Sevdiğinden emin olamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Benim bir ilişkim var uzak mesafe, 1 ay oluyor çıkalı ama şöyle anlatayım ikimizinde aynı arkadaş ortamımız var, sevgilimin en iyi arkadaşlarıyla takılıyordum ben oyunda ara sıra oda geliyordu maç atiyorduk hiç tanımıyordum sohbetimiz bile olmamıştı, kuzenimin muhabbeti vardı sevgilimle yani konuşuyorlardı beni falan sormuş ona oda gidip fotoğrafımı atmış oda tatlı kızmış falan demiş ertesi gün herkes gelip bana benden hoşlandığını söylüyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem o sıralar benim de sevgilim vardı ama ayrılma üzereydim aşk acısı falan çekiyormuş her gece ağlıyormuş falan hiç doğru düzgün muahbbet bile etmemize rağmen her neyse biz çıkmaya başladık beni her seferinde çok sevdiğini söylüyor falan hayaller kuruyor fakat her şye trip atiyor önceden tanıştığım kişilerle yani onun arkadaşlarıyla oynamama bile kızıyor fazla ilgi göstermiyorum diye kızıyor ben bunaldım ve çekemiyorum tiplerini diyince de çekemiyorsan git diye tavır aliyor ben hislerimden emin değilim yani seviyorum evet ama onun kadar değil içim den gelmiyor hiç birşey :( kırmamak için oynuyorum
Sevdiğinden emin olamıyorum, ne yapmam gerekiyor?