Büyüklerimiz hep sevdiğinle değil seni sevenle evlen der ne kadar doğrudur sizce siz olsanız ne tercih ederdiniz. Hem sevdiğim hem beni seven diceksiniz biliyorum ama benim merak ettiğim birini seviyosunuz ama o sizin sevdiğiniz kadar fazla sevmiyor, birde sizi çok seven biri var sizden daha fazla seviyor hangisi mantıklı sizce [ evli olanlar yani tecrübeliler özellikle siz söyleyin] benim böyle bir sorunum var:/
Cevabın nedir?
Kadın erkekten farklı olarak zamanla sevebilir. Bu demek değildirki hiç aşık olunamayacak birinide zamanla sevebilirsin.
2 kişiden birini seçmen lazım 1 ine kör kütük aşıksın. Ama onu sana fazla ilgisi yok yani devamlı peşinde geziyosun onu evliliğe ikna etmeye çalışıyosun. İteleye iteleye bir evlilik olur. Niyetim evlenmek onu elde etmekti diye düşündüysen tamam evlendin ama daha elde edemedin. Evlilik boyunca o devamlı kaçacak sen kıskançlık krizleri geçireceksin çok geçmeden aldatılablir hatta boşanabilirsin.. İlla kendime baglarım diye düşünürsen hacıya hocaya da gidersin ama emin ol parana zamana ve duygularına yazık olur. Kadınlığımı kullanırım dersen zaten evlilisin ve o merak duygusu o cinsel heyecan azalmıştır.
Diğer kişiye geçelim eli ayağı düzgün fena değil aşık olunamacak biri değil dersen bir şans verebilirsin. Evine çocuklarına bağlı sana değer veren seni koruyan kollayan iyi kalpli birini elbette zamanla seversin. Ama eğer onunda aşkı yanıp sönen bişeyse bu ilişkiye zaten onun sevgisine güvenip başlamıştın o zaman biraz karışık durumlar.
Seni sevenden yana seçecek olursan , onu sevebileceğinden ve onun sevgisinden emin olmalısın.
Erkeklerin yüzde 99 u evlendikten sonra değişirler..07 Yorumla
Soran+1 yılYa açıkcası sevdiğim kişi bekli evet seviyo beni ama ayran gönüllü umursamaz gidiyorum desem dur demez ama beni seven kişi gercekten seviyo gözümün içine bakıyo küçüvük bişeyle mutlu oluyo sahipleniyo bnde asık olabilsem keşke lan:/ hoşlanıyorum ama ask değil
Soran+1 yılEvt bok var ua ondan :p
Soran+1 yılEn başta asık ediyo hınzırlar sonra naş :)
- +1 yıl
naş :)))) güzelce özetlemişsin.. Kızların genel seçimi bu sanırım çıkma sevgili olma olaylarında serseri ruhlu erkekler tercihtir, ama iş ciddeye binince helal süt etmmiş mülayim tipler aranır :)
Önce nasıl bir eş nasıl bir evlilik istediğine karar ver. Sen önce ne istediğini bilki o şekilde seçim yap. 2 sininde olumlu olumsuz özelliklerini maddele tercihini yap belki 2side olmaz bir 3. çıkar karşına.
Soran+1 yılHaha iyce karıştı kafam tm evlnmiyom ln bn :))
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılseni kim seviyorsa onunla evleneceksin seni incitmeyecek ya da senin duygularını sömürmeyecek hiç. gönül ister ki karşılıklı olsun ama maalesef öyle olmuyor. seni seven insan, senin için her şeyi yapar, iyi günde kötü günde yanında olmasını bilir ama diğeri zoru görünce kaçar, umursamaz seni.
seni sevenin yanında huzur bulursun, sevmeyende huzur arar durursun. bu güzel bir söz oldu, kendimi takdir ettim :)12 Yorumla
Soran+1 yılBende valla helal :)
- +1 yıl
:))))
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman beni sevenle olsun.
Çünkü benim sevdiğim beni öyle anlı şanlı sevmiyorsa ilerde elimi bırakmayacağı ne malum?
Beni seven beni sevgiye boğar zamanla neden onu sevmeyeyim ki diye düşünürüm.
