Arkadaşlar ben bir kıza deli gibi aşığım onun ismini göğsüme yazdırmak istiyorum nasıl birşeyler önerirsiniz bunun yanında dövmeden anlayanlar yardımcı olabilirmi ayrıca göğsümün diğer yanınada Tank çizdirmeyi düşünüyorum spor yaptığım için göğüslerimde gayet güzel duracağına inanıyorum başka önerileri olan var mı daha önceden hiç dövme yaptırmadım ayrıca internetten baktım abdest almaya ve namaz kılmaya engel değimiş su derinin 7 kat altına kadar sızıyorumuş, dövmenin ilerisine geçebiliyormuş.
Cevabın nedir?
allahın ınsalara emanet olarak verdıgı bır vucuda dovme yaptırmak ya da bır noktada degısıklık yapmak yaratıcıya karsı yapılmıs en buyuk hakarettır sen yapamamaşsın ben duzeltıyorum gibi ısyan etme seklıdır sana bır arkadasın bır esyasını emanet ettıgınden nasıl gozun gıbı bakıp koruyorsun degılmı? eger oyleyse allahın sana verdıgı emanete neden ıhanet etmek ıstıyosun?
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz fakat kız arkadaşımada sevdiğimi göstermek istiyorum. :/
En İyi Cevaplar
Sakın sevgilinin ismini yazdırma şu an mutlu olduğun için yaptırmak istiyorsun ancak sonrasında hayat sana ne göstereceğini bilemezsin. Dövme çok güzel olabilir ancak boyutunu ve yapacağin görseli iyi seçmelisin. Bende yaptıracağım gögüsümden boynuma doğru f-16 dövmesi işimde sivil havacılık güzel olacağini düşüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ama gerçekten çok seviyorum onu asla bırakamam ona sevdiğimi göstermek istiyorum açıkçası, ayrıca göğüsüme Tank resmide çizdiricem bunun gibi birşey.
www.galleryoftattoosnow.com/.../DSC_1310.jpg
Ayrıca birde bunuda yapmayı planlıyorum Atak Helikopteri.
https://i.hizliresim.com/P3mqjQ.png- +1 yıl
Seni anlıyorum 6 ay önce uzun bir ilişkimi bitirdim onu çok seviyordum o benden böyle bir şey yaptirmami istedi yaptırmadım iyi ki insanlar mutluyken birbirine kolay söz veriyor ancak işler ters gitmeye başlıyınca hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını anliyor pişman olur yinede senin kararin. Internet de çok daha yaratıcı dövmeler var biraz araştır..
abdest ve namaz kılmana engel değil ama çok büyük günahmış sanırım ama bendede var dövme. Erkekler kemal atatürk dövmeleri çok hoşuma gider. Bu arada eski sevgilimde benim ismimi yazdırmıştı ama ayrıldık djsdsaj ne olduğunu cok merak ediyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılSildirmiştir muhtemelen lazerle siliyorlar. :D Ama ben bırakmayı hiç ama hiç düşünmüyorum eşim olucak insan kendisi yemin ediyorum çok seviyorum. :)
Soran+1 yılHaklısınız Lazerle silmek zor ama ona nasıl göstericem sevgimi o halde pek becerikli değilim romantiklik konusunda seviyorum içimde onun için fırtanalar kopuyor ama dışarı yansıtamıyorum. :(
Soran+1 yılHaklısınız geçici dövme çok güzel bir fikir, dediğiniz gibi yapabilirim. :)
Soran+1 yılOnun yapmasını istemiyorum açıkçası. :D Canı yansın istemem ayrıca ona ters böyle şeyler. :D Ama ben yaparsam hoşuna gidebilir kesinlikle.
+1 yılArkadaşım iyi hoş düşünmüşsün fakat ayrılirsan ne yapıcaksın gecici yap istiyorsan daha mantıkli el yazısıyla yaptirabilirsin güzel durur...
- Teşekkürler.12 Yorumla
Soran+1 yılBen çok teşekkür ederim haklısınız daha uygun bir yollada yapabilirim. :)
- +1 yıl
:):)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
12Cevap
güzel fikir yazdır onun ismini sol koluna , sağ koluna da ben senin oyuncağınım ( bunu en kibardan sectim anlayan anladı ) diye yazdırmayı da unutma. Ha sırtına da bir gün beni terk edersen yeni sevgilimi bacağıma yazdırcam diyede not düş...
17 Yorumla
Soran+1 yılAbi neden böyle düşünüyorsunuz? :/ Ben bırakmayacağıma yemin ettim kız arkadaşımı gerçekten onu çok seviyorum kelimelerle ifade edemiyorum.
Soran+1 yılZaten onun yaptırmasını istemiyorum sadece onu sevdiğimi ögstermek istiyordum.
Soran+1 yılNe gibi şeyler yapabilirim mesela hiç romantik değilim kız arkadaşıma sadece onu sevdiğimi söylüyorum gerçekten çok seviyorum ama iyice inansın içten yaşasın istiyorum.
Soran+1 yılHaklısın galiba abi bu gerçekten sevginin alası ok teşekkür ediyorum kendisi uzakta bu yüzden böyle birşey yaparak uzaktanda olsa hissettirmek istedim ama yakında memleketine gitmeyi planlıyorum gerçekten sevdiğimi ona göstericem. :)
Sevdiğin kız için değer kardeşim o senin yakında helalin olucak yaptır gitsin. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol bro. :D
evlenmeden sakın isim yazdırma kardeşim ben evliyim eşimin ismi yazıyor kalbimin üzerinde eğer hiç dövmen yoksa çok iyi düşün çünkü bir ömür boyu vücudunda taşıyacaksın acele kararlar verme kesinlikle çok iyi düşün ve ona göre hareket et.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden hiç dövme yaptırmadım evet ilk defa olucaktı ama dediklerinizi dikkate alıcam başka bir yol denemem lazım galiba kız arkadaşımı gerçekten deli gibi seviyorum ona bağlı hissediyorum kendimi romantik değilim pek bu yüzden aşk ilişkilerinde başarılı değilim bu yolla belki sevinir diye düşündüm.
- +1 yıl
aman kardeşim boşver sen öyle sevinecekse hiç sevinmesin farklı şeyler araştır eğer evlenirsen ve mutlu etmek istersen o zaman yaptır çünkü dövme dönüşü olmayan bir yol gibidir ömür boyu seninle olacak o dövme ama kız arkadaşın ömür boyu seninle olacak mı? şu an çözmen gereken soru bu bana kalırsa
Soran+1 yılBenimle bir ömür boyu geçireceğine eminim ama dediklerinizde haklısınız temkinli olmakta fayda var. :)
+1 yılBence sevdiğin kızın adını yazdırma.. Ayrılıp ayrılmayacağınız bile belli değilken.. Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama onu çok seviyorum kendisi benden biraz uzakta bu yüzden sevgimi burdanda olsa göstermek istiyorum.
- +1 yıl
Büyük kumar oynamış olursun.
Soran+1 yılHaklısınız dediklerinizde başka bir yol denenmem lazım galiba başka bir türlü onu mutlu edebilirim. :)
dövme yaptır güzel ve hoş ama sevdiğin kızın ismini yazdırma çünkü evli dğeilsin ya evlendiğin kadın başkası olursa yarın o kadına ne diyeceksin kadını da geç çoçukların bu kim baba dediğinde cevapın ne olack. s
05 Yorumla- +1 yıl
oda dogru :/
Soran+1 yılHaklısınız fakat benim hayatımdaki tek kız o olucak başka bir kadın olamaz hayatımda.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz fakat ne bileyim ona sevgimi göstermek istiyorum.
- +1 yıl
gösterme herşeyin bir zamanı var saglam ilişki olsun istiyorsanınız kendinizi agır satın bu ne hız ferrari bu kadar hızlı degil :SSS
lan isim itici olur manyakmısın. kaldıki kızdan bigün ayrılırsan nolacak grantisi yok pişman olucaksın. tank zaten yaptırma baştan ofsayt. görenler kaç model bu tank diye dalga geçerler bak :D kartal dövmesi yaptır.
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi güzel bir şekilde yazdırcam öyle sıradan kızın ismini yazdırmayacaktım ayrıca Tank resmi abi biraz havalı gibi sağlamlık konusunda vücut çalışıyorum omuzlarım genişlemeye başaldı ayrıca, göğüslerim kaslanıyor işte Tank resminin bir anlamı olacaktı. :D
Soran+1 yılHaklısınız abi başka bir yol denemem lazım galiba dövme pek bir işe yaramayacak gibi. :D
Sevgilinin adını yazdırma ayrılırsanız mal gibi kalma sonra. Yazı yazdır gene.'Only god can judge me ' yaptırmak istediğim bir dövme yazısıdır mesela benim.
010 Yorumla
Soran+1 yılYa benim arkadaşımda koluna '' Hayat herşeye rağmen devam ediyor '' diyebir yazı yazdırdı ama çok güzel durdu şekilli felan bende benzer bir şekilde şekilli sevgilimin adını yazdırmayı düşünüyordum ama herkes ne olacağınız belli olmaz felan diyince başka yol aramaya karar verdim romantiklikte sıfır çekiyorum hiç beceremiyorum seviyorum ama ona gerçekten hissettirmek istiyorum sevdiğimi. :( Ayrıca spor yapıyorum, vücut geliştiriyorum göğüslerim kas olmaya başladı yarıca omuzlarım genişlediğinde anlamı büyük olacağını düşündüğüm için Tank resmi çizdirmeyi düşünüyordum çokmu itici olur? :/
Soran+1 yılİki tane dövme yaptırcaktım birisi Tank resimli olucaktı bir diğeri kız arkadaşımın ismini yazdıracaktım ama herkes tepki vermiş rafa kaldırdım bu planı. :D Tank çizdirseydim böyle birşey olucaktı bunu göğüsüme çizdircektim.
Soran+1 yılEvet bunun gibi olucak işte ama millet Tankta çizdirme diyor ne çizsem bilemedim şimdi bu olabilirmi aynen böyle?
file:///C:/Users/acer/Downloads/Atak..jpg
Çokmu itici? :/
Soran+1 yıl
Soran+1 yılLinkler bozuk çıkıyor galiba. :/
https://i.hizliresim.com/P3mqjQ.png
Soran+1 yılPeki nasıl birşey yapılabilir mesela? :/
+1 yılDeli misin? Sakın isim yazdırma. Bırak bakiyim o yazdırsın :D yaptırcaksan düzgün bisey yaptır sakın bak sakın isim yazdırma :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden isim yazdırmayayım? :/ Arkadaşım koluna yazdırdı dehşet durdu ben göğsüme yazdırcam. Neden olmazki? :/
- +1 yıl
Bak sana şöyle anlatayım. Burada daha önce şu tip bir konu açıldı, vücudunda başka birinin ismi yazan ve sizi sevdigini söyleyen birine guvenir misiniz inanır mısınız gibi birsey. Şu an o kızı seviyorsun ama ileride ne olacagini bilemezsin, kader kısmettir. Tut ki ayrıldıniz, napcaksin o dövmeyi? Ya sildirmeye uğrascaksın ya da uzerini kapatmaya. Ne gerek var? Yaptircaksan şekilli mekilli biseyler yaptir o da güzel olur, isim yazdirmak da neyin nesi. Ha ilerde evlenirsin çocuğun olur yazdirirsin esinin ve cocugunun ismini cok istiyorsan. Ama su an bunu yapman hata olur. Bilemeyiz belki de evlenirsiniz ama belki de ayrılırsiniz. O yuzden temkinli olmakta fayda var. Son karar senin, ben kattiyen yaptirmamandan yanayım
Soran+1 yılHaklısınız hayat bu ne olacağını bilemeyiz ama ben yemin ettim onu bırakmayacağıma dair genede söylediklerinizde haklısınız temkinli olmakta fayda var romantik birisi olmadığımdan ona nasıl gösterebilirim sevgimi onu bilmiyorum pek becerikli değilim romantiklik konusunda. :/
- +1 yıl
Hediye al sürpriz yap sarıl ona hepsi romantik, ama dedigim gibi gerçekten samimi söylüyorum sakın yaptırma
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. :) Teşekkür ederim yorumunuz için dövme değilde başka bir türlü gösterebilirim dedikleriniz gibi sevgimi çok teşekkür ederim kendisi çok uzakta oturuyor bu yüzden ona uzaktanda olsa sevdiğimi göstermek istiyordum yanına gidersem galiba en büyük hediyelerden bir tanesi olur ve ona mutlaka bir süpriz yapıcam. :)
- +1 yıl
Evet bak aynen öyle, rica ederim ve asıl ben teşekkür ederim dikkate aldığın için :) bir ömür mutluluk dilerimm, hakkınızda hayırlısı olsun :)
+1 yıl6ay süreli kalıcılardan yaptır ilk dene öyle pat diye tam kalıcı yaptırma
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz onlarda iyi daha önceden hiç yaptırmadığım için bilmiyorumda.
- +1 yıl
En azından onun geri dönüşü var. 6ay kullsnabilcen mi bir bak düşün
Soran+1 yılHaklısınız geçiciyi bir deniycem daha önceden hiç yaptırmadım 6 aylık olanı mutlaka aklımda.
İbadete mani değil. Ama isim yazdırılmasına karşıyım ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden abi? :/
Soran+1 yılHaklısınız onu seviyorum, deli gibi seviyorum ama temkinli olmaktada fayda var. Başka bir türlü sevgimi göstermeliyim galiba. :) Pişmanlık yaşayacağımı hiç sanmıyorum çünkü onunda beni sevdiğini biliyorum ama dediklerinizi dikkate alıcam. :)
+1 yıliyi iyi yaptır umarım hep çıkarsınız onunla
ve evet namaz tutmaz mı hiç tutar hemde çok fazla tutar zeki şey.01 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum gerçekten benim eşim olacak insan kendisi, ben kendimi ona bağlı hissediyorum romantik bir insan değilim pek beceremem bu aşk konularında pek yetenekli değilim o yüzden böyle birşey yapmayı düşündüm. :/
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama sevdiğinin ismini falan yazdırma sonra başına çok büyük dert olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? :/
- +1 yıl
Bu kızı seviyorsun. Tamam sev kimseye laf düşmez. Belki senin kaderin değil evleneceğin insan değil o zaman ne olacak. Bir gün başkasını seversin sırf o dövme yüzünden seninle olmak istemez.
Soran+1 yılHaklısınız fakat ne bileyim beni her gördüğünde o dövmeyi gördüğünde onu ne kadar çok sevdiğimide görsün istiyorum. :/
- +1 yıl
Sonra da bu çocuk cepte deyip anandan emdiğin sütü burnundan getirsin. Kimseye o güveni vermeyeceksin. Az mantıklı düşün pişman olursun bak ona göre düşün.
Soran+1 yılNe bileyim. :/ Peki onu ne gibi şeylerle mutlu edebilirim, benim onu gerçekten sevdiğimi nasıl böyle anlatabilirim görsel olarak pek romantik birisi değilim hani becerikli değilim kız arkadaşımı seviyorum ama ona nasıl sevgimi gösteribilirim hiç bilmiyorum sevdiğimi söylüyorum ama gerçekten içten inansın istiyorum.
- +1 yıl
Ona Seni Seviyorum Çünkü diye bir kitap yok. Kalın beyaz sayfalardan oluşan defter gibi bir şey al. Her sayfayanın orta kısmına onu neden sevdiğine dair bir neden yaz. En son sayfaya da bu hediyeyi neden yaptığını sevgini duygularını yaz. Hediye et.
- +1 yıl
Yap olacaktı.
Soran+1 yılÇok, çok teşekkür ediyorum bu gerçekten güzel bir hediye olabilir romantiklikte çok zayıfım bu yüzden aklıma böyle şeyler gelmiyor. :D Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem bunları. :D
+1 yılisim kesinlikle yaptirma. Tank falan da iyi deyil kaliteli bir dovme dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :/ Ayrıca bunlar olmazmı? :/
https://i.hizliresim.com/P3mqjQ.png- +1 yıl
onemli olan guzel gozukme den baska anlamli olmasi. hic bir kiz tank beyenmez
Soran+1 yılSpor yapıyorum kardeşim omuzlarım genişliyor ve göğüs kaslarım çıkmaya başladı iyicene bu yüzden hoş duracağını düşünüyorum açıkçası. Ne gibi şeyler yapabilirim ki? :/
Çok seviyosan ismini yap ama geçici yap ayrılırsın felan başka biriyle olursan kötü olur :) tank yerine başka bir şey düşünebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız fakat onu bırakmak aklımın ucundan dahi geçmiyor deli gibi seviyorum onu ama geçici dediğiniz gibi mantıklı geliyor. :) Ayrıca yaptırmak istediğim Tank dövmeside bunun gibi birşey göğüsüme çizdirmek istiyordum anlamı büyük olucaktı. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsim yazdırmayın vücuda dövme yapılması takva olarak düşünülürse uygun değil ayrıca onızdan ayrıldınız diyelim napıcaksınız dövme şeytanın imzasıdır
08 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevdiğini görsün istiyorum. :(
Cevap sahibi+1 yılYa yazdırıncamı sevmiş olucaksın yaşın kac
Soran+1 yıl18. :/
Cevap sahibi+1 yılBelli :)
Soran+1 yılNiye? :((
Cevap sahibi+1 yılIlerde eşinin ismini yazdırırsın emi ablacım :D
Soran+1 yılZaten benim eşim olucak bir iki sene sonra kendisi. :)
Cevap sahibi+1 yılHayatın ve hiçbirşeyin garantisiyok yazdırma ismini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevdiğin kızın ismini yaptırma. Belki ayrılacaksınız bilemeyiz. Ama çok istiyosan kızın adını geçici dövme olarak yaptırabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz geçici olarka yaptırılabilir. :) Ayrılmayı hiç düşünmüyorum çünkü karşıma onun gibi bir insan asla çıkmaz eminim bundan kaybetme lüksüm yok ama temkinli davranmak yarar var galiba herkesin dediği gibi.
Cevap sahibi+1 yılHayat bu her şey olabilir. Sonra pişman olabilirsin. Silinmesi kolay da değil.
Soran+1 yılEvet çok zor biliyorum ilk dövmem olucaktı daha önceden hiç yaptırmadım ama romantikliği beceremiyorum ki ona nasıl göstericem sevdiğimi biliyor ama iyice hissetsin istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHissetsin istiyorsan dövme bence sonra aklına gelmeli. Değişik sürprizler hazırlayabilirsin mesela. Ama illa dövme diyorsan geçici yaptır. Sonra pişman da olmazsın. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamsın.. yaptır tabi lan hatta kızın ismini yazdırıp işte "ayşe'nin malı", "fatma'nın malı" şeklinde yazdır süper olur..
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılKızın adı ne?
Soran+1 yılAsya. :/
Cevap sahibi+1 yıl"Asya'nın malı" yazdırabilrsn..
Soran+1 yılTamamda abi sadece kızı sevdiğim için yazıyı yazdıracaktım beni iyice hissetsin istiyorum her yerinde bu yüzden böyle düşündüm dalga geçmeyin abi.
+1 yılyaaa yapma yazik sana kiyamam yaa :/
010 Yorumla
Soran+1 yılAsyammm ne işin var burada nerden gördün mesajımı? :D :D
- +1 yıl
ben seni izlerim :))
Soran+1 yılBeni takip ediyorsun demek? :D Senin için herşeyi yapacağımı söyledim bunuda yaparım. :D
- +1 yıl
burdan konusmasak :/ :D tabiki bunu biliyorum
Soran+1 yılTamam canım özelden devam. :D
- +1 yıl
pardon?
- +1 yıl
asya gitdin sandım hesabını kapatınca ve takip etdim seni ama sen level 1 oldugun için özel mesaj atamazsın
Soran+1 yılKardeş sen kimsin? :/
- +1 yıl
arkadasim canim
Yapma isimini pişman olursun sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/ :(
Ayrilirsaniz pohu yersin valla :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :/
Soran+1 yılAyrılırsanız boku yersin demişsin silme yöntemi var ayrıca ben bu kızı bırakmayı hiç ama hiç düşünmüyorum.
İsim yazdırma hayatının en büyük hatası olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kardeşim? :/
Soran+1 yılHaklısınız bu konuda hak veriyorum ama onu nasıl mutlu edebilirim mesela? :/
kişisel dövmelere karşıyım her an herşey olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi birşey yaptırmalıyım o zaman? :/
Soran+1 yılAbi etkilenmesinden çok onu ne kadar çok sevdiğimi göstermek istiyordum beni her gördüğünde o yazıyı görsün ona bağlı kaldığımı görsün istiyordum ama ne gibi şeyler deneyebilirim ki? Romantiklikte sıfır çekiyorum. :(
Soran+1 yılHaklısınız galiba başka bir yol deniycem hediye vererek onu mutlu edebilirim gerçekten. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldövme yaptırmak için dövme yaptırmak çok saçma
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/ Kalbimin olduğu yere kız arkadaşımın ismini diğer göğsüme güzel bir Tank resmi çizdirmek istiyorum. :/
Cevap sahibi+1 yılyani sırf dövmeli olayım diye dövme yaptırılmaz. İnsanın hayatında gerçekten değer katsayısı yüksek olan sözler imgeler olur derki bunu vucuduma işleyeyim. İsim en saçma dövme şeklidir yaptırıp pişman olmayan görmedim.
Soran+1 yılDaha önceden hiç yaptırmadım ilk defa olucak ayrıca kız arkadaşımın ismini yazdırcaktım yani beni her gördüğünde o yazıyı görsün istiyordum onu ne kadar çok sevdiğimi görsün istiyorum. :/
Cevap sahibi+1 yılişte bu senin ergen olduğunu gösterir. Yaptırma kız arkadşaının ismini falan çok banal ve 2 gün sonra ayrıldığınızda birde onla uğraşcaksın
Soran+1 yılYaşım 18, kız arkadaşımı gerçekten çok seviyorum abi ama bir nevi haklısınızda ama gerçekten onu bırakmayacağıma yemin ettim benden uzakta oturuyor ama onu çok seviyorum yakında yanına gitmeyi düşünüyorum. Yaptırmamalımıyım? Peki ne gibi şeylerle onu mutlu edebilirimki? :/
Cevap sahibi+1 yılyav herkes çok seviyor bırakmayacağını düşünüyor vs garantisi var mı bunun? Dövme yaptır çok istiyorsan ama asla sevgilinin ismini yazdırma.
Soran+1 yılTamam abi teşekkür ederim onun yerine başka bir türlü onu sevdiğimi gösterebilirim pek romantik birisi değilim yani onu nasıl mutlu edebilirim bilmiyorum o yüzden böyle birşey yaparak beni sevdiğini görsün istemiştim.
Cevap sahibi+1 yılvalla bence fazlasıyla romantiksin kardeşim. İll abirşeyler yapmak istiyorum diyorsan. Güzel bir takı al buna ek olarakta kendi emeğinle yapacağın maddiyatı düşük ama maneviyatı yüksek bir hediye hazırla. Ama kendi emeğinle yapman çok önemli.
Soran+1 yılHaklısınız abi çok teşekkür ediyorum mutlaka yapıcam bunu teşekkür ederim tekrardan. :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendini çok bağlama. Tamam aşk sevgi falan güzel şeyler ama kader diye birşeyde var hesaplar hep umduğun gibi olmaz dağılırsın. Kolay gelsin
Soran+1 yılSaol abi haklısın dediklerini mutlaka dikkate alıcam doğru söylüyorsunuz hayatın ne olacağı pek bilinmez ama gerçektende seviyorum ama dediğiniz gibi dikkatli davranıcam. :)
Hayatının hatası olur isim yazdırmak, yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama güzel birşey yazdırmak istiyorum sevdiğin kızın ismini. :/
Soran+1 yılNeden ama gerçekten onu seviyorum. Daha önceden hiç yaptırmadım benim ona ne kadar bağlı olduğumu iyice hissettirmek istiyorum.
+1 yılkeşke zamanında söyleyeyedin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kardeşim? :/
+1 yılayrılırsanız ne olucak
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı hiç düşünmüyorum ona bu denli bağlanmışken nasıl ayrılabilirim?
- +1 yıl
yaptıracaksan bence geçici yaptır
Soran+1 yılGeçici ne bileyim bir büyüsü olurmu ki? :/
- +1 yıl
e ya kızla ayrılırsanız napıcan
Soran+1 yılSildiririm: :/
- +1 yıl
ama izi kalıyomuş söyliym
Soran+1 yılNasıl yani? :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılişin gücün yok mu birader bu yaşta evlenilir mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok abi evlenmiycem hemen sadece onu sevdiğimi göstermek için böyle birşey yapıcam askerden geldiğim gibide evlenmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılsanaldan tanıştığın biriyle böyle düşünmen akıl karı değil
Soran+1 yılSanaldan evlenen çok var etrafımda, şöyleki çocukları olan bile var zaten hemen evlenmiycem ama onu seviyorum benim arkadaşım Norveçli bir kızla tanıştı internetten ve yüz, yüze buluştular şuanda deli gibi aşıklar birbirlerine. :)
Cevap sahibi+1 yılevlenen çok ama boşanan da çok
Soran+1 yılİyide sanal denince akla ne geliyor tam olarak anlamıyorum sonuçta tanışma faslı yüz, yüzüde buluşucaz ardından ilişkimiz devam edicek önümüzde uzun bir süre var evlililiğe kadar bu yüzden hiçbir anormal durum yok bence ayrıca internetten tanışıpta, evlenipte, mutlu olan insan çok. :)
Cevap sahibi+1 yılne zaman tanıştınız?
isim yazdırma.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye? :(
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dövmek yaptırmak istiyorum nasıl birşey yapabilirim sevdiğim kızın ismini göğsüme yazdırıcam ilk defa dövme yaptırıyorum anlayanlar bakabilirmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler