki çok belli edemiyorsun karşıdaki anlayamıyor.
Hım belkide o olabilir
Evet ondan olabilir ama karsi taraf kesin seviyor.
Bence karşılıksız değildir ama söylenen bişeyi erteliyor genelde
Hmm ertelemesi kötü birşey mi?
Evet bence kötü
Ben diyorum ztn her zaman derim
Hayır yoktur...
yok lan mi denir
Yukk
Var eski sevgilim
Yok öyle birisi