İlla birini seç dedin bu olsun01 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi :)
ben beni seveni secerdim galiba. cünki beni fazla sevmeyen kisinin beni terketmesinden korkardim hep. ya da mecburiyetten benle evlendigini düsünürdüm. özgüvenim yerle bir olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılhım olabilir bak buda
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
36Cevap
+1 yılonalar sevgi derken sana deger veren saygı duyan dmek istemişler.. zaten gelende sen hep birini daha fazla seversin ama o hiçbir zman senin onu sevdigin gibi sevmez ve sen onda bu duyguyu aramaya başlarsan o senden çekip gider sen sana deger verene bak gerisi yalan
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuştun lan sonuçta hep böyle oluyo bizi sevenle evleniyoruz
- +1 yıl
evet çünkü öyle olması lzım tabi bizim de bizi sevenlere deger vermemiz lazım ;)
Soran+1 yılVeririz sevsinde;)
- +1 yıl
:) sever sever
valla şu yaşıma kadar ne kızlar sevmiştim ama onlar demekki sevmemişki hepsi yalan oldu. bugüne kadar kızlardan yedigim kazıklar sonucunda beni gerçekten seven birini bulursam ve emin olursam güzel falan olmasına gerek yok beni kötü günümde bırakıp gitmicek biri olsun büyük ihtimal alırım :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılSeni sevenle tabiki sevdiğiniz insanın sizi sevmiyorsa hiç bir zaman mutlu olmazsın ama seni seven insan her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılÜstada Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi? -Sevmek Demiş... Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
03 Yorumla
Soran+1 yılWayy iyiymiş ama insan sevilmek ister..
- +1 yıl
İnsan önce kendini sevmeli sonra başkaları kimseye değerinden fazla vermeyeceksin sonra bir tarafları kalkıyor. mutlu olmak istiyorsan Benden sana tavsiye erkek milletini fazla takma
Soran+1 yılHea doğru.
senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen diye söz var ama herzaman birbirini sevmek öyle evlenmek daha iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ondan bahsetmedim herkes onu ister
hep sevdiğim diyodum ama hayatı tanıyınca sizi gerçekten sevenle ya da yok kimseyle bu erkeklerin işi belli olmaz sonradanda sıkılıyolar hepsinin soyuna kibrit suyu dök yak
01 Yorumla
Soran+1 yılAha delirdi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seveni sende seversen problem kalmaz diye düşünüyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYani:)
- +1 yıl
:))
Sevenler evlenmek daha mantıklı, ama aşk istiyorsan mantığı başka bir tarafa bırakacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemicem..
sevgi tek taraflıysa evlilik olmamalı sevmeyen seveni hiç bir zaman mutlu edemez çünkülüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkünüm anlıyorum canım; )
+1 yılseni sevenle evlen çünkü zamanla onun sana gösterdiği sevgi karşısında sende ona karşı birşeyler beslemeye başlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılseni sevenle evlenmek daha güzel sanırım. kafan rahat. adam seni seviyo. sen de seviver bir zahmet
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi çok kolay :)
- +1 yıl
bir insanı sevmek için bir sürü sebebimiz olabilir. BENİ SEVİYORSUN, YALNIZ BUNUN İÇİN BİLE SEVEBİLİRİM SENİ hahah
Soran+1 yılDoğru beni seveni niye sevmiyimki
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevenler genelikle evlenmezler sevdiklerinle evlenirler..
05 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
Soran+1 yılHiç bişe anlamadım :D
Soran+1 yılTm kısmet artık ;)
+1 yılseni sevdiğine emin olduğun kisiyle evleniceksin ki huzurlu olasın eğer senin sevdiğin insanla evlenirsen senden az sevdiği için mutsuz olursun ama seni seven biriyle olursan onun verdiği ilgi sevgi seni mutlu eder
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eder:)
Sevdiğinle evlenmek lazım.
Çünkü sevildiğinden emin olamazsın ama sevdiğinden emin olabilirsin :)07 Yorumla
Soran+1 yılHım ama sevince yine sevildiğine emin olmazsın :) sevilmek iyidir güven verir insana
Soran+1 yılMalesef sevdiğinmize kıyamıyoruz :/
Soran+1 yılAma o cok sevmiyo lan umrunda değilim olsamda olur olmasamda olur onun için :)
Soran+1 yılEvet bn severim o gider ;)
seni sevenle evlenmelisin seni daha çok mutlu eder nasılsa bir süre sonra sen de sevmeye baslarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılseni sevenle evlenirsen bir süre sonra ona alışır ve seversin zannımca ama yinede sevdiğine gitmek daha iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılSen daha karar verememişsin ya laa:))
- +1 yıl
hep arada kalıyorum zaten
Zamanında beni sevdiğini söyleyip teklif eden yanlış yaptı, birine sevdiğimi söylesem sevmeyebilir. Hıhh ortada kaldık :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) evde kaldım
Soran+1 yılYok lan almiyim :D
+1 yılSevmediğin kişiyle evlenirsen mutlu olamazsın bence. Ilerinde çocuklarında olursa onları sevemezsin ilgilenmezsin kötü olur yani
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yani
+1 yılher zaman şöyle derler senin sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun her zaman. bu lafı dikkate al.
