Çoluk çocuk galiba sevmeyi bilmiyor
Sevgilimin ilgisi bana yetmiyor, neden?
Çoluk çocuk galiba sevmeyi bilmiyor
Bir gün gemileri yakarsa değerini bilirsin... benzeri başıma geldi.
Çok mutlu başlayan ilişkide ilgim yetmemeye başlamıştı. en son bir konuşmamızda eski sevgilisine duyduğu hayranlığı bana duyamadığını ifade etti.
>> ayrılmak mı istiyorsun dedim?
>> yok seni seviyorum ama hisslerim güçlü değil dedi.
>> benim duygularım güçlü, ama ben duyguların dengesiz olduğu ilişkileri sevemiyorum dedim.
hemen sonrasında sevgililer günü vardı, hiçbir şey yapmadım, aramadım. instagramdan hayal kırıklığını paylaştı umursamadım. 8 Mart kadınlar günü geldi, yine hiçbir şey yapmadım. Sonra aradı;
>> böyle biteceğini bilmiyordum. çok mutsuzum. arkadaşlarım bile yüzümün eskisi gibi gülmediğini söylüyor. diye dert yandı.
>> Anladım, ben de mutlu değilim ama kafam rahat dedim. Elimden geleni yapmıştım ama tek taraflı olmaz böyle şeyler dedim.
Sonra yanıma gelmek istedi. Tatili benimle planlamak istedi. Neyse işte; ona bir kaç defa bana yakınlaşma için fırsat verdim sonrasında. Ama hala duyguları net olmayınca, tüm iletişimi tamamen kestim. Artık birlikte eğlenemediğimizi, farklı dünyaların insanları olduğumuzu, onunla geçirdiğim zamandan keyif alamadığımı söylemiştim.
Gerçekten üzüldümü yoksa beni bir kaçış fırsatı olarak mı görüyordu hiç bilmiyorum. Üzülmüşse umarım toparlamıştır.
Senin de başına bu gelebilir, aman dikkat ! Ama gelirse hiç üzülmem :)
Sana Kedimden Örnek Vereyim 4 Yıl Önce Ayrıldık Para Pul Maddiyat Yüzünden Sevdiğimden.. Hala Onu Uzaktan Gördüğümde Bile Gözlerim Dolar Eskisi Gibi..
Sana Bakarken Sana Sarılırken Gerçek Kalbinde Aşk Olan Sevdiğine Bakınca Dünya Orda Durur İçi Titrer Sevgisi Gözlerinde Parlar Deli Dolu Sevmek İşte Ben Ona Bakarken Gözlerim Dolar Öyle Bir Bakardım Ki Mutlulukla Hasretle Hergün Her Saat Özleyerek Yanımdayken Bile İçim İçime Sığmazdı... kelimeler Kifayetsiz Her Saniye Onsuz ise Anlamsız Olur... Ben Ona Da Söyledim Seni Bu Dünyada En Çok Ben Sevdim 27 Yasındayım Saçıma Beyazlar Düştü Herşeyimi Kaybettim Ne sevdiğim Kaldı ne De işim... Onun ile Biz Öyle Bir Aşıktık Kİ 4 saat öpüşür Doyamazdık Birbirimize... Eğer Sende Buna Benzer Şekilde Bir Aşk Yaşadıysan, Bundan Sonra Kimseyi Sevemezsin Boşuna Uğraşma.. İnsana Aşk Yaşamı Boyunca Bir Kez Geliyor.. Bir Kez Gerçek Aşkı Yaşarsın, Eğer Kaybedersen O Gerçek Aşkı Sadece Sevgi İle Geçer Geri Kalan Ömrün...
İnsan her zaman harika ve mükemmel hissedemez bu imkansız birşeydir. Küçük bir örnek vereyim en mutlu olduğunuz anda bir telefona gelir ve annenizin ölüm haberini alırsınız, ben yaşadım bunu. Bide her kız aynı değildir sizinde hoşlanma dereceniz ve zevk alma dereceniz farklıdır. Ama unutmayın sevmekle zevk almayı karıştırmayın.
Cevap
18Cevap
İlgısızlıkten kastın hıc arayıp sormuyormu mesela neye gore ılgısız kimisi gunde 2 kere aradıgın ıcın karsısındakı ne ılıgılı der kimisi hıc aramaz ama 1 tane hediye alır ılgılı olur senin sevgı ve ilgi anlayısın nasıl ılgılı olması İcin ne yapmalı mesela
olmamışsa sal işin ucunda bir ömür bunu çekmek var...
Sevgiye bu devirde laik kimse yok en iyisi sevmemek
Kadınlığını hanfendiliğini her anlamda hissettirmesi gerekiyor her erkeğin sevdiğine
eski sevgilinle nekadar çıktın
4 ay
yaş farkı vardı sanırım aranızda
27
19
normal. şimdiki küçüktür senin kafa dengin değildir
Ben 20 oldum şimdiki 24
senin çıkacağın kişi 28-30 olmalı. Olgun seviyosun
Olgun seviyosun dediniz nerden çıkardınız
öyle hissettim
Bilmem acaba kendim yaşıma göre olgun muyum
erkekler kızlara göre daha geç olgunlaşır bu sebepten dolayı böyle istemen ve sevgilinden olgun olman çok normal
27 ile Harika anlaşıyorduk sence o bana zorla mı aya uyduruyordu yoksa ben mi ona ayak uyduruyordum zekamız yapımız aynıydı sanki ruhumuz herşeyimiz
zorla değil. Olgunluk yaşlarınız denk olduğundan 😉
Sana günaydın demek istiyorum.
Bence sen sevmiyorsun aklın başka yerde
Eskiyle niye ayrıldınız
Toy geliyordur belki.
Senin doğan do bu şekilde
ağzına sçsa değerli olur
ayrıl o zaman sevmediğin belli
Çocuğu oyalama boş boş ayrıl bitir
Size uygun değil %100 eminim.
Onu göremiyosun ne yaparsa yapsın yani normal
Sende şeyi bulmuşsunda şeylisini arıyorsun
Yeterince ilgilenmiyo demeki☺
aşk değilse uzatma karşısını da boşa yorma
Ayrıl
Ayrıl o zaman
daha iyi birini bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selamlar papatyacım,
Duygu yok, kimya yok, aranızda çekim gücü yok, bazen olmaz illa olacak diye bir şey yok. Bu durumda zorlamaya gerek var mı sence?
Ağzıyla kuş tutsa sana bunu duyguları veremeyecek insanlar vardır, mesele eski sevgilin değil mesele şu anki çocuğun senin için yetersiz oluşu...
Hiç kafanı yorma ve ondan ayrı kal, mesela 30 gün boyunca özlemiyorsan senin için doğru insan değildir...
Sevgiler.
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz
Doğru bro. Ben özlemedim