Sonradan pişman olacağınız hiç bir şey yapmayın?

merhabalar herkese forumdaki ilk konum muhtemelen son da olacak. en yakınımdakilerle bile konuşamıyorum bu durumu. düşünmekten psikolojim bozuldu artık. şu an 23 yaşımdayım ama bu zamana kadar boyuma aşan hatalar yaptım günahlar işledim. şu yaşıma kadar ne yazık ki 7-8 sevgilim olmuştur ve bazılarıylada ömrüm boyunca pişmanlığını yaşayacağım utandığım şeyler yaşadım. kimseyle hiç bir şekilde ilişki de bulunmadım ama bu çok da övündüğüm bir şey değil çünkü kendimi temiz bir insan olarak görmüyorum. bunun pişmanlığını çok çektim hala çekiyorum. soruma gelecek olursak, bu hatalarla acaba günün birinde mutlu olabilecek miyim güzel bir yuva kurabilecek miyim -her nekadar haketmesem de- merak ediyorum. Demek istediğim her erkek temiz bir kız ister evlenmek için yani ben oturup yaşadıklarımı anlatsam gerçekten beni ben olduğum için seven, hatalarımdan dolayı bana farklı gözle bakmayan bir erkek çıkar mı karşıma. çünkü muhakkak evleneceğim insana daha önceki ilişkelerimi ve ne yaşadığımı anlatmalıyım yalanlarla bir ömür geçmez ki. özellikle evli olan ya da böyle bir deneyime sahip erkeklere soruyorum. bir zamanlar utanacağı şeyler yapmış ve pişman bir kızı gerçekten sevip iyi gözle bakabilir misiniz? bu arada ben doğuluyum göz önünde bulundurun. ( sosyal mesaja gelecek olursak burada cinsel içerikli konular açan küçük yaşlarda ki kızlar ne olur sonradan pişman olacağınız işlere kalkışmayın sonradan acısı büyük oluyor. soruyu da yanlış konu altında sormadım inşallah)
Sonradan pişman olacağınız hiç bir şey yapmayın?