Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim. Muhtemelen sadece günümüzün bu moda abartılı hayvanseverlerinden (?) değildir. Esas hayvan sevgisini (?) gözümüze gözümüze sokan insanlar bende şüphe uyandırır. İnternette çok görüyorum... Hayvan sevgisi şov yapan insanlar... Örneğin doğada bir hayvan avlanmış... Avlayan insanlara en ekstrem işkencelerin uygulanması gerektiğini ağızlarından irin akıtır gibi nefretle kusuyorlar. Neden? Üç kuruşluk insanların gözüne girebilmek, en hayvanseverin kendileri olduğunu ispat etmek için. Zavallılar.
66 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir görüşün var. Eğer onların seslerini çıkarmazlarsa devam ediyorlar hayvanlara işkencelere. Dilsiz konuşamayan hayvanlara dil oluyorlar. Saçmalamissin
- +1 yıl
@ByİsimsiZ Bazı insanlar avcılığı spor olarak görüyor. Ayrıca ormanda neden bir silahla acı çektirerek oldürursun ki? Sen susarsan, ben susarsam, o susarsa, hayvana şiddette artar, gereksiz öldürmekde artar. şu an sizi bu görüşünüz için kınıyorum..
- +1 yıl
@ByİsimsiZ Mesela Allahın helal kıldığı hayvanları, Allahın istediği şekilde kesilirse hayvanda pek acı çekmez. Kısa yoldan ölür. Ama bu zamani avcılar yemek için değil zevk uğruna, "spor" adı altında cinayet işliyorlar. Hem marketlerde var yani neden bir daha sen silahla vurasın ki? Sadece bu değil. Hayvana şiddet ve işkencelerde çoğalmış. Biz o konuşamayan hayvanların sesi olmazsak o hayvanlarin hali ne olur? Allah bizden hesap sormaz mı? Biraz empati kuralım. Kendini bir hayvan yerine koyarak düşünmeni tercih ederim. Umarım bu yanlış düşüncenden bir an önce kurtulursun. Iyi günler.
- +1 yıl
Yalnış bir düşüncem yok kendim de ilk fırsatta bir köpek alıp tek başıma yaşamak istiyorum. Spor adı altında olana evet haklısın. Marketten almak varken demişsin bu tercih meselesi 1 mermiyle 100'lerce kilo et yiyebilmek 100tlye 1 kilo et yemekten daha mantıklı. İnsanlıktan uzak dağlık bir yerde yaşasam bende avlanmak isterdim (yemek için) ayrıca bazı hayvanlar da mecburiyetten öldürülüyor mesela yaban domuzu. Ve senin de dediğin gibi Allah'ın helal kıldıklarından bahsediyorum bende, domuz yiyecek halimiz yok. Hayvana işkence bambaşka birşey internette görüyorum canlı canlı köpek yakan var bu şerefsizliktir
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılO is zor çünkü evlendiği zaman benimle birlikte tüyünü artistligini kaprisini çekeceği bir kızım var ve muhtemelen o olmaz istemem derse gidecek olan kişi kendisi olur
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği düşünmüyorum. Evlenecek olsam kesinlikle hayvanları seven birisi olmasını isterdim. Çünkü sessizleri seven insan daima sevgi doludur.
40 Yorumla
Bu konuda gerçekten çok hassasım. Ona ne kadar değer verirsem vereyim eğer hayvanları sevmiyor ve onlara merhamet göstermiyorsa o insan benim için biter. 🥀
71 Yorumla- +1 yıl
Neden görüşü beğenmemişler anlamadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil. Kimse kimseyle iyi geçinmek zorunda da değil. Ve işte en önemlisi, kimse kimseye saygısızlık yapıp bir de üstüne bunu 'Yanlış anlama, sana saygı duyuyorum' diye üste çıkmak zorunda da değil.
İnsan sevmeyebiliriz.
Böyle bir seçeneğimiz var.
Hayvanları da daha çok sevebiliriz.
Bundan daha doğal bir şey de o-la-maz.
Aşırı hayvan sevgisi birçoklarının gözüne batıyor.
"Bir insan kediyi, köpeği nasıl oğlunu, kızını sevdiği gibi sevebilir?" diyorsunuz ya.
Demeyin.
Oldu olacak neyi sevip sevmediğimize de karar verin.
Ya da bizim yerimize de sevin.
Biz kös kös hayatımızı fiziksel olarak devam ettirelim.
"Aşırı hayvan sevgisi maskelenmiş insan nefreti mi?" sorusunu soranların, buna inananların kastettiği şeyi anlıyor ve artırıyorum:
Sevgili, 'aşırı hayvan sevgisi maskelenmiş insan nefreti mi?' ciler, ya da kısaca 'ahsminm' mi diyelim size, lütfen insanların hayvan sevgisini 'aşırı' bulmayın.
Sevginin aşırısı olabilir mi?
Evvela bakış açınız 'offside'.
İnsan sevmeyen insanlar, insanlardan maddi-manevi zarar görmüş insanlar hayvanları daha çok sevebilir.
Kimse kimsenin sevgisiyle, sevgilisiyle ilgilenmemeli.
Herkesin sevgisi kendine.
Zaten hakkında 'aşırı hayvan sevgisi malum şahıs' etiketi yapıştırılan bir insanın hayatında nefret olamaz.
Onun hayatında sevgiye yer var ve insanlar o kadar şüpheci, o kadar negatif ki, insanlara nefret duymadan kendince hayvanların pozitifliğine aşık olmuş.
Biraz pozitif olalım; pozitif olmayanların bir gün pozitif olabiği günleri görebileceğine yönelik inancımızı pozitife çevirelim; pozitiflikten şaştığını düşündüğümüz kişileri de pozitif bir şekilde eleştirelim ve onları pozitife yönlendirelim.
Po-zi-tif.
Çok basit.
#Selametle
#Baskentli_Babacan00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey Tabii evliliğe bağlı yemeyiz Ama şunu söylemek istiyorum genelde hep şunu söyler içinde hayvan sevgisi olmayan insanda sevmez derler Tabii arada yine istisnalar olabilir ama bunu böyle genellemek Bence yanlıştır bir insan hayvan sevmez ama insan sever bir insan insan sevmez ama hayvansever Yani bu kişiden kişiye göre değişen bir durumdur Ama genel olarak ben de o yargıya katılıyorum hayvanları sevmeyen insanları hiçbir zaman sevmez ama aşkla bilmiyorum yani bunu bağdaştırmak doğru mu Aşur iki doğru Tabii ki hayvanları sevmeyen içinde aşk barındırmadıgı için belki olmayabilir doğru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl- +1 yıl
aramızda sevgiden ilerde çok daha başka birsey var
tskler guzel yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama bu nefret ettiğim, zarar verdiğim, zarar verilmesini istediğim ve buna göz yumduğum anlamlarına gelmiyor. İnsani, vicdani özellikleri barındırarak sevmemekle nefret etmeyi birmiş gibi göstermeyin. Şu an hayvansever görünenlerin çoğunun sevgisi göşteriş zaten. Popülariteden başka bir şey değil. Insan sevmeyen hayvan hiç sevemez. Çok sevgi pıtırcığıysalar dünyanın dört bir yanında aç yetim öksüz milyonlarca çocuk var onların bakımlarını üstlensinler. Ama o moda değil, yapmazlar.
Ve evet sevmeyenle evlenirim ama şiddet eğilimi olanla evlenmem.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
tabikide evlenilmez buda bizim yavru, gelin arıyoruz içinde hayvan sevgisi var :D
12 Yorumla- +1 yıl
Evet yakışıklıdır kendisi :D
+1 yılHayvansever insanların çoğu insanlardan yanlış zulüm kötülük gördüğü için, şefkatli ve merhametli olduğu için, bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını bildiği için ve harika bir yürek taşıdıkları için seviyor sahipleniyor.. Ve tabiki beslemese bile sevgisini merhametini ararım kesinlikle..
20 Yorumla
+1 yılHayvan sevmeyen biri benimle yapamaz. Hayatımın hemen her döneminde bir hayvan besledim ve bu böyle devam edecek.
32 Yorumla- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
💋♥️

Beni sevin.
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yıllardır hayvan seven biriyim ve her zaman kapımızda köpeğimiz kuşumuz vs hayvanlarımız oldu nerede görsem sevgi gösteririm. Ancak herkes hayvan sevmek zorunda değil sevmeyenlere de saygı duymak gerekir asıl mesele hayvanlara kötülük yapanlarda onlara karşı tavır almak gerekir
10 Yorumla
+1 yılHayvan seven ve sevmeyen iki insanın hayatı bakış açıcı çok çok farklıdır. Kitap okuyanla okumayan insanın da hayata bakış açısı çok çok farklıdır. Metropol insanı ile doğa insanın hayata bakış açısı çok çok farklıdır. Herkes aynı açıdan bakmak zorunda değil bunu kastetmiyorum ama çok zıt açıdan bakan insanların anlaşabileceğini de düşünmüyorum. Bu denli zıt insan kalbime giremez girse bile öğrendiğim an soğurum. Olmaz yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAşık oldugum kişi çok itici davranıyodu insanlara karşı nefret besliyodu ona ragmen seviyodum onu ama evime geldiginde kedilerime öf nefret ederim kedilerden dedigi an o çocuktan midem bulandı aşk kalmadı ortada. Aşırı midem bulandı ve dönüşü olmadı hayvan sevmeyenden nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılAsllaaa hepp dua ederdim evlenicegim adamin kalbinde merhamet olsun diye çook şükür dualarim kabul oldu 1.5 yillik evliyim esim o kadar kafa dengi ki. En çook kalbindeki merhameti seviyorum. Cebimizde son 5tl varken bile o parayla döner alip köpeğe vermiş insanlariz. Rabbim herkezin gönlüne gore versin. Vicdansiz umursuzz bir damlaa asla yapamazdim.
00 Yorumla3 tane köpek. 2 tane kedi. 6-7 tane güvercin besliyorum sokakta.Evimde de 2 tane muhabbet kuşum var.
Kesinlikle evlenmem hayvan sevgisi olmayan birisiyle. Merhametsizdir.10 Yorumla
+1 yılBenim için imkansız çünkü kedilerle köpeklerle yatıp kalkan bir insanım. Evlenince de böyle olsun istiyorum. Hayvan sevmeyen bir insanla bırak evlenmeyi aynı ortamda bulunmak bile beni rahatsız ediyor. Büyük sözüme tövbe ama ASLA olmaz
118 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Konuyla** ilgisi yok
- +1 yıl
- +1 yıl
@Jöh06 ya derdin ne senin anlamadım ki, ben sana değil, sen bana yazdın. Bana insanlara nasıl davranmam gerektiğini senin gibi basit bir asker parçası mı öğretecek, etin ne budun ne, bana akıl vererek çapını aşan davranışlar sergileme. Ben nasihat alacak, masallar dinleyecek yaşı çoktan geçtim. Hadi hayırlı günler daha da yazma
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Jöh06 yav bende senin kafa yapını anlayamadım ki, hepimiz insanız tamam da konuyu uzatma. Ne boş yaptın abi
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayvan sevgisi kedi köpek ile sınırlı olmamalı hayvansever böceği bile öldürmemeli
Yılan I gorunce kafasını ezmemeli
Fareyi görünce çığlık atmak yerine karnini doyurmali
Evet boyle biri değil ise evlenmem
Ne demişler Merhamet etmeyene merhamet edilmez00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. herkesin sürekli sokak hayvanlarının başını okşamasına ya da auvvv vuvv diye üzülmesine gerek yok. herkes kendiniz gibi olmak zorunda değil anlayın. herkes sokakta gördüğü köpeğin varlığına bile dikkat etmez ama aslolan zarar vermemektir.
10 Yorumla
+1 yılBenim içimde hayvan sevgisi var ama aynı zamanda çok korkuyorum hayvanlardan. Çok seviyorum ama korkuyorum. Evleneceğim insan hayvan sever olmalı, kimbilir belki hayvan korkumu da yenerim böylelikle 🌺
00 Yorumla
+1 yılZarar vermiyorsa düşük ihtimalle evlenirim belki ama hayvanı sevmeyen de insanı nasıl sevecek şüpheliyim. Ben evimde kedi de köpek de istiyorum. şu an ev durumum uygun değil. O yüzden evleneceğim kişi sevmeli. Neyse ki seviyor da evlenince alacağız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İşin felsefe yönünü bırakırsak eğer, hayvanlara zarar veren birisi ile evlenmezdim, illaki sevmesine lüzum yok.
şimdi insan düşünen bir hayvandır, peki ben insanları sevmediğim için hayvanları sevmemiş sayılıyor muyum00 Yorumla
+1 yılben öyle boş duyar kasamıcam. düne kadar hayvanlara bu kadar değer verilmiyordu herkes insanlardan kazık yiye yiye hayvanları dost bilmeye başladı. ister sever ister sevmez bende uzaktan seviyorum alıpta bakmam
00 Yorumla
+1 yılValla içinde hayvan sevgisi olanla da beraber oldum benim için önemli bir kriter değil açıkçası... Eskiden hayvan seven kadın merhametli vicdanlı derdim ama öyle olmuyormuş. Sadece bir artı katar. O kadar.
00 Yorumla
+1 yılhayvan sevgisi olup olması önemli değil korkabilir ya da alerjisi olabilir tabi ama bir hayvana vuracak kadar karaktersiz birisi ise asla bir ilişkide olmam o kişi ile arkadaş bile olunmaz bir hayvana vuracak kadar berbat birşey
00 Yorumlaİste bu yanlış hayvan sevgisi olmayan insan sevemez insanlari degil hayvanlari severim diye bir laf var ama o yanlış insan sevmeyen hic bir canlıyi sevemez bir hocanın bu konuda açıklaması var zaten bu lafı da hic anlamazdim hoca güzel açıklamış
00 Yorumlaİçinde hayvan sevgisi olmayan biriyle asla demiyorum ama evlenmezdim. Köpekleri sevmesi yeterli, diğer hayvanları sevmese de olur😄
28 Yorumla- +1 yıl
Senin de bütün hayvanları sevmeyenlerden farkın yok. Köpek seviyor olman hayvan sever olduğunu göstermez.
henüz aklımda evlenmek gibi bir fikir yok ama elbet bir gün olur ama evlenmeden önce de bir tüylü dostum olacağı için sevmiyosa ikimizi d sevmiyo demektir o yüzden olmaz bu iş çünkü benim hayallerimde eşim ve olursa çocuklarla beraber bikaç tüylü dostumuzla yaşamak hayvan sevmeyen biriyle zor...
10 Yorumla9 kedim 2 muhabbet kuşum 43 güvercinim var her birini ayrı ayrı seviyor ve önemsiyorum ben bu kadar sevebiliyorken hiç hayvan sevmeyen birini sevebileceğimi zannetmiyorum sevmekte istemem
10 YorumlaHayvanları sevemeyen insanları hiç sevemez. Hayvanları sevemeyenler sosyopattır psikopattır. İnsan taklidi yaparak hayatlarını geçirirler, akıl almaz rol keserler, sahte sahte ağlarlar bile.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmek şart değil. Kötü davranıp davranmadığına bakmak lazım. Ben seviyorum ama sende sev diye zorlayamam. Zamanla alışır, alışmazsa da yapacak bir şey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanlarla bayağı içli dışlıyım, özellikle genelde sevilmeyenlerle (akrep, ahtapot vs.) zaten iyi anlaşamam ama genel anlamda insanlardan haz etmiyorsa iyi anlaşırız.
10 Yorumla Eğer o kişiyi çok seviyorsam ona da sevdirmeye çalışırdım heralde ya da benim yanımda o bile bir süre sonra sıcak bakardı, çünkü benimki aşırı dozda hatta bunun üzerine lakaplarım bile var.
00 YorumlaBir hayvanı sevmemek için hiçbir neden yoktur bence (böcek tarzı yaratılışlara girmiyorum onlar biraz farklı bir durum). Bir köpekten korkabilirsin ya da kediden yanında bulunsun istemezsin bunu anlarım ama sevmez de kötü davranırsan bunu anlamam ve böyle birini hayatımda istemem. Çünkü böyle masum yaratılışlara karşı sevgi duymamak kişinin içinde bir şeylerin yanlış olduğunu hissettirir bana.
00 YorumlaYanı elbette hatvan sevgisi olmalı merhametli biri olmalı hayatımdaki insan lakin evde hatvan besleme konusunda biraz olumsuz bakıyorum tabi bahçe kat bir ev ise ayrı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılBazı hayvanlardan korkması sorun olmaz ama hayvanlara eziyet etmesi onlara kötü davranmasi onu benim gözümden düşürür. Hayvana saygısı olmayanın insana hiç olmaz. Bu yüzden evlenmezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayvan sevmeyen beni hiç sevemez. Uzak dursun benden hayvan sevmeyen kadınlar.
45 Yorumla- +1 yıl
Gene sübliminal göndermeyi yapmışız😄
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist evet 😅
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
2 tane kedim 2 tane kaplumbağam 1 tane de köpeğim var hayvan sevmeyen kadınlar mı sence
- +1 yıl
@SMiradishi ben kadınlara hayvan sevmiyor demedim, hayvan sevmeyen kadın dedim.
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Bütün canlıları sevecek. Evlenmezdim ama şunu da söyliyeyim. Kedi ve köpeğin evde bakılmasını istemeyen ya da bunu yapamayan birinin hali hayvan sevgisinin olmadığı anlamına gelmez.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem diyemem ancak hayvanlara da bir zararı olmayacak evime alsam laf etmeyecek yoksa asla evlenmem çünkü kedim var hayvanseverim onlarda canım gibi.
08 Yorumla- +1 yıl
merhaba kusura bakmazsan sana bir kaç soru sorabilir miyim bir konu hakkında?
- +1 yıl
Ne konuda?
- +1 yıl
Kapak fotoğrafına baktım da merak ettiğim bir kaç şey var. Onunla ilgili tabi eğer düşündüğüm şey ile alakalıysa o da. takp eder misin
- +1 yıl
Bu konuyla ilgilu konuşulacak bir konu yok sanmıyorum, iyi geceler dilerim.
- +1 yıl
peki sana da çok yardımcı cidden buranın insanları. iyi günler
- +1 yıl
+1 yılEvet. Hayvanları sevmiyor diye "onlara zarar verir abovv gızz" gibi bir olay yok yani, abartmayın.
33 Yorumla- +1 yıl
Nasıl da abartmışsınız görüşlerde ahahahahaha utanmasanız "hayvan sevmeyenler or. spu evladıdır" diyeceksiniz. Allah'ım insanlara akıl serpiştir biraz, n'olurr yaaa N'OOLUR
- +1 yıl
Aynen öyle özelliklede şu "hayvan sevmeyen insanda sevmez diyen salaklar yok mu?" Yemin ederim beyinsiz bunlar
- +1 yıl
@Dost_ve_viski ayyyyynen
+1 yılKesinlikle. Hayvanı sevmeyen biri benimle yapamaz zaten 😂. Hem ben eşimin, sevgilimin elini tutup iki hayvan barınağı gezmedikten sonra mutlu olamam.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim. Herkes hayvan sevmek zorunda değil bazıları hayvanlardan korkuyor ya da tiksiniyor. Önemli olan hayvanlara zarar vermemesi
10 Yorumla
+1 yılZarar vermemesi önemli benim için sevmek zorunda değil.
20 Yorumla
+1 yılArtık Kimse insan sevgisini aramıyor Varsa yoksa hayvan sevgisi ne garip bir zamana düştük lan
22 Yorumla- +1 yıl
@Cramella tam ortasından anladım hem de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddete meyilli değilse sadece titiz olduğu için falansa evlenmemek saçma
20 Yorumla
+1 yılSanki kendinsi hz. Ayşe kediyikopegi sevmiyor diye birisiyle evlenmeyenin beyni yoktur arkadaşlar zaten siz evlenmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanlara kötü davranmasında ne yaparsa yapsın eğer benim yanımda hayvana birşey yaparsa bak o zaman hiç iyi olmaz
00 Yorumla Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez. Hayvan seven bir insan değilse her ne olursa olsun olmaz gibi 🕊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanları sevmeyenin sevgisine de inanmam, şahsına da güvenmem.
Korkusu vardır, olabilir anlarım. Ama sevmemek başka bir şey.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılHayır! İstemiyorum. En dikkat ettiğim nokta da zaten Merhamettir. Hayvanlara ve çocuklara sevgisi sonsuz olması gerekirrrr
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçimde çok deli bir Hayvan sevgisi var, sevmek değil de düşman nefret ya da uzak duranlar ile olamam sanırım ya evliliği geçtim.
00 Yorumla Evliliğimde golden alacağım için kesinlikle evlenmezdim. Tüy dökülmelerini dert etmicek kendi çocuğu gibi sevicek hanımefendi aranır 😂
00 Yorumla
+1 yılŞu görseldeki kediyi görup sevmeyecek insan insan değildir
10 Yorumla
+1 yılUzaktan sevse bile olur ama sevmiyorsa mümkün değil.
10 Yorumla
+1 yılCanlı sevmeyen insan sevmez hayvan değilde canlı demek lazım insan kılığında hayvan dolu etraf.. onlarda canlı yazık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aciz varlıkları sevmeyen günün birinde aciz olduğun zaman seni de sevmez 👌
10 Yorumla
+1 yılEvet hayvansever olması çok önemli, doğayla iç içe olduğum için hayvanları sevmezse sıkıntı olabilir
10 Yorumlaiçinde hayvan ve çocuk sevgisi olmayan biriyle büyük konuşmayım ama asla olamam
10 YorumlaHayır. Doğayı ve içinde barındığı canlıları sevmeyen kimseyi sevemez.
10 Yorumla
+1 yılİçinde hayvan beslemiyorsa. Sorun yok. Hayvanlardan korkanlarda var
10 Yorumla
+1 yılAsla evlenmezdim , hayvanları sevmeyen kişi insanları da sevmez , Allah ı da
10 YorumlaIlla hayvanlarla içli dışlı olmak zorunda degil ama hayvan seven baska oluyor ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKedi sevmem tiksinirim. Evlenmesinler mi şimdi benle yani zarar vermiyor olmak önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Evde kedi besleyen adamla ben evlenmem
- Devamını Gör (242)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler