Kankam mı yoksa sevgilim mi?

Size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Bir kankam var, 5 yıldır tanışıyoruz. Ayrı şehirlerdeniz. Birbirimizle ilgili her şeyi biliyoruz. İlk başlarda bana ilgisi olduğunu düşünmüştüm ama sonradan olmadığına karar verdim. Yalnız ne zaman bir araya gelsek bazen çok samimi iken bazen beni görmezden geliyordu. Ki normalde saatlerce telefonda konuşur dertleşirdik. Bir ara ben görüşmeyi kestim bu dengesizliğinden ötürü ama sonra barıştık.

Beni davet etti evine. Tüm gün muhabbet ettik. Gece olunca yanıma uzandı ve dedi ki bir daha gitme. Senin yanında huzurluyum ve bir tek senin yanında böyle. Benim için değerlisin seni çok aradım vs vs..Sonra öpmeye başladı ve o gece biz ilişkiye girdik. Sabah hiçbir şey yaşanmamış gibi kanka dedi. Bozuldum ama çaktırmadım. O gidince ben de toparlanıp ayrıldım ordan.

Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum...Birkaç kez sevgi konusunu dile getirmeye çalıştım arkadaşlığa bağladı sonrasında ise böyle bir olay yaşandı.

Ne yapmam gerek? Neden böyle davranıyor? Şimdi ise habersiz çekip gitmeme kızıyor.

Ne yapmalıyım? Erkek arkadaşlardan yardım lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sonucunu yazayım ki bilginiz olsun.msj çektim ve biz neyiz dedim.2 iyi arkadaşız dedi.başka dedim?özelsin dedi.hoşlanıyorum dedim.ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi.nasıl dedim?arkadaşlar yatarmı birbirine çekim hissedermi?senin suçun dedi..ben seni kanka olarak gördüğümü sölemiştim dedi.ayrıca ne var bunda dedi.bir sürü arkadaşım oldu yattığım .ben şaşırdım...ne acı hiç tanımamışım.bier insanı 5 yıl yanında durup.hiç tanımamışım.
Güncellemeler
+1 yıl
değer verdiğin insanlar hayatlar biranda yıkılabiliyor üstüne.bilmiyorum ona da dedim.özel olmasaydı ona güvenmeseydim.zaten olmazdım hayatında..içim rahat vicdanımda...sadece kırıldım çoook.incindim hemde en tanıdığım insan tarafından...ve ayrıldım...
Güncellemeler
+1 yıl
içim acıyor ve nasıl toparlanıcam bilmiyorum...
Kankam mı yoksa sevgilim mi?