01 Yorumla
Soran+1 yılTm :p :))
+1 yılsevdiğim biri yoksa beni sevenle evlenirdim büyük ihtimal ama anlaşmamızda lazım sadece sevgi de olmaz hersey tamamsa seviyo beni evlenirim
02 Yorumla
- +1 yıl
öyle biride yok maalsef :))
seni seven sevmekten vazgeçebilir güvenemezsin..
senin sevdiğin seni sevmeyebilir güvenemezsin..
ben gidiyorum01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bnde
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Senı sevmeyen bırıyle bırlıkte olamadıgın ıcın uzulme
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzeldi bu
+1 yılSeverek evlenenlerin ilerisi olmuyo diyolar ama boş bir söylem bence sadece anlaşma meselesi.
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşmak yetermi sevgide lazım
- +1 yıl
burada ne konuşsak ezbere olur insanların uyum meselesi karşılıklı sevgide olsa birbirinize uyumsuzsanız olmuyor mesela çok aşıksın ama adamın huyları iğrenç gelde bununla anlaş hadi sevdiğin yüzünden en fazla 2-3 ay katlanırsın sonu hüsran olur.
Soran+1 yılAynen öyle bendede valla ama 7 ay oldu napacam bilmiyorum umrunda değilim farklıyız sevmiuo demiyorum ama huyları gıçık aşığım ama:/
- +1 yıl
25 yaş altını pek aşktan sanmayın diyor bilenler. Bende katılıyorum aşık olduğumuzu sanardık.
Soran+1 yılOlurmu öyle şey ya aşk heryaşta aşktır
- +1 yıl
Ben kendimdende biliyorum yaa 25 altına aşk demek boş ciddi ileride sende anlarsın.
Soran+1 yılO dediğin olgunluk aşk değil ask olur ama yanlış kişiye olur.
- +1 yıl
Aaaah ah bu gençlik ne diyim tamam sensin.
Soran+1 yılSağol :)
böle bişi yok. szin sevdıgınz sızınle evlenmeyı kabul edıosa onunla evlenıceksın.
015 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgim önemli digosun yani
Soran+1 yılÖyle olmuyo canım mesela bn çok aşığım ama o bnim kadar değil aylar oldu değişmiyo değişmezde emin ol seni seven iyidir en azından hep yanında olur bırakmaz güven verir kısaca;)
Soran+1 yıl:DD ama gönül aşkı ister yine çözümsüzüm
Soran+1 yılEvlnmicm yaşımı nerden biliyosun ki
Soran+1 yılÖylemi yaa ama yinede bilmiyosun:p
Soran+1 yılHerkesin var:p
Soran+1 yılKafam karışık bana böyle sorular sorma :p
Soran+1 yılSağol teşekkür almiyim
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mantıklı seven kişi üstüne titrer kırmamak için cabalar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt öyle oluyor
sevdiğimizle bizi seveni sevmiyorsan evlenmek bir şey ifade etmez..
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bigün sadece senin sevgin yetmeye bilir seni seveni sende zamanşa seversin zaten
+1 yılEvlenmek diyorsan sevdiğin insanlar evleniceksin ama sevdiğidne seni sevmesi gerekiyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar çok sevmediğini düşün hiç sevmiyor değil:)
- +1 yıl
bir kız bana deli gibi aşık olsa dağları delse güneşi ellerime koysa ama onu sevmesem genede evlenmem :)
- +1 yıl
Gerçekten aşık olmam gerekiyor
- +1 yıl
ama insandan insana değişiyor bu bende böyle :)
Soran+1 yılYani sonuçta insan kendi o sevgiyi hissetmedikten sonra normal :) haklısın sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğin seni sevmiyosa nası evlenebilirsin ki zaten ://
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo ama cok değil
Cevap sahibi+1 yılevlenmeyi düşünüyosa illaki seviyodur seni cidden sevdiğini inandığın kişi seni çok mutlu eder ama sevemezsin hayatın mahvolur bana göre sevdiğin kişide belki seni zamanla daha çok sever evlenmeyi düşündüğüne göre
+1 yılIkiside değil neden mi benim sevdiğm ya beni sevmiyorsa, ya da beni seven sevmekten vazgecerse
03 Yorumla
Soran+1 yılTm evlenmiyorum lan bn bu çelişki :)
- +1 yıl
Erkek milletine güven olmaz. d
Soran+1 yılBencede:p
sen seviyorsan sevdiğin kişi seni yarı yolda bıraka bilir ama seven insan seni sonsuza dek bırakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekler buda:)
Insan kendisini uzene asik olur guldurenle arkadas asik olduguna kole olur arkadasyla ewlenir :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) buda ilginç
Soran+1 yılSağol yawru
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdigin seni sevmiyorsa seni sevenle evleneceksin mutlu olmak icin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ mutlu olursan tabi
Seni sevenle evlen veyatta bekle :)
01 Yorumla
Soran+1 yılVeyatta mı :)
memeleri büyük olanlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnek var alırsan :p tm berbat bir şakaydı bn gidiyorum :)
Soran+1 yıl;))
büyükler doğru gonuşmuş..
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede:D
+1 yılSeni sevenle evlenmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olabilir
Beni seveni tercih ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani:)
+1 yılBen kendi sevdiğimle evlenmek isterdim :)
01 Yorumla
+1 yılSeni seveni sev derim
01 Yorumla
Soran+1 yılDenerim
+1 yılbeni seven tercihimdir...
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
;))
Evlenmemek en doğrusu bence..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli mutlu çocuklu istiyorum :)
Soran+1 yılAmin seninde:)
+1 yılsevildigindenn eminn olamassınnkii..
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin olduğunu düşün...
- +1 yıl
hangisinnde kendii mutluu hzurluu hissedersinn?
+1 yılikisiylede evlenmemeliyiz
01 Yorumla
İkiside olmuyor mu? seni seven ve sevdiğin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOzaman evlisin zaten dostum sevdiğin kişi okadar sevmiyo öyle düşün birde seni daha çok seven biri var
seni sevenle evlen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru:)
+1 yılıkısıde olmalı yemek tuzsuz tatlı sekersız olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ister onu lan ;)
- +1 yıl
ben buldum darısı basına :)
Soran+1 yılAmin:)
- +1 yıl
ben sana bulayım hangı ıl :)
Soran+1 yılSevgiyi bulmak ne kadar kolaymış sen bulacan deli :Dd
- +1 yıl
bulma garantılı :)
Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Değişik bir ikilem hiç evlenme.
018 Yorumla
Soran+1 yılTurşumu mu kursunlar :p
Soran+1 yılEvt yalnız yaşanmaz bir hayat arkadaşı lazım
Soran+1 yılMantık için söylemedim ki lan:)
Soran+1 yılSakinim:)
Soran+1 yılNiye ki gayet cici bir kızım;)
Soran+1 yılHayır gayet ince ruhluyumdur niye böyle dedin ;).
Soran+1 yılYa hayır.
Soran+1 yılSendede bir inat gördüm çok inatçısın..
Soran+1 yılEvet öyle...
sizi sevsin yeter :) ben sevmesemde olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİlginç
+1 yılCinsel performansı Yüksek görünenle
012 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka lan:)
- +1 yıl
Evliliğin yüzde 90 mutluluğu cinsel ilişkidir bunu uzun evlilerin çoğu söylüyo :)
Soran+1 yılO ayrı cinselliğe giriyo :)
- +1 yıl
bir kızla bir erkeği en iyi yakınlaştıran şey :)
Soran+1 yılTm canım anladık cinsellikte iyi olmayan erkekle çok karşılaşmadım o yuzden pek önmli değil:)
- +1 yıl
Oha kaç kişiye verdin :)
Soran+1 yılÖyle demedik lan:)
- +1 yıl
Nasıl dedin :)
Soran+1 yılTm susuyorum :)
- +1 yıl
En iyi cevap seçsene lağn xper artsın :/
Soran+1 yılLağn diyo bide ulan :)
- +1 yıl
Seçermisin canım :)
seni seven bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBncede
+1 yılSenin sevdiğinle
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun ama onunda sevmesi önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevenle.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt bencede.
+1 yılBeni sevenle
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce sizi sevenle mi evlenmeliyiz, sevdiğimizle mi evlenmeliyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler