İçlerinde kendine bile itiraf edemediği şeyler düşünür mü sizce? başkasını düşünür mü? Erkkler içinde soruyorum?
Bence düşünür.. 😊
Bence düşünür.. 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet düşünür eş ile yapılan cinsellik bir noktadan sonra monoton ilerlemeye başlıyor, çeşitli fanteziler giriyor devreye bundan sonra, film açarak yapılan ilişkide oradaki kadın erkek yerine koymalar, ya da vibratör ile 3. bir erkeği hayal etmeler vb..
Ben başkasını düşünmem sevgiğim kadının performansını merak ederim ama eskiden sevgilim oldu demişti kıskandım ama sevişirken onlarla nasıl sevişti acaba zevk aldımı diye düşündüm sordum almadım dedi ama onların karşısında nasıldı neler yapıyordu düşündükçe etkilenmeye başladım ama sadece sevgilimden
insanlarda nefis olduğu sürece helde şu zamanda düşünmeyenler %5 i geçmez herkes bir şekilde düşünür erkek olsun kadın olsun fark etmez.. bazıları şimdi karakter meselesi falan filan yazarlar ama gerçeklerdir bunlar
Evet evliyim
Kendini düşündürenler oldu bir dönem evet ama çok zor aklın başkasında iken kocaya konsantre olmak falan beni soğutmuştu ilişkiden
@aysehnm evet
@ankara40 boş hayaldi güzel inandık ama bitti 😁
Cevap
62Cevap
Dusunurum, hayal ederim esim farkinda olmadan, yapmam dedigim seyleri yapmaktan cok korkarim o yuzden yapmam demiyorum ama kendimden de korkuyorum artik asiri bunalmis durumdayim bazi sebeplerden dolayi.
Çok üzücü bu kadar bunalmış olman 😔
Internet alemi de massallah yani herkesin penisi 25 cm, herkes onsevismeye onem verir, karsisindaki orgazm olmadan olmaz falan filan.. Sanirsin super sevisenlerin hepsi KS'de toplanmis kalan beceriksizleri de biz aldik. Te allam ya
Harikasin.. duygularimin tercumani oldun😃
@kızılgezegen37 Sinir oluyorum artik birine yorum yazinca dibimde biten abazalardan. Insan ac olur da bu kadar mi olur yani.
Bu arada takip attim sana, sufleli birseyler nickim, bu konuda cok doluyum dertlesmek istersen diye. :)
@erkeker Aldik kardesim adam bizim adam okuz mokuz ister severiz ister aldatiriz sizi alakadar eden ne var onu ogrenebilirmiyim?
hadi ama kadınlar bizim bir üst modelimiz haledemeyeceginiz birşey değildir sizler ilgi istiyorsun öyle degilmi
esini seven bir kadin sadece aeks icin aldatirmi kovasini? cok bile yapardim ilgi para hic eksigi yoktu... video gorsum benziyor ama ben degilim diyor? bi bayansin.. esim dindar oruc tutan bir bayan hala ailesi muhafazakar.. avrupaya getirdim zorla basini actim.. boyle bir kadin kocasini aldatiemi sizce?
evet düşünürler. ama seninde dediğin gibi, kendilerine bile itiraf edemezler. şahsen benim karım düşünsün ve banada söylesin isterdim. çok heyecanlı
Sen düşünüyor musun peki... Tabiki önce, evlimisin diye sorayımda :)
Evliyim evet.. Ve ister istemez düşünüyorum.. İtiraf edememe değil gayet açık düşünüyorum bazen.. 😊
işte asıl heyecan, bu düşündüklerini eşinle paylaşmaya, ve eşinde sana karşılıkla verdiğinde yaşanır. bir hayal etsene, sen başka bir adamı hayal ediyor ve eşine anlatıyorsun, oda sana bununla ilgili sorular soruyor, destek oluyor ve çıldırtıyor seni. Bence yapılmalı
Şimdi gelir sitenin karakter sahibi mükemmel insanları ve bunu yapmak şerefsizlik karaktersizlik diye yağdırır :) Her insan bunu yaşar kimse boşuna hikaye okumasın.
Aynen.. Burda rahat olabilirler ama.. 😊
Yok bu sitede genelde soru altında ahkam kesen ahlaklı harika insanlar saman altından su yürütmeyi seviyor :)
evli misin ateşliysen sönmediysen ateşin buradayım.
sorunu beğenim mi ulaş bana bende senin gibiyim
😂😂 benden ekmek çıkmaz sana..🤗😉
üzdün ama değerlendir derim :D
hahahahahha
Hadi gel bana kimseye itiraf edemediğin bir hayalini, Bir Düşünceni İtiraf et :)
Yokki... Zaten herşeyi açık seçik yaşadım geçti.. Düşündüğümü de söylerim sıkıntı yok.
Nasıl geçti ya? Bu doygunluğa da nasıl ulaştın :) Evli misin?
Hahahah😂😂 evliyim..
Hee Anladım 🤦♂️ Evlilerin ortak problemi.. Doygunluk, bıtkınlık, usanmışlık ve en sonunda kendi iç dünyalarında yeni maceralara yelken açma 😀
Tabi bunlar sır.. Kimseye söylemezlar :))
Yoo ondan değil... eşimle de bıkkınlık doygunluk yok. Normal karı kocalarla karıştırma
Öylemi dersin?
Söyle bakalım kaç yıllık evlisin..
Helal sana
düşünüyorlar çoğu evli bayan arkadaşım bunu söyleyip uyguluyor. Eşiminle çok rahatız bu konularda oda zaten söyler ki zaten swinger çiftiz :D... seksüellikte farklılık, fanteziler, yasaklar herzaman çekicidir :)
Ben de katılıyorum sana, hayır diyen doğru söylemiyor. 😉
Bence evliliginde sıkintisi ya da huzuru yoksa istekleri karsilanmiyorsa baskasini dusunur ozenir isteyebilir.
Çok hoşuna gittiyse düşünür niye düşünmesin ama elde edemeyince akşam olunca kocasına kalır yine.
Eskinin mahiyetine bağlı...öyle biriyle olmak istemem...😎.
Tabiki sonuçta herkez hayalindeki evliliğe sahip olmayabilir
içeride aradığını bulamadığı zaman düşünür ya da istemediği bir evlilik
Yaptıysa
lan yorumcular siz kadinmisiniz? 20 yazandan 1 kisi kadin.. bu konulaei ariyirum eekeklee yaziyor hep.. lan bizde. eekegiz biliyoruz kadinlari tabimak icin burdayiz... ne bucim ulke hepsi cahil mal.. ben yazmayacaktim kadin degilim sonucta. kari kilikli erkekleri gorunce yazmak zorunda kaldim.. size sorulmadikca cevap vermeyin..
Ben düşünürüm ya eski sevgililerim, o kadar yaşanmışlık vs unutulamaz ki
evli misin?
düşünürler tabi ki sohbet ettiğim evli kadınların söylediklerini anlattıklarını bı duysan neler neler 😎
bence evet düşünüyorlardır yolda gördüğü bir erkeği sanalda gördüğü bir erkeği kendi eşleri ile kıyaslıyorlardır
Evlisin ve birini düşünüyorsun gibi geldi bir an... Yaramaz seni ☺
Düşünmemeliler. Düşünmeye mahal verecek kadar yaklaşmamalilar.
Herkesin bir fantazisi vardır. İnsanı insan yapan kendini kontrol edişidir
sevgililer bir birlerine doyduktan sonra yeni biseyler dusunurler ola bilir.
Tercube konusuyor
Düşünenler vardır mutlaka. İleri evresi zaten birliktelik oluyor.
eşi ile bunun fantezisini yapan bile vardı değişik bir olay anlatması biraz zor
Yaşayamadıklarını özlemlerini bulduğu birini düşünür
Hayatındaki eksik yanları arar
her evli kadın düşünür. Sen evli misin. Düşünmüyormusun
kesinlikle, hatta hemcinsine karşı bile düşünüyor olabilir. içini bilemezsin kimsenin. şu sıralar biseks lezzo hareketler moda
Fantazi olarak olabilir
kesinlikle 🔥
Evetttttt
illaki olur ama işin kötüsü düşncenin bile pişmanlıgı olması
Aldatma oranı bu kadar yüksek. olur muydu dusunmeseler
eh yani neden düşünmeyelim:)
:))))
Düşünce özgürlüğümü denir buna :))))
Düşüncelere kelepçe vurulamaz:)))
Düşünürler reis bilirim yaşamıştım zor kurtulmuştum..
Aldatan kadın düşünür birde eşi anladığı zaman ispatlayamadıgı için psikolojik şiddet uyguluyor birde eşiyle birlikte oluyor ama eşinin istediği zaman degil kendi istediginde
sohbetler ya da itiraflar doğruysa epey bir kesim düşünüyormuş
Ya ne olaylar dönüyor aç gözünü bu senin sorun çok saf temiz kalıyor dönen işlerin arasında. Dışarda kör tuttuğunu insanlar şaşırmış.
Hiç bilmedin rüyasına girer şeytan aldatır bunu engelleyemezsin veya durduramazsın düşünce bazen istemeyerek yapılan bir şeydir.
Ben artık hiçbirşekilde düşünmüyorum cinselliği ulaşılmaz mükafat olarak gören kadınların yaşadığı bu topraklarda
Evli olması birini düşünmesine engel değil :)
Fantezi şeklinde düşünülür.
sadece düşünmekle kalmayanlarda var :D
Sanmıyorum bence düşünmez evlisin sonuçta ayıp
Kendim için demiyorum kii..😂.. Ya bazen kadınlar aldatan kadınlara çok sallarlar ama içlerinde yapan kadından fenası yatar.. Öyle bişey
Düşünürler yaşarlar. Cinsellikte yaşarlar
Karakter meselesi
İllaki düşüneni vardır
Evli değilim ne düşünüceğimi bilemedim şuan😂
Bu zamanda kimin eli kimin cebinde belirsiz.
düşünür ve düşünürse daha zevkli olur
sencede güzel olmazmı
Olabilir tabiii
kesinlikle eşler bunları konuşmalılar sıradanlaşma olmaması için
Aynen.. Bu konuda sorunum yok😊
keşke konuşa bilsek
Düşünür bence düşünceye kelepçe vurulmuyor 😅
Harbiden ha güzel soru
Düşünür ama yapamaz 😂😂👅
Aldatıklarına göre düşünüyorlar
Elbette düşünür.
Düşünüyorlar
Evliliği zedeler ama!!!
Düşünür hoşuna gittiyse
Sen kaç kişi düşünüyon?
Düşünüyorum
@kizilgezegen37 sadece beğenecek misin
😂😂😂Ne yapmalıyım ki😂😂
😂😂Soruda görüşümü söyledim.. Bence düşünür.. Bazen düşünürüm bende..
çocuk o kadar kas yapmış özelden bir merhaba deyiver üzülmesin :D
@Kürkçü_dukkaniii üzdü :(
@Kürkçü_dukkaniii kası bana mı yaptı😂🤩?
keşke kas yerine beyinlerini çalıştırsalar bu abazalar :D
@Kürkçü_dukkaniii bir kız görünce filozof kesilen Çomarlar bunlar da 😄
@kizilgezegen37 sana yaptım tabi
yalvarıp duruyosun takip at diye herşey ortada görünen köy klavuz istemez :D
@Kürkçü_dukkaniii komiksiniz yaa 😂😂
@kizilgezegen37 erkek milletiyiz işte ne bekliyorsun ki 😂😂
yok ben erkekken çekemiyorum böyle abazaları kadınlar nasıl beğensin sizi :D
😂😂😂haklısın
Ya abi işin makarasındayız kasma bu kadar kimse kimseye hakaret etmiyo bir şey etmiyo rahat ol sen 😄 senlik bir durum yok olduğunda ben söyleyeceğim sana 😄 @kurkcu_dukkaniii
Aynen.. noldu anlamadim ama.
@kizilgezegen37 nedir noldu şimdi
Düşünmek ayrı
Fiiliyata dökmek ayrı
düsündük
@aysehnm dayı fake oldugunu bu kadar bellı etme
Düşüneni vardır illa.
Piii düşünenlere.
düşünmemeleri gerke.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?