Benden hoşlanıyor mudur?

merhaba ben 12. sınıfa geçtim dershaneye başladım. Geçen sene hiç muhabbetim olmayan bir çocuk vardı ve ben veteriner hekim olmak istiyordum bu sene bana sürekli sorular sormaya başladı bende veteriner olmak istiyorum zor mu vs vs. çocuğunda en yakın kız arkadaşıyla benim arkadaşım kavgalı o yüzden hiçbir zaman aramız iyi olmadı ama bu sene sürekli iyi davranıyordu anlam veremedim. dershanede soru çözümü saati vardı öğleden sonra isteyen kalıyor isteyen gidiyor soracak sorum olmadığından eve gidecektim o çocuk kapıda gelmiyor musun niye? falan yaptı bende soracak sorum yok dedim merdivenlerden aşağı indim o sırada yanındaki arkadaşı olum öğleden sonra gelmiyormuş yemek yerken ne yapacağımızı konuşalım dedi çok net duydum. sonraki gün arkadaşı ben kalmıycam bugün internet kafeye gidelim mi dedi o da bana sordu sen kalıcak mısın kalıcam deyince arkadaşına soru çözümüne kalıcam dedi yalnız kaldık soru çözümünde sürekli yanıma oturdu. dershanenin son gününde de bana bakarak bazılarını özleyeceğim galiba dedi. yakın arkadaşıma sorduğumda çok çekingen biri hoşlanır mı hoşlanmaz mı bilemedim hoşlansa bile adım atamayabilir öyle bir çocuk sen ilk istek at dedi attım story me yorum attı iyi geceler diyip şu tatlı yüzlerden attı ilk defa telefonla mesajlaşıyorduk ama hiç flört etmiyor hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu yaz tatilinde corona var birbirimizi göremeyiz soğur mu bilmiyorum ben adım atsam nasıl atacağımı da bilmiyorum. her şeyi yanlış anlayıp mal durumuna düşmekte istemiyorum ama arkadaşlarını çok net duydum.
Benden hoşlanıyor mudur?